Αποστολέας Θέμα: Mhobby Italy  (Αναγνώστηκε 1992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« στις: Μαρτίου 03, 2006, 09:16:48 πμ »
www.mhobby.it

Πριν από έναν περίπου μήνα είδα αυτό το νέο μαγαζί που βρίσκεται στην Ιταλία και ειδικεύεται σε αρματικά θέματα.
Έχει κυρίως πολλά και σπάνια αρματικά βελτιωτικά σε πολύ καλές τιμές. Δέχεται πληρωμή με πιστωτικές κάρτες αλλά και με τραπεζικό έμβασμα (SWIFT PAYMENT).
Παρήγγειλα ένα βελτιωτικό της REAL MODEL - M931/932 TRACTOR TRAILER στην 1/35 το οποίο και παρέλαβα σήμερα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι απλά άψογος.
Αρχικά με βεβαίωσε ότι το κιτ είναι σε άριστη κατάσταση και αρνήθηκε να μου στείλει και ένα άλλο κιτ που ήθελα λέγοντάς μου ότι είχε μέσα σπασμένα πλαίσια (μου πρότεινε μάλιστα να μου κάνει έκπτωση 80% για το ελλατωματικό κιτ αν το ήθελα τελικα!!!!!!!!!)
Μου έστειλε email's για να με ενημερώσει: ότι έλαβε τα χρήματά μου, ότι μου έστειλε το κιτ και όταν είδε ότι καθυστερούσε να φτάσει (ελληνικά ταχυδρομεία βλέπετε.....) ζήτησε και συγγνώμη!!!!!
Όσον αφορά τη συσκευασία..... απλά άψογη και αυτή
Τις προσεχείς εβδομάδες πρόκειται να παραλάβει και βελτιωτικά της LEGEND, οπότε μάλλον θα γίνω τακτικός πελάτης του.

Μέσα στο ΣΚ σκοπεύω να ποστάρω ένα μίνι-review του συγκεκριμένου βελτιωτικού.... οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Mhobby Italy
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 03, 2006, 12:24:41 μμ »
Πολύ καλά νέα  :) . Σίγουρα η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα του θα βρουν ανταπόκριση. Ένα επίσης θετικό γεγονός είναι πως βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία  8) .
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 03, 2006, 12:29:56 μμ »
Το δέμα μου το έστειλε στις 23 ΦΕΒ και έφτασε σήμερα 03 Μαρ στο ταχυδρομείο Χαλανδρίου (9 ημέρες). Αν και τα ελληνικά ταχυδρομεία ήταν λίγο πιο γρήγορα...... :wink:

Θα ξανααγοράσω γιατί έχει και το πλεονέκτημα της αποστολής χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα!!!!
Επίσης τα ταχυδρομικά του είναι 9,50ευρώ για δέμα μέχρι 1κιλό και 12,00ευρώ για ένα κιλό και άνω.
Επίσης για παραγγελιά από 200,00ευρώ και άνω δωρεάν ταχυδρομικά. Για παραγγελιά από 150,00ευρώ και άνω ταχυδρομικά 9,00ευρώ  :wink:

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
Mhobby Italy
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 03, 2006, 12:53:54 μμ »
Παράθεση από: leopard
Το δέμα μου το έστειλε στις 23 ΦΕΒ και έφτασε σήμερα 03 Μαρ στο ταχυδρομείο Χαλανδρίου (9 ημέρες). Αν και τα ελληνικά ταχυδρομεία ήταν λίγο πιο γρήγορα...... :wink:

επειδή το έγραψες και παραπάνω, να απαντήσω:
τα ελληνικά ταχυδρομεία είναι πολλά σκαλιά παραπάνω από τα ιταλικά.
τα ιταλικά, μαζί με τα βελγικά και ολλανδικά είναι ακόμα πολύ πίσω και η καθυστέρηση οφείλεται 99% σε εκείνους κι όχι σε μας.
αλληλογραφία πχ από Γερμανία ή Αγγλία παραδίδεται στην Ελλάδα σε 2-3 μέρες.
στο λέω εκ πείρας, μιας και έχω πάρα πολύ μεγάλη αλληλογραφία με ευρωπαϊκές χώρες.
Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 03, 2006, 01:15:38 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.... Ανέφερα τα ελληνικά ταχυδρομεία γιατί έχω πολύ άσχημες εντυπώσεις.... Μέχρι και δέμα με βιβλία μου έχασαν, που έφυγε από το κέντρο της Αθήνας και πήγε στο Χαλάνδρι!!!!!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Mhobby Italy
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 03, 2006, 01:15:55 μμ »
Όλα είναι θέμα πτήσεων κύριοι όσο και να σας φανεί περίεργο... Έχω παραλάβει από Ολλανδία σε δύο ημέρες και το αντίστροφο, από Αυστραλία σε 6 και Καναδά-ΗΠΑ σε 5(φυσικά έχω παραλάβει και σε 8 από AU και 7 από ΗΠΑ-Καν.). Μου έχει έρθει απλό γράμμα από Ελλάδα την επόμενη και ούτω καθ' εξής. Όλα τα ταχυδρομεία βασίζονται στις πτήσεις cargo και πολιτικές... πχ. Αν στην Ελλάδα παραδώσεις στο ταχυδρομείο μέχρι τις 12 το μεσημέρι απλό γράμμα κατά 90% την επόμενη θα είναι στον προορισμό του εντός Ελλάδος, ή σε δύο για Ευρώπη. Έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα στην κοπελιά μου δεμματάκι, Τετάρτη 14:00 και Παρασκευή πρωί ήταν εκεί, χωρίς συστημένα ή express. Είχε πτήση το απόγευμα η Ολυμπιακή και έφυγε κατ' ευθείαν... :wink:
Η κατάσταση γενικώς έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε όλους τους τομείς με τα ταχυδρομεία. Από το Luchtvaart Hobby Shop στην Ολλανδία, έφυγε η κούτα 21/12 και ήταν στα χέρια μου 28, 7 ημέρες δηλαδή. Αν αφαιρέσεις 24-25-26 που ήταν αργίες πάμε στις 4 μέρες... 8)
Να θυμάστε ότι είναι καλύτερα και ταχύτερα όταν ταχυδρομείτε κάτι νωρίς το πρωί. Θα φτάσει μια μέρα νωρίτερα από ότι αν πάτε στο ταχυδρομείο το μεσημέρι...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 03, 2006, 01:20:21 μμ »
Για το συγκεκριμένο κατάστημα ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι σε ορισμένα είδη είναι φθηνότερο ακόμη και από το hobbyeasy που θεωρείται από τα πολύ φθηνά διαδικτυακά καταστήματα!!!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Mhobby Italy
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 03, 2006, 06:39:11 μμ »
Θα ξανααγοράσω γιατί έχει και το πλεονέκτημα της αποστολής χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα!!!!

Πως στελνουμε χρηματα με τραπεζικο  εμβασμα? γινετε και για USA ??? συμφερει??

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 03, 2006, 06:56:10 μμ »
Εγώ πάω στην τράπεζα στην οποία έχω λογαριασμό και τους ζητάω να μου καταθέσουν το ταδε ποσό στον τάδε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού αφαιρώντας τα χρήματα από το λογαριασμό μου. Η μόνη επιβάρυνση που έχω είναι 12,00ευρώ. Τα χρήματα εμφανίζονται στον παραλήπτη σε 2-3μέρες
(μιλάω για χώρες μέλη της Ε.Ε.). Επίσης μου δίνουν και το αποδεικτικό κατάθεσης το οποίο και συνηθίζω να στέλνω στον παραλήπτη.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Mhobby Italy
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 03, 2006, 07:01:12 μμ »
για USA ποσο ειναι ξερει κανεις??? :wink: υπαρχει οριο στο ποσα χρηματα θα στειλεις?

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Mhobby Italy
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 03, 2006, 07:23:14 μμ »
Υπάρχει όριο αλλά είναι αρκετά υψηλό και ελέγχεται για να μην φεύγουν μεγάλα κεφάλαια από την χώρα εύκολα... Από/σε ΗΠΑ μπορεί να κάνει και 15 μέρες. Φάνη οι 3 μέρες είναι αρκετά γρήγορα, συνήθως ήταν περίπου 5, για Ευρώπη. 8)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Mhobby Italy
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 03, 2006, 07:46:12 μμ »
Παράθεση από: melpas1013
Υπάρχει όριο αλλά είναι αρκετά υψηλό και ελέγχεται για να μην φεύγουν μεγάλα κεφάλαια από την χώρα εύκολα... Από/σε ΗΠΑ μπορεί να κάνει και 15 μέρες. Φάνη οι 3 μέρες είναι αρκετά γρήγορα, συνήθως ήταν περίπου 5, για Ευρώπη. 8)

εξοδα αποστολης? ξερουμε Κωστα??

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 03, 2006, 07:59:44 μμ »
Όσες φορές έκανα SWIFT PAYMENT πήγα το πρωί και ο παραλήπτης (Γερμανία-Ιταλία) το είχε παραλάβει 2 ημέρες μετά.
Και στην εταιρία που δουλεύω τα εμβάσματα από χώρες μέλη της Ε.Ε. μας έρχονται το πολύ σε 3 ημέρες από την ημέρα που ο πελάτης κάνει την κατάθεση

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
Mhobby Italy
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 03, 2006, 10:43:22 μμ »
Η μόνη επιβάρυνση που έχω είναι 12,00ευρώ.

Άλλη μία χυδαία κίνηση των τραπεζών-ληστών.
σε όλη την Ευρώπη οι συναλλαγές με τη χρήση του IBAN είναι δωρεάν, μόνο εδώ οι ξύπνιοι έχουν βρει το παραθυράκι και μας κλέβουν νομότυπα! :evil:  :evil:
Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Mhobby Italy
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 04, 2006, 12:58:02 πμ »
Αντίστοιχη επιβάρυνση υπάρχει και στη Γαλλία και αυτό το έχω διαπιστώσει και πάλι από το χώρο της δουλειάς μου.

Tags: