Καλή τύχη με την 956... αν και εγω θα έφτιαχνα αυτη του Bellof...
Περιμένουμε νέο post με φωτο και από την κατασκευή...

Για το Hiroboy συμφωνώ...
Εγω είμαι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να κάνω μια παραγγελία μέσα στο Γεναρη. Οποιος θέλει κάτι και είναι κοντά είναι ευπρόσδεκτος...
Τα κιτ της hiro τα βρίσκω υπέροχα αλλά μακριά από την ουσία του μοντελισμού : Παλεύεις με συγκεκριμένο (νορμάλ) budget και άπειρες ώρες δουλειάς να έχεις ένα αποδεκτό αποτέλεσμα λεπτομέρειας, με προσωπικό μόχθο, τεχνική, μερικά βελτιωτικά ή πατέντες ...
Παναή τα κιτ της Hiro είναι η πεμπτουσία του μοντελισμού.... Πραγματικά μοναδικά θέματα, πολυ λεπτομερή, με περιθώρια για προσθήκες που τα κάνουν μικρά αριστουργήματα και φυσικά πολύ - πολύ δύσκολα στη κατασκεύη. Πραγματική πρόκληση. Το αποτελέσμα θα σε αποζημιώσει.
Για χρήματα που κάνουν συμφωνώ, αλλά σκέψου ότι πέρνεις ένα μοναδικό θέμα που δεν κυκλοφορεί από άλλη εταιρεία... Οπότε είναι στην επιλογή του καθένα...
Ως κάτοχος μιας Ferrari F2004 στην 1/20 της Ηιrο έμεινα άφωνος από την λεπτομέρεια της. πραγματικά θέλει μια βδομάδα για να μελετήσεις όλα τα κομμάτια του κιτ. Επίσης στάθηκα τυχερός μια και αγοράστηκέ στη (σχεδον) μισή τιμή από ένα Αμερικανάκι

... Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο review της, μπορώ να το δημοσιεύσω (η κατασκεύη της θα αργήσει ακόμη καθώς προηγούνται άλλα κιτ)... Περιμένω request...