Μάλιστα! Να χαιρετίσω και πάλι την παρέα μια και το προηγούμενο μήνυμα που έστειλα μάλλον δεν το έστειλα. Λυπάμαι για την μεγάλη αποχή μου απο τον χώρο αλλά μεσολάβησαν πολλά όλο αυτό το διάστημα όπως δύο μετακομίσεις, αρκετά ταξίδια και πολύ μα πάρα πολύ δουλειά.
ʼν δεν ήταν ο φίλος μου ο Σταμάτης μάλλον ούτε τώρα θα έμπαινα καθώς τρέχω να προλάβω να τελειώσω το Cuirasse' d' escadre "Le Bouvet" 1896 στην 1/350. Όπως διαπιστώσατε άλλωστε το εξώφυλλο είναι ήδη έτοιμο και θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη. Ο Σταμάτης είναι καλλιτέχνης με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν αρκετά χρόνια που τον είχα επισκεφθεί στην ταβέρνα του πατέρα του και ενώ μιλούσαμε για λίγο, στο μπλοκάκι που είχε μπροστά του είχε ζωγραφίσει ένα τοπίο, ένα κεφάλι, ένα ελικόπτερο και πολλά άλλα πράγματα. Ήταν φοβερό το γεγονός ότι αλλού ήταν το μυαλό του και η ομιλία του και αλλού τα μάτια του με τα χέρια του. Εκεί κατάλαβα πρώτη φορά ότι έτσι γεννήθηκε. Όποιος άλλος είχε το χαρτί μπροστά του απλά θα μουτζούρωνε. Αυτό που έκανε ο Σταμάτης στο μπλοκάκι του λογαριασμού, ήταν για κάδρο. Και δεν το είχε καν συνειδητοποιήσει ότι το είχε φτιάξει. Ελπίζω να ανεβάσει εικόνες και απο άλλα έργα του γιατί είναι αλήθεια πολύ εντυπωσιακά.
Όσον αφορά το μοντέλο θα κυκλοφορήσει πρώτη φορά στο Telford τον επόμενο μήνα αλλά και στην έκθεση στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα θα μπορεί να το δει όποιος ενδιαφέρεται. Ελπίζω επίσης να συναντήσω εκεί και αρκετούς απο εσάς μια και δεν τα λέμε συχνά εδώ (εξ'αιτίας μου), αλλά και να γνωρίσω και όσους ακόμη δεν ξέρω απο κοντά. Μήπως άραγε να βλέπαμε και περίπτερο modelclub.gr στην επόμενη έκθεση? όπως στο εξωτερικό? γιατί όχι?
Στην διάθεσή σας πάντα.
Γιάννης