0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ ωραια μοντελα ... ιδιαιτερα με εντυπωσιασαν τα διοραματα...Μπραβο , αντε και του χρονου..
Καταπληκτικές δουλειές,συνχαριτήρια σε όλους.Σας εύχομαι η έκθεσή σας να γίνει θεσμός,πραγματικά το αξίζετε .
Μερικές φωτό (από άλλο οπτικό ύψος ματιού )
Πολύ καλή παρουσίαση των εκθεμάτων. Να επιστρέψω στο θέμα που θιχθηκε και πιο πάνω, δηλαδή να υπάρχει συνεννόηση των απανταχού συλλόγων έτσι ώστε να μην πέφτουν οι εκθέσεις η μία πάνω στην άλλη. Έτσι και θα υπάρχει ευκαιρία στους απανταχού θιασώτες να επισκεφθούν όσες μπορούν και περισσότερα μοντέλα θα δηλώνονται.Ερώτηση. Το σεμινάριο φιγούρας του Ηλία βιντεοσκοπήθηκε για να πάρουμε κι εμείς μία γεύση?
Ωραία πράματα!!! ειδικά τα διοράματα με πολιτικό θέμα.... Αυτό που δεν βλέπω όμως είναι ανταπόκριση από την εκδήλωση της κυριακής ή μήπως αναβλήθηκε ???
... έβαλα μπρός το ένα άρμα μου και βολτάριζα στον χώρο της έκθεσης, βίντεο τράβηξε ο nino1969
Παράθεση από: George R στις Νοεμβρίου 12, 2009, 11:46:05 μμ ... έβαλα μπρός το ένα άρμα μου και βολτάριζα στον χώρο της έκθεσης, βίντεο τράβηξε ο nino1969 Έχω όντως εγώ τρία μικρά βιντεάκια. Αν και δυστυχώς η μπουρούχα η μηχανούλα μου δεν τραβά σε τόσο καλή ανάλυση και ποιότητα. Αύριο πάντως θα τα ανεβάσω.