0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει σε γενικές γραμμές είναι ένα αποδεκτό μοντέλο Λέμε και καμία λακαμία να περάσει η ώρα..... Είσαι ένας και μοναδικός Τί έχει στη συνέχεια το μενού :Φτιάξε κανένα σύγχρονο τώρα...
RESPECT Δάσκαλε,δεν έχω λόγια...μακάρι να σε φτάσω μία μέρα
Λευτέρη, συγχαρητήρια για την κανάτα. Θα πω και εγώ ότι κάποια μέρα σε αυτό το επίπεδο θέλω να φτάσω. Γιάννης
Ωραίοοοοοοοοοοο
Ρε συ θέατρο πότε είχες παράσταση που έλαβε τέλος κιόλας και δεν μας το είπες να έρθουμε να σε γιαουρτώσουμε .
Ευχαριστώ όλα τα καλά παιδιά για τον χρόνο τους!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Μαρτίου 11, 2010, 01:10:10 μμΕυχαριστώ όλα τα καλά παιδιά για τον χρόνο τους!!! Τα κακά και άτακτα???? Καλό είναι το μοντελάκι σου ΑΛΛΑ...Spoiler (hover to show)... κανόνισε τώρα να ζητάς banner ακόμα δεν το τελείωσες!!!!!!!
Λατρεια, υπεροχος ως συνηθως Spoiler (hover to show)θυμισου να σε κανω αγκαλιτσα το σαββατο
...Enjoy the ride !!!
Πολύ ωραία η κανάτα! Μπραβο Μεσιέ Λεφτέρ! Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Μαρτίου 11, 2010, 01:10:10 μμ...Enjoy the ride !!! Τί... θα μας πάς και βόλτα? Εγώ πρώτος!
Γεια σου ρε Λευτερακο με τα ωραια σου!!! Μερακλιδικη δουλεια και ...πονηρο περιτυλιγμα το ατιμο!!
Λευτέρη απίστευτο!!!!!Τι να πώ είναι απλά υπέροχο από κάθε άποψη!!!!Συγχαρητήρια φίλε !!!!!
Είχες δεν είχες μας ξαναστράβωσες ρε άτιμε άντρα