Γεια σας και από μένα

αυτά τα πολιτικά διοράματα - ξαναλέω - είναι εκπληκτικά, μια και έχουν αποδώσει τέλεια την ατμόσφαιρα, θαρρείς και είναι καρτ-ποστάλ ...
Και λίγα λες Πέτρο. Οι φωτογραφίες παρ'ότι τέλειες δεν είναι δυνατόν ν'αποτυπώσουν την πραγματικότητα. Κι επειδή ανέκρινα για τα καλά τον (καλλιτέχνη ) δημιουργό τους αν σκεφτεί κανείς το τι υλικά χρησιμοποιεί και το τι τεχνικές μεταχειρίζεται θα εντυπωσιαστεί ακόμα περισσότερο!!!!!

και του Ηλία τα δημιουργήματα
.....
Επίσης θα συμφωνήσω και μάλιστα επαυξάνω. Ο Ηλίας Νικηφορίδης ως μοντελιστής αλλά και ως χαρακτήρας είναι για πολλά
Χωρίς να θέλω να τον κολακέψω, έχουμε να περιμένουμε πραγματικά πολλά στο μέλλον από αυτό τον ξεχωριστό άνθρωπο.
Ακόμα όπως είπε ο Φίλιππος η τρίτη ευχάριστη έκπληξη της έκθεσης ήταν ο 11χρονος επίσης Ηλίας (το'χει φαίνεται το όνομα) με τις fantasy φιγούρες που είχε βάψει!!! Δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Όταν μάλιστα τον είδα και από κοντά το βράδυ, να παρακολουθεί το σεμινάριο του άλλου Ηλία, να κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλια του και βλέποντας την έκφρασή του και την λάμψη στα μάτια του .....

Για δε αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ παρέα των Ιωαννιτών συναδέλφων μας τι να πρωτοπεί κανείς!!! Όλοι τους ένας κι ένας, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Δηλώνω απλά ενθουσιασμένος από την γνωριμία τους, τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.

Για περαιτέρω σχόλια, λεπτομέρειες, και "πικάντικα"

θα μου επιτρέψετε κι εμένα να επανέλθω αύριο αφού συνέλθω και "χωνέψω" τα κοντά 1000 χιλιόμετρα, τα κοψίδια και το αλκοόλ που "κατεβάσαμε" το τελευταίο 40ωρο.