...Και για να μην υποτιμούμε τον Hondos, εκτός από διαλυτικά έχει και το πιο απίθανο σετ για στοκάρισμα: υλικό γεμίσματος ψεύτικων νυχιών. Είναι σε 2 μέρη, ακρυλικό υγρό (κάτι σαν kicker) και σκόνη. Μάλιστα βάζουνε και λίμα στο σετάκι

Παίρνεις μια σταγόνα υγρό με το πινέλο, βουτάς στη σκόνη να σηκώσει μια μπαλίτσα και στοκάρεις. Είναι ρευστό για 1-2 λεπτά (αρκετά για τοποθέτηση - στρώσιμο) και μετά στεγνώνει χωρίς να χάνει όγκο και χωρίς να αφήνει κενά όπως πολλοί στόκοι. Εννοείται η γύρω περιοχή μασκαρισμένη - την έχω πατήσει και λιμάριζα με τις ώρες γιατί είναι διαφανές και κάθεται πολύ γερά στο πλαστικό (το άτιμο).
Το βασικό πλεονέκτημα: λιμάρεις - τρίβεις - γυαλίζεις άφοβα, όχι σαν ένα στόκο της Humbrol που έχω και φεύγει σε κομμάτια

Το βασικό μειονέκτημα: μυρωδιά έντονη και χαρακτηριστική, το πρόβλημα λύνεται με μάσκα (ή αν τη βρίσκετε με αναθυμιάσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα).
Προσωπικά το προτιμώ για μεγάλα σε μήκος κενά εφαρμογής (π.χ. ανάμεσα σε άτρακτο και πτέρυγες για αεροσκάφη, ή ανάμεσα σε κατάστρωμα και σκάφος για πλοία - το δεύτερο βέβαια καλύτερα να μην υπάρχει γιατί γίνεται της κολάσεως στο masking και είναι επικίνδυνο στο γυάλισμα). Για τα μικρά κενά, το έχω γυρίσει σε gel κυανοακρυλική μέχρι νεωτέρας...
Αν ενδιαφέρεστε να ανεβάσω και φωτό με το σετάκι - τη χρήση - αποτελέσματα.
Γιάννης