Μεσα σε μια κριση πανικου ξαφνικα μου ηρθε η εμπνευση μιας μεγαλης θεματικης συλλογης απο αρματα Sherman τοσο αμερικανικα οσο και βρεττανικα η και αλλων χωρων αναλογα μετις πηγες και τα διαθεσιμα υλικα και χρηματα.
Στις ιστορικες αναλυσεις δεν τα παω και πολυ καλα οχι οτι δεν γνωριζω την ιστορια αλλα περισσοτερο βαριεμαι να σας γραφω την ιστορικη πορεια ενος οχηματος που σε ολους μας ειναι λιγο πολυ γνωστη.
Εδω θα θα προσπαθησουμε να παροσιασουμε συγκεκριμενα οχηματα με την μεγαλυτερη ιστορικη και τεχνικη ακριβεια.
Εδω βεβαιως θα χρειαστω και την βοηθεια ολωσας και ειδικα αυτων που εχουν και την ειδικοτερη ιστορικη γνωση οσο και αυτων που εχουν την δυνατοτητα να με βοηθησουν σε εκτυπωσεις χαλκομανιων.
Συντομα θα σας παρουσιασω το συνολο των μοντελων τα οποια εχω συγκεντρωσει σε βαθος χρονου οσο και αυτα που επθυμω να προμηθευτω εξαρτομενος και απο τα οικονομικα μου που δεν ειναι και τοσο ανθηρα τελευταιως.........
Αν παντως βρεθει και καποιος που εχει υλικα aftermarket που δεν εχει σκοπο στο μελλον να χρησιμοποιησει και αφορουν το θεμα ας με ειδοπιησει

Πολυ συντομα ακολουθει το πρωτο.......................