Αποστολέας Θέμα: F-16D Block 50 Π.Α 1/48 KINETIC  (Αναγνώστηκε 8042 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
F-16D Block 50 Π.Α 1/48 KINETIC
« στις: Αυγούστου 27, 2009, 08:09:07 μμ »
Μιας και το στοκ από F-16 αρχίζει να μεγαλώνει επικίνδυνα αποφάσισα να το μειώσω λίγο. Έτσι λοιπόν μπροστά στην στοίβα με τα F-16 έκλεισα τα μάτια και έπιασα το κιτ της kinetic για το B50. Τέλεια ένα πολλά υποσχόμενο κιτ το οποίο μπορεί να γίνει χωρίς μετατροπές ΟΟΒ ένα ωραιότατο πανβρώμικο και ταλαιπωρημένο Ελληνικό γεράκι.

Η κατασκευή ξεκίνησε με ενθουσιασμό ο οποίος γρήγορα έδωσε την σκυτάλη στην απογοήτευση μιας και όλα μα όλα τα κομμάτια για να κάτσουν σωστά ή σχεδόν σωστά χρειάζονται επανειλημμένο dry fit και τριμαρισμα (προς στιγμή σκέφτηκα να το παρατήσω και να πιάσω το tamiya, αλλά είπα τελικά να το παλέψω μέχρι το τέλος). Χωρίς να ακολουθώ τα βήματα των οδηγιών αφού κόλλησα ότι μπορούσα να κολλήσω, ήρθε μοιραία και η σειρά του κοκπιτ.

Πίνακες οργάνων με ανάγλυφη  λεπτομέρεια που δεν βάφεται όμως με τίποτα, τέλος πάντων τους μπάλωσα όπως μπορούσα και έβαψα και το υπόλοιπο κόκπιτ όσο καλλίτερα μπορούσα (ένα οποιοδήποτε βελτιωτικό θα ανεβάσει δραματικά την αληθοφάνεια του). Σειρά είχαν τα καθίσματα, εκεί να δείτε απογοήτευση δεν εφαρμόζουν με τίποτα μεταξύ τους, τελικά την λύση μου την έδωσε ο φίλος μου ο Χάρης με την ευγενική προσφορά δυο καθισμάτων από το απίστευτο στοκ του (που θα το ζήλευαν πολλοί μαγαζάτορες στην Ιπποκράτους).

Κολλήθηκαν και όλα τα κομμάτια της ατράκτου και το γεράκι άρχισε να παίρνει σχήμα (τελικά δεν είναι τόσο άσχημο το κιτ). Όμως για να ολοκληρωθεί το σχήμα του αεροσκάφους έπρεπε να βάλω και τον κώνο του ραντάρ, ο οποίος δυστυχώς δεν υπήρχε στο κιτ (ο κώνος δεν έρχεται πάνω σε πλαίσιο όπως είδα στις οδηγίες αλλά μόνος του και απ΄ότι κατάλαβα τον έφαγε η μαρμάγκα). Τα νεύρα μου τα χάπια και ένα σφυρί να το κάνω κομμάτια, όμως πάνω στην απελπισία μου θυμήθηκα το κιτ μετατροπής της woolfpack για το Β52+  το οποίο βέβαια είναι για Hasegawa αλλά με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις από τις διαστάσεις του κιτ αποφάσισα να  χρησιμοποιήσω τον κώνο της woolfpack. Τελικά μετά από αρκετό κόψε ράψε στόκο τρίψιμο χάραγμα αστάρωμα κάτι έγινε.

Ωραία πάμε για βάψιμο, πρώτα ασταρώθηκε με ένα ακρυλικό primer grey και αφού στέγνωσε καλά είπα να ξεκινήσω και το αγαπημένο μου μέρος στην κατασκευή μοντέλων που δεν είναι άλλο από το βάψιμο της παραλλαγής. Αν και το γύρισα στα ακρυλικά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω enamel για το συγκεκριμένο μιας και υπήρχαν στο στοκ μου. Κάνοντας τον έλεγχο στα μπουκαλάκια διαπίστωσα ότι είχαν τα κακά τους τα χάλια σχεδόν κομμένα και μισοξεραμένα, αλλά 10 το βράδυ δεν υπάρχει μοντελάδικο ανοιχτό και αν ςέχει κ...σει για βάψιμο δεν σε βαστάει τίποτα, τρελά ανακατέματα, αραιώματα και στο τέλος φιλτράρισμα του μίγματος που έμοιαζε με μπογιά με φίλτρο του καφέ.

Αφού το αποτέλεσμα του φιλτραρίσματος βγήκε σχετικά καλό αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω και ότι γίνει.... Α το χρώμα που με παίδεψε ήταν το FS 35237 (είναι το μπλε γκρι κάτι)  της modelmaster. Τελικά το αποτέλεσμα του βαψίματος ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία το χρώμα έστρωσε ωραία, αν και στην αρχή η απόχρωση του μου φάνηκε ότι ψιλοπρασίνηζε (μαζί και εγώ, είπαμε το ρίσκο της κ...λας) αλλά ευτυχώς όσο περνούσε η ώρα και στέγνωνε έπαιρνε την σωστή του απόχρωση. Αφού λοιπόν αναθάρρησα και άρχισα να σκέφτομαι το επόμενο χρώμα το κομπρεσέρ μου αποφάσισε να παραδώσει πνεύμα και να με στείλει για ύπνο νωρίς αφού βέβαια έψαλλα και έναν εσπερινό.

Τέλος πάντων αγοράστηκε καινούριο κομπρεσέρ και χρώματα και για να μην σας κουράζω άλλο φλυαρόντας, να το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Η συνέχεια επί της οθόνης με τις χάλια φωτογραφίες που παραθέτω:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
Απ: F-16D Block 50 ΠΑ 1/48 KINETIC
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 27, 2009, 08:31:27 μμ »
Εξοχο Κωστα!!!!!!!!!!!!

Αναμενω εναγωνιος τι συνεχεια - φτιαχναι εσει τετεια μοντελα και εγω θα σου δινω οσα καθιζματα θες  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: F-16D Block 50 Π.Α 1/48 KINETIC
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 27, 2009, 10:56:13 μμ »
Κώστα παρα πολύ καλό ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

έχεις κανει κ pre-shading μετά το αστάρομα 'η εχεις κανει ξανήματα με τα βασικά?
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 28, 2009, 12:08:23 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολυ καλο!!!!

Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:29:30 πμ »
 ::eusa_clap::μπραβο δειχνει οτι παει  να γινει γα....το καλη συνεχεια ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:00:05 πμ »
Και μόνο που ταλαιπωρήθηκες τόσο, σου αξίζουν συγχαρητήρια!
Από ότι έχω καταλάβει τελικά αυτά τα κιτ είναι ένα σετ οπλισμού πλήρες, με δώρο ένα F16, έτσι?

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:56:13 πμ »
Πάρα πολύ ωραίο Κώστα ,μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 28, 2009, 01:05:49 μμ »
πολυ καλη δουλεια και πολυ ωραιο το ταλαιπωρημενο καμουφλαζ ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 28, 2009, 04:01:40 μμ »
Υπεροχη εργασια..... αν και πολυ ταλαιπωρία ρε γαμωτο.
Βαψιμο παρα πολυ καλο...... και γενικα μια ομορφη και σωστη δουλεια....
μπραβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος T.TASOS

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Τζιγκουνακης Τασος
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:41:11 μμ »
Φιλε Κωστα παρα πολυ καλο το βαψιμο σου κ πολυ καλη η αναπαρασταση της φθορας του χρωματος.Παντως μου εχουν  κανει μεγαλη εντυπωση τα μεγαλα κενα στις ενωσεις των διαφορων κομματιων, τοσο χαλια ειναι ρε φιλε αυτο το κιτ!!!Το εχω κ εγω κ περιμενει θα δω το δικο σου κ βλεπουμε,μηπως τελικα παρω τα οπλα του κιτ κ κανω δωρο το F-16

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:54:35 μμ »
Φιλε Κωστα παρα πολυ καλο το βαψιμο σου κ πολυ καλη η αναπαρασταση της φθορας του χρωματος.Παντως μου εχουν  κανει μεγαλη εντυπωση τα μεγαλα κενα στις ενωσεις των διαφορων κομματιων, τοσο χαλια ειναι ρε φιλε αυτο το κιτ!!!Το εχω κ εγω κ περιμενει θα δω το δικο σου κ βλεπουμε,μηπως τελικα παρω τα οπλα του κιτ κ κανω δωρο το F-16

X2

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 28, 2009, 07:41:07 μμ »

Καλύτερα να το πετάξεις στον τοίχο!
Τι σου φταίει ο κακόμοιρος που θα του το δώσεις??
Πέρα από την πλάκα, δεν το έχω φτιάξει και δεν το έχω αυτό το κιτ, όμως το έχω περιεργαστεί και η πρώτη εντύπωση που μου δώθηκε, πέρα του ότι είναι ένα κακό αντίγραφο του κιτ της Tamiya, είναι ότι θέλει γερά νεύρα για την κατασκευή του...

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 28, 2009, 08:39:09 μμ »
Παίδες ευχαριστώ για τα καλά λόγια ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Από φωτογραφίες που έχω δει μου φαίνονται αρκετά ταλαιπωρημένα τα 50αρια και ειδικά τα διθέσια, αλλά δεν ξέρω αν το έχω παρακάνει ή όχι, αν κάποιος έχει άποψη ας την καταθέσει.
Τώρα όσον αφορά το κιτ, πλέον τα συναισθήματα μου έιναι ανάμικτα, όπως έγραψα δεν έιναι τελικά τόσο κακό σαν κιτ και με λίγη προσπάθεια μπορεί κάποιος να αποφύγει τους στόκους. Σίγουρα τα φορτία που δίνει η kinetic,  η Hasegawa και η tamiya ούτε σε ξεχωριστό κιτ οπλισμού δεν τα δίνουν, αλλά όχι ...
Από ότι έχω καταλάβει τελικά αυτά τα κιτ είναι ένα σετ οπλισμού πλήρες, με δώρο ένα F16, έτσι?

...απλά χρειάζεται υπομονή. Το ακροφύσιο είναι λίγο εξωγήινο και το κόκπιτ ζητάει βελτιωτικά, αλλά ρε παιδιά ποιο μοντέλο για να δείξει αληθοφανές δεν θέλει τα βελτιωτικά του;  και στο κάτω κάτω με τόσα που δίνει το κιτ μπορείς να κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις, τελικά είναι όλα θέμα συμβιβασμών. Πάντος σε αυτό το στάδιο μου αρέσει και όταν βρω χρόνο θα το συνεχίσω με τον αρχικό ενθουσιασμό. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 28, 2009, 11:31:09 μμ »
Το Βαψιμο ειναι ολα τα λεφτα !!! Συγχαρητηρια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος T.TASOS

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Τζιγκουνακης Τασος
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 29, 2009, 02:59:38 μμ »
Από φωτογραφίες που έχω δει μου φαίνονται αρκετά ταλαιπωρημένα τα 50αρια και ειδικά τα διθέσια, αλλά δεν ξέρω αν το έχω παρακάνει ή όχι, αν κάποιος έχει άποψη ας την καταθέσει.
Τώρα όσον αφορά το κιτ, πλέον τα συναισθήματα μου έιναι ανάμικτα, όπως έγραψα δεν έιναι τελικά τόσο κακό σαν κιτ και με λίγη προσπάθεια μπορεί κάποιος να αποφύγει τους στόκους. Σίγουρα τα φορτία που δίνει η kinetic,  η Hasegawa και η tamiya ούτε σε ξεχωριστό κιτ οπλισμού δεν τα δίνουν, αλλά όχι ...

...απλά χρειάζεται υπομονή. Το ακροφύσιο είναι λίγο εξωγήινο και το κόκπιτ ζητάει βελτιωτικά, αλλά ρε παιδιά ποιο μοντέλο για να δείξει αληθοφανές δεν θέλει τα βελτιωτικά του;  και στο κάτω κάτω με τόσα που δίνει το κιτ μπορείς να κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις, τελικά είναι όλα θέμα συμβιβασμών. Πάντος σε αυτό το στάδιο μου αρέσει και όταν βρω χρόνο θα το συνεχίσω με τον αρχικό ενθουσιασμό. ::salut::
Εχεις τα δικια σου.Πριν 30 χρονια ο κανονας ηταν να μην εφαρμοζει τιποτα... με τιποτα,τωρα θελουμε να εφαρμοζουν ολα κ χωρις κολα αν γινετε,τωρα θα μου πεις τοτε ηταν κ φθινα κ ηταν... ηταν...ηταν...οκ δεν θα το χαρισουμε (κριμα ο κακομοιρης) δεν θα το πεταξουμε στον τοιχο(κριμα ο τοιχος) θα το παλεψουμε κ στο τελος εμας θα μας αρεσει κιολας τι να κανουμε παιδι μας θα ειναι κ αυτο ατυχο που θα εχει εμας για μπαμπαδες αλλα τι να κανουμε αλλο αυτο που μπορουμε??

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 29, 2009, 03:31:20 μμ »
Δυο πραγματακια να προσθεσω και εγω...Πρωτον το μοντελακι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα και απο κανενα...αψογη συρναμολογηση, σωστη παραλλαγη και εξαισιο φινιρισμα φθορων...δευτερον,...μηπως χαιδευομαστε λιγο?  λεω μηπως?  Κρινοντας βαση προσωπικων κριτηριων μεγαλητερη ευχαριστηση βρισκω το να παρουσιασω σωστα ενα "κακο" κιτ πουμε παιδεψε ,που τη γλιτωσε απο τον τοιχο...παρα να παρουσιασω ενα "Shake & Bake" με ολες του τις "βουλες".

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 30, 2009, 11:02:42 πμ »
Κώστα πολύ όμορφο το F-16D Blk50 με τελικά όμορφα και στρωτά χρώματα της παραλλαγής και του pattern της 8) :D,
με ίσως λίγο τραβηγμένη ποσότητα στο weathering των χρωμάτων κατά την γνώμη μου :roll:.
Όπως και να έχει θα βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στην δουλειά σου! ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 30, 2009, 02:52:17 μμ »

Εχεις τα δικια σου.Πριν 30 χρονια ο κανονας ηταν να μην εφαρμοζει τιποτα... με τιποτα,τωρα θελουμε να εφαρμοζουν ολα κ χωρις κολα αν γινετε,τωρα θα μου πεις τοτε ηταν κ φθινα κ ηταν... ηταν...ηταν...οκ δεν θα το χαρισουμε (κριμα ο κακομοιρης) δεν θα το πεταξουμε στον τοιχο(κριμα ο τοιχος) θα το παλεψουμε κ στο τελος εμας θα μας αρεσει κιολας τι να κανουμε παιδι μας θα ειναι κ αυτο ατυχο που θα εχει εμας για μπαμπαδες αλλα τι να κανουμε αλλο αυτο που μπορουμε??

Συμφωνώ μαζί σου, είναι σωστά αυτά που λες, απλά όταν πληρώνεις ενα κιτ 40 ευρώ, έχεις όσο να ναι και κάποιες απαιτήσεις... Οταν μάλιστα στην ίδια τιμή αγοράζεις το ίδιο κιτ από την Tamiya που είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο F16 που έχει βγει στην 1/48.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 31, 2009, 09:59:35 πμ »
Μου αρέσει το υπερβολικό weathering και το βρίσκω ταιριαστό  ε ι δ ι κ ά   για blk 50... Από ό,τι θυμάμαι σε φωτό του HAFy έχουν το χάλι τους - και αυτό τα κάνει ακόμη πιο γοητευτικά...!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 31, 2009, 04:32:59 μμ »
Κωστα για ακομη μια φορα αποδεικνυεσαι ο Αρχοντας της παραλλαγης. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μετα τις υπεροχες SEA που ειχες κανει συνεχιζεις σε μια φοβερη ghost!! Καλη συνεχεια και καλα τελειωματα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 10:13:51 μμ »
Κώστα τώρα το είδα... Πιστεύω πως ειναι ένα απο τα ρεαλιστικότερα Block 50 που έχω δεί μέχρι τώρα....
Περιμένω να δώ τη συνέχεια με αγωνία!

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 04:57:40 πμ »
Φουυυυυυυυυυυ, φουυυυυυυυυυ, γκουχ γκουχ, πολύ σκόνη μάζεψε το ΄καημένο να περιμένει καρτερικά στον πάγκο, και μιας και δεν πρόκειται να ξεκινήσω άλλο πριν τελειώσω αυτό, έπεσε ένα καλό ξεσκόνισμα και συνεχίζεται. Προς το παρόν βρίσκεται στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτο, υπάρχουν αρκετά που πρέπει να γίνουν και μερικά που πρέπει να διορθωθούν. Δεξαμενές και καλύπτρα τοποθετήθηκαν για τις ανάγκες του φωτογραφικού φακού ::glossa::

Μου αρέσει το υπερβολικό weathering και το βρίσκω ταιριαστό  ε ι δ ι κ ά   για blk 50... Από ό,τι θυμάμαι σε φωτό του HAFy έχουν το χάλι τους - και αυτό τα κάνει ακόμη πιο γοητευτικά...!
ναι ναι ακριβώς αυτές τις φώτο χρησιμοποιώ.
Αν δεν κάνω λάθος το κάνω 341; αν ναι, τι δωράκια από το κιτ μπορώ να του βάλω κάτω από τα φτεράκια του;

Εν αναμομή του Buckeye.......

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 06:15:11 πμ »
ναι ναι ακριβώς αυτές τις φώτο χρησιμοποιώ.
Αν δεν κάνω λάθος το κάνω 341; αν ναι, τι δωράκια από το κιτ μπορώ να του βάλω κάτω από τα φτεράκια του;

Εν αναμομή του Buckeye.......
AGM-88 HΑRM, AMRAAM, Sidewinder όλα επί δύο...

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 09:35:16 πμ »
Εχω αναφερθει και αλλου. Ο καλος μοντελιστης [πρεπει] να τα βγαζει περα και στα δισκολα μοντελα. {κακη εφαρμογη}.Το f16 σου φιλε μου, στην αρχη μου εκανε, καπως κακη εντηπωση το weathering. [ΕΝΤΟΝΟ] Τωρα ομως δεν σου κριβω οτι το αποτελεσμα με τα σηματα μου αρεσει πολυ. Το μοντελο σου βγηκε ,για μενα, πολυ ωραιο.[ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΣ?] Φορτοσε το και ΒΟΥΥΥΡ για... τα νησια μας!!!! ::avgreekflag5pn::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 08:30:28 μμ »
Εχω αναφερθει και αλλου. Ο καλος μοντελιστης [πρεπει] να τα βγαζει περα και στα δισκολα μοντελα. {κακη εφαρμογη}.Το f16 σου φιλε μου, στην αρχη μου εκανε, καπως κακη εντηπωση το weathering. [ΕΝΤΟΝΟ] Τωρα ομως δεν σου κριβω οτι το αποτελεσμα με τα σηματα μου αρεσει πολυ. Το μοντελο σου βγηκε ,για μενα, πολυ ωραιο.[ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΣ?] Φορτοσε το και ΒΟΥΥΥΡ για... τα νησια μας!!!! ::avgreekflag5pn::

χ2  ::icon_thumright::
Το τελικό φινίρισμα άλλαξε την εικόνα του μοντέλου :D
Πολλά συγχαρητήρια ::eusa_clap::

Tags: