0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Spoiler (hover to show)Να στρωθείς να προκάμεις
Παράθεση από: Jet72 στις Αυγούστου 31, 2009, 10:17:57 πμΑν τα καταφέρει ο εκπρόσωπός μου, το 72άρι F-84F, έτσι, για την χαρά της συμμετοχής! να φροντισεις να τα καταφερει... και αν δεν...... εδω ειμαστε εμείς
Αν τα καταφέρει ο εκπρόσωπός μου, το 72άρι F-84F, έτσι, για την χαρά της συμμετοχής!
Παράθεση από: Lman στις Αυγούστου 31, 2009, 10:41:51 πμΠαράθεση από: Jet72 στις Αυγούστου 31, 2009, 10:17:57 πμΑν τα καταφέρει ο εκπρόσωπός μου, το 72άρι F-84F, έτσι, για την χαρά της συμμετοχής! να φροντισεις να τα καταφερει... και αν δεν...... εδω ειμαστε εμείς Χτες μου μπήκε η ιδέα μήπως να σταλεί και αυτό... http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,4380.msg78485.html#msg78485
Να σου δώσω εγώ μια ιδέα; Μάζεψε όλες τις ομορφιές που έχεις φτιάξει και κατέβασέ τες σε μία θεματική ενότητα με τίτλο "Η εκδίκηση του πινέλου" και να δεις τι έχει να γίνει...
ΚαλησπέραΑν όλα πάνε καλά, και αν ο Θεός του μοντελισμού μου επιτρέψει να ολοκληρώσω 1-2 μοντέλα...1. Τ 55 Α2. T 55 AM2 ''KLADIVO''3. Τ 72 Μ14. CHIEFTAIN Mk. 10 ''Berlin Brigate''5. LEO 2A6 HEL...(αν ολοκληρωθεί ποτέ)Καλή επιτυχία σε όλους και τα λέμε στην έκθεση... από κοντά... Νίκος Χατζής
Αν τελικά συμπληρώσω και δεύτερη συμμετοχή(α) το κόστος είναι 10EUR x 2 = 20EUR?(β) στέλνω την φόρμα αναφέροντας και την πρώτη (δηλαδή στέλνω εκ νέου το σύνολο των συμμετοχών μου) ή απλά στέλνω την επιπρόσθετη συμμετοχή;
αν και το λέει η προκήρυξη, δεν πειράζει να το επαναλάβω- Κόστος 10 ευρώ το πρώτο + 5 ευρώ το δεύτερο κοκ,- Εφόσον συνννεοούμαστε, κάνεις οτι σε βολεύει, πιο ασφαλές, να στείλεις νεα αίτηση και με τα δυο μοντέλα και στο μεηλ γ΄ραψε να αγνοηθεί η προηγούμενηΣ.Σ.
Ωχ καί δεν με βλέπω τελικά................ Καί πάνω που είχα πάρει την απόφαση..........
Παράθεση από: nick2 στις Οκτωβρίου 02, 2009, 11:25:52 μμ Ωχ καί δεν με βλέπω τελικά................ Καί πάνω που είχα πάρει την απόφαση.......... να την ξεπάρεις και να κατεβεις ... μόνο να καταγγέλεις τους άλλους ξέρεις Σ.Σ.
ʼστα Σταύρο.......Έτσι που γύρισαν τα πράματα,φαντάζει δύσκολη ακόμα καί η επίσκεψη......
Στην γυρω περιοχη ,βρισκεις ευκολα παρκινκ,αλλα εχει και στο χωρο της εκθεσης,και να μπορεις να ξεφορτωσεις ευκολα