Αποστολέας Θέμα: Σύλλογος Μοντελιστών Θεσσαλονίκης "ΠΗΓΑΣΟΣ" - τι πραγματικα συμβαίνει ?  (Αναγνώστηκε 10277 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
επιτρεψτε μου μιά υπόδειξη (λόγω πείρας - μη θεωρηθώ "εξυπνάκιας"  :oops:)

το καταστατικό που λέτε ότι υπάρχει, εαν είναι σωστό, θα πρέπει να προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες για όσα περιγράφονται:

:arrow: τι γίνεται εαν "αποχωρήσει" μεγαλος αριθμός μελών και ο σύλλογος μείνει με μικρό αριθμό μελών

:arrow: τι γίνεται σε περίπτωση παραίτησης του προηγούμενου ΔΣ

κοκ.

:!: εαν δεν τα προβλέπει, υπάρχει πρόβλημα στο ΔΣ ή στην ομάδα που το συνέταξε (και στον πλημμελή έλεγχο του Πρωτοδικείου που το ενέκρινε)

::arrowred:: εαν τα προβλέπει, με βάση αυτά, βρείτε ποιος είναι "φάουλ"

καλή τύχη
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Λοιπόν......είμαι στο "μοντελλιστικό κόσμο" της πόλης μας απο τότε που άνοιξε το κατάστημα του συγχωρεμένου Τζίκου, γνωρίζω πολύ καλά πρόσωπα & καταστάσεις που υπήρξαν και υπάρχουν.......οι "αμαρτίες" & τα λάθη πολλά απ' ολους μας  :!: :!: :!: :!:  Τέτοιες καταστάσεις υπήρξαν και σ' εσάς "κάτω" όπως και σε χιλιάδες άλλους Συλλόγους  :!: :!: :!: :!: :!: Ειλικρινά βαρέθηκα  :!: :!: :!: :!: ΦΤΑΝΕΙ  :!: :!: :!:  Βαρεθηκα να "ορίζω" με ποιά παρέα είμαι και σε ποιά καταστήματα συχνάζω  :!: :!: :!: Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 10 άτομα να μαζεύονται στην Ναυαρίνου, άλλα 10 άτομα στο Kitchen και 30 άλλα να μην πάνε πουθενά σε κανένα απο τα 2.......
 Καλώς ή κακώς στην πόλη μας υπάρχει ενας Σύλλογος, ο Πήγασος......τώρα λύσεις 3:

ή μαζευόμαστε όλοι παρέα στον Πήγασο και προσπαθούμε όλοι μαζί παρέα να βελτιώσουμε με συζήτηση
ή δεν συμφωνούμε βρε αδερφέ και οργανώνουμε 2ο Σύλλογο (ΟΧΙ ομως σαν κόντρα στον Πήγασο  :!: :!: :!: :!: )
ή δεν συμμετέχουμε πολύ απλά σε κανένα Σύλλογο (και ΔΕΝ κρίνουμε κανέναν και τπτ)

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να βελτιώσω ή να διορθώσω κάτι, δεν τα καταφέρνω  :?: Το αφήνω και καταπιάνομαι με κάτι άλλο......

ΦΙΛΟΙ απο τις άλλες πόλεις που θα μας έρθετε τέλη Οκτωμβρίου.....ΜΗΝ ακούτε και ΜΗΝ βλέπεται το τί συμβαίνει εδώ  :!: :!: :!: :!: Εμείς εδώ ΟΛΟΙ σας περιμένουμε να περάσουμε καλά, σαν μια μεγάλη παρέα....Προβλήματα υπάρχουν (δεν κλείνουμε τα μάτια) αλλά θα κάνουμε οτι είναι δυνατό να περάσουμε καλά  :!: :!: :!:Κοι θεσσαλονικείς  όλοι στις οικογένειες μας περνάμε κάποιες δύσκολες φάσεις αλλά όταν έχουμε κάποιον φιλοξενούμενο στο σπίτι, γελάμε και προσπαθούμε να περάσει ο φίλος μας καλά και να μην τον "φορτώσουμε" με τα προβλήματα μας....

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
ή δεν συμφωνούμε βρε αδερφέ και οργανώνουμε 2ο Σύλλογο (ΟΧΙ ομως σαν κόντρα στον Πήγασο  :!: :!: :!: :!: )

Αφου βρε παληκαρια τον εχετε ετοιμο το συλλογο,γιατι να κανετε αλλο? (κι ας μη γελιομαστε,αν γινει,σε κοντρα θα ειστε ετσι? ::salut:: )

Στα προηγουμενα ποστ εγω διαβασα καλεσμα σε ολους εκει πανω και μαλιστα ονομαστικα,δε ξερω αν το ειδατε....

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
Λάμπρο εγώ προσωπικά γράφτηκα πέρυσι στον Πήγασο, γνωρίζοντας τα προβλήματα του Συλλόγου, ταυτόχρονα έκανα παρέα και με παιδιά που τέλος πάντων δεν "πήγαιναν" τον Πήγασο (τα γιατί έχουν ειπωθεί).....γράφτηκα σκεπτόμενος οτι "Ok υπάρχουν κάποια θέματα, θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω να λυθούν. Λόγω του οτι Σύλλογος σημαίνει πολλά άτομα και διαφορετικές γνώμες είμαι έτοιμος ν' ακούσω και να σκεφτώ. Βέβαια άμα δώ οτι π.χ. τίθεται κάτι προς ψηφοφορία και δεν γίνεται ή δεν γίνονται εκλογές βάση καταστατικού ή άλλα "τρελά" τότε λυπάμαι δεν συμμετέχω άλλο πια". Δεν σημαίνει οτι επειδή υπάρχει 1 Σύλλογος δεν μπορεί να δημιουργηθεί και 2ος ΑΛΛΑ ΟΧΙ για να κάνω "πόλεμο" τον 1ο  :!: :!: :!: :!: Και στην Αθήνα υπάρχουν 2 Σύλλογοι αλλά δεν διαπιστώνω να γίνεται "πόλεμος" μεταξύ των  :roll: :roll: :roll:  Προς Θεού δεν λέω "Κάντε 2ο Σύλλογο" αντιθέτως "προσπαθήστε να βελτιώσετε - βοηθήσετε τον Πήγασο"  :!: :!: :!: Γιαυτό και γράφτηκα και θα βοηθήσω φέτος όσο μπορώ :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ή δεν συμφωνούμε βρε αδερφέ και οργανώνουμε 2ο Σύλλογο (ΟΧΙ ομως σαν κόντρα στον Πήγασο  :!: :!: :!: :!: )

Αφου βρε παληκαρια τον εχετε ετοιμο το συλλογο,γιατι να κανετε αλλο? (κι ας μη γελιομαστε,αν γινει,σε κοντρα θα ειστε ετσι? ::salut:: )

Στα προηγουμενα ποστ εγω διαβασα καλεσμα σε ολους εκει πανω και μαλιστα ονομαστικα,δε ξερω αν το ειδατε....

Όταν το καράβι βουλιάζει ο "καπετάνιος" εκπτέμπει SOS για βοήθεια.

Ok να βοηθήσουμε, κι εγώ ακόμα παραμερίζοντας τα προσωπικά, το θέμα είναι ο "καπετάνιος" θα αναλάβει τις ευθύνες του και να πει "ΦΕΥΓΩ" ή θα κοκορεύεται ότι έσωσε το καράβι ?

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Βέβαια άμα δώ οτι π.χ. τίθεται κάτι προς ψηφοφορία και δεν γίνεται ή δεν γίνονται εκλογές βάση καταστατικού ή άλλα "τρελά" τότε λυπάμαι δεν συμμετέχω άλλο πια".

Στο δια ταυτα λοιπον,εχεις διαπιστωσει εσυ πως γινονται τα ανωτερω στο ΠΗΓΑΣΟ ? ναι η οχι ?

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
Λάμπρο φέτος συζητήθηκε το θέμα "Μοντέλα εκτός συναγωνισμού". Λέχθηκε οτι δεν γίνονται δεκτές τέτοιες συμμετοχές, δεν συμφωνώ αλλά συμφώνησα λόγω του οτι οι περισσότεροι συμφώνησαν. Ο Πρόεδρος όμως πρότεινε να ξανασυζητηθεί του χρόνου αρκετά νωρίτερα της εκθέσεως. Το 2010 βάση καταστατικού (ορίζει κάθε 2 χρόνια εκλογές) πρέπει να γίνουν εκλογές. Τώρα άμα δεν γίνουν εκλογές με όποια δικαιολογία ή/και δεν τεθεί το θέμα "εκτός συναγωνισμού" σε ψηφοφορία, μ' όποια επίσης διακαιολογία, ΤΟΤΕ θ' αποχωρίσω  :!: :!: :!: :!: Γιαυτό λοιπόν προτείνω να συμμετάσχουμε στον Σύλλογο ώστε να βοηθήσουμε, ΑΜΑ διαπιστωθεί κάποια παρατυπία (όπως π.χ. κάτι απο τα παραπάνω που προανέφερα) τότε ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει (2η & 3η λύση).

edit ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ βασική μου έννοια είναι να βοηθήσω στο στήσιμο - κουβάλημα και να φροντίσω τους φιλοξενούς μου  :!: :!: :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Λάμπρο φέτος συζητήθηκε το θέμα "Μοντέλα εκτός συναγωνισμού". Λέχθηκε οτι δεν γίνονται δεκτές τέτοιες συμμετοχές, δεν συμφωνώ αλλά συμφώνησα λόγω του οτι οι περισσότεροι συμφώνησαν. Ο Πρόεδρος όμως πρότεινε να ξανασυζητηθεί του χρόνου αρκετά νωρίτερα της εκθέσεως. Το 2010 βάση καταστατικού (ορίζει κάθε 2 χρόνια εκλογές) πρέπει να γίνουν εκλογές. Τώρα άμα δεν γίνουν εκλογές με όποια δικαιολογία ή/και δεν τεθεί το θέμα "εκτός συναγωνισμού" σε ψηφοφορία, μ' όποια επίσης διακαιολογία, ΤΟΤΕ θ' αποχωρίσω  :!: :!: :!: :!: Γιαυτό λοιπόν προτείνω να συμμετάσχουμε στον Σύλλογο ώστε να βοηθήσουμε, ΑΜΑ διαπιστωθεί κάποια παρατυπία (όπως π.χ. κάτι απο τα παραπάνω που προανέφερα) τότε ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει (2η & 3η λύση).

ωραια,κατανοητο το κειμενο,βεβαια αναφερεται στο τι θα γινει του χρονου ΑΝ δε γινουν καποια πραγματα νομιμα και συμφωνα με το καταστατικο ::icon_thumright::

σε ξανα ρωτω ομως και θα ηθελα μια θετικη η αρνητικη απαντηση ::arrowdown::

Βέβαια άμα δώ οτι π.χ. τίθεται κάτι προς ψηφοφορία και δεν γίνεται ή δεν γίνονται εκλογές βάση καταστατικού ή άλλα "τρελά" τότε λυπάμαι δεν συμμετέχω άλλο πια".
εχεις διαπιστωσει εσυ εως τωρα, πως γινονται τα ανωτερω στο ΠΗΓΑΣΟ ? ναι η οχι ?

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
Λάμπρο να σου πώ, όπως έγραψα "παραπάνω"
οι "αμαρτίες" & τα λάθη πολλά απ' ολους μας  :!: :!: :!: :!:  
Αρα έγιναν πολλά λάθη απ' όλους μας.....Τώρα ν' αναφέρω τί και απο ποιούς, μόνο λάδι στην φωτιά θα ρίξω και θα ξύσω παλιές πληγές......πράγμα που δεν θέλω και κυρίως σκέφτομαι τα επακόλουθα στο forum. Γιαυτό ΔΕΝ θέλω να κρίνω πια αλλά να προσπαθώ....τώρα άλλου παπά Ευαγγέλιο άν ολα πάνε στραβά, τότε θα αποσυρθώ στο καβούκι μου.

edit Λάμπρο ήδη "κουράστηκε" το θέμα.....φοβάμαι οτι μόνο προβλήματα δημιουργούνται και πολλοί φίλοι που θέλουν να επισκεφτούν την πολη μας έστω για την παρέα, βλέποντας ολα αυτά θα πούνε τελικά "βρε που πάω εκει πάνω να μπλέξω"  :cry: :cry: :cry:

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr

το καταστατικό που λέτε ότι υπάρχει, εαν είναι σωστό, θα πρέπει να προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες για όσα περιγράφονται:

:arrow: τι γίνεται εαν "αποχωρήσει" μεγαλος αριθμός μελών και ο σύλλογος μείνει με μικρό αριθμό μελών

κοκ.

:!: εαν δεν τα προβλέπει, υπάρχει πρόβλημα στο ΔΣ ή στην ομάδα που το συνέταξε (και στον πλημμελή έλεγχο του Πρωτοδικείου που το ενέκρινε)

::arrowred:: εαν τα προβλέπει, με βάση αυτά, βρείτε ποιος είναι "φάουλ"

καλή τύχη
 ::salut::
Σ.Σ.

+ 1
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
Ας πούμε δυο λόγια απλά   και σταράτα λοιπόν.
Καταρχήν δεν θα  αναφερθώ σε προσωπικές διενέξεις, δεν αφορούν κανένα, μόνο σε γεγονότα.

ο ΠΗΓΑΣΟΣ  ξεκίνησε άτυπα το 2000 και δημοσίευσε καταστατικό το 2002. Η θητεία του κάθε ΔΣ είναι διετής.  Εκτοτε έγιναν τρείς εκλογές, το 2002 που εκλέχτηκα πρόεδρος εγώ , το 2004 (δεν ήμουν υποψήφιος) και το 2006 που εκλέχτηκε ο κ.Μανιατόπουλος Σωκράτης με νόμιμες  διαδικασίες. Το 2005 αποχώρησα απο το σύλλογο για προσωπικούς λόγους, χωρίς να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα. Το 2008 την Ανοιξη όλο το ΔΣ παραιτήθηκε ομαδικά λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο , μαζί με την πλειοψηφία των μελών και αποχώρησαν απο το σύλλογο.  Το Μαιο του 2008 εμφανίστηκαν δυο κύριοι στην έκθεση της Καβάλας, ο κ.Λεοντσίνης και ο κ.Θεολόγου που  μου συστήθηκαν ως  νέο "υπηρεσιακό ΔΣ" με σκοπό να ανασυντάξουν τον ΠΗΓΑΣΟ , δηλ.να μαζέψουν παλιά και νέα μέλη και να ανασυγκροτηθεί το ΔΣ. Τους δώσαμε την ευχή μας , φάγαμε,  ήπιαμε, όλα καλά και  αντίο.   Εκτοτε, οι ίδιοι κύριοι, χωρίς γενική συνέλευση, χωρίς τίποτε με το έτσι θέλω παρουσιάζονται ως ΔΣ, το δε πιο χαρακτηριστικό  που δείχνει το μπάχαλο συνέβη το φθινόπωρο του 2008 , εμφανίζεται κάποιος στο φόρουμ και λέει τα εξής:

Παράθεση
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008 « Απάντηση #86 στις: Χθες στις 09:49:50 »   

κάποιοι ...ΘΛΙΒΕΡΟΙ, πρώην μοντελιστές στην 1/35 και πρώην μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ
καλά θα κάνουν - για τον εαυτό τους πάνω απ' όλα - να πάψουν την εκστρατεία ...μή συμμετοχής στην έκθεση    είναι προτιμότερο να περιοριστούν στην ΘΛΙΒΕΡΗ προσωπική τους ζωή και να μη θεωρούν τον ΠΗΓΑΣΟ ιδιοκτησία τους, που έχει διαφύγει ...της νομής τους   άλλωστε η επιρροή τους, περιορίζεται σε κάτι γραφικούς Figure painters      και το περιβάλλον τους , που παλιά τους - αν μη τι άλλο - λυδορούσαν          
η ΕΚΘΕΣΗ θα είναι πιο επιτυχημένη από κάθε άλλη φορά

Υ.Γ. και αυτοί θα παραμείνουν πιο ΘΛΙΒΕΡΟΙ και PATHETIC

και δε βγαίνει κανένας απο το ΔΣ να τον μαζέψει. Μετά την εκδήλωση του 2008 φαντάζομαι όλοι απολαύσατε το θέμα  με τον ΛΑΖΑΡΑΚΗ , είδατε τίποτε για ΔΣ να παρεμβαίνει? ποιός κάνει κουμάντο? στην κρίση σας.

Ας εστιάσουμε λοιπόν  στο πρόβλημα:
Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει μια ταυτότητα που τον καθορίζει και τον διαχωρίζει απο τους υπόλοιπους.
Αν ρωτήσω τον κύριο    Α   ποιός είναι θα μου πεί π.χ. είμαι ο κ.Βλαχοδημητρόπουλος Μητσος του Γιώργου και της Μαρίας .
Αν τον αμφισβητήσω θα βγάλει την αστυνομική του ταυτότητα  και θα μου πεί ορίστε κύριε , αυτός είμαι.
Αν ρωτήσω τον κ.Σουλή (τυχαίο παράδειγμα μη παρεξηγηθούμε) , είστε κύριε  Σουλή μέλος της ΙΠΜΣ θα μου πεί βεβαίως, ορίστε η αίτηση εγγραφής μου και η έγκριση απο το ΔΣ ή τη συνέλευση ή τέλος πάντων απο όποιο όργανο γίνεται.
Αν ρωτήσω πάλι τον κ.Σουλή  είστε κύριε πρόεδρος της ΙΠΜΣ, θα μου πεί βεβαίως ορίστε το πρακτικό της Γενικής συνέλευσης που με εξέλεξε. Ετσι, η ΙΠΜΣ έχει νόμιμο εκπρόσωπο και συναλλάσεται με τον κόσμο.
Και βγήκα   στο φόρουμ και ερωτώ: έχετε κύριοι νόμιμο ΔΣ? εκπροσωπείτε το σύλογο ή τον εαυτό σας?
Οταν εισπράτετε πχ συνδρομή ή λεφτα απο τα περίπτερα πάνε στο ταμείο του συλόγου ή στην τσέπη σας? Σε ποιά γενική συνέλευση λογοδοτείτε?
Εσείς τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σας λέω ότι καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να πάνε να γραφτούνε στον ΠΗΓΑΣΟ και να ζητήσουν εκλογές  και εγώ αυστηρά ισόβια  απέξω , λέω τίποτε  περίεργο?  κυνηγάω καρέκλες? Λέω παιδιά , όσοι είστε κοντά στον ΠΗΓΑΣΟ στηρίξτε τον παίρνοντας εσείς οι νέοι τα πράγματα στα χερια σας με  νόμιμες δημοκρατικές εκλογές, είμαι εναντίον του συλόγου ή ενάντια στην αυθαιρεσία?  Ζητώ την εξυγίανση και την νομιμότητα, λέω τίποτε παράλογο?  Γιατί το κάνω? γιατί έλιωσα παπούτσια να εξασφαλίσω την δωρεάν χορήγηση της αίθουσας αυτής, να μαζέψω λεφτά να αγορασθούν όλα τα υλικά πάγκοι , ράφια, κλπ. που θα βάλετε τα μοντέλα σας μεθαύριο,  να μαζευτούν 35 μέλη το 2004, να παραδόσω ενεργητικο στο ταμείο κλπ.κλπ. όποιος  θέλει ας με διαψεύσει , τα έγγραφα υπάρχουν. Δέχομαι οποιαδήποτε τεκμηριωμένη  λογική απάντηση.

για τον κ.CNC ::arrowdown::
Παράθεση
Εάν ο σύλλογος εργάζεται για την διάδοση της ενασχόλησής μας, χωρίς να παραβιάζεται η ελευθερία της επιλογής και του λόγου των μελών του, τότε, δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ( νόμιμο ή μή ) εκλέχτηκε ο παρών πρόεδρος του συλλόγου! Όλοι τους είναι φιλαράκια μου και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα βοηθήσουμε, αρκεί - όπως προείπα - να μήν παραβιάζεται η ελευθερία της επιλογής και του λόγου των μελών του συλλόγου!

Σε παρακαλώ να απευθυνθείς στον κ.Λαζαράκη-Λίβερπουλ να σου πεί για τον σεβασμό στην  ελευθερία του λόγου

Το γνωρίζω το θέμα και πιστεύω ο,τι έγεινα αντιλιπτός κ. Κελεσίδη!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

KELESIDIS

• Επισκέπτης

K.Σουλή, ευχαριστώ καταρχήν γιατί πιάνετε το νόημα του τι γίνεται, απαντώ αμέσως στα ερωτήματα σας γιατί κι εγώ έχω αρκετή πείρα στα θέματα αυτά:
1. δεν νοείται σύλογος με λιγότερα απο δέκα μέλη , διαλύεται αυτοδίκαια (αρ.104 Αστικού Κώδικα)
2. προκηρύσσονται νέες εκλογές  και αν αυτό δεν γίνεται ορίζει διοίκηση το Δικαστήριο  με αίτηση οποιουδήποτε
Ολα προβλέπονται απο το καταστατικό  και το νόμο , δεν υπάρχει  καμία έλλειψη, αλλιώς δεν θα εγκρίνονταν, άλλωστε το συνέταξα εγώ και ο τότε γραμματέας και το γνωρίζω καλά.

Το 2008 την Ανοιξη όλο το ΔΣ παραιτήθηκε ομαδικά λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο , μαζί με την πλειοψηφία των μελών και αποχώρησαν απο το σύλλογο.
:shock:
Να υποθέσω οτι το άτομο αυτό έκανε χρήση πραγματικών πυρών για να καταφέρει τόσο κόσμο να αποχωρήσει. Κάπως πιο συγκεκριμένα παρακαλώ, γιατί πιστεύω οτι στα γεγονότα που προηγήθηκαν της αποχώρισης είναι το πρόβλημα.
Πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω , να δείξω και φωτογραφίες?  εξάλλου  θέλει και αιτία να τσακωθείς αν όπου πας σπέρνεις τη διχόνοια?   Πρέπει να αρχίσω να κατονομάζω συγκεκριμένα άτομα και συμπεριφορές τις οποίες ούτως ή άλλως τις ζήσατε πρόσφατα? (εσυ προσωπικα gkontong ανοιξες θέμα , τι  είναι μοντελισμός, λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων κλπ.) δεν κατάλαβες ακόμα?

Λ :!: :!: :!: Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 10 άτομα να μαζεύονται στην Ναυαρίνου, άλλα 10 άτομα στο Kitchen και 30 άλλα να μην πάνε πουθενά σε κανένα απο τα 2.......
 Καλώς ή κακώς στην πόλη μας υπάρχει ενας Σύλλογος, ο Πήγασος......τώρα λύσεις 3:

ή μαζευόμαστε όλοι παρέα στον Πήγασο και προσπαθούμε όλοι μαζί παρέα να βελτιώσουμε με συζήτηση
ή δεν συμμετέχουμε πολύ απλά σε κανένα Σύλλογο (και ΔΕΝ κρίνουμε κανέναν και τπτ)

Πεστα χρυσόστομε!
Συμφωνώ στα περισσότερα κ.Φαναρόπουλε,  τώρα, με το χέρι στην καρδιά , γιατί είσαι και αρσενικός , ποιός κάνει κουμάντο  ο Λεοντσίνης? υπάρχει ΔΣ?  πες σε παρακαλώ την αλήθεια , πέστηνα που να πάρει ο διάολος επιτέλους μη φοβάσαι. ΥΠΑΡΧΕΙ  Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? Αν θέλεις να προσφέρεις στα κοινά και ξέρω ότι θέλεις και μπορείς  ξεκίνα εσύ να πάρουν θάρρος και οι άλλοι, ξεκίνα αύριο και ζήτα ανοικτές,δημοκρατικές εκλογές και θα δεις ποιοί θέλουν το καλό του συλόγου και ποιοί την καρέκλα. Το καράβι θέλει καπετάνιο Παναγιώτη, όχι κουβέντες. Και όταν μιλάς για διχασμό 10 εδώ και 10  και 30 παραπέρα  πες και ποιοί ευθύνονται, πες, φταις εσύ Κελεσίδη γιά αυτό το λογο , ίσως  είμαι  εγώ λάθος,
να ζητήσω συγγνώμη  και να κάτσω στην άκρη.
και τέλος
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ  ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝΟΙΚΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΤΙΜΙΑ.  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ  ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ
(μα ποιός είμαι τέλος πάντων ο μαυρογιαλούρος?)  
Τέλος! πάμε να κάνουμε κανένα μοντέλο για την έκθεση της Καβάλας  και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......

KELESIDIS

• Επισκέπτης
ή
......., το θέμα είναι ο "καπετάνιος" θα αναλάβει τις ευθύνες του και να πει "ΦΕΥΓΩ" ή θα κοκορεύεται ότι έσωσε το καράβι ?

Σόρυ, τώρα το είδα το μήνυμα σου Λαζαράκη, καλοοό , αλλά εγώ ξέρω ένα καλύτερο: κάποτε πέσαν στη ζούγκλα ένας Αμερικάνος, ένας Τούρκος και ένας Ελληνας........... ΕΥΘΥΝΕΣ?  ΦΕΥΓΩ?   μπα σε καλό σου! γελάσαμε και σήμερα!  

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Θα γινει σοβαρη κουβεντα τωρα, η θα το γυρισουμε παλι στα -περιττά για τη περίσταση- ρητά και ανέκδοτα :?: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Γιατι,ως τωρα διαβασαμε κατι σοβαρο? :?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Ωραία. Να πω και εγώ τώρα τι κατάλαβα. Θα βγει μεγάλο αλλά παρακαλώ να με ανεχτείτε, εδώ άλλες φλυαρίες μου ανεχτήκατε, μία ακόμα...

Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι θέμα εξουσίας. Ποιος έχει το πάνω χέρι. Το γιατί και πως δεν παίζει ρόλο, ίσως το πως να βοηθήσει για να αλλάξει χέρια η εξουσία, αλλά τελικά το θέμα είναι η ίδια η εξουσία.

Και ερχόμαστε στην εξουσία για την οποία η Θεσσαλονίκη χωρίστηκε σε ν μοντελιστικά στρατόπεδα, όπου ν = κάπου γύρω στο 3. Για πείτε μου ρε παιδιά, γιατί μιλάμε; Παραιτήθηκε το ΔΣ ενός συλλόγου; Ανέλαβαν κάποιοι άλλοι; Ωραία! Τώρα γιατί κόπτονται; Αν τους έχει φάνει ο πόνος για το σύλλογο ας μην δήλωναν παραίτηση. Διαφωνούν με τα του συλλόγου; Ας γίνουν μέλη να πουν τη γνώμη τους και να ψηφίσουν. Δεν κάνει εκλογές ο σύλλογος ως προβλέπεται; Αντίο σας και πάμε αλλού. Ποια, παρακαλώ, η σχέση όλων των παραπάνω με την έκθεση που θα γίνει; Είναι παράνομο το ΔΣ του συλλόγου; Υπάρχει και δικαιοσύνη να το αναλάβει. Κάνει το ΔΣ του κεφαλιού του; Μόνο του θα μείνει να κοιτάει το ταβάνι. Είναι τραγικά απλό, δεν απαιτεί ούτε 5 λεπτά σκέψης, και φυσικά δεν δικαιολογεί τα κατεβατά που έχουν γραφτεί παρά μόνον αν κάποιος/κάποιοι έχουν έρωτα με την εξουσία τόσο βαθύ που ακόμα και η εξουσία ενός μοντελιστικού συλλόγου τους φαίνεται σα στόχος ζωής.

Αφήστε κύριοι τα power games και το ποιος έχει το πανω χέρι, χόμπυ κάνουμε και αν δεν το έχετε καταλάβει κλείστε ένα γυμναστήριο και μπείτε μέσα, κανονίστε 10 γύρους των 3 λεπτων και βρείτε τα να τελειώνουμε. Εχετε στην πόλη σας μερικούς από τους καλύτερους μοντελιστές και με τα καμώματα αυτά θα μας στερήσετε τη δυνατότητα να δούμε δια ζώσης τις δουλειές τους και αυτό με εκνευρίζει. Φροντίστε να βγάλετε άκρη μόνοι σας, οι αλληλοκατηγορίες και οι λεκτικοί διαξιφισμοί ΔΕΝ έχουν να κάνουν με το μοντελισμό αλλά με το εγωισμό σας ο οποίος είναι μεγάλος σαν άρμα μάχης. Και φροντίστε να κρατήσετε εαυτόν μακρυά από το μοντελισμό γιατί του κάνετε κακό, όσο τρομεροί και άπιαστοι μοντελισταράδες και να είσαστε.

Αντε μη μου την καρφώσει και ξεκινήσω εγώ σύλλογο στη Θεσσαλονίκη! Εκεί να δείτε γέλιο... μέχρι δακρύων, θα τον ονομάσω Βελερεφόντη (και αυτό φτερωτό αλογάκι δεν ήταν; ), για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να μπορεί να καταναλώσει 3 πίτα-γύρο σε 5min και για να παραμείνει μέλος θα πρέπει να παρουσιάζει τουλάχιστον 1 μοντέλο το χρόνο. Ο πρόεδρος θα παραιτήται σε κάθε συνάντηση και θα ορίζετε νέος δι ανατάσεως της χειρός (όχι αυτής με το σουβλάκι, της άλλης), οι συναντήσεις θα είναι τουλάχιστον μια φορά το μήνα και θα συμμετέχουν άπαντες, αρκεί νε φέρουν μοντέλα σε οποιαδήποτε φάση της κατασκευής.  Ειδικό βραβείο σε κάθε συνάντηση στο καλύτερο ανέκδοτο και στην καλύτερη μοντελιστική τεχνική. Δίαιτα θα επιτρέπεται μόνο για σοβαρούς ιατρικούς λόγους αλλά όλα τα μέλη θα πρέπει να βάφουν με μάσκα, αιφνιαστικοί έλεγχοι θα το επιβεβαιώνουν. Και έχω και άλλες ιδέες, συνεχίστε τις κοκορομαχίες και θα δείτε τι έχω να κατεβάσω.

Και μη μου μιλήσετε για σοβαρότητα. 10-12 ώρες κάθε εργάσιμη ημέρα είμαι υποχρεωμένος να είμαι του θανατά σοβαρός, όχι και στο μοντελισμό. Με τίποτα!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
Θεόδωρε ειλικρινά ΔΕΝ έχω τπτ προσωπικό ούτε εναντίον εσένα, ούτε κατα του Πέτρου, ούτε εναντίον του Νίκου (Λεοντσίνη)......Με τον Πέτρο εχω διαφωνήσει παλιότερα (θέμα περι olive drub) καθώς και μέτα απο την περσυνή έκθεση (θέμα με Λαζαράκη), διαφωνώ με κάποια λεγόμενα του ή κάποιες φορές με τον τρόπο που λέει κάτι έστω και σωστό ΑΛΛΑ αποτελεί μέλος του forum & του Συλλόγου που ανήκω και τον σέβομαι, όπως απαιτώ το ίδιο και απ' αυτόν. Βέβαια Τον Νίκο τον γνώρισα φέτος, δεν μ' απασχολεί το ΠΩΣ εκλέχθηκε, τον γνώρισα ώς Πρόεδρο του Συλλόγου και τον σέβομαι επίσης. Μπορώ να πώ οτι είναι ενα δημοκρατικό άτομο τ' οποίο οσα προτείναμε περι εκθέσεως τ' άκουσε προσεκτικά και υποσχέθηκε να τα φέρει προς ψηφοφορία.  Εσένα σε σέβομαι και σ' εκτιμώ και σαν μοντελλιστή αλλά και σαν άνθρωπο.
 Εγώ "μπήκα" στον Σύλλογο και προτρέπω όλους όσους ξέρω, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ, ΔΕΝ θ' ανεκτώ βέβαια καμμιά παρασπονδία απο μέρος του Δ.Σ. ή άλλου μέλους αλλά θα βοηθήσω. Δεν μπήκα ώστε να μαλώσω με κανέναν Πέτρο, Νίκο, Θοδωρή, Χρήστο, Παναγιώτη κτλ κτλ.....Απλά να βοηθήσω τον σύλλογο της πόλης μου και μέσω ψηφοφορίας εντελώς δημοκρατικά να λύσω τ' όποια προβλήματα...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
μηπως να κλειδωθει το θεμα? υπαρχει και η εκθεση σε λιγες ημερες κι ειναι κριμα να αμαυρωνεται :roll:

απλα μια προταση ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
Γιώργο συμφωνώ και επ' αυξάνω φίλε μου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Όσο για τον σύλλογο που σκέφτεσαι....ΕΓΩ απ' τα ιδρυτικά στελέχη  :D :D :D Τςς 3 πιτόγυρα...ΤΙ είναι μπρέ   :?: :?: :?: :?::D :D :D  Sorry για τη χιουμοριστική διάθεση αλλά φτάνει με τους τσακωμούς...εγώ δεν θα συμμετάσχω άλλο  ::dontknow::
 είπαμε
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ βασική μου έννοια είναι να βοηθήσω στο στήσιμο - κουβάλημα και να φροντίσω τους φιλοξενούμενους μου  :!: :!: :!: :!: :!:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
μηπως να κλειδωθει το θεμα? υπαρχει και η εκθεση σε λιγες ημερες κι ειναι κριμα να αμαυρωνεται :roll:

απλα μια προταση ::salut::
+1

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Κάποτε όλοι ξεκινήσαμε με μια UHU στο χέρι και ένα κουτάκι της Airfix....Πως τα καταφέρατε έτσι...τι να πω...λυπάμαι....   :roll:

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

• Scale 1/144
  • *
Μερικές απαντήσεις ...
Τέλη Φεβρουαρίου του 2008, το τότε Δ.Σ. παραιτήθηκε όπως και κάποια μέλη, αλλά φυσικά όχι λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο.
Ακόμα κι αν υπήρχαν ...διενέξεις με ΕΝΑ άτομο, τουλάχιστο ....παράδοξο ακούγεται να παραιτούνται όλοι.
Σε κάθε Σύλλογο ένα μέλος, μια ψήφο έχει.
Οι λόγοι της παραιτήσεως του Δ.Σ. και της αποχώρησης κάποιων είναι γνωστοί, αλλά αποτελεί εσωτερικό θέμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούν δημόσια.
Το Δ.Σ. νόμιμα εξελέγη και η θητεία του λήγει τον Φεβρουάριο του 2010, οπότε και θα προκηρυχθούν εκλογές.
Ο Σύλλογος είχε και έχει τουλάχιστο 10 μέλη.
Τα οικονομικά του Συλλόγου είναι στη διάθεση του κάθε μέλους προς έλεγχο.
ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι Θεσσαλονικείς μοντελιστές να γραφτούνε στον ΠΗΓΑΣΟ.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Κάποτε όλοι ξεκινήσαμε με μια UHU στο χέρι και ένα κουτάκι της Airfix....Πως τα καταφέρατε έτσι...τι να πω...λυπάμαι....   :roll:

+1

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μερικές απαντήσεις ...
Τέλη Φεβρουαρίου του 2008, το τότε Δ.Σ. παραιτήθηκε όπως και κάποια μέλη, αλλά φυσικά όχι λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο.
Ακόμα κι αν υπήρχαν ...διενέξεις με ΕΝΑ άτομο, τουλάχιστο ....παράδοξο ακούγεται να παραιτούνται όλοι.
Σε κάθε Σύλλογο ένα μέλος, μια ψήφο έχει.
Οι λόγοι της παραιτήσεως του Δ.Σ. και της αποχώρησης κάποιων είναι γνωστοί, αλλά αποτελεί εσωτερικό θέμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούν δημόσια.
Το Δ.Σ. νόμιμα εξελέγη και η θητεία του λήγει τον Φεβρουάριο του 2010, οπότε και θα προκηρυχθούν εκλογές.
Ο Σύλλογος είχε και έχει τουλάχιστο 10 μέλη.
Τα οικονομικά του Συλλόγου είναι στη διάθεση του κάθε μέλους προς έλεγχο.
ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι Θεσσαλονικείς μοντελιστές να γραφτούνε στον ΠΗΓΑΣΟ.

Ετοίμασα ένα κατεβατό πράματα να ποστάρω, αλλά μετά τα παραπάνω επαναλαμβάνω αυτό

Όταν το καράβι βουλιάζει ο "καπετάνιος" εκπτέμπει SOS για βοήθεια.

Ok να βοηθήσουμε, κι εγώ ακόμα παραμερίζοντας τα προσωπικά, το θέμα είναι ο "καπετάνιος" θα αναλάβει τις ευθύνες του και να πει "ΦΕΥΓΩ" ή θα κοκορεύεται ότι έσωσε το καράβι ?

Είκοσι και πλέον άτομα είναι έτοιμα να γραφτούν στον ΠΗΓΑΣΟ. Που είναι καθαρά σαν το απάτητο χιόνι, ποτέ δεν είχαν σχέση με κανέναν σύλλογο.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Εχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν αξίζει να ξοδέψω 4 κατοστάρικα τέλος του μήνα . Αλλά από την άλλη , θελω να δω τους φίλους μου, που έχω γνωρίσει χάρη στο modelclub. Το καλό που σας θέλω, η φετεινή έκθεση να είναι καλύτερα οργανωμένη από την περσινή και με καλύτερο φωτισμό, μπας και βλέπουμε καλά τα μοντέλα.

Tags: