Αποστολέας Θέμα: Έκθεση Μοντελισμού στα Γιάννενα 5 με 8 Νοεμβρίου 2009  (Αναγνώστηκε 24058 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: Έκθεση Μοντελισμού στα Γιάννενα 5 με 8 Νοεμβρίου 2009
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 10:58:39 πμ »
Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου,η φιλοξενία ήταν απίστευτη, η αίθουσα ήταν καταπληκτική με φοβερό φωτισμό και πολύ ΚΑΛΟ στήσιμο, δύστυχος δεν είχα φωτο. μηχανή μαζί.Τα παϊδάκια ήταν απίστευτα.Ευχομαι του χρονου ακομα καλητερα.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ολους τους Γιαννιώτες και ιδιαίτερα τον Κώστα που ΠΑΡΟΛΟ είχε να δει την μητέρα του καιρό ετρεχε μαζι μας για να μας ευχαριστήσει με αποτέλεσμα να έρθει η ίδια στην έκθεση για να τον δει.       
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:13:57 μμ »
Θα ήθελα με το πέρας της έκθεσης στα Γιάννενα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση αυτής και όλους όσους μας έκαναν την τιμή να μας επισκευθούνε ή να στείλουνε εκθέματα  ::eusa_clap:: ::salut::
Αρχίζω από τα μέλη του MC εκτός Ιωαννίνων, John-John, Black Sheep, LAMPAKIAS, Jagdpanther, Ni_Kos, nino1969, Philio, gkontog, Snik, 117Tacan, τους (νέους μας) φίλους από την Εύβοια και τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Στατικού Μοντελισμού, τον Σύλλογο Μοντελισμού Καβάλας και την υπέροχη κίνησή τους να βραβεύσουνε τους δύο νεώτερους μοντελιστές της έκθεσης με το χρυσό μετάλλιο του συλλλόγου και τον φίλο με τα υπέροχα διοράματα με το ασημένιο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων, τον Δήμο Ιωαννιτών και δή τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών κο. Φάη καθώς και τους υπαλλήλους του Πνευματικού κέντρου.
Τους οικολόγους της περιοχής που αποσύρανε τις αφίσσες "Wanted" με γνωστά μας πρόσωπα, για την "αποψίλωση" των πλατάνων στην λίμνη, ύστερα από έγκαιρη παρέμβαση του Δ/Σ του συλλόγου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το modelclub που μας δίνει βήμα στον χώρο του, για την βοήθειά του και την αρωγή του στις προσπάθειες ολόκληρης της μοντελιστικής Ελλάδας  ::salut:: ::salut::
Τέλος, όλους όσους μας ευχήθηκαν για την επιτυχία της έκθεσης, δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μόλις μου φέρουν την μηχανή μου, (έγινε μπέρδεμα και ...κατέληξε σε άλλο αυτοκίνητο χθές βράδυ στο ξε-στήσιμο), θα ανέβουν οι φωτό. ::salut:: ::salut:: ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 02:39:51 μμ »
Ξέχασα να ευχαριστήσω τον κο Σιμιτσή Χρήστο με το κατάστημα White Tower Models, ο οποίος εκτός του ότι μας επισκεύθηκε αυθημερόν, προσέφερε αριθμό μοντέλων για λαχειοφόρο στα μέλη μας.  Ευχαριστούμε Χρήστο  ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος mimithem

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ιωάννινα
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 03:47:02 μμ »
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μπράβο πολύ ωραία εκθέματα

Spoiler (hover to show)

Δημήτρη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι ένα από τα αγαπημένα μου μοντέλα! Παιδιά κι εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνατε να συμμετάσχετε ενεργά αλλά και ψυχολογικά στην έκθεση! Πάντα τέτοια με Υγεία! ::eusa_clap:: ::salut::
Οι ουρανοί ανήκουν πρώτα στα πουλιά και μετά στα αεροπλάνα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 04:51:55 μμ »
Θα ήθελα με το πέρας της έκθεσης στα Γιάννενα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση αυτής και όλους όσους μας έκαναν την τιμή να μας επισκευθούνε ή να στείλουνε εκθέματα  ::eusa_clap:: ::salut::

Γιώργο (κι όλα τα παιδιά την ένωσης Ιωαννίνων), καταρχήν συγχαρητήρια για την πετυχημένη διοργάνωση της έκθεσης, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα των επισκεπτών  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Εύχομαι του χρόνου να τα πούμε κι από κοντά  :wink:

Σας ευχαριστούμε κι εμείς, από την πλευρά μας, που φιλοξενήσατε τα μοντέλα μας στο χώρο σας  ::icon_thumright::

Σας εύχομαι καλή ξεκούραση τώρα ....  ::mpr:: ::thumbleft::

Επίσης ευχαριστώ των John-John για τη μεταφορά των μοντέλων  :wink:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 04:54:28 μμ »
Να πω και εγώ δύο λόγια για την έκθεση.
Να εκθειάσω τον σύλλογο Μοντελιστών των Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τον Γιώργο (George R) για την πρόθυμη βοήθεια του.
Ο χώρος της έκθεσης είνα καταπληκτικός. Εύκολος στην εύρεση του, προσπελάσιμος, με άνετο πάργκιν πάρα πολύ κοντά στην είσοδο του Πνευματικού κέντρου, με ένα πανέμορφο εσωτερικό χώρο - ιδανικό για έκθεση μοντελισμού - άπλετο φως και χώροι τεράστιοι για πλήθος εκθεμάτων!!!!! :shock: Και όλα αυτά σε μία πανέμορφη πόλη, με ωραίους ανθρώπους και καταπληκτικούς συναδέλφους - έστω και σε αυτόν τον λίγο χρόνο που μπόρεσα να συναναστραφώ μαζύ τους (του χρόνου θα διαθέσω περισσότερο).
Τα μοντέλα πανέμορφα, με αξιόλογο ταλέντο από όλους!!!!! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μερικέ φωτό (από άλλο οπτικό ύψος ματιού  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Αεροσκάφη

Αρματα & Διοράματ

Των γνωστών και μη εξαιρεταίων  :mrgreen:

Πολιτικά (Διοράματ-αυτοκίνητα-Νταλίκες)

Αυτά τα τελευταία ηταν το κάτι άλλο η αληθοφάνειά τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ  :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Φιγούρες

Και μερικές από τα όμορφα Γιάννενα (αν δεν υπήρχε η βροχή θα έβγαζα περοσσ'οτερες - ελπίζω του χρόνου να γίνει σε καταλληλότερο μήνα!!!!!  :mrgreen:)

Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 08:23:57 μμ »
Καλησπέρα Γιώργο "Black Sheep"  ::salut::
Χάρηκα πολύ που μας έκανες την τιμή να έρθεις, αλλά στεναχωρέθηκα που έπρεπε να φύγεις εκτάκτως και εσπευσμένα  :cry:
Δεν πειράζει όμως, όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις, σε κάποια άλλη έκθεση θα τα πούμε για περισσότερη ώρα  ::icon_thumright::
Ξανά ευχαριστούμε  ::salut::

Γιώργος

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 12:34:47 πμ »
Βέβαια αυτή την θαυμάσια & φιλόξενη έκθεση αμαύρωσαν κάποια γεγονότα...

Αυτοί οι 2 «κύριοι» αφίχθηκαν στην έκθεση περί την ενδεκάτη πρωινή του Σαββάτου...
Η απόγνωση είναι έκδηλη στο πρόσωπο του υπευθύνου...

Αμέσως τον υποχρέωσαν να τους πάρει παραγγελία, καθώς στο  5ώρο ταξίδι τους... είχαν κάνει μόνο 7 στάσεις για φαγητό...

Καθώς η παραγγελία ήταν ογκώδης...ο υπεύθυνος κυριούλης τα πήρε στο κρανίο και τους κατσάδιασε υπό το αυστηρό βλέμμα των συνεργατών του...

Αμέσως μετά την κατσάδα ο κ. gkontosouvlas εκνευρίστηκε και σε άψογη στάση "σούμο" ετοιμάστηκε να επιτεθεί, ευτυχώς με σκοινιά τον συγκρατήσαμε...

και εδώ μία αναμνηστική φωτό από την απαγωγή μου από αυτά τα δύο υποκείμενα, αμέσως πριν επικοινωνήσουνε με την οικογένειά μου ζητώντας λύτρα για να μη με επιστρέψουν!!!

Δυστυχώς, και πρωτοστατούσης της συζύγου μου τα λύτρα εστάλησαν άμεσα...αλλά τέτοιοι αλήτες που είναι με επέστρεψαν...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 12:39:47 πμ »
xαχαχαχα,αυτα ειναι  :lol: :lol: :lol: :lol: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 12:44:25 πμ »
Βέβαια αυτή την θαυμάσια & φιλόξενη έκθεση αμαύρωσαν κάποια γεγονότα...

Αυτοί οι 2 «κύριοι» αφίχθηκαν στην έκθεση περί την ενδεκάτη πρωινή του Σαββάτου...
Η απόγνωση είναι έκδηλη στο πρόσωπο του υπευθύνου...
Αμέσως τον υποχρέωσαν να τους πάρει παραγγελία, καθώς στο  5ώρο ταξίδι τους... είχαν κάνει μόνο 7 στάσεις για φαγητό...
Καθώς η παραγγελία ήταν ογκώδης...ο υπεύθυνος κυριούλης τα πήρε στο κρανίο και τους κατσάδιασε υπό το αυστηρό βλέμμα των συνεργατών του...
Δυστυχώς, και πρωτοστατούσης της συζύγου μου τα λύτρα εστάλησαν άμεσα...αλλά τέτοιοι αλήτες που είναι με επέστρεψαν...

σενάριο υπερπαραγωγής
θα τρελαθούν τα μηχανάκια της AGB

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 12:49:33 πμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 01:06:16 πμ »
εεεεε αφού του κάναμε ότι μπορούσαμε και δεν μπορούσαμε,  :roll:  ::077devil:: ::mastigoma:: ::sex:: αφού εισπράξαμε και τα λύτρα και αφού "παρέδωσε πνεύμα" πλέον  :twisted: :twisted:

μας ήταν άχρηστος, οπότε τον επιστρέψαμε.  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 01:08:09 πμ »
σας ζήλεψα πάρα πολύ για την εκδρομή που κάνατε....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 01:15:47 πμ »
σας ζήλεψα πάρα πολύ για την εκδρομή που κάνατε....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Εσύ είσαι τελείως απαράδεκτος. Την επόμενη φορά θα απαγάγουμε εσένα.  :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 01:15:59 πμ »
εεεεε αφού του κάναμε ότι μπορούσαμε και δεν μπορούσαμε,  :roll:  ::077devil:: ::mastigoma:: ::sex:: αφού εισπράξαμε και τα λύτρα και αφού "παρέδωσε πνεύμα" πλέον  :twisted: :twisted:

(Image removed from quote.)

μας ήταν άχρηστος, οπότε τον επιστρέψαμε.  :mrgreen: :mrgreen:

Mα καλα! ναρκωμενο τον ειχατε το χριστιανο ?????  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Δε παμε για υπνο αποψε :mrgreen: θελουμε πληρη διελευκανση της απαγωγης  ::angel4:: ::angel4:: ::angel4:: ::love7:: ::love7::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 01:28:08 πμ »
Εσύ είσαι τελείως απαράδεκτος. Την επόμενη φορά θα απαγάγουμε εσένα.  :twisted: :twisted:

το καλό που σας θέλω να το κάνετε μπάς και τα καταφέρω να πάω ...... :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 01:54:10 πμ »
Μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην έκθεση. Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να έρθω και εγώ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 08:57:10 πμ »
Απαγωγή μοντελιστή και επιστροφή του μέσα σε λίγες ώρες πρώτη φορά ακούω...
 :mrgreen:
Εντύπωση μου κάνει που σας έδωσαν και τα λύτρα που ζητήσατε...
Μήπως γιατί ζητήσατε ως λύτρα το μοντελιστικό στοκ του εν λόγω κυρίου :?:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 10:44:28 πμ »
Αυτά περί απαγωγών είναι μυθωδείες!

Θα σας εξηγήσω εγώ τι έγινε. Οντως υπήρξε μία παρανομία κατά το ταξίδι μας, παρανομία η οποία μας ανάγκασε σε πολλές περιπτώσεις να οδηγήσουμε οριακά για να ξεφύγουμε από το μακρύ χέρι του νόμου.

Απλά δεν είχα μαζύ μου τα κατάλληλα έντυπα για μεταφορά αρχαιοτήτων και αν με έπιαναν θα έμπλεκα ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 11:59:41 πμ »

Απλά δεν είχα μαζύ μου τα κατάλληλα έντυπα για μεταφορά αρχαιοτήτων και αν με έπιαναν θα έμπλεκα ::glossa::

για την επόμενη φορά....  ::stop::

αν σε πιάσουν    ::cop:: ::cop:: ::cop::   μπορείς να ισχυριστείς ότι είναι αντίγραφα αρχαιοτήτων

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 10, 2009, 07:56:47 μμ »
Είστε απλά άπαιχτοι...  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 02:05:15 μμ »
Mερικές φωτογραφίες και από εμένα...

Αεροπορικά στατικά:

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 02:15:08 μμ »
ʼρματα και στρατιωτικά οχήματα:

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 02:21:22 μμ »
Φιγούρες:

ετών 11 από Ιωάννινα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 11, 2009, 02:29:30 μμ »
Ναυτικά Θέματα:

www.emioannina.gr

Tags: