Γεια σας.....
θα πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη...
ι κριτικη παντα εναι υποκειμενικη....οσο και να θελουμε να την βαφτισουμε αντικειμενικη. Αυτο γινεται σε οποιαδήποτε πτυχη και χρονικη στιγμη της ζωης μας και φυσικα αναλογα την χρονικη στιγμη λογο εμπειριων και ψυχολογικων αλλων παραγγοντως και συγκυριων που κρινουν κατι ή καποιον.
Το μόνο που μπορώ να πω.... ειναι οτι παρα πολυ απλα ο μοντελισμος ειναι οτι βλεπει ο καθενας στο προσωπο του ορισμου του μοντελισμου.
Ο αλλος το κανει για να συλλεγει μοντελα...κουτια ...αφτιαχτα ...φτιαγμενα... η αγορασμενα.
αλλο το κανει για να περναει την ώρα του χαλαρα...
αλλος το κανει για επαγγελματικους λογους οπως προανεφερε ο αγαπητος Melpas
αλλος το κανει απλα γιατι το θεωρει τεχνη...
αλλος ξεσπα την τελειομανια του με θετικο και δημιουργικο τροπο.
αμα ανοιξεις το μπαουλο του μοντελισμου θα βρεις αμετρητες αποψεις και παρακλαδια αυτων που θα αδηγουν σε ενα συμπερασμα στο τελος
μια ερωτηση...... οπως παραπανω που εκανε ο φιλος μας που χειριζεται την ελληνικη γλωσσα τοσο καλα.
τι ειναι μοντελισμος....απλα ...οτι πιστευει ο καθενας εγω αυτη πιστευω ειναι η απαντηση.
Εγω προσωπικα το μονο που εχω να πω ειναι το εξης...
ο μονος λογος που κανω μοντελισμο ειναι για να κανω κατι που να με ευχαριστει εμενα πρωτα.... και μετα τα ματια των υπολοιπων.
Η βελτιωση ειναι παραγωντας τον οποιο επιθυμω και αναζητω σε καθε ποστ αυτου του σιτε ...και απο την στιγμη που μπηκα.. και ειδα και συμμετεχω μπορώ να πω οτι η βελτιωση μου ειναι δραματικη...(οχι δραμα

)
Απο εκει και περα εγω την βλεπω ετσι.... γαιτι παρα πολυ απλα τα προηγουμενα μοντελα μου δεν ειχαν κατι να επιδέιξουν....
ο λογοι ...απλοι ...οσο ζεις μαθαινεις και βελτιωνεσαι....
οι λογοι που με οδηγησαν στο μοντελισμο ώς χαλαρωση ειναι η φυση του αντικειμενου.... γιατι εχει να κανει με κατι που ως σκοπο εχει την δημιουργει απο το ματι απο αυτον που το φτιανχει.
εγω κοινως χαλαρωνω με αυτο το χομπυ που ονομαζεται μοντελισμος....
κατι ακομα...και εγω ειμαι συλλεκτης μοντελων... αλλα απο εκει και περα... ο καθενας κανει οτι θελει.
λοιπον.... για να μην μακρολογω... αυτο που πιστευω ειναι οτι παρα πολυ απλα..... καλυτερα να μοντελαρεις παρα να μιλας για μοντελισμο.
αρα ο Σωτηρης ειπε κατι πολυ σοφο....μπραβο σε Σωτηρη.