Φιλε dubber χρονια πολλα και καλη επανοδο στο χομπυ.
Η επιλογη της κλιμακας εφοσον εχεις χωρο δεν μπορουσε ναταν καλυτερη οπως επισης και τα κιτ.
Εγω εχω το B και ακομα το χαζευω.Απο τα πρωτα του 2010 που θα ξεκινησουν θα'ναι(επιτελους) κι αυτο λογω χωρου.
Τωρα για τα βελτιωτικα...καλα ειναι αλλα προσωπικα πιστευω οτι ειναι περιττα ειδικα για ΤΕΤΟΙΑ κιτ σαν το Me-262 της καραμουζας.
Δινει τοσα πραγματα που με ελαχιστη εως και καθολου προσθηκες βγαινει φανταστικο.Πεταμενα λεφτα.
Αυτο που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ομως θα χρειαστεις αν δεν εχεις ειναι ενας καλος αερογραφος 2πλης λειτουργιας γιατι οι γερμανικες παραλλαγες απλα
ΔΕΝ γινονται χωρις
Τα περι διαφανειας του κιτ δεν νομιζω οτι πρεπει να μας ενδιαφερουν γιατι ΕΙΔΙΚΑ σε αυτα τα κιτ το ζουμι ειναι οι κινητηρες (στους οποιους αφηνεις καλυματα ανοιχτα) κοκπιτ,που ετσι κι αλλιως φαινεται και πυροβολα που η καραμουζα σου δινει τα καλλυματα ανοιχτα.
Α και ασυρματος με θυριδα επισης ανοιχτη,οποτε τι να την κανουμε τη διαφανεια;
Οποιο απο τα 2 κι αν παρεις τελικα θα το φχαριστηθεις (και θα παθεις και την πλακα σου με την λεπτομερεια που παλια ουτε στα πιο προστυχα ονειρα μας δεν τολμουσαμε να φανταστουμε).
Οσο για την εφαρμογη...το τι ειχα ακουσει για το Bf-109G 1/24 της ιδιας δεν περιγραφεται και τελικα ηταν το μονο κιτ που δεν μου χρειαστηκε στοκος που θε να.
Το συγκεκριμενο (Me-262 B) το δοκιμαζα πριν 2 βδομαδες τις ατρακτους και...no problem.
Απανω τους λοιπον και σιγουρα θα βγει μαματο.
Αερογραφο μονο να φροντισεις (και κομπρεσερ)