0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... είσαι όμως ..... .... απαράδεκτος.
Παράθεση από: nino1969 στις Ιουλίου 21, 2009, 09:10:39 μμ... είσαι όμως ..... .... απαράδεκτος. Και για να μην παρεξηγηθώ και ... ψυχρανθούμε (που λέει και ου Θύμιους) γιατί μπρε αφού είναι και Ausf J και αφού είσαι που είσαι κιόλας από τους καλύτερους μαστόρους, λουφάρεις και δεν το κάνεις με zimmerit, να κάνουμε κι εμείς το οφθαλμόλουτρό μας εεεε;;;
Αν και έχω την εντύπωση ότι τα Pz IV, Panther και Τiger είχαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ zimerit to 1945.
Παράθεση από: Guderian στις Ιουλίου 27, 2009, 10:31:55 πμΑν και έχω την εντύπωση ότι τα Pz IV, Panther και Τiger είχαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ zimerit to 1945.OXI.Η διαταγή για την κατάργηση του Zimmerit βγήκε τον Οκτώβριο του 1944 και οτιδήποτε κατασκευάστηκε από τότε και μετά, ΔΕΝ είχε zimmerit.
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουλίου 27, 2009, 11:24:33 πμΠαράθεση από: Guderian στις Ιουλίου 27, 2009, 10:31:55 πμΑν και έχω την εντύπωση ότι τα Pz IV, Panther και Τiger είχαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ zimerit to 1945.OXI.Η διαταγή για την κατάργηση του Zimmerit βγήκε τον Οκτώβριο του 1944 και οτιδήποτε κατασκευάστηκε από τότε και μετά, ΔΕΝ είχε zimmerit.Εχεις δίκιο. Συγνώμη, δικό μου λάθος έμπλεξα τις διαταγές...
Wraio to montelaki sou Thanasen!Kai akoma wraiotero einai na to chazeveis apo kontapalaioteros typos vevaia, alla mas kanei!