Αποστολέας Θέμα: Μillitary & Modelling Artwork  (Αναγνώστηκε 7936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: Μillitary & Modelling Artwork
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:53:58 μμ »
δοκιμή, δοκιμή!!!!!

δοκιμες εδω ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,2.0.html ::icon_thumright::

Σταματη εξαιρετικος και εδω ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::

....κι ο νινακος μια χαρα την εκανε τη πετρα πντως  :o :o ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Λάμπρο μου άστον τώρα που το βρήκε,μην τον μπερδευεις. :mrgreen:

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:55:51 μμ »
Λάμπρο σόρυ τώρα είδα το υπόλοιπο μήνυμά σου.Σε ευχαριστώ φίλε.......εξαιρετικό σχέδιο του Νino όντως.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:58:26 μμ »
....κι ο νινακος μια χαρα την εκανε τη πετρα παντως  :o :o ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος resincaster

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα
    • YS Masterpieces
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:06:09 μμ »
Μάλιστα! Να χαιρετίσω και πάλι την παρέα μια και το προηγούμενο μήνυμα που έστειλα μάλλον δεν το έστειλα. Λυπάμαι για την μεγάλη αποχή μου απο τον χώρο αλλά μεσολάβησαν πολλά όλο αυτό το διάστημα όπως δύο μετακομίσεις, αρκετά ταξίδια και πολύ μα πάρα πολύ δουλειά.
ʼν δεν ήταν ο φίλος μου ο Σταμάτης μάλλον ούτε τώρα θα έμπαινα καθώς τρέχω να προλάβω να τελειώσω το Cuirasse' d' escadre "Le Bouvet" 1896 στην 1/350. Όπως διαπιστώσατε άλλωστε το εξώφυλλο είναι ήδη έτοιμο και θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη. Ο Σταμάτης είναι καλλιτέχνης με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν αρκετά χρόνια που τον είχα επισκεφθεί στην ταβέρνα του πατέρα του και ενώ μιλούσαμε για λίγο, στο μπλοκάκι που είχε μπροστά του είχε ζωγραφίσει ένα τοπίο, ένα κεφάλι, ένα ελικόπτερο και πολλά άλλα πράγματα. Ήταν φοβερό το γεγονός ότι αλλού ήταν το μυαλό του και η ομιλία του και αλλού τα μάτια του με τα χέρια του. Εκεί κατάλαβα πρώτη φορά ότι έτσι γεννήθηκε. Όποιος άλλος είχε το χαρτί μπροστά του απλά θα μουτζούρωνε. Αυτό που έκανε ο Σταμάτης στο μπλοκάκι του λογαριασμού, ήταν για κάδρο. Και δεν το είχε καν συνειδητοποιήσει ότι το είχε φτιάξει. Ελπίζω να ανεβάσει εικόνες και απο άλλα έργα του γιατί είναι αλήθεια πολύ εντυπωσιακά.
Όσον αφορά το μοντέλο θα κυκλοφορήσει πρώτη φορά στο Telford τον επόμενο μήνα αλλά και στην  έκθεση στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα θα μπορεί να το δει όποιος ενδιαφέρεται. Ελπίζω επίσης να συναντήσω εκεί και αρκετούς απο εσάς μια και δεν τα λέμε συχνά εδώ (εξ'αιτίας μου), αλλά και να γνωρίσω και όσους ακόμη δεν ξέρω απο κοντά. Μήπως άραγε να βλέπαμε και περίπτερο modelclub.gr στην επόμενη έκθεση? όπως στο εξωτερικό? γιατί όχι?

Στην διάθεσή σας πάντα.

Γιάννης

The Lord of Resin

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 08:44:08 πμ »
Φίλε μου Γίαννη σε ευχαριστώ ,για τα καλά σου λόγια,...............τα πολλά.
Ελπίζω και ευχομαι  το κιτ σου να πάει πολύ καλά γιατί πραγματικά αξίζει.Και επιδή το έχω δει από κοντά
όλον αυτό τον καιρό που το ετοιμάζεις,ξέρω οτι είναι καταπληκτικό,και σαν θέμα αλλά προτίστως και σαν λεπτομέρεια.
Τι λεπτομέρεια,υπερλεπτομέρεια.Ενα κιτ που τα έχει όλα,που δεν χρειάζεται να ψάξεις για βελτιωτικά και άλλα παρεμφερεί
το φτιάχνεις από το κουτί και έχεις ένα τέλειο αντίγραφο του πραγματικού 350 φορές μικρότερο.
Νά'σε καλά και περίμένουμε και άλλα......ξέρεις και εκείνο το ελληνικό ένδοξο θέμα στην 1/144.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:49:06 πμ »
Καλήμέρα σε όλους.Η παρακάτω φώτο είναι Από τις τρείς συσκευασίες που φιλοτέχνισα εδω και καιρό
για τα κιτ της YS Masterpieces του Γιάννη που ίδη κυκλοφορούν.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 03:57:14 μμ »
Παίδες έχω αρκετά να ποστάρω,δεν βάζει και κανένας άλλος ,να μην το πάρω μονοπώλειο;
Δημήτρηηηηηηηηηη(DIM),Νίκοοοοοοοοοοοοοο(nino1969),αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 05:01:33 μμ »
Kανένας;Εντάξει τότε .......και επειδή το υποσχέθηκα.Αφιερωμένα εξαιρετικά σε όλο το modelclub και ειδικά στο φίλο Hummel Moss που το ζήτησε......

Nα τον ευχαριστήσω κιόλας που ήταν η αφορμή να ψάξω για αυτά και να θυμηθώ ,παλιές καλές εποχές...1993 Μολύβι.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 06:38:13 μμ »
Τι να ανεβάσουμε βρε φίλε Σταμάτη που μας έχεις κάνει να κρυβόμαστε με αυτές τις υπέροχες δουλειές!!!

Έχω και εγώ κάπου καταχωνιασμένα στο πατρικό μερικά σχέδια αρκετά με μολύβι, λιγότερα με κάρβουνο και ελάχιστα με ακουαρέλα που έκανα όταν ήμουν στη σχολή για να περάσει η πιο βαρετή ώρα (έτσι νόμιζα τότε) της παράδοσης στην Ιστορία τέχνης... Ελπίζω να διασώζονται μετά από 2 μετακομίσεις και να τα βρω αν και δεν νομίζω να είναι και κανένας θησαυρός....

Έως τότε το μόνο που έχω είναι μερικά ηλεκτρονικά σχέδια, από τότε που με έπιασε η τρέλα με τα profiles, και αυτα ημιτελή ... (έχουν εμφανιστεί ξανά παλαιότερα στο MC και σίγουρα δεν έχουν τη χάρη του χειροποίητου αλλά και αυτα με την σειρά τους είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και ζόρικα στη δημιουργία τους)

[imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/Picture1-1.jpg[/imgt]  [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/MM1.jpg[/imgt]  [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/MM2.jpg[/imgt]  [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/MM3.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:12:06 μμ »
οποιος βιαστει να πει οτι δεν ειναι μοντελιστικο εχει αδικο
ειναι ο DURIUS MOSHUS ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
φυσικαλ παραλλαγη

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:12:37 μμ »
Τι να ανεβάσουμε βρε φίλε Σταμάτη που μας έχεις κάνει να κρυβόμαστε με αυτές τις υπέροχες δουλειές!!!

Έχω και εγώ κάπου καταχωνιασμένα στο πατρικό μερικά σχέδια αρκετά με μολύβι, λιγότερα με κάρβουνο και ελάχιστα με ακουαρέλα που έκανα όταν ήμουν στη σχολή για να περάσει η πιο βαρετή ώρα (έτσι νόμιζα τότε) της παράδοσης στην Ιστορία τέχνης... Ελπίζω να διασώζονται μετά από 2 μετακομίσεις και να τα βρω αν και δεν νομίζω να είναι και κανένας θησαυρός....

Έως τότε το μόνο που έχω είναι μερικά ηλεκτρονικά σχέδια, από τότε που με έπιασε η τρέλα με τα profiles, και αυτα ημιτελή ... (έχουν εμφανιστεί ξανά παλαιότερα στο MC και σίγουρα δεν έχουν τη χάρη του χειροποίητου αλλά και αυτα με την σειρά τους είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και ζόρικα στη δημιουργία τους)

(Image removed from quote.)

[imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/Picture1-1.jpg[/imgt]  [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/MM1.jpg[/imgt]  [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/MM2.jpg[/imgt]  [imgt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/MM3.jpg[/imgt]

Νικο μου με όλα τα παραπάνω συμφωνώ και επαυξάνω,πραγματικά χαίρομαι τη δουλειά σου και μακάρι να μπορούσα να τα κάνω και εγώ.Πάντα μου άρεσαν τα profiles.
           Φίλε γιάυτό ανοίχτηκε το θέμα για να ποστάρουμε ότι έχουμε ακόμα και μισοτελειώμένα,ίσως είναι το εναυσμα για να τα τελειώσουμε 'η ακόμα και να φτιάξουμε καινούργια. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:15:03 μμ »
DIM είσαι μεγάλος καλλιτέχνης .........και πολυτάλαντος. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 09:11:16 πμ »
Καπετάν Πατριώτη,

Η ακουαρέλες σου είναι υπέροχες. Αλήθεια έχεις σκεφτεί ποτέ να τις βγάλεις αντίγραφο σε μεταξοτυπία και να τις πουλάς? Στο μοντελιστικό τύπο του εξωτερικού (Wargames Illustrated, Miniature Wargames κ.α) κατά καιρούς, εμφανίζονται διαφημίσεις για μεταξοτυπίες διάφορων ζωγράφων με πολεμικά θέματα προς πώληση. Τα δικά σου δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν - πίστεψέ με (αυτό από έναν .... επαγγελματία γκρινιάρη :twisted: :twisted: :twisted:). Θα σου πρότεινα να το ψάξεις λιγάκι.

Και για να μη ξεχνιόμαστε (πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του :mrgreen: :mrgreen:).... Λίγη ιστορία: Το Bouvet είχε θλιβερό τέλος, καθώς συμμετείχε στην εκστρατεία της Καλλίπολης, όπου χτύπησε σε νάρκη και βυθίστηκε αύτανδρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Και πάλι μπράβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΔΚ

• Scale 1/144
  • *
    • YS Masterpieces
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 10:22:55 πμ »
Καλημέρα σε όλους,
The Lord of Resin

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 10:28:36 πμ »
Δημήτρη μου καλημέρα ,να'σε καλά ,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Φίλε δεν το έχω ψάξει καθόλου.Και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω και τον τρόπο.
Ξέρεις πολλές φορές νίωθεις πραγματικά μες το πετσί σου ,οτι ζεις στην επαρχία με ότι αυτό συνεπάγεται.Και με την ψηφιακή τεχνολογία δεν έχω και την καλύτερη σχέση.

• Scale 1/144
  • *
    • YS Masterpieces
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 10:29:35 πμ »
Πρέπει να γράφω πιο συχνά ώστε να αποφεύγω τα λάθη.
Χαίρομαι που κάποιος Έλληνας γνωρίζει για ποιον λόγο δεν θα αγοράσει το Bouvet. Πράγματι άν δεν είχαν χαθεί άδοξα τόσα πλοία της περιόδου εκείνης δεν θα φτάναμε κάποια στιγμή να έχουμε τα στεγανά στα μετέπειτα σχέδια. Σίγουρα όμως η ιστορία του συγκεκριμένου, κάτι πρέπει να λέει και για τα 17 χρόνια που προηγήθηκαν των λίγων δευτερολέπτων της βύθισης.
Ίσως να έφτιαχνα έναν Τιτανικό τελικά. Τουλάχιστον κράτησε λίγο παραπάνω, παρ'όλα τα στεγανά του. ʼσε που έπαιξε και ο Ντι Κάπριο.

Γιάννης.

The Lord of Resin

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 10:35:57 πμ »
 Γιάννη,Από την αλλη όμως ίσως είναι και ένας λόγος παραπάνω να το αγοράσει κάποιος γνωρίζοντας την Ιστορία του και σκεφτόμενος οτί ένα τέτοιο μεγάλο σκάφος
βυθίστηκε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα από ένα και μόνο χτύπημα.Δύσκολα το φαντάζεσαι.Καλημέρα φίλε.

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 10:51:21 πμ »

Χαίρομαι που κάποιος Έλληνας γνωρίζει για ποιον λόγο δεν θα αγοράσει το Bouvet.

Γιατί (ω)ρε Γιάννη? Ακόμα και το γεγονός ότι την "έφαγε" σε "δικά μας" ύδατα το κάνει (κάπως) ελληνικό θέμα και άρα ελκυστικό στους Έλληνες μοντελιστές (σκέψου, σε αντιδιαστολή, μόνο πόσα Hood έχουν φτιαχτεί). Ούτως ή άλλως τα καράβια σου κατατάσσονται (χαλαρά ) στα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά και αυτό είναι γνωστό και μάλιστα όχι μόνο σε όσους ασχολούνται με καράβια.

Αν πάντως νομίζεις ότι έκανα πατάτα με αυτό που έγραψα, δέξου ταπεινά την ειλικρινή συγγνώμη μου και παρακαλώ τη διαχείριση να σβήσει το προηγούμενο μήνυμά μου ΤΩΡΑ!!!!!

Θα τα πούμε από κοντά και στην Έκθεση φιλαράκο και πάλι συγγνώμη (αν χρειάζεται)::salut::

ΔΚ

• Scale 1/144
  • *
    • YS Masterpieces
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 12:26:20 μμ »
Στο πρώτο διάλλειμα απο τις ρητίνες, παραδέχομαι ότι ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολικός αλλά ειλικρινά υπάρχουν φορές που αδυνατώ να κατανοήσω γιατί διαφέρουμε τόσο σαν λαός απο τις υπόλοιπες Δυτικές χώρες. Δεν με ενοχλεί πραγματικά το θέμα της αγοράς στην Ελλάδα, μια και  μετά το "Βατερλώ" του Αβέρωφ στην 1/350 έβαλα μυαλό. Θεωρώ τραγικό όμως το γεγονός της διαφοράς μου με τις άλλες εταιρίες και κυρίως εκείνες με τις οποίες συνεργάζομαι χρόνια τώρα στο εξωτερικό, που πρώτα δυνάμωσαν στην χώρα τους και μετά βγήκαν παραέξω. Στην περίπτωσή μου (εξακολουθεί να) συμβαίνει το αντίθετο.
Συγχωρήστε μου λοιπόν την όποια έκρηξη. Κάτι ο χαρακτήρας μου κάτι η πολλή δουλειά μπορεί να παρεκτραπώ κάποια στιγμή.
Φυσικά και θα τα πούμε απο κοντά την άλλη εβδομάδα και μακάρι κάποια φορά να μαζευόμασταν να λέγαμε και άλλα.
Και μια απορία βρε παιδιά. Γιατί δεν βάζετε τα στοιχεία σας να ξέρουμε ποιοι μιλάμε με ποιούς????????

Χύτευσης συνέχεια.

The Lord of Resin

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 12:57:18 μμ »
(Ω)ρε Γιάννη,

ΔΚ τα αρχικά μου, [Κοντόs]αυρος η υπογραφή, Dimitris 72 το ψευδώνυμο, ακόμα και το Ω στην παρένθεση, τι άλλο ζητάς για να καταλάβεις ποιός σε στεναχώρησε?

ʼντε να κατέβεις με το καλό, να τα πούμε από κοντά. Και οι  ::kerasma:: δικές μου για ..... εξιλέωση ::salut::

Έλα τώρα το καρασπαμάραμε το θέμα του καπετάν Σταμάτη. Ότι θέλεις στείλε ΠΜ μέσω του Modelclub

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 01:02:30 μμ »
Παίδες ας αλλάξουμε λίγο κλίμα.....σας έχω προειδοποιήσει ,έχω κι'αλλααααα!!!

West Front WWI.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 01:56:39 μμ »
να τα ανεβασεις και  στο missing links που εχει αντιστοιχα...
Spoiler (hover to show)
και εδω ανεβαζε πιο πολλα οχι ενα ενα καλλιτεχνη-ψυχοβγαλτη ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 04:23:37 μμ »
Εντάξει φίλε Δημήτρη ότι πεις.

Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 04:36:06 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

μια αλλη όμορφη πτυχή του hobby μας.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 04:40:45 μμ »
Σε ευχαριστώ φίλε,λυπάμαι που δεν έχω και κάτι σε Ρώσικο. ::salut::

Tags: