Αποστολέας Θέμα: Και κατι βρωμικο....  (Αναγνώστηκε 2355 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Και κατι βρωμικο....
« στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 12:27:25 πμ »
Οτι λεει ο τιτλος. :wink:
Αυτο το 206 ειναι ενας συνδιασμος απο δυο μοντελα που ειχα καταστρεψει πριν απο χρονια.Εβαλα οτι εμεινε και απο τα δυο και βγηκε αυτο που βλεπετε. :mrgreen:
Το σασι ειναι tamyia και το αμαξωμα και οι χαλκομανιες heller και επειδη δεν ηταν και πολυ της προκοπης ειπα να το βρωμισω.
Το παρακανα ομως. :mrgreen:
[IMGt]http://i679.photobucket.com/albums/vv151/vagelis207/100_1093.jpg[/imgt] [IMGt]http://i679.photobucket.com/albums/vv151/vagelis207/100_1092.jpg[/imgt] [IMGt]http://i679.photobucket.com/albums/vv151/vagelis207/100_1090.jpg[/imgt] [IMGt]http://i679.photobucket.com/albums/vv151/vagelis207/100_1087.jpg[/imgt] [IMGt]http://i679.photobucket.com/albums/vv151/vagelis207/100_1084.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: Και κατι βρωμικο....
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 12:35:45 πμ »
Πολύ - πολύ καλό ::icon_thumright:: για Φρανκεστάιν :mrgreen: :mrgreen:...
Απορώ γιατί κάθεσε και ασχολείσαι ακόμη με αεροπλανάκια  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Γύρισε το, στα αυτοκίνητα να αναβαθμιστεί το συγκεκριμένο τμήμα φόρουμ... Είμαστε και λίγοι...  ::peiratiko::
ΥΓ. Καλά μην βαράτε, μια πλάκα έκανα και για να σας εξομολογηθώ κάτι και εγω φτιάχνω αεροπλανάκια... που και που... ::laia::
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 01:19:12 πμ »
Σ'ευχαριστω πολυ!!
Φραγκεσταιν...  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: Πολυ καλο!!!!

Τι να κανω!  :lol: :lol: :lol:Μ'αρεσουν και τα δυο το ιδιο και προσπαθω να τα φτιαχνω εναλλαξ μια το ενα μια το αλλο.
Μετα απο το rafale παντως θα βαλω μπρος αυτοκινητο.Στο υποσχομαι !! :lol: :lol:  :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 02:50:16 πμ »
Κανετε ορεξη με τετοια λασπη στα αρματα τον βλεπω

:lol:

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:31:03 πμ »
Παρα πολυ καλος ο λεοντας φιλε μου,του δωσες και καταλαβε με πολυ ωραιο τροπο,μπραβο!Επισης μου δωσες πολυ καλη ιδεα για μια celica gt-4 του 92 που ετρεχε στο σαφαρι και της οποιας το ΄ζηταει΄΄ ο οργανισμος της!Και παλι μπραβο!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:03:19 μμ »
Παρα πολυ καλος ο λεοντας φιλε μου,του δωσες και καταλαβε με πολυ ωραιο τροπο,μπραβο!Επισης μου δωσες πολυ καλη ιδεα για μια celica gt-4 του 92 που ετρεχε στο σαφαρι και της οποιας το ΄ζηταει΄΄ ο οργανισμος της!Και παλι μπραβο!
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! :wink:

DIM που χαθηκες ρε ψυχη?? :wink:
Καποια στιγμη θα φτιαξω και κανενα αρμα,που θα παει ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 08:29:21 μμ »
Βαγγέλη τί πιστεύεις ότι παράκανες στο βρώμισμα???
Το αποτέλεσμα είναι πολύ πολύ αληθινό για terain με ελαφρυά λάσπη ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Υπέροχη δουλειά!!!

Εμένα πάλι που μου αρέσουν τα αυτοκίνητα καλογυαλισμένα???  :lol:
Διαλέγω γι'αυτό ασφάλτινες εκδοχές  ::glossa::

Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 09:43:47 μμ »
Bαγγέλη αν το είχες φωτογραφίσει σε φυσικό φόντο δύσκολα θα καταλαβαίναμε οτι πρόκειτε για μοντέλο.Πραγατικά υπέροχα πραγματικό.
Είσαι στα αεροσκάφη,αλλά είσαι και στα αυτοκίνητα .......ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 10:21:05 μμ »
πάρα πολύ όμορφο ! πολλά μπράβο

