λοιπον ακουστε.Πανταζοπουλοσ αρχεσ ακαδημιασ 1981.αγορασα ολα τα 32αρια τησ revell kawasaki tony-p-39 me-109[matchbox] pouma[matchbox]mosquito.ταχε στο υπογειο κ μετα κλασικα στο παρασχο με τον καλφακη το κωστα παιδι ακομα κ το μεγαλο τον καλητερο υπαλληλο σε μοντελαδικο τον.... νικοοο.1/48 μονογκραμ b-29 ,b-17 dacota με φανταρουσ[τουσ εχω ακομα]χωρισ κωδικουσ χρωματοσ με το νικο να μασ λεει το σωστο κ με κατι σακουλακια τησ airfix στην 1/72 προσφορα.χωρισ κλικεσ κ μεγαλομανειεσ [βλεπε αρθρα στο τοτε μοντελοπεριοδικο]απλα το χομπυ μασ κ ασ κολαγαμε τα σηματα οπου θελαμε.[μαγκια,πλακα ειχε]χωρισ βιβλια μονο φαντασια που στη τελικη η φαντασια ειναι αυτη που κανη το χομπυ μασ καλυτερο κ κατι κυριουσ? πλουσιωτερουσ απο την αρωστεια μασ.53 χρονων ειμαι κ ακομα θυμαμαι που εκλεβα απο το κουμπαρα τα ασημενια 20ρικα να παρω 72αρια ματσμποξ.ουτε θυμαμαι ποσα μοντελα εχω κουβαληση απο τα ξενα καθε ανοιξη που γυρνουσα ελλαδα.μοντελαρετε οπωσ , οσο κ οτι θελετε.if it looks good its good.παντωσ τη σειρα τησ αιρφιξ στην 1/24 την εχω ακομα +4 φορεσ.