Αποστολέας Θέμα: Tamiya Sauber C9  (Αναγνώστηκε 4912 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Serperoth

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Zuffenhausen
Tamiya Sauber C9
« στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 06:27:07 μμ »

Αγαπητοί φίλοι αυτές είναι οι φωτογραφίες της C9 που μόλις τελείωσε ο πατέρας μου. Την φωτογράφισα εν αγνοία του γιατί ο ίδιος δεν θα τις ανέβαζε ποτέ! (Είναι ο Est.1976). Από τη φύση του δεν δείχνει ποτέ τη δουλεία του. Νομίζω όμως ότι σε μερικούς ίσως αρέσει.

Τυχόν σχόλια ευπρόσδεκτα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: Tamiya Sauber C9
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 07:00:02 μμ »
Καταπληκτική δουλειά με μεράκι στη λεπτομέρεια και στο καθαρό φινίρισμα.Ολη η δουλειά του κάνει αυτό το κομμάτι συλλεκτικό.Τα θερμά μου συνχαριτήρια.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 01:34:27 πμ »
Πολύ μερακλήδικη δουλειά!
Να είσαι καλά που μας έδειξες αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 01:54:42 μμ »
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον c.nemo και τον natna για τα καλά τους λόγια.
Ασχολούμαι με τον μοντελισςμό από το 1976, αποκλειστικά με αυτοκίνητα στις κλίμακες 1/24, 1/20 και 1/12.
Για επαγγελματκούς και οικογενειακούς λόγους υπήρξε μια "αποχή" αρκετά μεγάλης διάρκειας. Με την επιστροφή μου έχω μείνει κατάπληκτος από την πληθώρα υλικών, εργαλείων και βελτιωτικών που είναι σήμερα στη διάθεσή μας. Ούτε κατά διάνοια υπήρχε τέτοια επιλογή στα '70s και '80s.
Θέλω απλά να αναφέρω ότι το μοντέλο που ανάρτησε ο γιός μου έγινε χωρίς αερογράφο!!
Τώρα ξεκίνησα μια 956 με τα χρώματα της Rothmans.
Από την προηγούμενη 'θητεία' μου έχω και μια Jaguar Silk Cut. Θα ξεκινήσει μόλις τελειώσει η 956 (Αγορασμένες και οι δύο τη δεκαετία του 90!!)
Εν συνόλω υπάρχουν 12 μοντέλα στο κουτί τους από εκείνη τη δεκαετία (ανάμεσά τους και μια RENAULT RE20 1/12 χωρίς photo etched!).

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 02:00:04 μμ »
Xωρίς αερογράφο;Απίστευτο,πραγματικά.... ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 02:03:08 μμ »
.....Θέλω απλά να αναφέρω ότι το μοντέλο που ανάρτησε ο γιός μου έγινε χωρίς αερογράφο!!
:shock: :shock: :shock: :shock: Γι'αυτό και μόνο ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Πάρα πολύ ωραία και καθαρή δουλειά με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα σέβη μου  ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 03:03:28 μμ »
Α ρε αθάνατο πινέλο...
Μην ντρέπεσαι να μας δείχνεις την όμορφη δουλειά μου.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 06:54:49 μμ »
Αγαπητοί Μπαμπά και υιε  :wink: καλώς ήρθατε καταρχήν και συγχαρητήρια στη συνέχεια, για την καταπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περιμένουμε περισσότερα νέα σας, σύντομα, τόσο για την ποιότητα τους, όσο και για να ενδυναμώσουμε το αυτοκινητιστικό κομμάτι του φόρουμ μας  (δεν είμαστε και τόσοι πολλοί όπως έχετε καταλάβει)...
Για την Jaguar ξέρεις που μπορείς να βρεις πληροφορίες  :wink:, αν χρειαστείς... Την Ρενο την έχω και εγώ. Καταπληκτική...Μπορούμε να οργανώσουμε καμιά παράλληλη κατασκεύη...

ΥΓ. Δύο αυτοκίνητα που οδηγούσε ο τρισκατάρατος Mass (η Πορς του nanta  και η παρούσα C9 ) στο forum, για το τέλος της χρονιάς, είναι πολύ για να το αντέξω....  :evil: :evil:
Έλεοοοοοοοοοοοοος όχι άλλο τον "φονιά" παρακαλώ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλή Χρονιά σε όλους... ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 06:44:50 πμ »
Αγαπητοί φίλοι
Η C9 βάφτηκε με spray της Humbrol και της Tamiya στις μεγάλες επιφάνειες και πινέλο στις μικρές. Με τα χρόνια έχω αποκτήσει μια τεχνική στα spray και καταφέρνω να αποφεύγω τα "δάκρυα".
Υπάρχουν πολλά μοντέλα που μπορώ να σας δείξω αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Υπάρχει στη διάθεσή μας μια SONY CYBER-SHOT
DSC-P92 των 5 megapixels με την οποία δεν έχουμε καταφέρει να τραβήξουμε φωτογραφίες της προκοπής. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Την ενδυνάμωση του τομέα αυτοκίνητο την κρίνω άκρως απαραίτητη και επείγουσα διότι αισθάνομαι - σαν φανατικός "αυτοκινητάς" - να πνίγομαι απο ερπύστριες, πυραύλους, φτερά...και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Την Jaguar την έχω δει να τρέχει στο Le Mans!! Λόγω ηλικίας έχω δεί και τις επίσημες Alpine A110 να τρέχουν στο Ακρόπολις!
Έχω τελειώσει ήδη από την προηγούμενη θητεία μου στο "σπορ" 6 μοντέλα της Tamiya το 1/12 με τα τότε εργαλεία και υλικά.
Πάντως θέλω πολυ να οργανωθεί μια παράλληλη κατασκευή. Βιβλιογραφία υπάρχει μπόλικη ξεκινώντας από L'automobile του 1967 και συνεχίζοντας με AUTO-HEBDO και Echappement. Αυτά επιπλέον του φοβερού εργαλείου Internet.
Αυτά και περιμένω νέα σας

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 11:13:26 πμ »
Δύο αυτοκίνητα που οδηγούσε ο τρισκατάρατος Mass (η Πορς του nanta  και η παρούσα C9 ) στο forum, για το τέλος της χρονιάς, είναι πολύ για να το αντέξω....  :evil: :evil:
Έλεοοοοοοοοοοοοος όχι άλλο τον "φονιά" παρακαλώ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ξέρει κανείς αν αυτό έχει βγεί σε μοντέλο???

http://en.wikipedia.org/wiki/File:1980-05-24_Jochen_Mass_im_Ford_Capri_Turbo.jpg
 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :D :D :D :D

Υπάρχουν πολλά μοντέλα που μπορώ να σας δείξω αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Υπάρχει στη διάθεσή μας μια SONY CYBER-SHOT
DSC-P92 των 5 megapixels με την οποία δεν έχουμε καταφέρει να τραβήξουμε φωτογραφίες της προκοπής.

Τα 10cm macro mode που έχει η P92 δεν είναι ιδιαίτερα καλό αλλά αρκετό για να φανεί η όμορφη δουλειά σου. Ή βγάζεις το μοντέλο σε τραπέζι στο μπαλκόνι, ή αν είναι μέσα στο σπίτι βάλε ένα δυνατό φωτιστικό γραφείου από πάνω χωρίς το φλάς ή δοκίμασε να διπλώσεις μια λευκή χαρτοπετσέτα και να την κολλήσεις στερεώσεις για λίγο μπροστά στο φλάς της μηχανής. Έτσι δημιουργείς ένα υποτυπώδες soft box και δεν "καίγονται" οι φωτό. Και εγώ παλιά μηχανή έχω χωρίς οπτικό σταθεροποιητή και το κόλπο με τη χαρτοπετσέτα κάνει τη δουλειά μια χαρά.

Αν δείς ότι υποφωτίζει ξεδιπλώνεις την πετσέτα και περνάει περισσότερο φως.

Την ενδυνάμωση του τομέα αυτοκίνητο την κρίνω άκρως απαραίτητη και επείγουσα διότι αισθάνομαι - σαν φανατικός "αυτοκινητάς" - να πνίγομαι απο ερπύστριες, πυραύλους, φτερά...και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Συμφωνώ απόλυτα!!!
Οι τεχνικές τους όμως είναι πολύ καλή πηγή έμπνευσης... :wink:

Την Jaguar την έχω δει να τρέχει στο Le Mans!! Λόγω ηλικίας έχω δεί και τις επίσημες Alpine A110 να τρέχουν στο Ακρόπολις!

Arrrgggg!
ΛΥΠΟΘΗΜΩ!!!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 02:55:34 μμ »
To FORD CAPRI το έβγαλε η Tamiya στο 1/24 με χρώματα της Mampe πριν από κάποιες δεκαετίες. Μην γελάσεις αλλά το έχω φτιαγμένο στη βιτρίνα μου.
Ψάξε το στο http://www.thm-models.gr/index.html για την Ελλάδα.
Πάντως διακρίνω μια υπέρμετρη αγάπη για τον Mass ή κάνω λάθος?:P:P:P
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και θα τις δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία.
Η αυτοκινητική κοινότητα θα αποκτήσει οντότητα και βαρύτητα όταν σταματήσουν τα ¨δάνεια¨ και αποκτήσει δική της αυτοτελή τεχνογνωσία...νομίζω!!
Με τον καιρό θα σου πω και άλλες εμπειρίες μου από τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου. Βιβλίο γράφω αλλά προηγουμένως δεν ξέρω εάν πρέπει να δείρω τον γιο μου που με έβαλε σε αυτό το τριπάκι όντας εκ χαρακτήρος πολύ χαμηλού προφίλ.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 06:39:59 μμ »
To FORD CAPRI το έβγαλε η Tamiya στο 1/24 με χρώματα της Mampe πριν από κάποιες δεκαετίες. Μην γελάσεις αλλά το έχω φτιαγμένο στη βιτρίνα μου.
Ψάξε το στο http://www.thm-models.gr/index.html για την Ελλάδα.
Πάντως διακρίνω μια υπέρμετρη αγάπη για τον Mass ή κάνω λάθος?:P:P:P
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και θα τις δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία.
Η αυτοκινητική κοινότητα θα αποκτήσει οντότητα και βαρύτητα όταν σταματήσουν τα ¨δάνεια¨ και αποκτήσει δική της αυτοτελή τεχνογνωσία...νομίζω!!
Με τον καιρό θα σου πω και άλλες εμπειρίες μου από τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου. Βιβλίο γράφω αλλά προηγουμένως δεν ξέρω εάν πρέπει να δείρω τον γιο μου που με έβαλε σε αυτό το τριπάκι όντας εκ χαρακτήρος πολύ χαμηλού προφίλ.

Φίλε Est. είσαι ο άνθρωπος μας!!!!!!
Γιια τον Μ@ss (δεν ξαναγράφω το όνομα :wink:)... είχα παρακαλέσει τον natna να μην βάλει το αυτοκόλλητο με το όνομα του στην Πόρσε του...
Ο λόγος προφάνης (δες το avatar μου)... Μετά έρχεσαι εσύ και το κοζάρεις πρώτο -πρώτο στην πανέμορφη Sauber σου... Έχω αρχίσει τα χάπια, ώς φατατικός οπαδός του Gillles...
Οπότε, σε παρακαλώ, μην δίνεις ιδέες στον τρελό-natna για Capri κλπ, γιατι θα το φτιάξει για να μου σπάσει τα νεύρα...
Για την μοντελιστική αυτοκινητιστική παιδεία μάλλον ξέρεις πολλά περισσότερα, από μενα... Στην έκθεση στη Θεσσαλονίκη είχε 150 μοντέλα από τα οποία 4 ήταν αυτοκίνητα...
Για το λόγο αυτό κάνουμε μια προσπάθεια να ενδυμναμώσουμε αυτό το τμήμα το μοντελισμού...
Προσωπικά (όπως ίσως εχες δει στις κατασκεύες μου) προσπαθώ να παρουσιάσω αναλυτικά τα στάδια κατασκεύης, τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ με σκοπό να συζητάμε και να βελτιώνομαστε...
Οπότε θέλουμε τα μοντέλα σου και τις ιστορίες σου...
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 07:59:42 μμ »
Φίλε gtziaf σου δίνω το λόγο μου ότι δεν θα ξαναναφέρω αυτό το όνομα. Όμως ο natna μου ζήτησε πληροφορίες και την είχα πρόχειρη.
Αλήθεια το μαγαζί που αναφέρω στη Θεσσαλονίκη (Παύλου Μελά) λέει τίποτα ή πήρα τον άλλο στο λαιμό μου?
Αυτό που θέλω να περάσω σαν μήνυμα στους "αυτοκινητάδες" είναι ότι η φιλοσοφία, τα υλικά και τεχνοτροπία διαφέρουν πολύ από αυτά
των μοντελιστών με στρατιωτικά θέματα. Δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαλότητας μαζί τους, απλά μποεί να υπάρχει μια ανεξάρτητη από "δάνεια" μοντελιστική ομάδα που να δείξει τον δρόμο σε νέες τεχνικές. Στο εξωτερικό πάντως δεν υπάρχει αυτή η μανία με αεροπλάνα και ερπύστριες. Τα πράγματα είναι πιο ισιρροπημένα. Μην ξεχνάμε ότι η Tamiya έχτισε το όνομα και τη φήμη της πάνω στις 3 κλίμακες αυτοκινήτων.
Θα αρχίσω και εγώ να παρουσιάζω φάσεις από την κατασκευή της 956 μόλις λύσω το πρόβλημα των φωτό (είμαι άσχετος). Μόλις το λύσω θα ανεβάσω φωτογραφίες της Matra 1/12 της Tamiya που τελείωσε το 1992!!
Από τη Θεσσαλονίκη έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και είναι η αγαπημένη μου πόλη στην Ελλάδα, έχοντας περάσει 15 μήνες στο στρατόπεδο Κόδρα.

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 04:11:01 μμ »
Γιώργο μπορείς να κοιμηθείς άνετα: O τρισκατάρατος δεν θα αναφερθεί ξανά...
Απλά μου αρέσει να τσιγκλάω... :lol:
Όσο για το capri δεν μου λέει τίποτα...
Έχω κόλλημα με πολύ συγκεκριμένα οχήματα.

est1976 το μαγαζί που ανέφερες λέει αρκετά για μεταλλικές μινιατούρες αυτοκινήτων. Φέρνει και αρκετά πλαστικά κιτ αυτοκινήτων αλλά η σελίδα του δεν είναι πολύ ενημερωμένη σε θέματα στοκ κτλ.

Καλή χρονιά να έχουμε και να βρίσκουμε χρόνο για νέες κατασκευές.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 07:34:46 μμ »
Καλησπέρα
Θα μου εξηγήσει κάποιος κάποτε το μίσος για τον Mass?
Για το capri που δεν σου λέει τίποτα είναι αυτό της Zakspeed που έτρεχε επίσημα για την Ford στο ΕΠΑΤ εναντίον BMW 2002.
http://www.thm-models.gr/images/Tamiya/21-24014.gif

Πάντως εάν το μαγαζί έχει και μόνο τα μισά από όσα λέει (για τα παλιά μιλάω) αξίζει μια επσίκεψή μου.
Αλήθεια μήπως έτυχε να δεις το τέρας αυτό? Xanavi NISMO GT-R (R35) της Tamiya, όλα τα λεφτά!!
Ρίξε και μια ματιά σ' αυτό αφού πρώτα πάρεις τα χάπια σου!!  http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?products_id=3307

Σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά με νέες αφίξεις.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 07:59:50 μμ »
Καλησπέρα
Θα μου εξηγήσει κάποιος κάποτε το μίσος για τον Mass?
Για το capri που δεν σου λέει τίποτα είναι αυτό της Zakspeed που έτρεχε επίσημα για την Ford στο ΕΠΑΤ εναντίον BMW 2002.
http://www.thm-models.gr/images/Tamiya/21-24014.gif

Πάντως εάν το μαγαζί έχει και μόνο τα μισά από όσα λέει (για τα παλιά μιλάω) αξίζει μια επσίκεψή μου.
Αλήθεια μήπως έτυχε να δεις το τέρας αυτό? Xanavi NISMO GT-R (R35) της Tamiya, όλα τα λεφτά!!
Ρίξε και μια ματιά σ' αυτό αφού πρώτα πάρεις τα χάπια σου!!  http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?products_id=3307

Σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά με νέες αφίξεις.

Sorry, νόμιζα οτι το είχες καταλαβεί...
Στο Zolder το 82, ο Villeneuve έπεσε πάνω στην March του Mass με τη γνωστή τραγική κατάληξη...
Ο Γερμανός παρότι πήγαινε σιγά, ήταν στη μέση της πίστας και όταν είδε τον Villeneuve έκλεισε την αγωνιστική γραμμή φανταζομενος οτι ο Gilles θα περάσει από την εξωτερική. Ο Villeneuve διάλεξε την εσωτερική με συνέπεια την σύγκρουση και τον θάνατο του Αγαπημένου μου Οδηγού!!!!
Εξου και το μίσος....
Στα σοβαρά τώρα ο Mass δεν έφταγε πάνω από 50% αλλά ήταν ο μοχλός που προκάλεσε την καταστροφή...

&feature=related

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 03:50:24 πμ »
Καλή χρονιά σε όλους!!! :D :D :D

Είναι το αμάξι/μάρκα/στυλ/αγωνιστική ιστορία που έχει ένα μοντέλο που θα με κάνει να γουστάρω να ασχοληθώ.

Κανένας δεν θα ξεκινούσε αυτό το υπέροχο χόμπι αν έπρεπε σε τρυφερή ηλικία να δίνει πολλά πολλά λεφτά!

Τα κιτ της hiro τα βρίσκω υπέροχα αλλά μακριά από την ουσία του μοντελισμού : Παλεύεις με συγκεκριμένο (νορμάλ) budget και άπειρες ώρες δουλειάς να έχεις ένα αποδεκτό αποτέλεσμα λεπτομέρειας, με προσωπικό μόχθο, τεχνική, μερικά βελτιωτικά ή πατέντες ...

Το προσωπικό μου χρηματικό όριο για πλαστικό μοντέλο είναι 40-50 ευρώ μαζί με τα ανάλογα βελτιωτικά...

Spoiler (hover to show)

Παιδάκια δίπλα μας πεινάνε...

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 11:00:42 πμ »
Χρόνια Πλλά σε όλους

Νομίζω natna ότι έχω μπερδευτεί κάπως.
Αποφεύγεις την 1/24 και τα κιτ άνω των EUR50. Έτσι περιορίζεσαι στην 1/20 ή 1/48. Σωστά?

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 02:25:39 μμ »
Καλη χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους απανταχού Αυτοκινητάδες Μοντελιστές ....

- Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου για την Sauber. Καθαρή και όμορφη  ::icon_thumright:: 

- Κατα Δευτερον πολύ χαίρομαι που τελευταία μαζευόμαστε ολοένα και περισσότεροι ΄τρελοι αυτοκινητάδες' .... 
Δυστυχώς έγω προσωπικά δεν έχω τον κατάλληλο χώρο κυρίως για το βάψιμο
αλλά υπαρχουν αλλοι που κρατάν ψήλα την σημαία Των 4 τροχών με τις φοβερες και τρομερες κατασκευές τους ...

Μπραβο παιδιά και να ξέρετε οτι έχεται λαό αποπίσω ....

Αλλος ένας βενζινοαίματος μοντελιστής ....

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 02:50:25 μμ »
Καλησπέρα Vaggouras.
Ευχαριστώ για τα επιτιμητικά σου λόγια.
Σου διαθέτω χώρο για βάψιμο και ό,τι άλλο θελήσεις (υπάρχει άπλετος). Κάνε μου μόνο ένα προσωπικό μήνυμα.
Για το πόσο λαο έχουμε πίσω άσε να έχω ορισμένες αμφιβολίες.

Περιμένω απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 02:57:05 μμ »
Χρόνια Πλλά σε όλους

Νομίζω natna ότι έχω μπερδευτεί κάπως.
Αποφεύγεις την 1/24 και τα κιτ άνω των EUR50. Έτσι περιορίζεσαι στην 1/20 ή 1/48. Σωστά?

Αχ με έπιασε παραλήρημα πάλι και σε μπέρδεψα :lol: ::glossa::

Εννοώ ότι θα ήθελα όλα τα μοντέλα της 1/24 να βγαίνουν και σε 1/20. Ούτε τα χοντροδάχτυλα μου ευννοούν την δουλειά σε πολύ μικρή κλίμακα. Επίσης το "μάτι" δε χορταίνει με τα 1/24.
Δυστυχώς μόνο f1 βγαίνουν πλέον στην 1/20...
Το ψυχολογικό μου όριο για πλαστικό κιτ είναι 50 ευρώ.

Μαζεύω ταυτόχρονα και μεταλλικές μινιατούρες σε 1/18.  Η κατασκευή των πλαστικών όμως είναι πάνω από όλα δημιουργία...

Πολλοί δεν είμαστε αλλά κάνουμε τη διαφορά οι petrolheads!!! :wink: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 06:55:52 μμ »
Μακάρι να είχαμε αυτή την επιλογή μεταξύ 1/20 και 1/24. Ξέρεις όμως τι μέγεθος θα ήτανε τα τελικά C και GT σε σχέση με την F1?
Δεν πήρα όμως σχόλια για την R35 Nismo και με έπιασε μια ανησυχία. Όλοι παγερά αδιάφοροι!!

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 07:39:59 μμ »
Καλη χρονια σε ολουσ σας και καθε προσωπικη ευτυχια σσς ευχομαι!!!Λογω καποιων υποχρεοσεων μολισ τωρα ειδα το topic και εχω να πω με τη σειρα μου ενα μεγαλο μπραβο για την κατασκευη και την τελικο φνιρισμα του μοντελου!

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 07:47:36 μμ »
Φιλε Est.1976 προχωρα ολοταχως για το Nissan,ειναι φανταστικο κομματι πιστευω!Εγω περιμενω το R-35 με το βελτιωτικο κιτ της MINES μεσα στον Γενναρη,σαν ξεκινημα μετα απο καιρο αποχης απο τον μοντελισμο.Να δουμε ποσα απιδια πιανουμε!Οποτε αν θελουν κι οι υπολοιποι συναδελφοι μπορουμε αργοτερα να οργανωσουμε μια παραλληλη κατασκευη του! :lol:

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 10:57:43 μμ »
Μακάρι να είχαμε αυτή την επιλογή μεταξύ 1/20 και 1/24. Ξέρεις όμως τι μέγεθος θα ήτανε τα τελικά C και GT σε σχέση με την F1?
Δεν πήρα όμως σχόλια για την R35 Nismo και με έπιασε μια ανησυχία. Όλοι παγερά αδιάφοροι!!

Αν και δεν μου αρέσει στυλιστικά το κατά τα άλλα ικανότατο R35 το  Nismo είναι πράγματι εντυπωσιακό.
Πανέμορφο θηριάκι είναι αλλά δε γράφει τα περιεχόμενα του κιτ.

Ακόμα και το Xanavi Nismo Z (350Z) είναι πανέμορφο

Tags: