Μέχρι να ανεβάσω τις δικές μου φώτος ας παραθέσω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του σημερινού event:
1. Ο γνωστός Alex κατέφθασε με υβριδικό λευκό Prius το οποίο όμως στη συνέχεια ξεφόρτισε

2. Από τις 10:00 που κατέφθασε ο Alex μέχρι και τις 13:00 που έφυγα εγώ έτριβε την άτρακτο ενός F-14 στην 1/48

Ο εν λόγω κύριος ανά μία ώρα άλλαζε θέση γύρω από τους πάγκους

3. Ο κος Αρκάδιος βοήθησε ένα παιδάκι να συναρμολογήσει ένα Μ-109 (αεροπλάνο όχι πυροβόλο)

4. Τα ημερολόγια απλά απίστευτα

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς τους.
5. Το ζευγάρι των όμορφων nick2 & jim-eta

φωτογραφήθηκαν μαζί και δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο επόμενο next male top model

Η περίφημη φωτογραφία βρίσκεται στην κατοχή του κου Αρκάδιου την οποία παρακαλώ να ανεβάσει το συντομότερο.
6. Ρεσιτάλ συναρμολόγησης έδωσε ο κος gkontog. Ευτυχώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον ταίζαμε μη μας πάθει τίποτε.
7. Οι Αστυνομικοί που πέρασαν με τις μηχανές τους 3-4 φορές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον εμάς τους μαντράχαλους και δε μπορούσαν να καταλάβουν τί ακριβώς συμβαίνει.

8. Ο κος Ευγένιος ασχολιόταν με ένα υποβρύχιο το οποίο όμως από πολλούς θεωρήθηκε ερωτικό βοήθημα λόγω μεγέθους

9. Υπήρχε άφθονο φαγητό για όλους.
10. Απ' ότι έμαθα η μηλόπιτα της μαμάς του κου Σωτήρη ήταν εξαιρετική (εγώ δε τη δοκίμασα).
11. Ο γνωστός κος με το μουστάκι που έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες έκανε την εμφάνισή του φορώντας κασκέτο... Το γιατί δεν το ξέρω.
12. Αυτόγραφα υπέγραψαν στο ημερολόγιο του κου nick2 εκτός από μένα, ο Συμεών και ο Δόξας απ' όσο πρόλαβα να δω.

Αυτά για την ώρα. Αν μου έρθουν και άλλα παραλειπόμενα θα σας ενημερώσω.