To FORD CAPRI το έβγαλε η Tamiya στο 1/24 με χρώματα της Mampe πριν από κάποιες δεκαετίες. Μην γελάσεις αλλά το έχω φτιαγμένο στη βιτρίνα μου.
Ψάξε το στο http://www.thm-models.gr/index.html για την Ελλάδα.
Πάντως διακρίνω μια υπέρμετρη αγάπη για τον Mass ή κάνω λάθος?
:P:P
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και θα τις δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία.
Η αυτοκινητική κοινότητα θα αποκτήσει οντότητα και βαρύτητα όταν σταματήσουν τα ¨δάνεια¨ και αποκτήσει δική της αυτοτελή τεχνογνωσία...νομίζω!!
Με τον καιρό θα σου πω και άλλες εμπειρίες μου από τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου. Βιβλίο γράφω αλλά προηγουμένως δεν ξέρω εάν πρέπει να δείρω τον γιο μου που με έβαλε σε αυτό το τριπάκι όντας εκ χαρακτήρος πολύ χαμηλού προφίλ.
Φίλε Est. είσαι ο άνθρωπος μας!!!!!!
Γιια τον Μ@ss (δεν ξαναγράφω το όνομα

)... είχα παρακαλέσει τον natna να μην βάλει το αυτοκόλλητο με το όνομα του στην Πόρσε του...
Ο λόγος προφάνης (δες το avatar μου)... Μετά έρχεσαι εσύ και το κοζάρεις πρώτο -πρώτο στην πανέμορφη Sauber σου... Έχω αρχίσει τα χάπια, ώς φατατικός οπαδός του Gillles...
Οπότε, σε παρακαλώ, μην δίνεις ιδέες στον τρελό-natna για Capri κλπ, γιατι θα το φτιάξει για να μου σπάσει τα νεύρα...
Για την μοντελιστική αυτοκινητιστική παιδεία μάλλον ξέρεις πολλά περισσότερα, από μενα... Στην έκθεση στη Θεσσαλονίκη είχε 150 μοντέλα από τα οποία 4 ήταν αυτοκίνητα...
Για το λόγο αυτό κάνουμε μια προσπάθεια να ενδυμναμώσουμε αυτό το τμήμα το μοντελισμού...
Προσωπικά (όπως ίσως εχες δει στις κατασκεύες μου) προσπαθώ να παρουσιάσω αναλυτικά τα στάδια κατασκεύης, τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ με σκοπό να συζητάμε και να βελτιώνομαστε...
Οπότε θέλουμε τα μοντέλα σου και τις ιστορίες σου...