Αποστολέας Θέμα: 3rd ATHENS STREET MODELLING (Χριστούγεννα 2009 - Πρωτοχρονιά 2010)  (Αναγνώστηκε 26247 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: 3rd ATHENS STREET MODELLING (Χριστούγεννα 2009 - Πρωτοχρονιά 2010)
« Απάντηση #200 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 05:02:04 μμ »
το ...κορμί στο Megane το φωτογράφησα εγώ  :mrgreen:
 :wink:
μάλιστα μου ζητησε συγγνώμη που μου εμπόδιζε το πλάνο αλλά ..της είπα ότι αντιθέτως το ομορφαίνει και της άρεσε  :wink:
 ::salut::

ΥΓ. Πάντως χτες μας έκανε το χατήρι και ο καιρός. Ισα ένα ελαφρύ "κρυάκι" για να μη ζεσταινόμαστε και λιγη υγρασία κατα το απόγευμα.
Τώρα πριν λίγο άρχισε να βρέχει εδώ γι αυτό το λέω  :mrgreen:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #201 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 05:06:09 μμ »
Ρε παιδιά,δεν είναι Megane αυτό!!! ::glossa:: Peugeot 206cc δεν είναι????Πάει,γκαβώθηκα  :lol: :mrgreen: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #202 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 05:08:17 μμ »
Τί πάω και προσέχω όμως,ε?Δε μπορείτε να πείτε  ::lol18::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #203 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 06:24:36 μμ »
να με και εγω.... για να απαντήσω και να καθησυχάσω συντρόφους και το ανώτατο soviet οτι παραμενω σταθερος στις ιδεες μου.  Πιστευω οτι η συμπεριφωρα μου στο Event ειναι αποτελεσμα προβοκάτσιας.  Κατι θα μου έδωσαν ... δεν εξηγητε διαφορετικά   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σοβαρα τωρα ...

Νομίζω ηταν το καλύτερο μεχρι τωρα.   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
η συμμετοχή πολυ μεγαλη ... ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ηταν εκει ολη μερα και βοήθησαν στο στήσιμο - στη λειτουργία και στο ξεστησιμο  ::salut:: ::salut::
 τα παιδια που εκατσαν να φτιαξουν μοντελα ολα τους ηταν φοβέρα .. ο Βασιλης (το παιδακι που φτιάξαμε το πετούμενο) νομίζω το εχει το μικρόβιο... και επειδή τον βλεπω να περνάει πολυ καιρο στο τρίγωνο  (οι γονεις του εχουν το καφε στη γωνια) θα εχει λαμπρό μέλλον  (αλλα το βλεπω να πηγανει πρως τα υποβρύχια... ολο για αυτα με ρωταγε  :mrgreen: :mrgreen:)

Η βοήθεια απο τους επαγγελματίες πολυτιμη για την επιτυχία της διοργάνωσης και ελπιζω να είδαν άμεσο αποτέλεσμα απο τη κίνηση του κόσμου

Του χρονου με το καλο παλι τωρα ... .....  

άκουσα και αρκετες ερωτήσεις....  "καθε σαββατο θα το κανετε αυτο??? μπορούμε να φέρουμε τα παιδια ... κλπ κλπ   :roll: :roll:

Πολλα συγχαρητήρια σε ολους  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Για τις υπεροχες φωτο που τράβηξε ο dsamba  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ( με την υπεροχη μηχανη μου  :mrgreen: :mrgreen:)  

εδω  :arrow:  http://www.modelclub.gr/images/event

οποιος θελει καποιοα σε μεγαλη αναλυση... να μου πει.

οτι αλλο εχει ειπωθεί για μενα ειναι ψεμα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #204 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 08:44:12 πμ »
Θα διαμαρτηρηθώ γιατί δεν έχει μπεί η φωτό με τους δύο πραγματικούς όμορφους  του modelclub εμένα και τον Nick2.κύριε Dsamba ακούτε γιατί εσύ μας έβγαλες.Αντε και του Χρόνου να είμαστε όλοι καλά.
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #205 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 08:50:19 πμ »
Δες εδώ όμορφε....
http://www.modelclub.gr/images/event/
Φώτο 348, 349, 350
Να τις κυκλοφορήσετε με αυτόγραφα δικά σας μήπως και αποκτήσουν αξία.....

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 10:07:39 πμ »
Ωραία όλα ήρθαν στα ίσα τους.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 11:11:05 πμ »
Και το 3ο συνεχόμενο event είναι πλέον ιστορία. Για άλλη μια φορά τα πάντα ήταν τέλεια. Πραγματική γιορτή του μοντελισμού. Συγχαρητήρια σε όλους τους γνωστούς-αγνώστους που έτρεξαν, κοπίασαν και συμμετείχαν.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Τα σπιθηροβόλα βλέμματα ενθουσιασμού που έβλεπε κανείς στους πιτσιρίκους όταν παραλάμβαναν τα δωράκια τους, αλλά και η έντονη ικανοποίηση όταν "πάλευαν" αλλά και όταν ολοκλήρωσαν τα μοντέλα τους ήταν πιστεύω η καλύτερη ανταμοιβή και μεγαλύτερη χαρά για όλους.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #208 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 04:51:05 μμ »

::cop:: Πορτοκαλαδίτσα θες παλικάρι μου??? ::cop::

Η ατάκα της χρονιάς από τον αρχηγό!!! Όσοι ήταν μπροστά δάκρυσαν από τα γέλια... ακόμα και ο αρχηγός! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #209 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 05:04:52 μμ »
:arrow: Πορτοκαλαδίτσας θέλεις ?

::arrowred::  Ναί

:arrow: Δίψασες παλληκάρι μου ?

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #210 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 05:47:59 μμ »
(Image removed from quote.)

Η ατάκα της χρονιάς από τον αρχηγό!!! Όσοι ήταν μπροστά δάκρυσαν από τα γέλια... ακόμα και ο αρχηγός! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #211 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 05:55:00 μμ »
(Image removed from quote.)

Ο άμοιρος, έκατσε δίπλα στον Αλέξη και άσπρισε από τη σκόνη  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #212 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 06:21:23 μμ »
τον πραγματικό διάλογο τον παρέθεσα λίγο παραπάνω
πάντως το νόημα ήταν το ίδιο  :shock: :shock: :shock: :shock:

τώρα, εαν όλη η ουσία του event μπορούσε να μπεί σε μια φωτό, νομίζω η παρακάτω θα ήταν η πιο κατάλληλη

ο μικρός με το φοβερό βλέμμα που κρατά το F-15 που μόλις έφτιαξε και έβαψε με τη βοήθεια των περεβρισκομένων

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #213 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 06:31:45 μμ »
Ας καταθεσω κι εγω την αποψη μου για το event ::salut::

Η καλη μερα απο το πρωι φανηκε ::icon_thumright:: απο νωρις ειχαμε μαζευτει αρκετοι ωστε να στησουμε τα πραγματα,το κεφι ηταν διαχυτο σε ολους κι ευτυχως ο καιρος μας βοηθησε αρκετα :)

Περι ωρα 12:00 γινοταν το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ !! πληθος κοσμου παρακολουθουσε το ατελειωτο μοντελαρισμα,παιδακια τριγυριζαν αλλοπαρμενα ποτε στο παγκο με τις κατασκευες και ποτε στο παγκο με τα δωρα :wink:

Ο Αρκαδιος συγκινησε τους παντες με τη -σχεδον- πατρικη στοργη που εδειχνε στα πιτσιρικια βοηθωντας τα να μοντελαρουν (μετα απο αυτο,ποια γυναικα δε θα τον ηθελε για πατερα των παιδιων της ???  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: )

Δε σχολιαζω τη κατασκευη αεροσκαφους της Luftwaffe απο τον Αρκα,το παλικαρι ειναι βαμμενος μπολσεβικος.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa:: ::glossa::

Θα πρεπει σε αυτο το σημειο να ευχαριστησουμε και τα καταστηματα-χορηγους για την αμεριστη βοηθεια τους και τη προσφορα σε κιτ,δωρακια και εργαλεια/υλικα ,πιο συγκεκριμενα ευχαριστουμε τo Plastimodellismo για τη προσφορα κιτ και υλικων (o κ. Λαροζας διεθεσε και τους παγκους και τον βαλαμε σε διπλο κοπο :oops: ) το REAL MODELS για τη διαθεση υλικων,παγκων και ρευματος,το καταστημα ΚΑΛΦΑΚΗΣ για τη παροχη κιτ,το FASMA MODELS για τη παροχη υλικων καθως και τις εκδοσεις ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ για τη διαθεση μοντελιστικων περιοδικων και τη παρουσιαση του event στο Model expert.Τελος να ευχαριστησουμε και την IPMS Ελλαδος για τη διαθεση εντυπου υλικου και λοιπων βοηθητικων υλικων. ::eusa_clap:: ::salut::

Θελω να ελπιζω πως τονωθηκε και η μοντελιστικη αγορα του Τριγωνου γιορτινες μερες που ειναι αλλα και να αποκτησαμε νεους φιλους στο χομπυ,μικρους και μεγαλους ::eusa_clap::

Συνεχιζω με το event ::icon_thumright::
Ολα τα παιδακια πηραν το δωρακι τους ::eusa_clap:: προσφορα απο τα παραπανω καταστηματα ΑΛΛΑ και απο πολλους φιλους/μελη που διεθεσαν αρκετα κιτ απο το στοκ τους,τους ευχαριστουμε. ::salut:: Τα παιδια ελαμπαν απο χαρα καθε φορα που επαιρναν το δωρο τους,αυτο ειναι επιτυχια και χαρα για ολους εμας. ::eusa_clap::

Τα γλυκισματα και διαφορα εδεσματα,ποτα,αναψυκτικα εγιναν αναρπαστα και τιμηθηκαν δεοντως απ'ολους  ::eetsmakelijk:: ::burga:: ::icon_pidu:: (ευχαριστουμε και τη μαμα του Σωτηρη για την υπεροχη οπως μου ειπαν Μηλοπιτα ::eusa_clap:: )

Ο Μυρωνας  (Sjmygian) μας εβαλε στο τσακιρ κεφι με το ζεστο,κατακοκκινο κρασι του ::Alcooli5::  ::eusa_clap:: περιττό να πω,δεν εμεινε σταγονα !!!  :mrgreen:

Τσιτσος/Mmaker μας προσφεραν live τεχνικες καλουπωματος ::eusa_clap::

Ο Χρηστος (Christosjager) προσεφερε τερψη στους οφθαλμους μας με τη κατασκευη της φιγουρας. ::eusa_clap:: ::salut::

Κι ο Αλεξ προσεφερε σκονη στους οφθαλμους μας με το αεναο τριψιμο του Tomcat.  :mrgreen: ::eusa_clap::

Gkontog,πανταχου παρων με το φορητο του, εδωσε μια νοτα τεχνολογιας στο event με τα μοντελιστικα βιντεο που επαιζαν καθ'ολη τη διαρκεια της μερας ::icon_thumright::

Guderian,Sotiris,Μυρων και Kozadog με βοηθησαν πολυ στο παγκο με το μοιρασμα δωρων και περιοδικων και τους ευχαριστω ιδιαιτερως ::salut::

Πραγματικα ειναι τοσοι πολλοι που συνεισεφεραν....arcadios,soulis,melpas,leopard,jim-eta,Dio,Nino,Nikos Tsitsos,Dante,mmaker,ALEX_SSGTi, Christosjager,dsamba,ΕΥΓΕΝΙΟΣ, eagle detailer, gkontog, Guderian, Κώστας Α.Β.,Lman, mikegr_F.T.T, nick2, PanPan,philio,ramfighter, Sjmygian,Symeon,Χατζηδημητριου Δ.,Heater  ....αν ξεχασα καποιον ζητω συγγνωμη :oops: ::salut::

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ::eusa_clap::

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #214 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 06:59:59 μμ »
Νομίζω ότι το ΣΩΣΤΟ είναι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ που μας δίνει την ευκαιρία να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε καθημερινή βάση, αλλά και στα EVENTS

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #215 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 07:05:16 μμ »
Νομίζω ότι το ΣΩΣΤΟ είναι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ που μας δίνει την ευκαιρία να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε καθημερινή βάση, αλλά και στα EVENTS

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Χ 1000  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #216 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 07:10:52 μμ »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Απόλυτα σωστός Φίλιππε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #217 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 07:11:28 μμ »
Βλέποντας το μοντελιστικό μου εργαστήριο στην υπόγα να μαραζώνει επειδή σπάνια πια κατεβαίνω και την όρεξη και διάθεση με την οποία μοντέλαρα στο event για περίπου 7 ώρες (δεν καταλάβαμε πως πέρασαν)  βγάζω ένα και μόνο συμπέρασμα... το MC μέσα σε 5 χρόνια έχει καταφέρει να γυρίσει το scale modelling από ατομικό σε ομαδικό σπορ!!!!! 

Πραγματικά αν το καλοσκεφτείτε αυτό το event είναι παγκόσμια πρωτοτυπία που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι σύλλογοι του εξωτερικού! Για μια ακόμα φορά μπράβο σε όλους!!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #218 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 07:19:23 μμ »
μήπως να το κάναμε τότε πιο συχνά (κάθε 2-3 μήνες ή ...κάθε τελευταία κυριακή του μήνα ?)
αλλά και ...περιφερόμενο (πχ. πότε στην ιπποκράτους χαμηλά, πότε πιο ψηλά, πότε στην ...αργυρούπολη, πότε στα ...πατήσια κλπ.)
 :shock:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #219 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 07:34:29 μμ »
μήπως να το κάναμε τότε πιο συχνά (κάθε 2-3 μήνες ή ...κάθε τελευταία κυριακή του μήνα ?)
αλλά και ...περιφερόμενο (πχ. πότε στην ιπποκράτους χαμηλά, πότε πιο ψηλά, πότε στην ...αργυρούπολη, πότε στα ...πατήσια κλπ.)
Σ.Σ.

Ωραία ιδέα!!!!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #220 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 11:06:54 μμ »
Σ.Σ.
Ωραία ιδέα!!!!
::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::
Mια φορά το χρόνο και εκεί που είναι, καλά είναι

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #221 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 11:12:44 μμ »
Σ.Σ.
Ωραία ιδέα!!!!
Mια φορά το χρόνο και εκεί που είναι, καλά είναι

1 φορά, αλλοιώς θα κουράσει και θα κουραστούμε και θα χάσει τη μαγεία του (προετοιμασία, ιδέες, καιρικές συνθήκες, αγωνία, κτλ).

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #222 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 11:18:54 μμ »
http://s179.photobucket.com/albums/w299/philio17/3%20STREET%20MODEL%20SHOW/?action=view&current=129.jpg

πάντως αυτός ο κύριος με τη ...τραγκιάσκα  :evil: :evil: :evil: :evil:

ήρθε και στον ΠΗΓΑΣΟ και από τότε με ρωτούν κάποιες κυρίες ..........ποιος είναι, που είναι, τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ

έτσι μούρχεται να αφήσω μουστάκι και γω....................

λες  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #223 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 11:28:22 μμ »
1 φορά, αλλοιώς θα κουράσει και θα κουραστούμε και θα χάσει τη μαγεία του...

κι εγω ειμαι της ιδιας αποψης,θα χαθει η μαγεια....

Ωστοσο θα πρεπει του χρονου να γινει κατι παρομοιο και σε αλλες πολεις της Ελλαδος,Μοντελιστες και συλλογοι υπαρχουν,οπως και καταστηματα που θα θελουν να στηριξουν το γεγονος και ταυτοχρονα να προβληθουν ενω θα ειναι και μια καλη ευκαιρια να γνωρισει περισσοτερος κοσμος το χομπυ.
Παρ'οτι ηρθα σε επαφη με ορισμενους συλλογους για να γινει κατι και σε αλλα μερη και να προβληθει μεσα απο το MC δε σταθηκε δυνατον να γινει για διαφορους -οχι ανυπερβλητους κατ'εμε- λογους....

Πιστευω του χρονου ο επομενος στοχος θα πρεπει να ειναι και αλλο ενα η δυο event σε αλλη πολη της Ελλαδας. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #224 στις: Δεκεμβρίου 21, 2009, 11:48:59 μμ »
διαβάζοντας και βλέποντας όσα έχετε ανεβάσει μένω με το παράπονο που κατάφερα να είμαι εκεί για μόνο 2-3 ώρες και έχοντας χάσει τα καλύτερα, αφού από το πρωί έτρεχα για να κλείσω τις τελευταίες εκκρεμότητες με τις παραγγελίες των επίπλων   :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

και του χρόνου λοιπόν να είμαστε καλά και  να το επαναλάβουμε όχι μόνο  στη Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Tags: