Αποστολέας Θέμα: Έκθεση Μοντελισμού στα Γιάννενα 5 με 8 Νοεμβρίου 2009  (Αναγνώστηκε 24225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • modelclub.gr
Απ: Έκθεση Μοντελισμού στα Γιάννενα 5 με 8 Νοεμβρίου 2009
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:12:29 πμ »
Μετά τα τσίπουρα, τα κοψίδια και τα ανέκδοτα να και μερικές φωτογραφίες από την έκθεση:

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::για τα παιδιά που μας τίμησαν από Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα,..... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Βαγγέλης Αθανασίου

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:29:32 πμ »
Έτσι μπράβο !!!   ::icon_thumright::

Καλά ε !!!!  Καταπληκτικά τα Ελληνικά θέματα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   (... καί η φιγούρα  :shock: ::glossa::)
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 10:12:05 πμ »
Παίδες, εξαιρετική έκθεση και φοβερά εκθέματα. Η φιλοξενία απίστευτη, τους ευχαριστούμε όλους.

Λοιπόν, ορίστε και λίγες φωτογραφίες.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:30:21 μμ »
Έτσι μπράβο !!!   ::icon_thumright::

Καλά ε !!!!  Καταπληκτικά τα Ελληνικά θέματα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   

πράγματι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

και φαίνονται να είναι φτιαγμένα από το ...ίδιο χέρι

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:36:33 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μπράβο πολύ ωραία εκθέματα

Spoiler (hover to show)
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:39:35 μμ »
Συγχαρητήρια παιδιά! Και του χρόνου με ακόμα καλύτερες και περισσότερες συμμετοχές!!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:48:53 μμ »
Συγχαρητήρια παιδιά και από εμένα και του χρόνου  :!: :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 02:55:03 μμ »
Πολύ όμορφη η έκθεση παιδιά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::, κρίμα δε μπόρεσα να έρθω αλλά αρρώστησαν τα παιδιά  :(

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 05:02:36 μμ »
μπραβο ρε πατριωτες,φαινετε ολα πηγαν αψογα ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 05:47:30 μμ »
Tι ωραία που είναι αυτά τα 3 διοράματα που έχει ανεβάσει ο γιώργος μετά τα αερόπλοια  :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και άλλες φωτογραφίες γιαυτά παρακαλώ και ένα μπράβο στα Ιωάννινα

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 06:17:42 μμ »
Συγχαρητήρια για την έκθεση και εύχομαι του χρόνου να σας δώ και απο κοντά ..  ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:57:56 μμ »
Πίσω Αθήνα μετά από 960Km σε 36 ώρες και εξαιρετικά ευχάριστες αναμνήσεις. Παρά το συνεχές μούλιασμα στη βροχή περάσαμε απίθανα και χαλάλι τα χιλιόμετρα και η όποια κούραση. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά από τα Ιωάννινα για τις αξέχαστες στιγμές!

Το Σάββατο το μεσημέρι πήγαμε να φάμε. Πλησιάζοντας την ταβέρνα ο philio μου ανακοινώνει πως τα βρύα είναι εξαιρετικά. Παθαίνω σοκ, απαντάω πως εγώ θα φάω κάτι σε κρέας οπότε μου εξηγεί πως ΔΕΝ θα τα φάει τα βρύα, θα τα μαζέψει για διοράματα :shock: Και ύστερα από λίγο, αφού έχει προμηθευτεί ταπεράκι από το κατάστημα, βγαίνει έξω και με το σουγιά του nino1969 γδύνει τον πλάτανο. Ακολούθησε συλλογή κλαδιών και διαφόρων άλλων υλικών, προς μεγάλο ενθουσιασμό των συμμετεχόντων...

Σάββατο απόγευμα νέο σοκ. Ο Ηλίας από την Καβάλα κάνει επίδειξη κατασκευής βάσης για φιγούρες. Μέσα σε 2 ώρες φτιάχνει πάνω σε μία στρογγυλή βάση μεγάλη όσο ένα νόμισμα των 5 λεπτών ένα ρυάκι, πέτρες, καλαμιές από τρίχες από τα φρύδια των συμμετεχόντων και προς το τέλος ανακοινώνει πως έχει σκαλίσει ένα βάτραχο για να τον βάλει στη βάση. Μόλις συνερχόμαστε εμφανίζει τον εν λόγω μπάκακα τον οποίο εδώ βλέπετε σε σύγκριση με ένα νόμισμα των 5 λεπτών και τον τοποθετεί στη βάση :shock: Χωρίς να κάνει χρήση μεγεθυντικών φακών :shock: :shock:

Ο δημιουργός επί τω έργω...

...και το έργο.

Οπως καταλαβαίνεται μείναμε με μόνιμα ψυχικά τραύματα όσοι παρακολουθούσαμε τις 2 ώρες που χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί η βασούλα.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:05:15 πμ »
τα συγχαρητήρια και από μένα για τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες στην έκθεση

και ελπίζω του χρόνου να είμαι παρών

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:06:11 πμ »
Αλλη έκπληξη ήταν 3 πολιτικά διοράματα, μερικές γενικές φωτογραφίες των οποίων είδατε σε προηγούμενο post. Τα διοράματα αυτά τα έφερε στην έκθεση ένας κύριος τον οποίο κανείς δεν γνώριζε και ο οποίος είχε πληροφορηθεί για την έκθεση από μία σχετική αφίσα στο Πνευματικό Κέντρο. Τα διοράματά του όπως θα δείτε είναι εξαιρετικά σε ποιότητα και τα πάντα εκτός από τις φιγούρες είναι scratch από χαρτί, γύψο, φύλλα αλουμινίου και διάφορα άλλα υλικά. Οι φιγούρες (1/35) είναι στρατιώτες από τους οποίους έχει αφαιρέσει εξοπλισμό κλπ και έχει φτιάξει πολίτες. Είχαμε τη χαρά να τον γνωρίσουμε σήμερα και η ανταλλαγή απόψεων ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Θαυμάστε...

Αυτά για την ώρα. Πάω για ύπνο γιατί σκουντουφλάω...

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:10:55 πμ »
Πίσω Αθήνα μετά από 960Km σε 36 ώρες και εξαιρετικά ευχάριστες αναμνήσεις. Παρά το συνεχές μούλιασμα στη βροχή περάσαμε απίθανα και χαλάλι τα χιλιόμετρα και η όποια κούραση. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά από τα Ιωάννινα για τις αξέχαστες στιγμές!

Το Σάββατο το μεσημέρι πήγαμε να φάμε. Πλησιάζοντας την ταβέρνα ο philio μου ανακοινώνει πως τα βρύα είναι εξαιρετικά. Παθαίνω σοκ, απαντάω πως εγώ θα φάω κάτι σε κρέας οπότε μου εξηγεί πως ΔΕΝ θα τα φάει τα βρύα, θα τα μαζέψει για διοράματα :shock: Και ύστερα από λίγο, αφού έχει προμηθειτεί ταπεράκι από το κατάστημα, βγαίνει έξω και με το σουγιά του nino1969 γδύνει τον πλάτανο. Ακολούθησε συλλογή κλαδιών και διαφόρων άλλων υλικών, προς μεγάλο ενθουσιασμό των συμμετεχόντων...

Σάββατο απόγευμα νέο σοκ. Ο Ηλίας από την Καβάλλα κάνει επίδειξη κατασκευής βάσης για φιγούρες. Μέσα σε 2 ώρες φτιάχνει πάνω σε μία στρογγυλή βάση μεγάλη όσο ένα νόμισμα των 5 λεπτών ένα ρυάκι, πέτρες, καλαμιές από τρίχιες από τα φρύδια των συμμετεχόντων και προς το τέλος ανακοινώνει πως έχει σκαλίσει ένα βάτραχο για τον βάλει στη βάση. Μόλις συνερχόμαστε εμφανίζει τον εν λόγω μπάκακα τον οποίο εδώ βλέπετε σε σύγκριση με ένα νόμισμα των 5 λεπτών και τον τοποθετεί στη βάση :shock: Χωρίς να κάνει χρήση μεγεθυντικών φακών :shock: :shock:

Οπως καταλαβείνεται μείναμε με μόνιμα ψυχικά τραύματα όσοι παακολουθούσαμε τις 2 ώρες που χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί η βασούλα.

Γιώργο άντε να ξαπλώσεις σε παρακαλώ και μας τα λες αύριο...  :mrgreen:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:17:13 πμ »

Το Σάββατο το μεσημέρι πήγαμε να φάμε. Πλησιάζοντας την ταβέρνα ο philio μου ανακοινώνει πως τα βρύα είναι εξαιρετικά. Παθαίνω σοκ, απαντάω πως εγώ θα φάω κάτι σε κρέας οπότε μου εξηγεί πως ΔΕΝ θα τα φάει τα βρύα, θα τα μαζέψει για διοράματα :shock: Και ύστερα από λίγο, αφού έχει προμηθειτεί ταπεράκι από το κατάστημα, βγαίνει έξω και με το σουγιά του nino1969 γδύνει τον πλάτανο. Ακολούθησε συλλογή κλαδιών και διαφόρων άλλων υλικών, προς μεγάλο ενθουσιασμό των συμμετεχόντων...

Σάββατο απόγευμα νέο σοκ. Ο Ηλίας από την Καβάλλα κάνει επίδειξη κατασκευής βάσης για φιγούρες. Μέσα σε 2 ώρες φτιάχνει πάνω σε μία στρογγυλή βάση μεγάλη όσο ένα νόμισμα των 5 λεπτών ένα ρυάκι, πέτρες, καλαμιές από τρίχιες από τα φρύδια των συμμετεχόντων και προς το τέλος ανακοινώνει πως έχει σκαλίσει ένα βάτραχο για τον βάλει στη βάση. Μόλις συνερχόμαστε εμφανίζει τον εν λόγω μπάκακα τον οποίο εδώ βλέπετε σε σύγκριση με ένα νόμισμα των 5 λεπτών και τον τοποθετεί στη βάση :shock: Χωρίς να κάνει χρήση μεγεθυντικών φακών :shock: :shock:

Οπως καταλαβείνεται μείναμε με μόνιμα ψυχικά τραύματα όσοι παακολουθούσαμε τις 2 ώρες που χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί η βασούλα.

Γιώργο άντε να ξαπλώσεις σε παρακαλώ και μας τα λες αύριο...  :mrgreen:

Ναι, συγγνώμη, πιο πολλά λάθη από ότι συνηθίζω :oops: Απλά κλείνω τα μάτια και βλέπω το δρόμο Αγρίνιο-Αντίριο! Διορθώνω, ευχαριστώ για την αποσφαλμάτωση ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:29:42 πμ »
Τελικά οι εκθέσεις ανά την Ελλάδα μάλλον αφορμή για ξεπόρτισμα, διασκέδαση, γέλιο και πλάκες αποτελούν...
Τα παιδιά του συλλόγου, μας σκλάβωσαν με την ευγένεια και την περιποίηση.
Εκτός από το ρεπορτάζ του Γιώργου και τις ωραίες φωτό που σας παρουσίασε θα σταθώ στις 2 εκπλήξεις της έκθεσης:

Στον 11χρονο Ηλία που κατέβασε ένα "στρατό" από πολύ όμορφα βαμμένες φιγούρες από  " ʼρχοντα των Δακτυλιδιών"  και στα τρία πολιτικά διοράματα του κ. Παναγιώτη Γκαρτζονίκα που είναι μία πηγή έμπνευσης και υποδειγματικής φαντασίας στη χρήση διαφόρων παράταιρων υλικών για αυτές τις τέλειες δημιουργίες. Ένας ενθουσιώδης μοντελιστής που πρώτη φορά έδειξε σε κοινό τις δουλειές του  και που έλαμψε από χαρά ακούγοντας απ΄όλους τα καλύτερα σχόλια.

Μπράβο και στους δύο λοιπόν  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:31:37 πμ »

:?: καταπληκτικό και δεν κατάφερα να φωτογραφίσω περισσότερα...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:35:04 πμ »
αυτά τα πολιτικά διοράματα - ξαναλέω - είναι εκπληκτικά, μια και έχουν αποδώσει τέλεια την ατμόσφαιρα, θαρρείς και είναι καρτ-ποστάλ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

και του Ηλία τα δημιουργήματα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:58:00 πμ »
Γεια σας και από μένα  ::salut::

αυτά τα πολιτικά διοράματα - ξαναλέω - είναι εκπληκτικά, μια και έχουν αποδώσει τέλεια την ατμόσφαιρα, θαρρείς και είναι καρτ-ποστάλ ...
Και λίγα λες Πέτρο. Οι φωτογραφίες παρ'ότι τέλειες δεν είναι δυνατόν ν'αποτυπώσουν την πραγματικότητα. Κι επειδή ανέκρινα για τα καλά τον (καλλιτέχνη ) δημιουργό τους αν σκεφτεί κανείς το τι υλικά χρησιμοποιεί και το τι τεχνικές μεταχειρίζεται θα εντυπωσιαστεί ακόμα περισσότερο!!!!!  ::eusa_clap::

και του Ηλία τα δημιουργήματα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::.....
Επίσης θα συμφωνήσω και μάλιστα επαυξάνω. Ο Ηλίας Νικηφορίδης ως μοντελιστής αλλά και ως χαρακτήρας είναι για πολλά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Χωρίς να θέλω να τον κολακέψω, έχουμε να περιμένουμε πραγματικά πολλά στο μέλλον από αυτό τον ξεχωριστό άνθρωπο.

Ακόμα όπως είπε ο Φίλιππος η τρίτη ευχάριστη έκπληξη της έκθεσης ήταν ο 11χρονος επίσης Ηλίας (το'χει φαίνεται το όνομα) με τις fantasy φιγούρες που είχε βάψει!!! Δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Όταν μάλιστα τον είδα και από κοντά το βράδυ, να παρακολουθεί το σεμινάριο του άλλου Ηλία, να κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλια του και βλέποντας την έκφρασή του και την λάμψη στα μάτια του .....   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Για δε αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ παρέα των Ιωαννιτών συναδέλφων μας τι να πρωτοπεί κανείς!!! Όλοι τους ένας κι ένας, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Δηλώνω απλά ενθουσιασμένος από την γνωριμία τους, τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Για περαιτέρω σχόλια, λεπτομέρειες, και "πικάντικα"  :mrgreen: θα μου επιτρέψετε κι εμένα να επανέλθω αύριο αφού συνέλθω και "χωνέψω" τα κοντά 1000 χιλιόμετρα, τα κοψίδια και το αλκοόλ που "κατεβάσαμε" το τελευταίο 40ωρο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:13:13 πμ »
Επίσης θα συμφωνήσω και μάλιστα επαυξάνω. Ο Ηλίας Νικηφορίδης ως μοντελιστής αλλά και ως χαρακτήρας είναι για πολλά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Χωρίς να θέλω να τον κολακέψω, έχουμε να περιμένουμε πραγματικά πολλά στο μέλλον από αυτό τον ξεχωριστό άνθρωπο.
Για δε αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ παρέα των Ιωαννιτών συναδέλφων μας τι να πρωτοπεί κανείς!!! Όλοι τους ένας κι ένας, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Δηλώνω απλά ενθουσιασμένος από την γνωριμία τους, τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Για περαιτέρω σχόλια, λεπτομέρειες, και "πικάντικα"  :mrgreen: θα μου επιτρέψετε κι εμένα να επανέλθω αύριο αφού συνέλθω και "χωνέψω" τα κοντά 1000 χιλιόμετρα, τα κοψίδια και το αλκοόλ που "κατεβάσαμε" το τελευταίο 40ωρο.  ::salut::

για τον Ηλία Νικηφορίδη - ο Μπάμπης Στάθης μούλεγε ότι είναι φοβερό ταλέντο με μεγάλες δυνατότητες

θυμάμαι πριν από 2-3 χρόνια όταν είχα πρωτοδεί τα δημιουργήματα του στην έκθεση της Καβάλας, διαμάντια που άστραφταν

η ΥΠΕΡΟΧΗ παρέα των Ιωαννιτών συναδέλφων - και ο πρόεδρος ΛΕΒΕΝΤΙΑ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:21:00 πμ »

Το Σάββατο το μεσημέρι πήγαμε να φάμε. Πλησιάζοντας την ταβέρνα ο philio μου ανακοινώνει πως τα βρύα είναι εξαιρετικά. Παθαίνω σοκ, απαντάω πως εγώ θα φάω κάτι σε κρέας οπότε μου εξηγεί πως ΔΕΝ θα τα φάει τα βρύα, θα τα μαζέψει για διοράματα :shock: Και ύστερα από λίγο, αφού έχει προμηθευτεί ταπεράκι από το κατάστημα, βγαίνει έξω και με το σουγιά του nino1969 γδύνει τον πλάτανο. Ακολούθησε συλλογή κλαδιών και διαφόρων άλλων υλικών, προς μεγάλο ενθουσιασμό των συμμετεχόντων...

Φίλιππε, περισσεύει τίποτε  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 08:23:39 πμ »
Λοιπον πολυ καλη εκθεση
τι να πω τα ειπαν ολα τα παιδια απο την αθηνα
αλλα θα σταθω στην φιλοξενια τον παιδιων
την οργανωση για ΠΡΩΤΗ φορα μετα το 93
εκθεσης στην πολη τους αντε να τα ξαναπουμε
και συντομα

υ.γ. την αλλη μερα πηγαμε και φαγαμε με τον john-john
στο ιδιο μαγαζι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΒΡΥΑ
απορω πως δεν πηραν και τον πλατανο μαζι!!!!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 08:55:22 πμ »
Ρε παιδιά, αυτά τα διοράματα είναι αριστουργήματα. Τι να λέμε τωρα!!
Θα πρέπει να παρουσιαστούν σε πιο κεντρικές εκθέσεις σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια σε όλους πάντως για την πολύ ωράια έκθεση. (Αν κέρδαγε και ο ΠΑΣ Γιαννενα θα ήταν ακόμα καλύτερα  :cry:  :cry:)

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 09:18:24 πμ »
μπραβο στα παιδια απο τα Γιαννενα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
και του χρονου

Tags: