Κώστα,
το ίδιο φαινόμενο με τα τρία ευρώ μου παρουσιάστηκε σε μία αποστολή (e-bay) από Καναδά, με την διαφορά ,ότι μου έφεραν τα ΕΛΤΑ το κουτί στον χώρο της εργασίας μου!
Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησαν την χρέωση!!
Για την γυαλάδα του προιόντος -εις την οποία αναφέρεσαι- ,υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις παραγγείλει υλικό ABS και όχι STYRENE (η εταιρεία σου δίνει αυτήν την επιλογή.
Να είσαι καλά,
Jimmy.k
Καλησπέρα σε όλους.Βασικά παρήγγειλα όλους τους κωδικούς σε styrene , τώρα εάν βάλαν και ABS - που δεν το πιστεύω - θα φανεί όταν πάω για κόληση.Η γυαλάδα δεν είναι πολύ μεγάλη απλά λίγο πιο έντονη από της Evergreen.Για τα 3 Ευρώ , από μια αναζήτηση που έκανα στα φόρα , βρήκα ότι ισχύουν από τον περσινό Ιούλιο.Το θέμα είναι όμως ότι όσοι τα παράλαβαν στο χώρο τους δεν δώσαν μία.Μάλλον έπρεπε να λέγονται "Έξοδα παράστασης του δικαιούχου στα ΕΛΤΑ".Στο κάτω κάτω γι' αυτό ζητάνε τηλ. τα ιντερνετικά καταστήματα.Για να σε ειδοποιούν τα ΕΛΤΑ για την άφιξη του
ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΥ πακέτου και το αν θα είσαι στο χώρο σου για να στο φέρουν.Προσοχή δεν αναφέρομαι σε κούριερ μόνο σε ΕΛΤΑ.
Σε ένα φίλο είπαν ότι τα δίνει γιατί ανοίχτηκε το πακέτο στο τελωνείο και το ξανακλείσαν ( Χρησιμοποίησαν επίχρυση ταινία συσκευασίας

).Δηλ. και κερατάς και δαρμένος.
Παιδιά σχετικά με την χρέωση των 3 Ευρώ για τα "τέλη παρουσίασης τελεωνείου" ή δεν ξέρω πως αλλιώς ακριβώς τα λένε, είναι σχετικά καινούργιο "χαράτσι". 
Οτιδήποτε πλέον εκτός Ε.Ε. περνά μέσα από το τελωνείο και άσχετα αν στο "πιάσουν" ή όχι για να δασμολογηθεί κι επιβαρυνθεί με ΦΠΑ, πληρώνει αυτό το ποσό!!! Δηλαδή τα πάντα όλα!!!

Πρόκειται για καινούργια απατεωνιά για να μαζεύουν λεφτά τα λαμόγια.

Συμβαίνει να τα ζητάνε
ΜΟΝΟ για δέματα από Αμέρικα.Από Κίνα έρχονται όλα αέρα και δεν πληρώνεις.Σήμερα παρέλαβα κάποια πραγματάκια από Κίνα , πήρα το πακέτο κι έφυγα.