Μετα απο μια βδομαδα περιπου εχω φτασει σ'αυτο το σημειο

Αρκετα κοντα θα ελεγα προς το τελος της κατασκευης του και πλησιαζει το βαψιμο!
Να πω και μερικα σχολια για το κιτ αλλα και να επισημανω μερικα λαθη που βρηκα , στα σχεδια λοιπον του Κου Vasko Barbic ανακαλυψα ενα λαθος , το κοματι της προσθετης θωρακισης που εχει στο σχεδιο του τελικα ειναι λαθος!

Το σωστο ειναι οπως το εχει η AFV ! Το ανακαλυψα μετα απο προσεκτικο ψαξιμο σε φωτογραφιες απο το Battle tanks Concord για τους Αραβο-Ισραηλινους
http://idfmodelling.free.fr/9623616120.html πολεμους και ειδα οτι το κιτ εχει το σωστο κοματι τελικα! Επισης ειδα οτι πολλα Centurion με τον ντιζελοκινητηρα δεν ειχαν αυτη τη προσθετη πλακα θωρακισης οπωτε ειναι θεμα επιλογης !
Επισης ο πυργος της AFV αλλα και της LionMarc για να ειναι σωστος για ντιζελοκινητο Centurion θα πρεπει να ξυριστουν οι καλωδιοσεις των καπνογονων και να μην τοποθετηθει το photo etched κοματι που δινει η AFV .
Ακομα η AFV παραλειπει στο σχεδιαγραμμα της την τοποθετηση των τριγωνικων "δεστρων" του πυργου στα εμπροθσια τμηματα του , τα κομματια υπαρχουν αλλα ξεχαστηκαν στο σχεδιαγραμμα!
Τωρα σκεφτομαι οτι εχω ειδη ενα Centurion του '73 στη συλογη μου και με τρων τα χερια μου για ενα με θωρακιση blazer...! Κοματια εχω μπολικα στο σκραπ μποξ απο "παροπλισμενα" Μ60 , τα κοματια για το πηγμα τα εχω σχεδον ολα , αυτα που πρεπει να φτιαχτουν εξ'αρχης ειναι αρκετα(ολα σχεδον...) του πυργου.. ειδα οτι παιζει ενα κιτα απο την AEF desings ομως κι αυτο ειναι πολυ λειψο.. η Legend δινει ενα ωραιο κιτ αλλα εχει ολο κιτ και δε δινει μονο την θωρακιση...