Αποστολέας Θέμα: Tamiya Sauber C9  (Αναγνώστηκε 4807 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
Απ: Tamiya Sauber C9
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 11:34:58 μμ »
Καλησπερα, καλη μοντελιστικη χρονια και πολυ ωραια η C9  ::eusa_clap::
Τελικα ειναι κουκλα οταν δεν εχει μπιχλα  :mrgreen: :mrgreen:

Πολυ καλη ιδεα η παραλληλη κατασκευη, μπας και τελειωσω κανενα μοντελο μεσα στο 2010  :oops:

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 01:18:41 μμ »
Φίλτατοι, πριν από οποιοδήποτε Nissan πρέπει να τελειώσω την παρακάτω κούκλα της Tamiya που μόλις άρχισα.
Θα γίνει όπως ακριβώς την βλέπετε με καμία παρέκλιση. Νικήτρια των 24 Ωρών του Le Mans 1983 (η Νο 3). Την έχω με τις χαλκομανίες της Rothmans.

Μια ερώτηση όμως: Τί είναι τα βελτιωτικά κιτ της MINES και που τα βρίσκουμε? Μάλλον μιλάς για κιτ μοντέλου που δείχνει τις βελτώσεις της MINES στο πραγματικό.
Πάντως μόλις λύσουμε με τον γιο μου τον Γόρδιο δεσμό της φωτογράφησης θα αρχίσω να ανεβάζω τα διάφορα στάδια κατασκευής της κούκλας.
Προς το παρόν έγινε έλεγχος συναρμογής και μασκάρισμα. Προχωράμε στο primer.

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 01:37:31 μμ »
Καλη αρχη!!Πανεμορφο αυτοκινητο και πιστευω οτι με τις ''ιστορικες'' για εκεινη την εποχη χαλκομανιες της rothmans θα γινει εκπληκτικο!!Να φανταστω οτι υπαρχει κ φωτογραφικο αρχειο ετσι?!
Το βελτιωτικο ειναι οπως ακριβως το περιγραφεις,αναπαριστα το R-35 οπως το βελτιωσε η γνωστη εταιρεια που το κανει ακομα πιο αγριο αν θες.
Μπορεις να το δεις εδω http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?products_id=2615.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 03:10:03 μμ »
Φωτογραφικό αρχείο υπάρχει τόσο πλούσιο να φαν και οι κότες. Αγαπημένο θέμα χιλιάδων φωτογράφων.
Βέβαια χρειάστηικε η παραγγελία από hiroboy του μπλε της Zero διότι κανένα από τα γνωστά δεν ταιριάζει με το μπλε της Rothmans. Επίσης κιτ με ζώνες 6 σημείων διότι το κιτ είναι γυμνό.

Μια πρόταση προς όλους τους αυτοκινητάδες: Μήπως, λέω μήπως, είναι πιο οικονομικό να μαζευόμαστε οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι και να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία στην hiroboy ή οπoυδήποτε αλλού, όπου τα οικονομικά οφέλη είναι σημαντικότατα? Το λέω αυτό διότι π.χ. υπάρχουν κιτ με ζώνες ασφαλείας που καλύπτουν πάνω από ένα μοντέλο. Δεν ξέρω, μια ιδέα πέταξα και περιμένω αντιδράσεις.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 10:50:04 μμ »
Καλή τύχη με την 956... αν και εγω θα έφτιαχνα αυτη του Bellof...
Περιμένουμε νέο post με φωτο και από την κατασκευή... 8)
Για το Hiroboy συμφωνώ...
Εγω είμαι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να κάνω μια παραγγελία μέσα στο Γεναρη. Οποιος θέλει κάτι και είναι κοντά είναι ευπρόσδεκτος...

Τα κιτ της hiro τα βρίσκω υπέροχα αλλά μακριά από την ουσία του μοντελισμού : Παλεύεις με συγκεκριμένο (νορμάλ) budget και άπειρες ώρες δουλειάς να έχεις ένα αποδεκτό αποτέλεσμα λεπτομέρειας, με προσωπικό μόχθο, τεχνική, μερικά βελτιωτικά ή πατέντες ...

Παναή τα κιτ της Hiro είναι η πεμπτουσία του μοντελισμού.... Πραγματικά μοναδικά θέματα, πολυ λεπτομερή, με περιθώρια για προσθήκες που τα κάνουν μικρά αριστουργήματα και φυσικά πολύ - πολύ δύσκολα στη κατασκεύη. Πραγματική πρόκληση. Το αποτελέσμα θα σε αποζημιώσει.
Για χρήματα που κάνουν συμφωνώ, αλλά σκέψου ότι πέρνεις ένα μοναδικό θέμα που δεν κυκλοφορεί από άλλη εταιρεία... Οπότε είναι στην επιλογή του καθένα...
Ως κάτοχος μιας Ferrari F2004 στην 1/20 της Ηιrο έμεινα άφωνος από την λεπτομέρεια της. πραγματικά θέλει μια βδομάδα για να μελετήσεις όλα τα κομμάτια του κιτ. Επίσης στάθηκα τυχερός μια και αγοράστηκέ στη (σχεδον) μισή τιμή από ένα Αμερικανάκι  :wink:... Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο review της, μπορώ να το δημοσιεύσω (η κατασκεύη της θα αργήσει ακόμη καθώς προηγούνται άλλα κιτ)... Περιμένω request...
 ::salut:: ::salut::

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 03, 2010, 02:27:19 μμ »
Φιλε gtziaf , πιστευω πως ενα τετοιο review θα ηταν διαφωτιστικο και χρησιμο προκειμενου και οι υποψηφιοι αγοραστες να εχουν μια πιο ξεκαθαρη αποψη και για το ''που θα πανε τα χρηματα τους'' ,όντας ψιλοακριβο,και για το μεγεθος και την εκταση της λεπτομερειας που προσφερουν αυτα τα κιτ.Προσωπικα πιστευω πως αν ειναι να δωσεις καποια λεφτα παραπανω για ενα μοντελο και κανα δυο καλα βελτιωτικα κιτακια,αξιζει-και συμφερει ισως-να ριξεις μια ματια κ σ αυτα τα ιδιεταιρα κομματια.
Για την ομαδικη πραγγελια ειμαι κ γω συμφωνος!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 03, 2010, 06:28:12 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα για ένα review του kit της Hiro. Έχω βάλει στο μάτι μια ASTON MARTIN DBR9 Le Mans 2006.
Για την ομαδική παραγγελία δεν χρειάζεται να πω τίποτα αφού έχω κάνει την πρόταση. Αλλά χρειάζεται να μαζευτεί ένας ικανός αριθμός ενδιαφερόμενων για να καλυφθεί τουλάχιστον η πρώτη κλίμακα βάρους αποστολής.

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 12:16:49 πμ »
Πριν από μερικές μέρες έκανα μια μικρή παραγγελία από το Hiroboy
Αυτή τη φορά περιμένω μια celica gt-4...

Στον τομέα των βελτιωτικών όμως μου έχουν σπάσει τα νεύρα!
Όλα σχεδόν τα κομμάτια της crazy modeler είναι out of stock.
Το hiro έλειπε από την αγορά πραγματικά και μέχρι να υπάρξουν και άλλα αυτοκινητο-online μαγαζιά θα έχουμε πρόβλημα διαθεσιμότητας.
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 08:54:20 πμ »
Η διεύθυνση http://www.iaiamedia.be/ του τρελλού Βέλγου δεν βοηθάει καθόλου?

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 12:04:05 πμ »
Πολύ καλό site αλλά απευθύνεται σε μεγάλες κλίμακες όσον αφορά τα universal βελτιωτικά.
Έχει όμως αρκετά photoetched kit για 1/24...
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 12:54:21 πμ »
Η διεύθυνση http://www.iaiamedia.be/ του τρελλού Βέλγου δεν βοηθάει καθόλου?

Πολύ καλό site αλλά νομίζω πολύ ακριβό...
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Tags: