0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
Σωστή απόφαση
Μπράβο Λευτεράκη, εξαιρετικός όπως συνήθως!
Αν και Γιανκικο, ειναι φοβερο, απλα φοβερο τιποτα αλλο Α'μ το αλλο "Πάρθηκε η απόφαση να μην μπει κανένα Decal, αλλά να γίνουν όλα τα σήματα βαφτά" Ετσι απλα ε?
αλλο ενα καλητεχνημα του Λευτερη...... όπως πάντα υπεροχο ....δημιουργους απο τους λιγους .... τα λογια λιγα για να πουνε τι βλεπουμε......το μονο που λεω.....
Απλα κουκλι.....
Καλα,δεν παιζεται !!!!!!!!!!!!!!
Compadre,άσε τα μαγικά με τους ανεμιστήρες και πιάσε κανένα δύσκολο μοντέλο .....επειδή το ξέρεις ότι είσαι ωραίοςςςςςςςς να προσθέσω και φοβερός καλυτέχνης .
Τι να σου πω μωρή αδε...ρα!!! μας ξεμάτιασες βραδιάτικο .... είδα και αυτή την γουρουνομουτσουνάρα μου στον "καθρέφτη" σου και σκιάχτηκα!!!!!
Καλά...Δάσκαλε δεν παίζεσαι Δεν έχω λόγια,φανταστικό
Λευτέρη...Πανέμορφο το P47!!!
Οτι και να πω ειναι λιγο....Πανεμορφο
Εγω απλα το χαζευω με τις ωρες.......τι περιμενεις να σου ρε Λευτερη Οτι και να πω δεν ανταποκρινεται στην εικονα...γι αυτο βγαζω τον σκασμο
Αφού στα πετούμενα δε τα καταφέρνεις γιατί δε φτιάχνεις κανένα άρμα :
Ρε Λευτέρη, αφού βλέπεις ότι δεν τα καταφέρνεις στο βάψημο...γιατί το καταστρέφεις το αεροπλανάκι;;;;
Κούκλα η μεγάλη κυρία Λευτέρη, κούκλα!!! Να πω ότι δεν τη ζηλεύω; Δεν θα το πω, θα είναι ψέμα!!! ʼντε, ρίξε και την αυλαία τώρα, να μας αποτελειώσεις!!!
Παράθεση από: klv1000 στις Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:34:11 πμΚαλά...Δάσκαλε δεν παίζεσαι Δεν έχω λόγια,φανταστικό οχι δασκαλος ειπαμε !!!!γειρασκω αει διδασκομενος
Μάλιστα.Εσύ θες να μας πεις τώρα ότι κάτι έφτιαξε. Αλλά τι όμως : : :
Μπραβο ωρε Λευτερη!! Γυαλjιζ του αερουπλάν!!Spoiler (hover to show)(αποφασισαμε με τον Πεζε οτι το "j" ειναι το μοναδικο συμφωνο-φωνηεν που ,στον γραπτο λογο,πλησιαζει το πλαταγιασμα της γλωσσας στο Λι της Αμαλjιας του παρα πεντε! )Καλη συνεχεια φιλαρακο στα βρωμισματα! Και η υποθεση της ημερας...πες μου οτι το κρατας και με γαντακι λευκον για να μην κανει δακτυλιες απο τα χοντροδαχτυλα σου!
Λευτέρη!Απλά υπέροχο!!!!Φαντάζομαι δε ότι από κοντά θα είναι ακόμα πιο όμορφο λόγο κλίμακας!!!!Μπράβο!!!! Υπέροχη δουλειά!Σε μια μεγάλη κλίμακα!
...Μπορει να ειναι χρονοβορο το βαψιμο των σηματων αλλα το αποτελεσμα δεν φτανει στα ετοιμα.Μπραβο Τασος