DIM που χαθηκες ρε ψυχη?? :wink:
Καποια στιγμη θα φτιαξω και κανενα αρμα,που θα παει ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε, να πάρουν σειρά και οι φιγούρες;  ::glossa:: ::glossa::, μπορείς να κάνεις συνδυασμό και των 3....δηλαδή μια παρέλαση (παρκαρισμένα αυτοκίνητα, άνθρωποι, άρματα) ε βάλε και κανα πετούμενο  ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:08:40 πμ »
c.nemo,natna,salonikios σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!
Φιλε natna πιστευω οτι το παρακανα λιγο στο βρωμισμα.Ισως επρεπε να ειναι λιγο πιο καθαρο,παρολαυτα χαιρομαι που σας αρεσει!
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kp60

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νέα Μάκρη, Αττικής
  • stefanos
    • stefanos zervos 3d design
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 01:07:12 μμ »
Μπααα εγω το βρισκω σωστό το βρώμισμα
χεχε
λες και βγήκε από ειδική!
http://stefanos-zervos.com
cad design - 3d visualization

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 02:45:21 μμ »
Από που το πέρασες το 206 Ευάγγελε? Πολύ πετυχημένο βρώμισμα και μπράβο σου. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Προσωπικά δεν το κατάφερα ποτέ και ίσως να μην το ήθελα κιόλας. Ίσως εσύ και ο gtziaf (Jaguar) να πρέπει να μας δείξετε την τεχνική.

Πάντως διακρίνω άψογη δουλειά σε συναρμογή και βάψιμο πίσω από τη ...βρώμα και δυσωδία!!!!!!!!!!!!

Next kit please?????

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 09:52:58 μμ »
kp60 και Est.1976 σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας ! ::thanks_smilie::

Και εγω προτιμω τα καθαρα.Το συγκεκριμενο λερωθηκε για να καλυφθουν οι ατελειες της κατασκευης επειδη ειναι φτιαγμενο απο δυο διαφορετικα κιτ
και το αποτελεσμα δεν ηταν και οτι το καλυτερο.
Το βρωμισμα εγινε με...οδοντοβουρτσα  :mrgreen:Αφου εβαλα χρωμα πανω της με το δαχτυλο πιεζα τις τριχες και το χρωμα πεταγοταν στο μοντελο.
Απλα θελει λιγο προσοχη για να βρωμισει ομοιομορφα γυρω γυρω.Ειναι πολυ ευκολο αν θες να δοκιμασεις.
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 06:19:03 μμ »
Παράθεση
Εμένα πάλι που μου αρέσουν τα αυτοκίνητα καλογυαλισμένα
Κι'εγω προτιμω να εχουν μολις βγει απ'το πλυντηριο,αλλα αυτο δεν αναιρει την πολυ καλη δουλεια,το ομορφο βρωμισμα και την πανεξυπνη τεχνικη. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αν μπορεις μονο,με μια μπατονετα βουτηγμενη ελαφρα σε διαλυτικο καθαρισε τους αριθμους συμμετοχης οπως θα τοκανε προχειρα ενας τεχνικος με βρεγμενο πανι,γιατι ακομα και στις πιο βρωμικες συνθηκες φροντιζαν οι αριθμοι συμμετοχης να ειναι ευδιακριτοι (οπως πχ εδω:http://www.walesrallygb.com/images/gallery/Wales_Rally_GB_-_Mud_Sweat_and_Tears.jpg)
Καλη συενχεια σε οτι (αυτοκινητο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) αποφασισεις να φτιαξεις. ::salut:: ::salut::

Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 08:46:46 μμ »
Παράθεση
Εμένα πάλι που μου αρέσουν τα αυτοκίνητα καλογυαλισμένα
Κι'εγω προτιμω να εχουν μολις βγει απ'το πλυντηριο,αλλα αυτο δεν αναιρει την πολυ καλη δουλεια,το ομορφο βρωμισμα και την πανεξυπνη τεχνικη. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αν μπορεις μονο,με μια μπατονετα βουτηγμενη ελαφρα σε διαλυτικο καθαρισε τους αριθμους συμμετοχης οπως θα τοκανε προχειρα ενας τεχνικος με βρεγμενο πανι,γιατι ακομα και στις πιο βρωμικες συνθηκες φροντιζαν οι αριθμοι συμμετοχης να ειναι ευδιακριτοι (οπως πχ εδω:http://www.walesrallygb.com/images/gallery/Wales_Rally_GB_-_Mud_Sweat_and_Tears.jpg)
Καλη συενχεια σε οτι (αυτοκινητο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) αποφασισεις να φτιαξεις. ::salut:: ::salut::

Σ'ευχαριστω φιλε μου!
Για τους αριθμους συμμετοχης εχεις δικιο.Οταν το ειχα φτιαξει δεν το ειχα σκεφτει ! :(

Tags: