επιτρεψτε μου μιά υπόδειξη (λόγω πείρας - μη θεωρηθώ "εξυπνάκιας"
)
το καταστατικό που λέτε ότι υπάρχει, εαν είναι σωστό, θα πρέπει να προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες για όσα περιγράφονται:
τι γίνεται εαν "αποχωρήσει" μεγαλος αριθμός μελών και ο σύλλογος μείνει με μικρό αριθμό μελών
τι γίνεται σε περίπτωση παραίτησης του προηγούμενου ΔΣ
K.Σουλή, ευχαριστώ καταρχήν γιατί πιάνετε το νόημα του τι γίνεται, απαντώ αμέσως στα ερωτήματα σας γιατί κι εγώ έχω αρκετή πείρα στα θέματα αυτά:
1. δεν νοείται σύλογος με λιγότερα απο δέκα μέλη , διαλύεται αυτοδίκαια (αρ.104 Αστικού Κώδικα)
2. προκηρύσσονται νέες εκλογές και αν αυτό δεν γίνεται ορίζει διοίκηση το Δικαστήριο με αίτηση οποιουδήποτε
Ολα προβλέπονται απο το καταστατικό και το νόμο , δεν υπάρχει καμία έλλειψη, αλλιώς δεν θα εγκρίνονταν, άλλωστε το συνέταξα εγώ και ο τότε γραμματέας και το γνωρίζω καλά.
Το 2008 την Ανοιξη όλο το ΔΣ παραιτήθηκε ομαδικά λόγω διενέξεων με συγκεκριμένο άτομο , μαζί με την πλειοψηφία των μελών και αποχώρησαν απο το σύλλογο.

Να υποθέσω οτι το άτομο αυτό έκανε χρήση πραγματικών πυρών για να καταφέρει τόσο κόσμο να αποχωρήσει. Κάπως πιο συγκεκριμένα παρακαλώ, γιατί πιστεύω οτι στα γεγονότα που προηγήθηκαν της αποχώρισης είναι το πρόβλημα.
Πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω , να δείξω και φωτογραφίες? εξάλλου θέλει και αιτία να τσακωθείς αν όπου πας σπέρνεις τη διχόνοια? Πρέπει να αρχίσω να κατονομάζω συγκεκριμένα άτομα και συμπεριφορές τις οποίες ούτως ή άλλως τις ζήσατε πρόσφατα? (εσυ προσωπικα gkontong ανοιξες θέμα , τι είναι μοντελισμός, λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων κλπ.) δεν κατάλαβες ακόμα?
Λ
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 10 άτομα να μαζεύονται στην Ναυαρίνου, άλλα 10 άτομα στο Kitchen και 30 άλλα να μην πάνε πουθενά σε κανένα απο τα 2.......
Καλώς ή κακώς στην πόλη μας υπάρχει ενας Σύλλογος, ο Πήγασος......τώρα λύσεις 3:
ή μαζευόμαστε όλοι παρέα στον Πήγασο και προσπαθούμε όλοι μαζί παρέα να βελτιώσουμε με συζήτηση
ή δεν συμφωνούμε βρε αδερφέ και οργανώνουμε 2ο Σύλλογο (ΟΧΙ ομως σαν κόντρα στον Πήγασο
)
ή δεν συμμετέχουμε πολύ απλά σε κανένα Σύλλογο (και ΔΕΝ κρίνουμε κανέναν και τπτ)
Πεστα χρυσόστομε!
Συμφωνώ στα περισσότερα κ.Φαναρόπουλε, τώρα,
με το χέρι στην καρδιά , γιατί είσαι και αρσενικός , ποιός κάνει κουμάντο ο Λεοντσίνης? υπάρχει ΔΣ? πες σε παρακαλώ την αλήθεια , πέστηνα που να πάρει ο διάολος επιτέλους μη φοβάσαι. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? Αν θέλεις να προσφέρεις στα κοινά και ξέρω ότι θέλεις και μπορείς ξεκίνα εσύ να πάρουν θάρρος και οι άλλοι, ξεκίνα αύριο και ζήτα ανοικτές,δημοκρατικές εκλογές και θα δεις ποιοί θέλουν το καλό του συλόγου και ποιοί την καρέκλα. Το καράβι θέλει καπετάνιο Παναγιώτη, όχι κουβέντες. Και όταν μιλάς για διχασμό 10 εδώ και 10 και 30 παραπέρα πες και ποιοί ευθύνονται, πες, φταις εσύ Κελεσίδη γιά αυτό το λογο , ίσως είμαι εγώ λάθος,
να ζητήσω συγγνώμη και να κάτσω στην άκρη.
και τέλος
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝΟΙΚΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΤΙΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ
(μα ποιός είμαι τέλος πάντων ο μαυρογιαλούρος?)
Τέλος! πάμε να κάνουμε κανένα μοντέλο για την έκθεση της Καβάλας και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......