Αποστολέας Θέμα: Pz IV Ausf G Totenkopf in Kharkov 43 (Dragon 1/35)  (Αναγνώστηκε 19945 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
Απ: Pz IV Ausf G Totenkopf in Kharkov 43 (Dragon 1/35)
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 11:39:09 μμ »
Σωστα φιλε μου  ::icon_thumright:: Απλα... και ωραια  :mrgreen: { τα αλλα ειναι αλλες ιστοριες...... :? ]
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:58:27 μμ »
ο λαμπρος ηλιος τις νικης φωτιζε τα κουρασμενα προσωπα των νικητων ανδρων  της Totengopf  που επεβαιναν σε ενα Pz V G, καπου στο Χαρκοβο. Πραγματι ο φωτογραφος της εποχης εκανε σπουδαια δουλεια με την φωτο. [αμα δεν εκανε, :twisted: απο την λουφα στην πρωτη γραμμη ].

Ο εν λογω φωτογραφος, ακομα παιδευεται να μαθει  :shock: Αλλα και οι φιγουρες δεν ηταν οτι το καλυτερο. ουτε και το βαψιμο οπως το βλεπω μεσα απο τις φωτο. Εν γνωση μου βεβαια, εκανα καποια πειραματα με τα χρωματα, αλλα δεν μου βγηκαν μιας και δεν ακουλουθησα την πεπατημενη. [ ηθελα να τους κανω ταλαιπωρους  ::lol18:: ::lol18:: Τελος παντων να μην το παιδευω πολυ το θεμα και να ποσταρω καποιες φωτο για να το κλεισω το θεμα, να βαλω και 2 σταυρους που δεν εβαλα  ::violent1:: δεξια αριστερα του αρματος στο σκαφος, και να συμμαζεψω τον παγκο για το επομενο αρμα [ Νικοοο πως τον κανεις με κλειστα ματια? ]

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090356.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090357.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090363.jpg[/IMGt]

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090365.jpg[/IMGt][IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090364.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090366.jpg[/IMGt]

Θα ηθελα να πω στο τελος οτι απο μερικες προσωπικες αποψεις εγινε χαμος σε αυτο το θεμα το οποιο ξεκινησε απο την καθ ολα αστοχη ενεργεια του Πετρου[ προσωπικη αποψη ] που ηθελε να βαλει τα ....πραγματα στην θεση τους, ποσταρωντας ενα αρμα [ οχι δικο του βεβαιως αλλα το Best of Show ] ] και ρωτοντας με αν μπορω να κανω κατι παρομοιο. Πηρε τις απαντησεις του και λεω ξανα ,εδω κανουμε πρωτιστως το κεφι μας. Αν μερικοι ζουνε για να τους λενε μπραβο....και να ζητανε μεταλλια  ::dontknow:: τι να κανουμε ενα φορουμ εχει απο ολα [ τι φορουμ θα ηταν αλλωστε :mrgreen: ]. Εγω θελω να κανω αρματα και να ανταλλασω πληροφοριες για αρματα. Και σκεπτομαι πολυ πριν στειλω μια απαντηση σε καποιο θεμα και προσπαθω οσο μπορω να την τεκμηριωσω. Οι αποψεις αποψεις ,αλλα γνωμη μου ειναι  [και η γνωμη ειναι προσωπικη και οχι υποκειμενικη ] να το ζυγιζουμε λιγο πριν πατησουμε το πληκτρο απαντηση.
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 01:07:27 μμ »
Σορρυ ξεχασα μια φωτο που δειχνει το μανικι του διοικητη του αρματος [ για να λεμε οτι ηταν Totenkopf  :mrgreen: ]
Θα ανεβασω και ασπρομαυρες 
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090355.jpg[/IMGt]
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 03:04:31 μμ »
Δημήτρη έγινε εξαιρετικό ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το μανίκι του αρχηγού δίνει εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Έχω ωστόσο μια αντίρρηση: Μια φιγούρα στην 1/35 είναι  ένας άνθρωπος που τον βλέπουμε από απόσταση περίπου 40μ. (αν δεν κάνω λάθος). Σ΄ αυτή την απόσταση σίγουρα δεν φαίνεται το ασπράδι των ματιών. Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι μια (μάλλον καφέ) σκιά. Από την άλλη βέβαια, το ασπράδι υπάρχει στην πραγματικότητα οπότε........ ::dontknow::

Η συνολική εντύπωση που αφήνουν πάντως τόσο το άρμα όσο και οι φιγούρες, είναι εξαιρετική. Και πάλι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 03:21:59 μμ »
Σορρυ ξεχασα μια φωτο που δειχνει το μανικι του διοικητη του αρματος [ για να λεμε οτι ηταν Totenkopf  :mrgreen: ]
Θα ανεβασω και ασπρομαυρες  
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090355.jpg[/IMGt]

Πολύ καλή δουλειά Δημήτρη, μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Εάν δεν είναι αργά, κάνε μία διόρθωση στο μανίκι του διοικητή, στο περιβραχιόνιο  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 03:30:45 μμ »
Παρών.

Επειδή τον κύριο που πόσταρε τον γνωρίζω προσωπικά και τον θεωρώ ένα πολύ καλό φίλο έστω και από...απόσταση :mrgreen:, και με βάση όσα διάβασα πιό πριν θα του προτείνω κάτι. Να ανεβάσει το αρματάκι του στο Mig forum και μετά ας πάμε να δούμε τί λένε και οι...διεθνείς κριτικές.

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και θεωρώ την δουλειά του εφάμιλλη των μάστερ του εξωτερικού. Συγνώμη αν δεν είμαι...αντικειμενικός...

Spoiler (hover to show)

::eusa_clap::

::salut::
type less model more

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 03:43:08 μμ »
Δημητρη αν και οι φιγουρες δεν εχουν λεπτομερια, το βαψιμο μου δεν ειναι καλο. [ εχω κανει και καλυτερες  :mrgreen: ] Απλα δοκιμασα κατι καινουργιο και δεν μου εκατσε  :?
Εμμ για το ασπραδι, η φωτο ειναι τραβηγμενη με Super Micro που σημαινει οτι τραβας εξ επαφης. Αν παρω φωτο κανονικα μαλλον δεν θα δεις ασπραδι  :mrgreen: αλλα ειπα να τραβηξω λεπτομερια. Η μηχανη ειναι εξαιρετικη[  και αυτο φαινεται ] για μενα τον ασχετο, εγω πρεπει να βελτιωθω.
Οι φιγουρες ειναι τεχνη απο μονες τους, και εγω δεν εχω επενδυση χρονο αναλογο  :roll: [ Ενταξει, δεν ειμαι και Κελεσιδης η καποια αλλα αστερια της πολης μου ::proskino:: ]
Τωρα να πω και την αμαρτια μου, πηγα να βγαλω μια φωτο οπως την αληθινη και μετα να την κανω ασπρομαυρη. ::eusa_whistle::  Παντως παρατηρω οτι καποιοι αποφευγουν την πολυ κοντινη φωτο ισως βεβαια και λογο μηχανης αλλα σιγουρα καλυπτεις τροπο τινα καποια πραγματα.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,  ::thanks_smilie::  και αμα θαρθω με το καλο Αθηνα θα τραβηξω μερικες φωτο τα αγαπημενα σου . [ ειναι αργα πλεον, η νοσος ειναι ανιατη και ειναι 35αρα ]
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 04:04:55 μμ »
Στρατηγε μου  ::salut::
Δημητρη φιλε μου σε περιμενω και... εδω δεν περνανε τα λεφτα σου  :mrgreen: Νασαι καλα και παντα να εισαι παρων. Την ιδεα σου για το  MIG ηδη μου την εχουν πει και αλλοι 2 καλοι φιλοι και κορυφαιοι αρματαδες και να πω κατι, απλα ειναι μια καλη δουλεια  [ για μενα ] τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω .Αν τυχον εχω και καλες κριτικες απο εξωτερικο εγω δεν θα το παρω πανω μου, απλα το επομενο αρμα μου θα το παιδεψω λιγο πιο πολυ, για να πετυχω αυτο που θελω και πιστευω.

Γιωργο ευχαριστω  ::danseuse::
Ειναι αναποδα,το ξερω, αλλα το αφησα ετσι γιατι ηταν το τελευταιο στην καρτελα  και δεν εχω αλλο. [καλο ματι και γνωστης  :twisted: ]
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 04:10:04 μμ »
Το εννοώ για το Mig και δεν το γράφω για να το πάρεις πάνω σου. Αλλα εχω μια περιέργεια τι θα σου γράψουν οι διεθνείς. Γιατί στο εσωτερικό γεμίσαμε από γνώμες...

Τώρα που βλέπω τις φιγούρες πιο καλά, δυο μικρές παρατηρήσεις που χτυπάνε σε μας που δεν ασχολούμαστε με το άθλημα. Πρωτα τα χείλη,κάνε τους ενα στεγνό πινέλο με κάτι καφετί γιατί οι SS δείχνουν  σαν να έχουν κραγιόν ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Και τα μάτια ρε συ. Μια χαραμάδα άσπρο αρκεί. Μην χαλάνε το όλο σκηνικό, χαζολεπτομέρειες...

type less model more

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 04:34:47 μμ »
Ειπα το βαψιμο δεν ειναι καλο. πηγα να κανω κοντραστ στο προσωπο αλλα δεν μου βγηκε  :? Αλλα δεν με πειραζει  :roll:
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA100353.jpg[/IMGt]
Αλλα παιζει ρολο και η φωτο. Σε αυτην παραδειγμα δεν ειναι εντονες οι διαφορες  ::dontknow::  Θεωρω οτι σε μια κοντινη ληψη καπως ετσι θα πρεπει να ειναι.  Ομως σιγουρα σε μια φιγουρα το Α και το Ω ειναι τα ματια  :wink:
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 05:36:09 μμ »
Και μια ασπρομαυρη  :mrgreen:
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA090365-1.jpg[/IMGt]

πλακα εχει  8)
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 07:34:42 μμ »
Θα ηθελα να πω στο τελος οτι απο μερικες προσωπικες αποψεις εγινε χαμος σε αυτο το θεμα το οποιο ξεκινησε απο την καθ ολα αστοχη ενεργεια του Πετρου[ προσωπικη αποψη ] που ηθελε να βαλει τα ....πραγματα στην θεση τους, ποσταρωντας ενα αρμα [ οχι δικο του βεβαιως αλλα το Best of Show ] .

για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους
μπορείς να κάνεις ένα IV σαν αυτό;
(Image removed from quote.)
και ...από επιλογή κάνεις το δικό σου ρεαλιστικό και όχι "καλλιτεχνικό";;;;;;;
και για να ξεκαθαρίσει και το παραπάνω θέμα
έχει να κάνει με το πολυσυζητημένο θέμα, ρεαλισμός vs καλλιτεχνία και τίποτε προσωπικό

προφανώς η παραπάνω απάντηση μου, χάθηκε ...μέσα στο χαμό
αν ...ακούστηκε διαφορετικά, σαν προσωπική αντιπαράθεση, λάθος μου

Υ.Γ. άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που προέτρεψα τον Δημήτρη να δημοσιεύει τις δουλειές του στο φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 08:29:25 μμ »

::spam_emoticon::

Το ξαναγράφω κι ας γίνομαι κουραστικός. Ηρεμία. Δίπλα μένετε.
Πετράν σε περιμένω για  ::kerasma:: και  ::eetsmakelijk:: στα λουλουδάδικα όταν ξανανέβω  Σαλονίκη. Παρέα με τον Μήτσο εννοείται :D

Μήτσο η ασπρόμαυρη φωτογραφία του αρματος σου  συγκρινόμενη με αυτές του ΒΠΠ το δείχνει πεντακάθαρο. Βουρ στις φθορές bitte ::glossa::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 08:40:45 μμ »
::spam_emoticon::
Πετράν σε περιμένω για  ::kerasma:: και  ::eetsmakelijk:: στα λουλουδάδικα όταν ξανανέβω  Σαλονίκη. Παρέα με τον Μήτσο εννοείται :D

καλώς να έρθεις   ::kerasma:: ::kerasma:: ::kerasma::

KELESIDIS

• Επισκέπτης
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 12:51:27 μμ »
  [ Ενταξει, δεν ειμαι και Κελεσιδης η καποια αλλα αστερια της πολης μου      ::proskino:: ]
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ? ::thanx::
Πραβινέ λεβέντη:
1) ::proskino:: και εγώ γιατί φοράς παντελόνια και δε μασάς τα λόγια σου
2) γιατί είσαι  "ψαγμένος" και όχι αρπακολατζής  μοντελιστής
3) όποτε θέλεις  σου βάφω μια φιγούρα γερμανού αρματιστή, όποια θες για πάρτη σου σπέσιαλ αφιέρωση

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 05:38:55 μμ »
Τιμη μου φιλε να εχω φιγουρα απο σενα  ::sprechende_015::

Εχω ηδη μια φωτο που μου εδωσες  απο την εκθεση στην καλαμαρια που καναμε τοτε, και που ο ....... ανεκδιηγητος κριτης  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: [ κατι τετοιους εχει και σημερα  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ] ελεγε σε σενα οτι το ριτινατο σου  [πυργος Βερλιντεν σασι ιταλερι ] Kugelblitz δεν υπηρχε. ::prioniicon:: Βεβαια ο ιδιος ελεγε ο τιγρης Late tamiya που του ειχα κανει zimmerit ηταν ....εργοστασιακο  ::tsekouri:: [ και οχι, αυτος ο Late  δεν ηταν στο Κουρσκ  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ]
Σαν να μην περασαν τοσα χρονια και τα ιδια ακουμε και βλεπουμε  [ PaK 75αρι στην Κρητη  ::violent1:: ]

Υ.Γ θελω και μια φιγουρα τοκο για το μεταλλικο ορειβατικο  κανονακι tamiya των 105 που πηγαμε με το HONTA 400 Ν στο σπιτι μου και το πηραμε οταν βρεθηκαμε στου Σαββα το μαγαζι  :wink: [ Ωραια χρονια τοτε  ::dontknow:: ]
Πραβινος Δημητριος

KELESIDIS

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:00:01 πμ »
 Τι μου θύμισες τώρα! όποτε θέλεις  στείλε πμ να συνεννοηθούμε  για  να εξοφλήσω   τα μοντελιστικά χρέη μου, όλα και όλα, για ένα πρόσωπο ζούμε στην κοινωνία!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 10:21:15 πμ »
Σαν να μην περασαν τοσα χρονια και τα ιδια ακουμε και βλεπουμε  [ PaK 75αρι στην Κρητη  ::violent1:: ]

Δικαιολόγησε το...ξύλο. Οτι γράφω, δεν το γράφω τυχαία και το ξέρεις...

type less model more

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 11:20:38 μμ »
Δημητρη μου το ξερω, για αλλους ηχουν τα σημαντρα  ::pc024::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 11:23:40 μμ »
Δημητρη μου το ξερω, για αλλους ηχουν τα σημαντρα  ::pc024::

Αυτα τα "σημαντρα" ας παψουν επιτελους βρε αδερφε,μια παρεα ειμαστε,αλλος ξερει λιγοτερα,αλλος περισσοτερα και ο καθεις αλληλοσυμπληρωνει και βοηθα τον αλλο.
Οι γνωσεις του καθενος βεβαια αλλα και ο χαρακτηρας -το κυριοτερο κατ'εμε- θα κριθουν απο αυτους που μας διαβαζουν....

Ευχομαι -για τελευταια φορα- να εγινα κατανητος ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 11:54:54 μμ »
Με ολον τον σεβασμο στον διαχειριστη και στο πραγματικα δυσκολο εργο του να προσπαθει για την ταξη οσο το δυνατον σε αυτο το φορουμ, αλλα εγω εμαθα να λεω μονο οταν ξερω, και για του λογου το αληθες να το στηριζω με στοιχεια.
Και βεβαια δεν το παιζω ειδικος σε γνωσεις ποσο μαλλον σε μοντελλα κατασκευη-βαψιμο, αλλα πιστευω αυτο που λεω οτι πρεπει να ζυγιζουμε καλα πριν πατησουμε το πληκτρο απαντηση. Αμα ειναι να στελνουμε απαντησεις για να φαινομαστε γνωστες για ολα και να τρεφουμε την ματαιοδοξια μας, λυπαμε μαλλον εγω δεν καταλαβα τι γινεται εδω.
Πιστευω οτι με τις ταπεινες γνωσεις μου συμβαλλω κατι τις σε αυτο το φορουμ. Παντως θα προσπαθησω να μην ξαναασχοληθεις με μενα και τα γραφομενα μου.
Και παλι μπραβο για το δυσκολο εργο σου  ::salut::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 12:01:12 πμ »
οκ,δεχομαι οτι γνωριζεις,το γουσταρεις το αντικειμενο και το χεις ψαξει πολυ,ετσι φαινετε τουλαχιστο στα δικα μου "αδαη" ματια,ωστοσο μηπως θα ηταν σοφοτερο να μην γραφεις υπονοουμενα σε ασχετα τοπικ για αλλους συναδελφους και για ασχετο με το τοπικ θεμα ? δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο,εγω αυτο ζητω και τιποτα λιγοτερο/περισσοτερο,δε ξερω αν με καταλαβαινεις.... ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 12:03:44 πμ »
Ετσι θα ειναι  ::salut::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:54:19 πμ »
Να σε ρωτήσω κάτι?
Γιατί έβαλες λάθος νούμερο?

[imgt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P9290339-1.jpg[/imgt]

Από την στιγμή που εσύ ο ίδιος έχεις ποστάρει την φωτογραφία του εν λόγω άρματος και αφού βασίζεσαι στην συγκεκριμένη φωτογραφία, άρα αναπαριστάς και το συγκεκριμένο άρμα, βάζεις λάθος νούμερο? Στην φωτό του κανονικού άρματος φαίνεται έστω και με μία σχετική δυσκολία, πως ο αριθμός του άρματος είναι 731 και όχι 131.

[imgt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P7310224.jpg[/imgt]

Και αυτό στο ρωτάω γιατί συνέχεια μας διατυμπανίζεις ότι το "ψάχνεις" ιστορικά το θέμα...
Αλλάζοντας το πρώτο ψηφίο από τον αριθμό ενός άρματος του αλλάζεις μονάδα...

Για να σε προλάβω, τόσο η Echelon, όσο και η Βison έχουν το νούμερο 7 σε χαλκομανία...

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 05:37:40 μμ »
Η απαντηση αργει και εμεις οι ''ουδετεροι''προβληματιζομαστε    :shock: :shock: :shock:.........καμμια φορα δεν ειναι και πολυ δυσκολο...ενα ''εκανα λαθος'' αρκει...και τις περισσοτερες φορες - ιδιως σαυτο το φορουμ περναει απλα απαρατηρητο γιατι απλα ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ...οταν ομως εισαι ο αμειλικτος δικαστης που τα ξερει ολα και το λαθος του αλλου το κανεις τοσο μεγαλο θεμα....ε πιστεψε με 200 ανθρωποι τουλαχιστον περιμενουν την απαντηση σου σκεφτομενοι.......(λυπαμαι δεν μπορω να το γραψω λογω κανονων που ισχυουν στο φορουμ)

ΥΓ Δεν σε ξερω προσωπικα και πιστεψε με προσπαθω νηφαλια να ακουσω τη γνωμη ολων.... Κριτικη κανουν πολλοι εδω μεσα και συνηθως δεν γινεται και πολυ μεγαλο θεμα......το πως καταφερες εσυ να τους στρεψεις ολους (οχι μονο τους θεσσαλονικεις που τουλαχιστον καταλαβαινω οτι μπορει και να εχετε και αλλες ''διαπροσωπικες σχεσεις'') ΤΟΣΟ εναντιον σου εγω τουλαχιστον το θαυμαζω  :lol:....μαλλον εχει να κανει με τον τροπο σου.....

Αλλα το να τσαντισεις τοσο πολυ τον Alex και τον Gkontog, δυο απο τους πιο καλοπροαιρετους ανθρωπους που εχω γνωρισει ποτε .......ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ !!!!

Σε αναμονη της απαντησης σου.......

[img]http://i365.photobucket.co

Tags: