Διονυση, θα την αφησω ετσι,δεν ειναι κ τοσο μεγαλη η διαφορα της με την αλλη για να μπω στην διαδικασια!!Ευχαριστω για την προταση κ το σχολιο!!
Ευγενιε, σε ευχαριστω πολυ επισης!!
Αρχι
mer Γιαννη,το κοντερ εχει ηδη τραβηξει την ανηφορα οπως βλεπεις

, η Μπετυ με τα 50% του διοραματος που της αναλογουν ειναι η αιτια για την αργοπορια..

Σημερα θα προχωρησω με τις υπολοπες
6 ροδες του διοραματος..
Οι πρωτες 4 αφορουν το type 97 Ισουζου ΤΧ 40 

με βαρος 2 τονους, 6κυλινδρο υδροψυκτο κινητηρα που απεδιδε 65 ιππους στις 2600 σ.α.λ. Χρησιμοποιηθηκε ευρεως κ απο τον Αυτοκρατορικο Στρατο αλλα και το Ναυτικο..
Το κιτ της Χασεγκαβα προσφερει μια ευκολη κ απροβληματιστη κατασκευη,

ενω ο 500αρης υγρος στοκος που χρησιμοποιησα στην ενωση αμαξωματος-σασι οφειλεται σε δικια μου αμελεια..

Η παρακατω φωτο δειχνει για ποιο λογο αγοραστηκε το κιτ

Ετσι, για να μη χαλασει η συνταγη

εκανα μια επεμβαση στους σκελετους των καθρεφτων (καλα τους ειπα???

) τους οποιους λεπτυνα μιας κ μου φαινονταν υπερβολικα χοντροι..

Στη συνεχεια με αναμιξη των χρωματων που βλεπετε, εφτιαξα μια αποχρωση σκουριας

με την οποια ψεκασα επιλεγμενα μερη του οχηματος

ενω στη συνεχεια εκανα μια ακομα ...προπονηση γι αυτα που μελλει να παθει η Μπετουλα

Αφου περασαν μερικες ωρες, αφησα το αλατι σε επιλεγμενα σημεια κ ετοιμασα το φορτηγακι για βαψιμο με το συγκεκριμενο χρωμα το οποιο μετα απο σχετικη ερευνα πλησιαζει κατα πολυ την αποχρωση των αντιστοιχων
οχηματων της IJNAF..

Oι ...υπολοιπες 2 ροδες εχουν να κανουν με ενα ...ποδηλατο 
αυτο που συμπεριλαμβανεται με μερικες φιγουρες κ ανηκει στην Eduard

το χρωμα μου φανηκε ...καπως..

Εδω η εφαρμογη ειναι απλη κ αν δεν ηταν τα θαυμασια Ρ.Ε. που αναπαριστουν αλυσσιδα, κουδουνι(!),ακτινες κ φρενα θα μιλαγαμε για ενα 'χρεπιδιο'..
Προσθεσα φαναρι κ χειρολαβες, ενω δεν θα το βαψω καν, μιας κ η αποχρωση των κομματιων του κιτ ειναι μια χαρα..

Και μια φωτο εποχης για να μην μεινετε παραπονεμενοι!!

Θα επανελθω με φωτο απο την διαδικασια του βαψιματος..
Στειλτε σχολια, παρατηρησεις νάχουμε να λεμε..

Sayounara!!