0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...αλλά κατι τυπους σαν τον Douglas Lee, του οποίου όλες οι δουλειές είναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ (Διόραμα Βερολίνου με τα ζωα του Ζωολογικού, Αγγλικής υπαίθρου, ερημου με τους βεδουίνους εναντίον του Ρενό κ.ο.κ.) και αφενός τις θαυμάζεις-ζηλεύεις, αφετέρου δεν μπορείς με τιποτα να αντιγράψεις.Σ.Σ.
Παράθεση από: Hummel Moss στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:49:29 πμΠαράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:25:03 πμσε θέλω ένοχο με ένα ανατιναγμένο άρμα ...εσύ παλικαράκι που ξεσηκώνεις τον κόσμο, σου λέει κάτι το παρακάτω; :(Image removed from quote.)την έχω τη φωτο και ...όσο μπορούσα έκανα καλά που μου το θύμισες να το ξαναπιάσω
Παράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:25:03 πμσε θέλω ένοχο με ένα ανατιναγμένο άρμα ...εσύ παλικαράκι που ξεσηκώνεις τον κόσμο, σου λέει κάτι το παρακάτω; :(Image removed from quote.)
σε θέλω ένοχο με ένα ανατιναγμένο άρμα
Tου την είχα στείλει πολύυυυυ καιρό πριν και τον είχα "προκαλέσει"
πεταμε γαντια τωρα? ε.. τοτε πηγαινετε στα "εκπληκτικα διοραματα "και φιαξτε λιγο απο αυτο το τελευταιοοχι ολο λιγο
και ο τυπος που το εφτιαξε "θαυμαζε " την ομαχα και ισως να λεει πως το εκανε ο ατιμος
Μετά απο 6 χρόνια σπουδών συμπέρανα οτι πρώτα μαθαίνω (θεωρία) μετά προσπαθώ να αντιγράψω μετά προσπαθώ να "εξελίξω" με πειραματισμούς και τέλος κάνω το δικό μου στύλ
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 02:42:51 μμΜετά απο 6 χρόνια σπουδών συμπέρανα οτι πρώτα μαθαίνω (θεωρία) μετά προσπαθώ να αντιγράψω μετά προσπαθώ να "εξελίξω" με πειραματισμούς και τέλος κάνω το δικό μου στύλ Και ο μέγας Μπετόβεν ουσιαστικά είναι ένας βαρύτερος Μότσαρτ... Αυτό όμως δεν τον μειώνει σε τίποτα ως καλλιτεχνική μορφή! (απλά αναδικνύει τον Mozart ως καλλιτεχνική μορφή αναφοράς). Γεια σου Raw...Beethoven!
ΔΕΝ υπάρχει στην τέχνη παρθενογέννηση. Ολα είναι εξέλιξη επάνω σε μια γενική ιδέα. Ολα είναι παραλλαγές και μετεξελίξεις. Όταν αυτές είναι εύμορφες και προκαλούν ευχαρίστηση στις αισθήσεις τότε τις λέμε τέχνη, εαν οχι τότε τις λέμε κιτς και κακόγουστες"