0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Hummel Moss στις Νοεμβρίου 11, 2009, 10:44:21 μμSpoiler (hover to show)ν'αγιάσει το στόμα σου Νικόλα!! ....ήρθε η σειρά μου να ασχοληθούν τα γνωστά-άγνωστα πειραχτήρια!!! ...και να πώ ότι δεν ξέρουν με τι ασχολούμαι αυτό τον καιρό!!! Spoiler (hover to show)Με αεροπλάνο Θανάση???Αν και προχωράνε αργά οι εργασίες, το πας πολύ καλά και το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ!
Spoiler (hover to show)ν'αγιάσει το στόμα σου Νικόλα!! ....ήρθε η σειρά μου να ασχοληθούν τα γνωστά-άγνωστα πειραχτήρια!!! ...και να πώ ότι δεν ξέρουν με τι ασχολούμαι αυτό τον καιρό!!!
...δεν πουλήσαμε την ψυχή μας όλοι στα αεροπορικά!!!
...έχω δυο ακόμη κατασκευές σε εξέλιξη , αλλά καμία δεν "πετάει"!! ....(δεν πουλήσαμε την ψυχή μας όλοι στα αεροπορικά!!! ....ονόματα δεν λέμε!! )
Παράθεση από: Hummel Moss στις Νοεμβρίου 18, 2009, 04:32:58 μμ...έχω δυο ακόμη κατασκευές σε εξέλιξη , αλλά καμία δεν "πετάει"!! ....(δεν πουλήσαμε την ψυχή μας όλοι στα αεροπορικά!!! ....ονόματα δεν λέμε!! ) ... για πες κανένα όνομα ΤΕΤΟΙΟΥ (Image removed from quote.)να τον πιάσουμε ΕΜΕΙΣ οι αρματάδες και να τον .... "συγυρίσουμε"
Παράθεση από: Hummel Moss στις Νοεμβρίου 18, 2009, 04:32:58 μμ...έχω δυο ακόμη κατασκευές σε εξέλιξη , αλλά καμία δεν "πετάει"!! ....(δεν πουλήσαμε την ψυχή μας όλοι στα αεροπορικά!!! ....ονόματα δεν λέμε!! )Όπααααα !!! Για λέγε, για λέγε ...... ... για πες κανένα όνομα ΤΕΤΟΙΟΥ, να τον πιάσουμε ΕΜΕΙΣ οι αρματάδες και να τον .... "συγυρίσουμε"
Παράθεση από: Ni_Kos στις Νοεμβρίου 19, 2009, 11:31:12 μμΠαράθεση από: Hummel Moss στις Νοεμβρίου 18, 2009, 04:32:58 μμ...έχω δυο ακόμη κατασκευές σε εξέλιξη , αλλά καμία δεν "πετάει"!! ....(δεν πουλήσαμε την ψυχή μας όλοι στα αεροπορικά!!! ....ονόματα δεν λέμε!! )Όπααααα !!! Για λέγε, για λέγε ...... ... για πες κανένα όνομα ΤΕΤΟΙΟΥ, να τον πιάσουμε ΕΜΕΙΣ οι αρματάδες και να τον .... "συγυρίσουμε" Φάτσα φόρα!!!!!! (Image removed from quote.)
...μην με ρωτήσετε αν μ'αρέσει, πόσο δε μάλλον σε εσάς!..το σίγουρο είναι ότι δεν μου "βγήκε" αυτό που είχα αρχικά κατά νου!..ΤΕΣΠΑ και οι αποτυχίες μέσα στο παιχνίδι είναι!.. μένουν οι ερπύστριες και οι βάσεις με τις προστατευτικές ποδιές και τελείωσε!...
Θανάση, δεν ξέρω τι έκανες ... αλλά είναι ... χάλια. Δεν βλέπεται το κακόμοιρο. Και μην ακούς τον θείο τι λέει. Δεν σώνεται πλέον. Θα πρότεινα να το πετάξεις, ή μάλλον να μου το ΧΑΡΙΣΕΙΣ.