Αποστολέας Θέμα: P.I.G.S Untersee!  (Αναγνώστηκε 9998 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: P.I.G.S Untersee!
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 11, 2009, 04:45:41 μμ »
A, και άλλο Πείραμα της Φιλαδέλφειας....

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 11, 2009, 09:06:55 μμ »
Θανάση θα τα τελειώσω λίγες ώρες πριν τα πάω στην έκθεση!!
... της ΔΕΘ στην επέτειο για τα 100 χρόνια της, δηλαδή το 2026! ::077devil::

Παράλληλα θα ήθελα να σημειώσω οτι παρά τις φήμες οτι καθυστερώ στις κατασκευές μου ::eusa_whistle:: είμαι ο πρωτος που ολοκλήρωσα τη συμμετοχή μου στο παρόν GB με το υποβρύχιο του Ευγένιου που πόσταρα προηγουμένως! ::award_1::
Spoiler (hover to show)

Πούν'το βρέ να το καμαρώσω  :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Είναι stealth.
Ούπς... τώρα βλέπω ότι δέν εμφανίζεται η φωτό άν και την έβλεπα χτές! Εγώ φταίω που βαριόμουν να μπώ στο photobucket και την ανέβασα στο postimage...

Πιστεύω να φαίνεται τώρα! ::arrowdown::

::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 11, 2009, 10:55:57 μμ »
Ούπς... τώρα βλέπω ότι δέν εμφανίζεται η φωτό άν και την έβλεπα χτές! Εγώ φταίω που βαριόμουν να μπώ στο photobucket και την ανέβασα στο postimage...

Πιστεύω να φαίνεται τώρα! ::arrowdown::

(Image removed from quote.)

::glossa:: :mrgreen:

OUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen:

Τι έφτιαξες πάλι  ::proskino:: ::lol18:: ::proskino:: ::lol18:: ::proskino:: ::lol18:: ::proskino:: ::lol18:: ::proskino:: ::lol18::

Με πέθανες  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 05:18:12 μμ »
OK Λοιπόν συμμετέχω και εγώ στην παπάτζα.... Εεεεε... στο  GB ήθελα να πω με αυτό...  άντε καλές δουλειές...  Να ζήσει η παπάτζα΄...

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 12:32:55 πμ »
Παιδια αν και δεν ειμαι στο P.I.G. ερχομαι κι εγω μεσα στο GB με...ο,τι τελειωσει.
Εχω 4-5 μισοτελειωμενα U-BOOTS φυσικα ολα κι ενα Παπανικολη  ::icon_thumright::
Αφτιαχτο πρεπει ναχω κανα type VII ειδομεν.
edit ναι εχω ...αυτο με την τομη.Δε θα τελειωσει ποτε  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 12:08:38 μμ »
Φωτογραφίες δεν βλέπω να ποστάρετε και ανησυχώ!
Επίσης ο Μάστορας που είναι??? Κώστα?????????ΟΕΟ????

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 09:08:14 μμ »
Εμπασε νερά, και έχει κάτσει στον πάτο! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 09:13:47 μμ »

εγώ πρέπει να βρω το μεγεθυντικό μου φακό για να βγάλω φωτογραφίες
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 11:39:20 μμ »
Αντε, αποκτήσαμε και banner!!!!
Ας είναι καλά το γατί μας!!!
 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 01:10:42 πμ »
Καλα επειδη το βλεπω χλωμο οχι μονο να το φτιαξω αλλα και να το ξεθαψω κιολας το U-99 θα ανεβασω τ παλια μου  :mrgreen: ::glossa::
Το πιο καθαρο  :shock: ηταν το 214 παπανικολης (ή ματρωζος,ή κατσωνης,ή πιπινος)της ρεβελλ 1/144
Γνωστο και μη εξαιρεταιο φτιαγμενο σε ενα απογευμα (2 ωρες).
ΚΑΙ βαμμενο εννοειται..δεν ειναι μαυρο,ειναι μιξη μαυρου ματ και γυαλιστερου καφε (το 9 της humbrol αν θυμαμαι)
Voila!!!

Θα ακολουθησουν γερμανικα και ρωσικα.ΔΙΑΛΙΕΧΤΙΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 11:42:29 πμ »
Το σκεπτικό του κάθε gb είναι να δείχνουμε τα μοντέλα που κατασκευάζουμε γιαυτό, όχι να παραθέτουμε μοντέλα που ήδη έχουμε κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 11:52:23 πμ »
Καλα επειδη το βλεπω χλωμο οχι μονο να το φτιαξω αλλα και να το ξεθαψω κιολας το U-99 θα ανεβασω τ παλια μου  :mrgreen: ::glossa::
Το πιο καθαρο  :shock: ηταν το 214 παπανικολης (ή ματρωζος,ή κατσωνης,ή πιπινος)της ρεβελλ 1/144
Γνωστο και μη εξαιρεταιο φτιαγμενο σε ενα απογευμα (2 ωρες).
ΚΑΙ βαμμενο εννοειται..δεν ειναι μαυρο,ειναι μιξη μαυρου ματ και γυαλιστερου καφε (το 9 της humbrol αν θυμαμαι)
Voila!!!

Θα ακολουθησουν γερμανικα και ρωσικα.ΔΙΑΛΙΕΧΤΙΕΕΕΕ

Το σκεπτικό του κάθε gb είναι να δείχνουμε τα μοντέλα που κατασκευάζουμε γιαυτό, όχι να παραθέτουμε μοντέλα που ήδη έχουμε κάνει.

X1000  :twisted:

Ξεκίνα ένα καινούργιο ρε τεμπέλη! Μέχρι το Σεπτέμβρη έχουμε προθεσμία! Και ...αληθινό φτιάχνεις μέχρι τότε   ::armee_smilies120::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 02:52:41 μμ »
Μα θα φτιαξω θα φτιαξω...φαντομουποβρυχιο  :mrgreen:
Ξεθαψα τελικα 2-3 θα τα τσεκαρω και θα διαλεξω...το πιο ευκολο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 01:03:16 πμ »
Είχα αναφέρει και προηγουμένως οτι ο Ναυτίλος της Revell είναι ένα χρέπι του 1955. Το μοντέλο έχει φάει στοκάρισμα και τρίψιμο της αρκούδας, ωστε κάποια στιγμή να θυμίζει υδροδυναμική κατασκευή, φτιάχτηκε και το πάνω μερος του πύργου (φωτό νο1), μου ήρθε η έμπνευση να χαράξω και μπουκαπόρτες (φωτό 2 δεν ξερω τον σωστό όρο), πρόσθεσα στον πύργο κιγκλιδώματα, φώτα ναυσιπλοϊας και κατι πτερύγια που έκοψα από 72άρα βόμβα (φωτό 3), το βάφω 2 χέρια ένα μειγμα μαύρου-γκριζου (φωτό 4) και πάνω που περνώ  στα μεταλλικά χρώματα για βάση και προπέλλες (φωτό 5)
1 2 3 4 5
τι ανακαλύπτω  :?: :?
 ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
Οτι έχω χάσει τις προπέλλες του υποβρυχίου. Που είναι οι προπέλλες οέο :?: :?: Ζητούνται επειγόντως προπέλλες  :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,14279.msg300794/topicseen.html#msg300794

Αποσυνδεδεμένος Ze Elias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
  • Edelweiss
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 01:51:31 πμ »
Ωραίος ο Ναυτίλος αλλα με πυρινικά θα ασχολούμαστε?? :D Βάλτε κανα γκρίζο λύκο  :twisted:
Ερώτηση,πως μπόρω να κάνω victory pennants  στην 1/125 (U-99)??
If you're going through hell, keep going

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 10:56:06 πμ »
Είχα αναφέρει και προηγουμένως οτι ο Ναυτίλος της Revell είναι ένα χρέπι του 1955. Το μοντέλο έχει φάει στοκάρισμα και τρίψιμο της αρκούδας, ωστε κάποια στιγμή να θυμίζει υδροδυναμική κατασκευή, φτιάχτηκε και το πάνω μερος του πύργου (φωτό νο1), μου ήρθε η έμπνευση να χαράξω και μπουκαπόρτες (φωτό 2 δεν ξερω τον σωστό όρο), πρόσθεσα στον πύργο κιγκλιδώματα, φώτα ναυσιπλοϊας και κατι πτερύγια που έκοψα από 72άρα βόμβα (φωτό 3), το βάφω 2 χέρια ένα μειγμα μαύρου-γκριζου (φωτό 4) και πάνω που περνώ  στα μεταλλικά χρώματα για βάση και προπέλλες (φωτό 5)
1 2 3 4 5
τι ανακαλύπτω  :?: :?
 ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
Οτι έχω χάσει τις προπέλλες του υποβρυχίου. Που είναι οι προπέλλες οέο :?: :?: Ζητούνται επειγόντως προπέλλες  :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,14279.msg300794/topicseen.html#msg300794
Καταρχάς να πώ οτι είμαι πολύ συγκινημένος που βλέπω κίτ απο τα χέρια σου (που να μη μοιάζει με αποτέλεσμα πυρηνικής έκρηξης εννοώ ::077devil::)... τώρα μένει να δούμε τί ζημιές θα έχουν προκληθεί στους φούρνους ανα τη χώρα! :mrgreen:

Για τις προπέλες θα έλεγα οτι μάλλον καλύτερα που τις έχασες! Μόνο με προπέλες δέ μοιάζουν τα κομμάτια που έδινε το κίτ...

[imgt]http://www.steelnavy.com/images/RevellMissileShipSet.htm/RMN4056.JPG[/imgt]
Φωτό απο το Steelnavy :arrow: http://www.steelnavy.com/RevellMissileFleet.htm

Το ποιό απλό που μπορείς να κάνεις είναι να κοψεις δίσκους απο διαφανή ζελατίνα και να τις αναπαραστήσεις ώς "εν κινήσει".
Για να βρείς πεντάφυλλες προπέλες στα αξεσουάρ των καραβάδων το βλέπω μάλλον χλωμό... ισως πάλι βρείς σε κανένα υποβρυχιάκι των 5EUR της Hobby Boss :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 11:50:19 πμ »
Μπράβο Γιάννο! Το δάμασες το χάλι και έγινε πολύ όμορφο. Πάντως από στόκο από ότι βλέπω δεν έχεις παράπονο...

Οι μπουκαπόρτες μάλλον είναι οι τορπιλοβλητικοί σωλήνες, αλλά καλύτερα ας αποφανθούν οι πλέον κατάλληλοι.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 02:06:36 μμ »
Μπράβο Γιάννο! Το δάμασες το χάλι και έγινε πολύ όμορφο. Πάντως από στόκο από ότι βλέπω δεν έχεις παράπονο...
Οι μπουκαπόρτες μάλλον είναι οι τορπιλοβλητικοί σωλήνες, αλλά καλύτερα ας αποφανθούν οι πλέον κατάλληλοι.
To ξερω οτι στην πλώρη είναι οι θυρίδες των τορπιλοβλητικών σωλήνων, την ορολογία δεν ξέρω. Ασε που εκει το μοντελο είχε ένα ξεχωριστό δίεδρο (που δεν ταιριαζε με το υπόλοιπο σκάφος  :mrgreen: ) με 6 ορθωγώνια ανοίγματα για να βγαίνουν οι τορπίλες. Οι οδηγίες έλεγαν να προσθεσουμε διαφανή sprue και να κολλήσουμε στο άκρο τους τις τορπίλες του κιτ, για να κανουμε το εφέ εκτόξευσης. Εκει να δεις πόσος στόκος έπεσε. Η φωτό είναι από το 2ο αστάρωμα  :!: :!:
Με τις προπέλες τι κάνω  :?: :?:
 ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 03:05:20 μμ »
To ξερω οτι στην πλώρη είναι οι θυρίδες των τορπιλοβλητικών σωλήνων, την ορολογία δεν ξέρω. Ασε που εκει το μοντελο είχε ένα ξεχωριστό δίεδρο (που δεν ταιριαζε με το υπόλοιπο σκάφος  :mrgreen: ) με 6 ορθωγώνια ανοίγματα για να βγαίνουν οι τορπίλες. Οι οδηγίες έλεγαν να προσθεσουμε διαφανή sprue και να κολλήσουμε στο άκρο τους τις τορπίλες του κιτ, για να κανουμε το εφέ εκτόξευσης. Εκει να δεις πόσος στόκος έπεσε. Η φωτό είναι από το 2ο αστάρωμα  :!: :!:
Με τις προπέλες τι κάνω  :?: :?:
 ::dontknow::

Βάλτου δύο κινητήρες τζετ από το spares box,δύο φτερά από Φάντομ και μετέφερέ το στο Small AirForces!  :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 07:42:57 μμ »
Σε τι διάμετρο τις θες καπετάνιε ::salut::

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 07:49:27 μμ »
Σε τι διάμετρο τις θες καπετάνιε ::salut::
Koίτα και εδώ  http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,14279.msg300794/topicseen.html#msg300794
Θέλω 2 πεντάφυλλες με διάμετρο έως 7mm

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 13, 2010, 10:13:37 μμ »
Ανακοινώνω και...ολοκληρώνω  :D την συμμετοχή μου στο "Untersee" ,με ένα Γιαπωνέζικο υποβρύχιο-νάνος,το Ko-Hyoteki Type A, στην 1/72 ,από την  Finemolds.
Ενα πολύ ωραίο και απλό κιτ,στο οποίο έγιναν κάποιες επεμβάσεις,ώστε να γίνει πιο ακριβές.
Το συγκεκριμένο υποβρύχιο έλαβε μέρος στην-αποτυχημένη-επίθεση στο λιμάνι του Σίδνευ,τον Μάιο '42.
Θεωρήθηκε το καλύτερο -σχεδιαστικά- midget-submarine του Β'ΠΠ.Είχε πλήρωμα δύο ατόμων και αυτονομία 24-48 ωρών.Μεταφερόταν κοντά στον στόχο του πάνω στο κατάστρωμα ενός μητρικού υποβρυχίου και διέθετε καταπακτή μέσω της οποίας το πλήρωμα περνούσε από το μητρικό σκάφος, στο Ko-Hyoteki,και γινόταν ο διαχωρισμός,ενώ ακόμα βρίσκονταν σε κατάδυση!

Στην πλώρη,προστέθηκε η διπλή σειρά με μπουλόνια που φαίνεται και χαράχτηκε η οβάλ θυρίδα.Ακόμα μπήκαν οι μηχανισμοί που κρατούσαν κλειστά τα καπάκια των τορπιλοσωλήνων και κάποιες χειρολαβές ,καθώς και ένα δεύτερο στήριγμα στο "πριόνι" των συρματόσχοινων.

Στον πύργο άφησα ανοικτή την θυρίδα επιβίβασης  και έφτιαξα τον μηχανισμό της .

Στο κάτω μέρος έφτιαξα από το μηδέν την καταπακτή επιβίβασης που προανέφερα,καθώς δεν υπήρχε.

Στην πρύμνη,έκοψα τα όλα πηδάλια και τα έβαλα of center,και πρόσθεσα από rod τα deflectors για τυχόν υποθαλλάσια εμπόδια που μπορεί να κάναν ζημιά στις προπέλες.

Το υποβρύχιο βάφτηκε αρχικά με ατόφιο μαύρο της Gunze,και στην συνέχεια αφού του πρόσθεσα αρκετές σταγόνες άσπρο,του έκανα ξανοίγματα.Με ένα σφουγγαράκι βουτηγμένο σε ασημί του έκανα κάποια ξεφλουδίσματα σε επιλεγμένα σημεία.
Μετά,με τελείως αρματική τεχνική,του έβαζα βούλες από λευκό,μπλέ,και καφέ λάδι,τα οποία άπλωνα και έμπλεκα μέχρι να πετύχω την επιθυμητή εικόνα.Μετά με λευκή σκόνη της Agama έκανα λευκά σημάδια από το αλάτι και τέλος σκουριές με λάδια.

Ελπίζω σύντομα να του φτιάξω και την ξύλινη κλίνη πάνω στην οποία το μετέφεραν τα φορτηγά πλοία.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑ!  :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 13, 2010, 10:18:15 μμ »
Κώστα καταπληκτικό μοντέλο ,εμνευσμένο βάψιμο.Απλό και υπέροχο.Τα συνχαριτηριά μου.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 13, 2010, 11:22:37 μμ »
Ευχαριστώ Captain. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 13, 2010, 11:26:06 μμ »
Κώστα συγχαρητήρια πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Το κόλπο με το λευκό pigment (δε λέω λευκή σκόνη μην μας παρεξηγήσουν  :D ) "έδωσε" πολύ καλή όψη  ::icon_thumright::

Tags: