Αποστολέας Θέμα: F-16D Block 52+ Advanced  (Αναγνώστηκε 32608 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
Απ: F-16D Block 52+ Advanced
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 09:41:17 μμ »
Στις γραφικές Αζόρες επισκευάζουν κινητήρα του ενός απο τα πρώτα 4 D που φτάνουν κατα πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.
Μάλλον έχουν τσαφόφλαρα στο spine και τετραψήφιο S/N στο καθετο.
Υπομονή..

Δηλαδη φιλε ΔΙΟΝΥΣΗ, παλι δεν ηρθαν τα διθεσια χτες? :shock:

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 10:00:08 μμ »
Στο scramble.nl αναφέρεται ότι στις Αζόρες βρίσκονται τα 021/022/023/024. Κάποιο είχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα αλλά ξεπεράστηκε. Αναμένονταν να απογειωθούν για 116ΠΜ χθες.

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 10:21:27 μμ »
Νέες αφίξεις για την ΠΑ...

Οι πρώτες φωτογραφίες απο τα  4 νέα διθέσια F-16 Block 52+ Adv στο αεροδρόμιο Lajes στις Αζόρες.... ::icon_thumright::

::arrowred::  http://www.enkripto.com/2009/10/blog-post_03.html

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 07:37:43 μμ »
Ναι, κατά τ'' άλλα τα (αμερικανικά) νούμερα από τα κουφάρια των αποσυρμένων Α-7 στα χωράφια σας πείραξαν!

::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :D :D  ::angel_evil:: ::danseuse:: ::sterb121::

πλακα κανω βρε

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 11:44:25 μμ »

Κώστας Πάντιος

Αποσυνδεδεμένος 337.x

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 07:57:41 μμ »

ΤΕΛΕΙΟ ::icon_thumright::
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ FANTOMAS

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 09:54:55 μμ »
Τα F-16D Adv. στην 116ΠΜ - Aποκλειστικές φωτό

::arrowred::  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=9106&Itemid=49

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:00:52 πμ »
Ευχαριστούμε για το λινκ!  ::icon_thumright::

Μάλιστα. Δηλαδή αυτά ήρθαν και προσγειώθηκαν με Ελληνικά εθνόσημα; Ενδιαφέρον!

Κώστας Πάντιος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:05:51 πμ »

Δε νομιζω :!: Αμερικανοι πιλοτοι τα εφεραν οποτε πρεπει να εχουν τα αμερικανικα εθνοσημα πανω..ισως οι φωτο ειναι μετα το βγαλσιμο των προχειρων αμερικανικων σηματων.

καποιος που να γνωριζει περισσοτερα ???? ::salut::

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:10:58 πμ »
Ευχαριστούμε για το λινκ!  ::icon_thumright::

Ναι, Κωστα αυτο ειναι το περιεργο..... :roll:
Στις Αζορες τα βλεπουμε με καλυμενα τα εθνοσημα & με τα αμερικανικα επανω, ενω στον Αραξο οι πρωτες φωτο τα δειχνουν με τα Ελληνικα...!!!
Ενδιαφερον........για επιπλεον ψαξιμο..... :lol:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:17:23 πμ »

Δε νομιζω :!: Αμερικανοι πιλοτοι τα εφεραν οποτε πρεπει να εχουν τα αμερικανικα εθνοσημα πανω..ισως οι φωτο ειναι μετα το βγαλσιμο των προχειρων αμερικανικων σηματων.

καποιος που να γνωριζει περισσοτερα ???? ::salut::

Κατι δεν κολλαει Λαμπρο. Ή οι φωτο δεν ειναι απο την αφιξη - 1η προσγειωση ή πραγματι ηρθαν ετσι ή στο δρομο συναντησαν το PhotoShop...

edit: το εθνοσημο της πτερυγας που ειναι;

Κώστας Πάντιος

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:27:02 πμ »
Κωστα, αυτος που τραβηξε τις φωτο,(κοιτα το copyright),ειναι γνωστος απο την Πατρα & δουλευει για το περιοδικο "Αναχαιτιση".... ::icon_thumright::

Λογω ιδιοτητας & συνεργασιας με το περιοδικο, παει σε ολες τις εκδηλωσεις και οχι μονο...!!!

Προσεξα επισης οτι μονο το 023 φαινεται στις φωτο ολοκληρο με τα Ελληνικα εθνοσημα, μηπως οχι και τα αλλα :?: :roll:

Εχω κατι γνωστους μεσα κι αυριο θα μαθω γιατι ειναι λιγο περιεργο.....!!! ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 06:44:42 πμ »
Τα F-16D Adv. στην 116ΠΜ - Aποκλειστικές φωτό

::arrowred::  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=9106&Itemid=49

κανει μπαμ οτι ειναι photoshop...το roundel στην πτερυγα ειναι καλυμμενο...μας δουλευουν μου φαινεται

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 01:59:59 μμ »
ΝΑΙ ΝΑΙ Δυστυχως φιλοι μου φαινεται οτι καποιοι κυριοι μας δουλευουν ψιλο γαζι...... :evil:
Οπως υποσχεθηκα το βραδυ, θα εκανα μερικα τηλ. σε κατι φιλους να μαθω τι παιζει με τα εθνοσημα των νεων F-16D Adv.... ::icon_thumright::
Οπως με πληροφορησανε το λοιπον απο "μεσα", τα διθεσια προσγειωθηκαν οπως και ολα τα υπολοιπα, δηλαδη με αμερικανικα εθνοσημα & στην συνεχεια αποκαλυφθηκαν τα Ελληνικα εθνοσημα.... ::salut::

Για αλλη μια φορα βλεπουμε καποιους στον βωμο της (υποτιθεται) εγκυρης ,γρηγορης & κυριως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ενημερωσης, να μην δινουν σημασια στις λεπτομερειες, οι οποιες ομως κανουν την διαφορα.... :x
Λυπαμαι και για τον φωτογραφο των εν λογω φωτογραφιων, γιατι τυγχανει να τον γνωριζω προσωπικα, που εδωσε τετοιες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ φωτογραφιες, παραποιημενες με το photoshop...!!! :evil:

Κυριε ΓΙΑΝΝΗ μας, θα σας παρακαλουσα να μην ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ την νοημοσυνη μας, γιατι ολοι εδω σε αυτον τον χωρο εχουμε (αλλοι πολυ, αλλοι λιγοτερο), τις οποιες γνωσεις γυρω απο το θεμα ΠΑ...!!! ::salut::

Υ.Γ. Μην σας παραξενεψει, αν τις δειτε και στο νεο τευχος της ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ με τα Ελληνικα εθνοσημα.....!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 04:47:57 μμ »
Σπυρο,οι φωτο δεν ειναι απαραιτητο να παραποιηθηκαν απο τον φωτογραφο... :wink:

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 05:57:43 μμ »
Καλησπερα Κωστα μου.... ::salut::

Δεν ξερω απο ποιον παραποιηθηκαν, αλλα εγω ξερω να πω το εξης: Οταν δωσω εγω καποιες φωτο ΔΙΚΕΣ μου σε καποιο περιοδικο, η καποιο site για δημοσιευση & κυριως γραφω πανω ΚΑΙ  τα δικαιωματα μου(copyrights), δεν νομιζω μετα ο αλλος χωρις την συγκαταθεση μου να αλλαξει κατι πανω στην φωτο και ειδικα κατι το οποιο θα αλιωνει την αρχικη φωτο... ::dontknow::

Απο κει και περα, μπαινουμε σε αλλες ιστοριες κτλ κτλ....!!!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 07:53:28 μμ »
Σπύρο, το βήμα είναι δημόσιο, οπότε καλό είναι να μην κατηγορούμε κάποιον γνωστό φωτογράφο, έστω και αν πρόκειται για το πταίσμα της χρήσης του Photoshop, αν δεν είμαστε σίγουροι. Μπορεί το αυτοκόλλητο στο συγκεκριμένο αεροπλάνο να έφυγε κατά τη διάρκεια της πτήσης (δύσκολο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν) και απλά οι υπεύθυνοι του site να επέλεξαν τις φωτό του συγκεκριμένου αεροπλάνου για να δείξουν, όπως φυσικά θα έκανε και οποιοσδήποτε άλλος. Ακόμη και να χρησιμοποιήθηκε όμως Photoshop, γιατί να το έκανε απαραίτητα ο φωτογράφος? Για αυτόν το ότι ήταν ο μοναδικός (πιθανόν) που κατέγραψε το γεγονός είναι ούτως ή άλλως επιτυχία, είτε αυτά είχαν ελληνικά εθνόσημα είτε όχι. Την τελευταία φορά που τον συνάντησα θυμάμαι ότι είπε πως θα ήθελε να ήξερε καλύτερα το Photoshop. Που σημαίνει ότι μάλλον είναι της παλιάς σχολής, άρα πιθανότατα κατά της παραποίησης των φωτογραφιών. Αντίθετα, για τον γραφίστα του site είναι 2 λεπτά δουλειά να κάνει ένα copy-paste και εμείς να κατηγορούμε άδικα τον άμοιρο το φωτογράφο. Τέλος, όσοι δημοσιογράφοι ήταν στην υποδοχή των πρώτων μονοθεσίων πιθανόν να θυμούνται την περίεργη παράκληση από την ΠΑ να μην κυκλοφορήσουν φωτό των αεροσκαφών με τα αμερικανικά εθνόσημα. Αν κάποιος το ήξερε αυτό, ίσως να παρερμήνευσε την παράκληση θεωρώντας ότι η επιθυμία της ΠΑ είναι αυτά να φαίνεται ότι έχουν ελληνικά εθνόσημα.
Αφού λοιπόν δεν είναι εδώ ο ίδιος να μας πει τι ακριβώς έγινε, καλύτερα να αποφύγουμε τον στιγματισμό του.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 08:36:14 μμ »
Αγαπητε Γιωργο, κατ'αρχην καλησπερα.... ::salut::

Προς θεου, δεν ειχα σκοπο να κατηγορισω κανεναν, ποσο δε τον φωτογραφο των εν λογω φωτογραφιων τον οποιο το ξαναλεω τον ξερω προσωπικα πολλα χρονια.
Αυτος ηταν και ο λογος που ημουν λιγο αποτομος σε αυτα που εγραψα, γιατι  αλλιως τον ηξερα... :?
Απλα οπως ειπα και πριν, θεωρω οτι,οταν δινεις καποιες φωτο σου, πρεπει εφ'οσον εχεις τα copyrights, να μπορεις να αρνηθεις τις οποιες επεμβασεις πανω τους οι οποιες   αλιωνουν το αποτελεσμα.
Τωρα εαν οι επεμβασεις εγιναν απο τον γραφιστα του  site δεν μπορω να το ξερω, απλα θεωρω οτι αν το ηξερε ο φωτογραφος και συνενεσαι, ειναι λαθος για μενα μεγαλο... ::dontknow::
Και απο την στιγμη που οι φωτο, εχουν copyright, ασχετα αν τις πειραξε η οχι ο φωτογραφος, αυτος φαινεται και εκτιθεται στην προκειμενη.... :roll:

Φιλικα παντα ΣΠΥΡΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 12:03:06 πμ »
Σπύρο χαίρομαι για τις διευκρινίσεις, απλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ::icon_thumright:: Τώρα το τι μπορείς να αρνηθείς, εξαρτάται από το αν θα ερωτηθείς...

Για να επανέλθουμε στο θέμα, τελικά το 021 ήρθε με ένα ή με δύο μηδενικά?
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 12:09:30 πμ »
Χαιρομαι που το διευκρινισαμε το θεμα & καλο για το χωρο μας ειναι να μην γινονται τετοια λαθη..!!! ::icon_thumright::

Στο αλλο ερωτημα σου τωρα, μεχρι να παρω στα χερια μου τις φωτο που μου στελνει ενας φιλος, προφορικα που το ρωτησα, μου ειπαν οτι ολα ειναι με 3ψηφιο νουμερο... ::icon_thumright::

Συντομα θα εχω και φωτο για αποδειξη, εκτος και ποσταρει καποιος αλλος πρωτα.... :D

Αποσυνδεδεμένος Fantasma337

• ACIG Team Member
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://acig.org
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 03:39:55 πμ »
Για να επανέλθουμε στο θέμα, τελικά το 021 ήρθε με ένα ή με δύο μηδενικά?

Paulo Santos
ACIG Team Member
http://hafcphotos.cs.net/

ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 12:54:05 μμ »
Οπως βλεπουμε κι απο τις φωτο που ποσταρε ο φιλος Fantasma337, ολα τα διθεσια ηρθαν με τριψηφιο serial στο καθετο σταθερο..... ::icon_thumright::

Οποτε, αυτοματως τιθεται το ερωτημα,π.χ. για το 021, αν καποιος μοντελιστης θελησει να το φτιαξει υπο κλιμακα, θα πρεπει να το φτιαξει 2 φορες :?:, δεδομενου του οτι στις ΗΠΑ φορουσε τετραψηφιο serial (0021)..!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 02:50:51 μμ »
Για αλλη μια φορα βλεπουμε καποιους στον βωμο της (υποτιθεται) εγκυρης ,γρηγορης & κυριως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ενημερωσης, να μην δινουν σημασια στις λεπτομερειες, οι οποιες ομως κανουν την διαφορα.... :x
Λυπαμαι και για τον φωτογραφο των εν λογω φωτογραφιων, γιατι τυγχανει να τον γνωριζω προσωπικα, που εδωσε τετοιες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ φωτογραφιες, παραποιημενες με το photoshop...!!! :evil:

Κυριε ΓΙΑΝΝΗ μας, θα σας παρακαλουσα να μην ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ την νοημοσυνη μας, γιατι ολοι εδω σε αυτον τον χωρο εχουμε (αλλοι πολυ, αλλοι λιγοτερο), τις οποιες γνωσεις γυρω απο το θεμα ΠΑ...!!! ::salut::

Υ.Γ. Μην σας παραξενεψει, αν τις δειτε και στο νεο τευχος της ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ με τα Ελληνικα εθνοσημα.....!!!!!!!!!!!!

Σπυρο,οι φωτο δεν ειναι απαραιτητο να παραποιηθηκαν απο τον φωτογραφο... :wink:

ʼβυσσος η ψυχή των δημοσιογράφων...
Σιγά την αποκλειστικότητα, όταν όλοι ξέρουν τη διαδικασία που θέλει τα αεροσκάφη να παραδίδονται με αμερικανικά πληρώματα και εθνόσημα, στα πλαίσια της σχετικής σύμβασης.

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 02:59:51 μμ »
Μα ακριβως αυτο με πειραξε Χαρη, το οτι οπως λες ολοι ξερουμε την διαδικασια, και βλεπεις φωτο της αφιξης των διθεσιων, με τον τιτλο του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ, και με ελληνικα εθνοσημα πανω!!!! :shock:

Ενταξει, δεν χρειαζετε να το παρατραβανε μερικοι, ειναι απλα τα πραγματα, δεν χρειαζεται να τα κανουμε συνθετα...!!! ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 07:50:43 μμ »
Δεν γνωρίζω το ποιος ούτε το γιατί. Πάντως ο συγκεκριμένος συνδυασμός φωτογράφου & περιοδικού έχει χάσει το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου προ πολλού. Μάλλον για υπότροποι πάνε.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12060.0.html

Το δις εξαμαρτείν...  :roll:

Κώστας Πάντιος

Tags: f-16 f-16d