www.mhobby.itΠριν από έναν περίπου μήνα είδα αυτό το νέο μαγαζί που βρίσκεται στην Ιταλία και ειδικεύεται σε αρματικά θέματα.
Έχει κυρίως πολλά και σπάνια αρματικά βελτιωτικά σε πολύ καλές τιμές. Δέχεται πληρωμή με πιστωτικές κάρτες αλλά και με τραπεζικό έμβασμα (SWIFT PAYMENT).
Παρήγγειλα ένα βελτιωτικό της REAL MODEL - M931/932 TRACTOR TRAILER στην 1/35 το οποίο και παρέλαβα σήμερα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι απλά άψογος.
Αρχικά με βεβαίωσε ότι το κιτ είναι σε άριστη κατάσταση και αρνήθηκε να μου στείλει και ένα άλλο κιτ που ήθελα λέγοντάς μου ότι είχε μέσα σπασμένα πλαίσια (μου πρότεινε μάλιστα να μου κάνει έκπτωση 80% για το ελλατωματικό κιτ αν το ήθελα τελικα!!!!!!!!!)
Μου έστειλε email's για να με ενημερώσει: ότι έλαβε τα χρήματά μου, ότι μου έστειλε το κιτ και όταν είδε ότι καθυστερούσε να φτάσει (ελληνικά ταχυδρομεία βλέπετε.....) ζήτησε και συγγνώμη!!!!!
Όσον αφορά τη συσκευασία..... απλά άψογη και αυτή
Τις προσεχείς εβδομάδες πρόκειται να παραλάβει και βελτιωτικά της LEGEND, οπότε μάλλον θα γίνω τακτικός πελάτης του.
Μέσα στο ΣΚ σκοπεύω να ποστάρω ένα μίνι-review του συγκεκριμένου βελτιωτικού.... οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας.