Μετά από ατελείωτες συζητήσεις εμπλουτισμένες με τζατζίκια, μπύρες, καφέδες, ιστορίες του Σωτήρη από το στρατό, του Γιάννου από την συλλογή ιώσεων, τις πάνες του Μάστορα, το στοκ του Γατιού και διάφορες άλλες παπατζολογίες, αποφασίσαμε και διατάξαμε να ξεκινήσουμε το νέο Παπατζο-Group Build με θέμα τα υποβρύχια!
Το GB έχει ήδη ξεκινήσει και θα τελείωσει τον Σεπτέμβριο. Οποιας χρονιάς μας βολέψει.
Το θέμα είναι απλό. Οποιοδήποτε υποβρύχιο, από οποιοδήποτε υλικό, σε οποιαδήποτε κλίμακα!
Εγώ έχω ξεκινήσει ήδη δύο στην 1/72 και οι υπόλοιποι Παπάτζες αμπελοφιλοσοφούν για το τι θα ξεκινήσουν. Απο τώρα ξέρω ότι ο Γιάννος θα το ξεκινήσει, αλλά στα μισά της κατασκευής θα κολλήσει το κήτος με το ψυγείο του σπιτιού του και την δεξιά του παντόφλα με το ταβάνι.
Ο Μάστορας θα αλλάξει πάνα και μετά θα ταϊσει το μωρό, ο Σωτήρης θα φτιάξει οποιοδήποτε υποβρύχιο αρκεί να είναι κίτρινο, ο Crow θα ψάξει να βρει επετειακό υποβρύχιο, το Γατί δεν θα το τελειώσει ποτέ, ενώ ο Staticjim ίσως τελειώσει αλλά σίγουρα πολύ μετά από εμένα!
Η συνέχεια επί της οθόνης!