0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μερικές ερωτήσεις...Θυμάστε τα eggplanes??? Πόσοι από εδώ έχουν ολοκληρώσει το GB και θέλουν να τα φέρουν στην έκθεση για το μπούγιο???Θα τα κατεβάσουμε όλοι μαζί ή ο καθένας μόνος του??? και αν τα πάει ο καθένας μόνος του σε ποια κατηγορία μπαίνουν???Ευχαριστώ
Παράθεση από: Nikos Tsitsos στις Οκτωβρίου 12, 2009, 03:38:48 μμΈχω μερικές ερωτήσεις...Θυμάστε τα eggplanes??? Πόσοι από εδώ έχουν ολοκληρώσει το GB και θέλουν να τα φέρουν στην έκθεση για το μπούγιο???Θα τα κατεβάσουμε όλοι μαζί ή ο καθένας μόνος του??? και αν τα πάει ο καθένας μόνος του σε ποια κατηγορία μπαίνουν???Ευχαριστώεαν είναι περισσότερα απο 5 κάνουν μια ωραιότατη θεματική συλλογή what if αεροπλάνων Σ.Σ.
Δεν θυμάμαι τι διάβασα... ...αλλά μήπως εξυπηρετεί μαζί με την προεγγραφή να στείλουμε και φωτό του κάθε μοντέλου που συμμετέχει;;;Και εγώ που ήδη έστειλα χωρίς φωτό...να στείλω ξέχωρα φωτό, αν ισχύει αυτό;;;
Οι δικές μου συμμετοχές στη φετινή έκθεση αν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου θα είναι οι ακόλουθες:V-100 ARMORED PATROL CARM113A1G Ε.Σ.M48A5 Ε.Σ.M60A1 Ε.Σ.M1127 STRYKER RVMERKAVA MK1LAV-25 USMCM113 FSVIDF M113 FITTERM163 VULCAN10 στο σύνολο.Τα μοντέλα, πλην ενός, έχουν ήδη πακεταριστεί και αναμένουν τη μεταφορά τους (ακούς κε jim-eta).
Α' ρε Φάνη, Α' ρε Φάνη, ούτε 1 Μ-113 δεν θα κατεβάσεις φέτος??? Ωραίος ο Φάνης, καλή επιτυχία σε όλους σας
Νίκο εγώ θα "κατεβάσω" 2 (Stryker + Sd.Kfz. 263)
τώρα που μου το θυμήσατε ......+ 2 αβγά από μένα
Παράθεση από: Lman στις Οκτωβρίου 12, 2009, 06:27:13 μμτώρα που μου το θυμήσατε ......+ 2 αβγά από μένα + τα δύο 72άρια από μένα (RF-5A, F-84F) μέσω Lman! Ευχαριστώ φίλε!
Εγώ τελικά λέω να κατεβάσω τον ευατό μου για άλλη μια φορά να περιφέρεται ασκόπως στην έκθεση.
Παράθεση από: jim-eta στις Οκτωβρίου 20, 2009, 05:28:26 μμΕγώ τελικά λέω να κατεβάσω τον ευατό μου για άλλη μια φορά να περιφέρεται ασκόπως στην έκθεση. Και μη ξεχάσεις να βοηθήσεις ένα συνάδελφό σου να κατεβάσει τα δικά του εκθέματα αύριο στην έκθεση.
Λέω για αλλαγή να κατεβάσω δύο... skyhawk
Παράθεση από: DIO στις Αυγούστου 27, 2009, 11:28:44 μμΛέω για αλλαγή να κατεβάσω δύο... skyhawk ʼκυρο!Του χρόνου να είμαστε καλά...
Παράθεση από: DIO στις Οκτωβρίου 20, 2009, 09:50:04 μμΠαράθεση από: DIO στις Αυγούστου 27, 2009, 11:28:44 μμΛέω για αλλαγή να κατεβάσω δύο... skyhawk ʼκυρο!Του χρόνου να είμαστε καλά...Φέρτα ρε Διονύσηγια ναχαζέψουμε λίγο Σ.Σ.