Αποστολέας Θέμα: Battle damaged Mitsubishi G4M1 'Betty' σε διοραμα 1/48  (Αναγνώστηκε 128975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Βattle damaged Betty σε διοραμα 1/48 - (68%)
« Απάντηση #775 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 03:59:48 πμ »
Χαιρετω και παλι..Ξερω,σας εβαλα δυσκολα :mrgreen:, παντως τελικα, μιας και μοιαζουν σαν κατασκευη  :shock: :shock: θα αναπαραστησω το αντιστοιχο του Λανκ κι ο Θεος βοηθος ::pop::

τα αντιστοιχα του Β-17και Β-24  ηταν καπως πολυπλοκα.. :lol: :lol:

Λοιπον..Το σχεδιο Φρανκεσταιν

μολις ελαβε τελος..Το ολο επιχειρημα εβγαλε οφ 3 φιγουρες λογω υπερβολικου ρουχισμου που δεν ανταποκρινοταν στο ρουχισμο των ανδρων της IJNAF στο ζεστο και υγρο κλιμα των νησιων του Ειρηνικου..

Για την περιπτωση ειχα προμηθευτει τα:

1.

Απο το οποιο κρατησα το ποδηλατο,τον σκυφτο μηχανικο πανω στο φτερο -εκτος των χεριων του, και μερικες ...μποτες  :mrgreen: :mrgreen:

2.

το αδιαφορο σετακι της cmk με τους 'μπασκετμπολιστες' αντρες απο το οποιο κρατησα την ..μπλουζα του δεξιου και τα γυμνα χερια του αριστερου

3.

το σετ της Εντουαρντ που εξακολουθει να βγαζει μποντυμπιλντεραδες, κλιμακας περιπου 1/38-40 τυπους..Απο κει κρατησα μονο τα γυμνα χερια αφου βεβαια τα αφησα μισα απο το τριψιμο!! ΚΑΙ

4.

ΟΥΦ!! Να και ενα σετ της προκοπης με διαστασεις ιιιισως καπως μικροτερες που ομως μου εκαναν μιας και οι Ιαπωνες δεν φημιζονταν για το υψος τους!..

Πρωτα ενα φλασμπακ με την αρχικη ενδεκαδα και καποιες επικειμενες επεμβασεις..

Ολοι μαζι στον Αγιο Παντελεημονα  8) 8)..Προσεξτε διαφορες στα μεγεθη :lol: :lol:

Το μπουγιο..

και το πλεον πολυχρηστο εργαλειο του προτζεκτ επι τω εργω..  :smiley-violent019: :smiley-violent019:

διαφορες φασεις της διαδικασιας

Επαιξε και λιγος εποξικος για μακρυμα των κοντων παντελονιων των Αφρικα Κορπς αλλα επικρατησε η ταμιγιοταινια και το κουτσουρεμα των παντελονιων των Γιανκηδων..

Τα παλληκαρια επιτελους 'μαζευτηκαν'

ποζαραν για σας : :mrgreen: :mrgreen:

(ο μεσαιος απλα τοποθετηθηκε για να ξαναφανει η διαφορα στην κλιμακα)..

και βαφτηκαν με ενα καφε ασταρι που εδειξε οτι θα πρεπει να στοκαριστουν καποιες ατελειες..

Και η εκφραστικοτερη φατσα ολων..

Και για να μη ξεχνιομαστε, η Μπετυ δεχτηκε ενα πλυσιμο αλα προμοντελερ,(πολλα ευχαριστω στον Ευγενιο, που μου το δανεισε, χωρις να βιαζεται να του το επιστρεψω  :mrgreen: :mrgreen: και τον οποιο ειχα την χαρα να  γνωρισω πριν λιγες μερες),στο αλκλαντ με αρκετα καλα αποτελεσματα.

Εφαγε ομως κι ενα γερο χερι ροο αμμπερ που θα το αφησω 48 ωρες να ταλαιπωρησει κι αλλο το αλκλαντ απο κατω..

Οσο για το εδαφος, οπου ερχεται και σε αυτο η ωρα, υπαρχει και η σκηνη που ειδατε στις φωτο, αλλα και καποιες ακομα ιδεες  ::dontknow:: ::dontknow::

Αυτα για σημερα..Τις καλυτερες ευχες για το νεον ετος!!

::salut:: ::salut:: ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Αγριος Αετος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #776 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 05:04:30 πμ »
Δεν ξέρω αν επιτρέπετε τέτοιο λεξιλόγιο ή κοκκινίζουν μαγουλάκια αλλά ειλικρινά το προσωπικό εδάφους είναι ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΜΩ!!!!
Να στο πω και Γιαπωνέζικα: Subarashii (wonderful, marvelous)

Παναγιώτη, καλούπωσε τις φιγούρες ή δε ξέρω τι, να τις βγάλεις σαν σετ για να πάρουν κι άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #777 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 08:18:48 πμ »
Δεν ξέρω αν επιτρέπετε τέτοιο λεξιλόγιο ή κοκκινίζουν μαγουλάκια αλλά ειλικρινά το προσωπικό εδάφους είναι ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΜΩ!!!!
Συμφωνώ απολύτως!

Παναγιώτη, καλούπωσε τις φιγούρες ή δε ξέρω τι, να τις βγάλεις σαν σετ για να πάρουν κι άλλοι.
Νομίζω επιβάλλεται!

Οσο για τη Betty, τα γνωστά στα γνωστά τρελλά επίπεδα ποιότητας δουλειάς...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #778 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 01:24:30 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ Γιωργηδες!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Αυτο το υπερυψωμενο πολυβολειο πώς το βλεπετε σαν ιδεα?? Τοποθετημενο καπου στην ακρη του διοραματος.. :? :?

::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #779 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 05:57:49 μμ »
Αυτο το υπερυψωμενο πολυβολειο πώς το βλεπετε σαν ιδεα?? Τοποθετημενο καπου στην ακρη του διοραματος.. :? :?

στησε τη βαση....βαλε τις ξηρες και τις θαλασσες βαλε τα αεροπλανα το προσωπικο κλπ βασικα,κοιτα την ισοροπια και προσθεσε
αν χρειαζεται
αν οχι μη το πηξεις χανοντας το κεντρικο θεμα
χρονια πολλα στα ελληνικα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #780 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 06:25:49 μμ »
γιαννη καταπλικτηκη δουλεια  ::eusa_clap::
θα συνφωνησω με τους γιωργηδες .
ειμαι σιγουρος οτι μετα το τελος του διοραματος πολλοι θα χρειαστουν αυτες
τις φιγουρες .
καλη συνεχεια ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #781 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 08:31:31 μμ »
Δεν τελειώνεις λέω εγώ καλύτερα γιατί έτσι όπως το πας σε βλέπω να φτιάχνεις όλη την Ιαπωνία μαζί με τους Ιάπωνες. :mrgreen:
Τι να πω ρε Παναγιώτη...απλά απίστευτη δουλειά (έχω βαρεθεί να στο λέω αλλά θα συνεχίσω να στο λέω  ::icon_thumright::)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #782 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 09:13:39 μμ »
στησε τη βαση....βαλε τις ξηρες και τις θαλασσες βαλε τα αεροπλανα το προσωπικο κλπ βασικα,κοιτα την ισοροπια και προσθεσε
αν χρειαζεται
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ panayoti-san :mrgreen:
Όπως το είπε ο DIM, ο λαός θέλει Μπετούλα σε πρώτο πλάνο και τα υπόλοιπα όμορφα μεν, αλλά δευτερεύοντα και μετρημένα ::icon_thumright::

Γ.

Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #783 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 09:34:10 μμ »
Γιανναρε, Χρονια Πολλα και σε σενα!!Αυτο το αλυσσοπριονο την εχει καταβρει ολο αυτο το διαστημα, αυτο ειναι το σιγουρο!! :lol: :lol:
Σταυρο, δυστυχως αυτο το προτζεκτ εδω και καιρο ρολαρει απο μονο του, απλα τα αρχικα πλανα προσπαθω να τηρησω..Σε ευχαριστω φιλε!! ::icon_thumright::Δεχομεθα βεβαιως και επικρισεις, παρατηρησεις κ οτιδηποτε σχετικο!!.. :mrgreen:
Ντιμι,ειπες θαλασσες??? :? :? :? ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::Λυπαμαι αλλα δεν.. :(
Πολυ λογικο αυτο που προτεινεις κ θα πραξω αναλογα..Παντως τηρουμενων των ισορροπιων θα εδειχνε ωραιο το υπερυψωμενο!! ::dontknow:: ::dontknow::
Σπυρο,ευχαριστω σε ::icon_thumright:: ::icon_thumright::,τα χαιρετισματα μου στον καπετανιο-καλλιτεχνη, τον εχουμε χασει τελευταια..
Ευχαριστω ολους,πρωτα ο Θεος, θα επανελθω με τη Μπετουλα στηριγμενη στα ποδια της καθως και με τις προπελες της!!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Αγριος Αετος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #784 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 07:31:01 πμ »
Πολυβολείο όχι.
Καλυβάκι για να μη μας βαράει ο ήλιος, ναι.

Πρώτη φωτό από Ειρηνικό:
http://www.arawasi.jp/RESEARCH/bet3.jpg
Πρόσεξε το ανάχωμα με το πρασινάδα για καμουφλάζ (και καλά). Στο νησί σου απ ό,τι είδα στις φωτογραφίες σου δεν είχαν τέτοια. Κοίτα το ξανά. Αν είχαν μπορείς να το βαλεις στο διόραμά σου.
Πρόσεξε επίσης τις διάφορες καλύβες δεξιά και αριστερά απ το ανάχωμα. Τίποτα ιδιαίτερο από "αρχιτεκτονική". Απλά πράγματα. Καλυβάκι, πάγκος, εργαλεία.

Δεύτερη φωτό:
http://www.arawasi.jp/RESEARCH/bet2.jpg
Μια Μπέτη μέσα σε ένα τέτοιο ανάχωμα. Δεν είναι στον Ειρηνικό. Πρόσεξε ότι η πρασινάδα είναι too much. Στο δείχνω για να καταλάβεις πως φαίνετε.

Τρίτη φωτό:
http://www.arawasi.jp/RESEARCH/bet1.jpg
Βασανισμένη Μπετούλα για να σου δώσει ιδέες. Να βγάλουμε καμιά ροδίτσα και να βάλουμε βαρελάκι; Τι λες;

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #785 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 09:31:07 πμ »
Γιωργο την καλησπερα μου στο Τοκυο!! ::icon_thumright::
Ευχαριστω πολυ για τις λουκουματες φωτο που μου εστειλες!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΟΚ,πολυβολειο τελος,ΝΑΙ στο αναχωμα και σε μια σκηνουλα σαν αυτες που ειδα..
ΟΧΙ, στη Μπετουλα με τα βαρελια σαν ποδια..Παραειναι βασανισμενη νομιζω,δεν τη θελω write-off!! :oops: :oops: :( :(
Δυο ερωτησουλες τωρα:
 :arrow:Ποιον απο τους παρακατω κυριους να 'βαφτισω' αξκο που ηρθε με το Κουρογκανε να δει πώς πανε οι εργασιες???

:arrow: το 26 Χαμμπρολ

ειναι καλο σαν το χακι που θελω να βαλω σε καναδυο σορτσακια ή φανελλες??

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #786 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 10:10:14 πμ »
τον κοντο (πρωτο αριστερα) το αριστερο χερι δειχνει (χαρακτηριστικη κινηση διεθνης) την προοδο εργασιων
και το δεξι κραδαινει το κουραμανε που ειπες........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αντε παναγιωτη καλο ειναι το χρωμα εχεις φωτισματα/αλοιωσεις  μετα οποτε...... βαφε βαφε  ::glossa::  

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #787 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 11:25:57 πμ »
τον κοντο (πρωτο αριστερα) το αριστερο χερι δειχνει (χαρακτηριστικη κινηση διεθνης) την προοδο εργασιων
και το δεξι κραδαινει το κουραμανε που ειπες........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #788 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 02:59:18 μμ »
Βλέπεται παιδιά, το φόρουμ επιτελεί και πολιτιστικό έργο, πέρα από τα μεγαλειώδη μοντελιστικά δρώμενα που παρακολουθούμε στο παρόν τόπικ, κάνουμε και ένα πολιτισμικό ταξίδι στην παραδοσιακή Ιαπωνία (μα ποιος είμαι η Δανάη Στρατηγάκη  :lol: :lol:).
Panagiotis-San さん優秀なあなたの仕事は、これまで私たちを魅了し続けている
Αμ πως μόνο εσείς θα τα μιλάτε?\

Spoiler (hover to show)
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #789 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 09:40:27 μμ »
Arigatou gozaimasu Ιοannis-san!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
http://www.japan-zone.com/new/expression.shtml(Πολυ πιο σωστο απο το γκουγκλ!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
Σε ευχαριστω!! Το ιδιο ισχυει και για τη δικη σου κατασκευη.. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Βattle damaged Betty σε διοραμα 1/48 - (72%)
« Απάντηση #790 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 07:50:31 μμ »
Καλησπερα σε ολους!!  ::icon_thumright::
Ειπα και γω να κανω το ποδαρικο μου στο 2011 με μια συνεχεια του σηριαλ 'τελειωνε με τη χοντρη ρε Παναή'!!!  :mrgreen: :mrgreen:

Λιγο υπομονη ακομα παιδες και κοντευουμε..  :oops:

Κατ αρχη σε οτι αφορα τις φιγουρες, για το λευκο δεν τιθεται θεμα, αλλα για το χακι που 'δανειζοταν' το προσωπικο εδαφους απο τους συναδελφους τους στην Αεροπορια Στρατου για τα παντελονια/φανελλες/καπελλακια  ή και ολα μαζι  :mrgreen:,επαιξα με το 28 της Χαμμπρολ

αλλα παρατηρωντας καποιες εγχρωμες φωτο μαλλον θα πρεπει να 'πρασινισω' λιγο τα συγκεκριμενα σημεια..

Και επειδη οταν λεω ποδαρικο το εννοω  :mrgreen: :mrgreen:,ασχοληθηκα με τα ποδια ή καλυτερα με τους τροχους της Μπετυς..Εχοντας προμηθευτει το σετακι της True details παρατηρησα τρια πραγματακια..
α.Κατα την παγια τακτικη της,(με βαση τις δικες μου εμπειριες),η εταιρια δινει μικροτερο μεγεθος,με βαση το εκαστοτε κιτ,στη διαμετρο,
β.το πατημα των ελαστικων πολυ ρεαλιστικο,αλλα..
γ.οι ζαντες απαραδεκτες με δεδομενο οτι θα βαφονταν και αλουμινενιες.Αντιθετα με εκεινες του κιτ που ηταν πολυ πιο λειες..

Οποτε τί γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις???  :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Μ αυτο τον τροπο πηρα το καλυτερο και απο τα δυο (σετακι και κιτ),και προχωρησα σε βαψιμοσνιφαρισμα αλκλκαντ  των ζαντων/πισω τροχου με αλουμινιο,αναρτησεων με chrome και των ελικών που ειχαν τριφτει μεχρι αηδιας με polished aluminum..Στις δυο τελευταιες περιπτωσεις ειχα ασταρωσει με το γυαλιστερο μαυρο της Μ.Μ.Τα ελαστικα περαστηκαν με ενα πρωτο πινελατο χερακι Χαμμπρολ 33.

Οι κατω επιφανειες μπορω να πω -παρα καποιες ατυχιες

οτι ειναι ετοιμες,

ενω στις απο πανω επαιξα λιγο με το mottling εφε που ειχα παρατηρησει στο βαψιμο καποιου Ζερο απο τον 'γκουρου' Brett Green στο HS..Χρησιμοποιωντας δηλαδη εναν ανοιχτοτερο και ενα σκουροτερο τονο του IJN Green εκανα στις επιφανειες των πτερυγων ακανονιστα σχηματα τυπου mottle για να σπασω τη μονοτονια του πρασινου..

Και σιγα-σιγα ηρθε και η ωρα των διαφανων. Η Ταμιγια τα δινει διαυγεστατα και δυστυχως..χοντρουτσικα..Ευτυχως απο τα πλαινα μονο η αριστερη blister θα χρησιμοποιηθει ενω το ιδιο θα γινει και στην απο πανω..

Αφου λοιπον εκαναν το 'φουτουριστικο' μπανακι τους αφεθηκαν να στεγνωσουν για αγνωστο χρονικο διαστημα  :mrgreen:

Στο πισω διαφανες μασκαρισα μεσα-εξω τα παραθυρακια,προσθεσα καποιες σωληνωσεις στην οροφη,εβαψα το εσωτερικο πρασινο, ενω απ εξω το αλουμινιο,(παντα αλκλκαντ),εξωτερικο πρασινο και λακ για να το ξεφλουδισω λιγο..

Και ενω ημουν ετοιμος να μοιραστω μαζι σας τα τελευταια νεα της κατασκευης, το ματι μου επεσε τυχαια σε ενα σετακι οξυγονοκολλησης (weld oxygen trolley) της Flightpath..

Oταν ομως προσεξα οτι ειναι παντελως ασχετο με Β'ΠΠ

δεν πτοηθηκα και κρατωντας δυο μπουκαλες, και τις ροδιτσες του σετ, στρωθηκα στη δουλεια κανοντας αυτο που ομολογω οτι μου αρεσει περισσοτερο απο το ομορφο χομπυ μας..Να παιζω με πλαστικο και υγρη κολλα ή κολλα στιγμης.. Ουτε το βαψιμο, ουτε οι οι φθορες ουτε οτιδηποτε σχετικο δεν μου δινουν μεγαλυτερη ευχαριστηση ασχετως αποτελεσματος..
Με βαση λοιπον καποιες φωτο εφτιαξα ενα τετοιο τρολλευ που ειναι απαραιτητο στο διοραμα..

Και μια τελευταια φωτο με τα υπολοιπα αξεσουαρ πλην της χοντρης αγαπημενης  :mrgreen: :mrgreen:..Κατι μου λεει οτι το διαφανες καλυμμα ενος παιδικου PStation που βλεπετε, θα χρησιμοποιηθει για τον εξελιγμενο τυπο της ουραιας καλυπτρας...

Σχολιαστε,παρατηρηστε,ρωτηστε ελευθερα!! ::icon_thumright::

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος xorxe

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #791 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 08:14:19 μμ »
Τι να πω ρε φιλε.Εισαι απιστευτος. :!: :shock: :wink:
Τετοια βλεπω κια λεω να τα παρατησω.
Χ Ι Λ Ι Α (1.000)Μπραβο. ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #792 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 08:41:43 μμ »
Οντως η δουλεια σου ειναι αλλου.....  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   Πολυ ομορφα πραγματα, φτιαχνε να μαθαινουμε οι υπολοιποι.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #793 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 10:53:46 μμ »
Η δουλεια που εχεις ριξει ειναι απιστευτη!
Πραγματικα απειρα μπραβο!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #794 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 11:10:05 μμ »
Χορχε,Γιαννη,Λαμπρο::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #795 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 11:24:25 μμ »
Μπόλικη πρόοδος Παναγιώτη  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Μου άρεσε πολύ η λύση με τον "κανιβαλισμό" των τροχών, θα σου πρότεινα να βάφεις τα ελαστικά
με ένα σκούρο γκρι αντί για το 33 (προσωπικά χρησιμοποιώ συνήθως το 67)  ::salut::

Επίσης βάλε λεπτότερους σωλήνες στο κατα τα άλλα εξαιρετικό σετ οξυγονοασετυλίνης (μην μας την πει η UNITOR  :mrgreen: )

Τέλος η τελευταία "πινελιά" στα πράσινα το "απογείωσε" , μπράβο  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #796 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 11:36:46 μμ »
Μπόλικη πρόοδος Παναγιώτη  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Μου άρεσε πολύ η λύση με τον "κανιβαλισμό" των τροχών, θα σου πρότεινα να βάφεις τα ελαστικά
με ένα σκούρο γκρι αντί για το 33 (προσωπικά χρησιμοποιώ συνήθως το 67)  ::salut::

Επίσης βάλε λεπτότερους σωλήνες στο κατα τα άλλα εξαιρετικό σετ οξυγονοασετυλίνης (μην μας την πει η UNITOR  :mrgreen: )

Τέλος η τελευταία "πινελιά" στα πράσινα το "απογείωσε" , μπράβο  ::eusa_clap::
Eυχαριστω φιλε μου Ευγενιε για τα σχολια.. ::icon_thumright::
Το 33 ηταν μονο η αρχη..Θα επακολουθησει το 67, γουος με καφε,μετα buffοξανοιγμα και παει λεγοντας.. :lol: :lol:
Οταν λες σωληνες εννοεις τα κιτρινομαυρα καλωδια?? :oops: :oops: :? :?

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #797 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 11:46:07 μμ »
Ακριβώς  :wink: για να είναι πιο "ιν σκέηλ"  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #798 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 12:01:11 πμ »
Ακριβώς  :wink: για να είναι πιο "ιν σκέηλ"  :mrgreen:
Πες οτι εγινε κιολας!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #799 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 12:10:26 πμ »
Σούπερ ::icon_thumright::
 ::keep_mod::
 ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::

Tags: g4m betty