0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφη δουλειά!!!!
Φίλε Στράτο καλημέρα ,εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ το μέχρι τώρα αποτέλεσμα.Αν θέλεις να δώσεις λίγο πιό βάθος στο καμουφλάζ μπορείς να ψεκάσεις με ένα τόνο πιό ανοιχτό από το βασικό χρώμα του ανοιχτού πράσσινου της παραλλαγής στα κεντρικά σημεία που ίδη έχεις βάψει.Ετσι από τη μια θα έχεις βάθος στην παραλλαγή σου και από την άλλη θα μειώσεις το φαινόμενο του overwpray.Καλή συνέχεια φίλε.
Παράθεση από: c.nemo στις Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:29:08 πμΦίλε Στράτο καλημέρα ,εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ το μέχρι τώρα αποτέλεσμα.Αν θέλεις να δώσεις λίγο πιό βάθος στο καμουφλάζ μπορείς να ψεκάσεις με ένα τόνο πιό ανοιχτό από το βασικό χρώμα του ανοιχτού πράσσινου της παραλλαγής στα κεντρικά σημεία που ίδη έχεις βάψει.Ετσι από τη μια θα έχεις βάθος στην παραλλαγή σου και από την άλλη θα μειώσεις το φαινόμενο του overwpray.Καλή συνέχεια φίλε.Γεια σου σταματη ευχαριστω για το κουραγιο, να σε ρωτησω κατ?ι το ειχα στο μυαλο μου αυτο που λες, αλλα ελεγα να περασω gloss βερνικι να βαλω χαλκομανιες κ μετα να ψεκασω με αραιωμενο χρωμα ενα τονο ανοιχτοτερο τηνπαραλλαγη κ μετα να κανω wash με λαδια η mig πως σου φαινεται σαν χρονικη σειρα?
ωραίο βγαίνει άν και για να πω και την αλήθεια η φωτογραφίες σου δεν βοηθάνε και πολύ για να το απολαύσουμε...καλή συνέχεια
Kαλημέρα φίλε Στράτο .Ωραίο σε γενικές γραμμές φίλε.Ρίξε μια ματιά στην πίεση του κομπρεσέρ γιατί μάλλον είναι υψηλή και έχεις το φαινόμενο του στεγνού χρώματος πριν το χρώμα φτάσει στην επιφάνεια του μοντέλου.(πούδρα)Βέβαια μπορεί να με ξεγελούν και οι φώτο.Καλή συνέχεια.