Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009  (Αναγνώστηκε 44738 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009
« Απάντηση #200 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:36:49 πμ »

"παίδες" τα μάτια ήδη βλέπουν αστράκια  ::sleepy2:: ::sleepy2:: ::sleepy2::  αύριο οι "αεροπλανικές" - "ααρματικές" - διοράματα κτλ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #201 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:46:46 πμ »
Kαλησπέρα και από εμένα. Η Olympic Air, πιστή στην παράδοση και στο όνομα που φέρει, ξαναάργησε στην τελευταία πτήση Θεσσαλονίκη Αθήνα και είμαι πτώμα.. Φωτό από εμένα θα δείτε από Τρίτη. Μέχρι τότε , θα κανω μόνο μερικά σχόλια.
1. Η φετεινή διοργάνωση διδάχτηκε από τα περσινά λάθη της και παρουσίουσε μία σοβαρή και οργανωμένη εικόνα. Μπράβο σε όσους μόχθησαν γιαυτήν. (Και παρακαλώ θυμηθείτε τα περσυνά αρνητικά σχόλια μου)
2. Εαν εξαιρέσουμε τις φιγούρες, ο αρθμός των μοντέλων μου φάνηκε μικρότερος από πέρσι. Η ποιότητά κατασκευής τους ανεβασμένη, σε βαθμό που λυπήθηκα τους κριτές που κλήθηκαν να επιλέξουν τα καλύτερα από αυτά. Αναφέρομαι κυρίωςστις κατηγορίες φιγούρας, αεροσκάφη ΜΑΣΤΕΡ, ΔΙΟΡʼΜΑΤΑ οπου δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις.
3. Οι φιγούρες πάρα πολύ καλές. Για τα άρματα αναφέρθηκαν ήδη άλλοι και συμφωνώ μαζί τους. Τα διοράματα δουλεμένα καλά. Το καμένο άρμα ωραία ιδέα και τρομερή εκτέλεση (αν θυμάμαι καλά πήρε ένα από τα 3 βραβεία της IPMS δια χειρός του αντιπροσώπου του εκπροσώπου της  :mrgreen: :mrgreen: - αυτό θα το εξηγήσω την Τρίτη). Στα αεροσκάφη η master class πέταγε. Εξι αυτοκίνητα κατέβηκαν όλα και όλα αλλά όλα αψεγάδιαστα. Τα πλοία ??? Χμμμ...
4. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε να καταλογιστεί στους διοργανωτές είναι οτι το μέρος του πάγκου που ήταν τοποθετημένα τα λίγα πλοία ηταν πιό σκοτεινό από τα άλλα και δεν τα βλέπαμε καλά. Οσο για την κριτική επίτροπή, φέτος έδωσε και χρυσά και αργυρά και χάλκινα. Πέρα από την πλάκα που κάναμε για τα μέλη της επειδή συμμετείχαν και ως διαγωνιζόμενοι (κάποιοι όμως μιλούσαν με κακεντρέχεια) θα πώ 2 πράγματα
 α) Εαν ήταν η IPMS αθήνας , όπου κατέβηκαν 492 συμμετοχές, θα περίμενα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής να συμμετέχουν ως εκτός διαγωνισμού. Στον Πήγασο όμως πόσα μέλη κατέβασαν μοντέλα  :?: :?: Εαν βγαίναν off άλλοι 5 από την στιγμή που εκ προκηρύξεως δεν υπάρχει η κατηγορία εκτός συναγωνισμού, πιστεύω οτι θα ήταν αρνητικό για την έκθεση.
β) O jogiav ήταν μελος της κριτικής επιτροπής. Εαν δεν βραβευόταν το draken του, θα μιλάγαμε για κατάφωρη αδικία ναι ή όχι  :?: :?: Στα αυτοκίνητα που ήταν όλα ισοδύναμα , γκρίνιαξε κανείς :?: :?:

Δεν λυπήθηκα για τα χρήματα που ξόδεψα για να δώ την συγκεριμένη έκθεση. Κριμα μου δεν ήρθαν oi Nino & Stavros. Χάρηκα που ξαναείδα τους θεσσαλονικιούς φίλους μου, τον Φέρρι που έχασε πολλά κιλά κια έγινε άλλος άνθρωπος , τόσο που οι μισοί δεν τον αναγνώρισαν, την φορβερή τέτράδα από τα Ιωάννινα πού μας περιμένουν στην πόλη τους.
Παρουσία έδωσε και το Κιλκίς, η Χαλκίδα, η Ιος και βέβαια οι 6 Αθηναίοι που μας είχαν στα ώπα -ώπα. (4 modelclub 2 starclub με εξαιρετικές το ξαναλέω φιγούρες  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::).
5. Για την ιστορία  από το mc  βραβείαέλαβαν οι  (συγνώμμη εαν ξεχάσω κανένα) οι απόντες nino και stavros, jogiav, greg filos, georgeR, siva, hummel moss, ni_kos, john john, zetaman (ζήση συγχαρητήρια και για την euromilitaire),  πέτρος, philio, αλβίνος , ο major....

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #202 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 07:04:30 πμ »
Κλειστε τ'αυτια σας εκει που πρεπει κυριοι :wink: ::salut::

Το σημαντικοτερο ολων ειναι πως η εκθεση -κατα γενικη ομολογια- ηταν ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ,φαινετε πως ολα δουλεψαν ρολόι,τα εκθεματα ηταν ποιοτικα (εστω και με "ελαττωματικές" ερπυστριες συμπεθερε ::glossa:: :mrgreen: ) και κυριως κανεις δεν ηταν μονος του (σχεδον... :roll: ) ,η παρεα παραμενει και περνα καλα κι αυτο ειναι που μετραει ::icon_thumright:: ,κριμα που εργαζομουν και δε μπορουσα να ειμαι μαζι σας βρεεεεεεε :( ::salut::

Συγχαρητήρια στο ΔΣ αλλα και τα μελη του ΠΗΓΑΣΟΥ για τη πολυ επιτυχημενη εκδηλωση ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #203 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 08:28:41 πμ »
Σημασία εχει οτι υπήρξε σημαντική βελτίωση και απεδείχθη οτι η πολη αυτη μπορη να διοργανώσει μεγάλες και καλές εκθέσεις.
 του χρόνου πολύ καλύτερα και σίγουρα με περισσότερη συμμετοχή και οπψς αναφέρθηκε οχι για το μεταλιο αλλα για την συμετοχη και τον ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #204 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 08:53:04 πμ »
Καλημερα
Πολυ ομορφα μοντελα και κοσμος...και μεγαλη ξενερα μιας και το αυτοκ/το μας στραβωσε την εκδρομη.  :( :( :( :(
Πολυ κριμα...Ελπιζω στην επομενη εκδηλωση...

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #205 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 09:51:50 πμ »

Λοιπόν, έχω να σας ενημερώσω ότι σήμερα θα με δείτε να εμφανίζομαι στην εκπομπή της Τατιάνας όπου θα κατηγορώ όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής επειδή το μοντέλο μου δεν μπήκε στην σωστή κατηγορία, δεν βραβεύτηκε κλπ!!!!

Από την ώρα που ξεκίνησε η έκθεση, τα post με τις φωτογραφίες και τα σχόλια για τη διοργάνωση μειονεκτούν αριθμητικά όπως οι Έλληνες με τους Πέρσες στα αρχαία χρόνια!!!!! ʼντε να ηρεμήσουμε λίγο!!!!!

Μπράβο στον Snake Eyes ο οποίος εν μέσω φορτούνας ανέβαζε φωτό!!!

Κι επειδή δεν το κατάλαβα, ποιο ήταν το Best of Show?

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #206 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 10:11:38 πμ »
Κι επειδή δεν το κατάλαβα, ποιο ήταν το Best of Show?

η φιγούρα που σκάλισε ο Μπάμπης Στάθης και έβαψε ο Στάθης Κατσέλος

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #207 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 10:57:19 πμ »
Kαλημερα και απο εμενα σε ολους.......
Πολλα μπραβο σε ολους τους οσους πηραν μερος στην φετινη εκθεση.....
Συμφωνα με τις φωτο ομολογω οτι το επιπεδο ηταν εξαιρετικο...δυστηχως τελευταια στιγμη δεν μπορεσα να στειλω καποια απο τα μοντελα μου αλλα δεν πειραζει δεσμευομαι για του χρονου......

Και παλι πολλα μπραβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #208 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 11:21:03 πμ »
Θα προσθέσω και κάτι ακόμη ως ντόπιος γιατί είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι μας από τις άλλες πόλεις από λεπτότητα δεν θα το θίξουν:

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 17:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 17:00!!!!

Δεν φταίνε τα παιδιά που ήρθαν από όλη την Ελλάδα επειδή εμείς είμαστε η πόλη του "χαλαρά" .
Αυτό προς ένδειξη ελάχιστου σεβασμού για άτομα τα οποία ταξίδεψαν και προγραμμάτισαν αναχωρήσεις βάσει της ώρας που ανακοινώθηκε.

ʼντε και του χρόνου ακόμη καλύτερα!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #209 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 11:42:04 πμ »
Η πιο σημαντική «συμμετοχή» στην φετινή έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ,
η  BEST OF SHOW, ήταν αυτή του Γιώργου - gkontog
( άντε να προφέρεις το nickname του, στραμπουλάς τη γλώσσα σου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Με δική του πρωτοβουλία προσφέρθηκε να βοηθήσει στην οργάνωση και αφιέρωσε την αργία της 28ης Οκτωβρίου για συνεννοήσεις με πμ και μειλ για να προετοιμαστεί

Παρασκευή, μετά από μια πλήρη μέρα δουλειάς, οδήγησε 500 χλμ για Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας και μοντέλα τρίτων από Αθήνα

Σάββατο πρωί, ήταν από τους πρώτους στην έκθεση και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής δεν σταμάτησε να κάνει διάφορες καταστάσεις, καρτελάκια για τις διακρίσεις και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Δυστυχώς, αναγκάστηκε να φύγει πριν την τελετή απονομής λόγω έκτακτης επαγγελματικής ανάγκης, οδηγώντας άλλα 500 χλμ στην επιστροφή

Και όλα αυτά, χωρίς ποτέ να χάσει το κέφι του και το γνωστό του χιούμορ  ::icon_thumright::

Μετάλλιο δεν κέρδισε, αλλά κέρδισε τη ψυχή όλων που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά

Προσωπικά - μια και περάσαμε αρκετές ώρες μαζί - γνώρισα ένα σπάνιο άνθρωπο και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό

Και του χρόνου μαζί 

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #210 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 11:49:27 πμ »
Θα προσθέσω και κάτι ακόμη ως ντόπιος γιατί είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι μας από τις άλλες πόλεις από λεπτότητα δεν θα το θίξουν:
Δεν φταίνε τα παιδιά που ήρθαν από όλη την Ελλάδα επειδή εμείς είμαστε η πόλη του "χαλαρά" .
Αυτό προς ένδειξη ελάχιστου σεβασμού για άτομα τα οποία ταξίδεψαν και προγραμμάτισαν αναχωρήσεις βάσει της ώρας που ανακοινώθηκε.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12343.0.html

Τελετή απονομής στις 6 μμ

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #211 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:07:10 μμ »
1) Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, με μοντέλα κάθε είδους (στρατιωτικά και πολιτικά οχήματα, αεροπλάνα, πλοία, φιγούρες κλπ) και κλίμακας, τοποθετημένων σε βάσεις που δεν θα υπερβαίνουν τις παρακάτω οριζόμενες διαστάσεις.
Οι ώρες λειτουργίας είναι Σάββατο 10 π.μ. μέχρι 9 μ.μ. και Κυριακή 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., οπότε θα γίνει και η τελετή απονομής των διακρίσεων.

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #212 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:18:33 μμ »

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12343.0.html

Τελετή απονομής στις 6 μμ

Φίλε μου έχεις δίκιο, αλλά όταν ρώτησα το Σάββατο τα παιδιά του Συλλόγου, μου απάντησαν ότι θα γίνει στις 17:00.

Επομένως η ασυνεννοησία υπήρξε.

Και δεν το λέω με κακία αυτό, απλώς για να μην ξανασυμβεί.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #213 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:35:12 μμ »
...- gkontog
( άντε να προφέρεις το nickname του, στραμπουλάς τη γλώσσα σου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
 ...

Μπορείς να τον λες Hot-dog, ακούει και σε αυτό! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #214 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:25:07 μμ »
Μπορεί να είναι μία καλή τακτική να μην απαντάς σε έναν επαγγελματία γκρινιάρη, αλλά μάλλον έχω διάθεση να ασχοληθώ λίγο μαζύ σου. Ολόκληρη έκθεση, αυτό βρήκες να πεις, τίποτα δε σου άρεσε; Γκρίνια για τη γκρίνια; Αντε λοιπόν να γκρινιάξουμε να δούμε ποιος τα καταφέρνει καλύτερα.

εάν τελικά ένα μοντέλο με κάποι "ατέλεια" οπως αυτή που επεσήμανες, διακριθεί στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ, τότε όντως υπάρχει σοβαρό "πρόβλημα" στη διαδικασία κριτικής , η οποία βαρύνει τους διοργανωτές.
Για πες μου, η περίπτωση ο οδηγός να είναι τούβλο και να κάρφωσε μία πρώτη με αποτέλεσμα να αναπήδησε η ερπύστρια πάνω στα return rollers είναι απίθανη;

Τωρα το ποιος ειναι για γελια να μας πει και ο καθε ενας που διαβαζει, και βγαζει τα οποια συμπερασματα του

Υ.Γ ' φιλικη' συμβουλη. Για γελια.... ειναι κατι απαντησεις για Maus, Pak 40, Tiger I κλπ.....οποτε προσεχε γιατι εκτειθεσαι  ::salut::
Ελα τώρα! Δε μου λες κε καθηγητά, σου φαίνεται σωστό το να κρίνεις εκ του ασφαλούς; Αν νομιζεις πως έχει ιδέα τι χρειάζεται για να στηθεί μία έκθεση και τι προσπάθεια απαιτεί η κριτική των μοντέλων, για κάνε την κίνηση να οργανώσεις κάτι ή να λαβεις μέρος σε κάτι. Σαφώς και έχεις δικαίωμα να λες τη γνώμη σου αλλά δεν έχεις δικαίωμα να ασκείς εκ του ασφαλούς σκληρή κριτική και να γελοιοποιείς του άλλους. Και να μην ανησυχείς καθόλου, συμπεράσματα βγάζω, δε νομίζω όμως πως θες να τα ακούσεις...

Και πάμε στο επόμενο, πιστεύεις πως υπάρχουν απαντήσεις που είναι για γέλια; Η περίπτωση κάποιος να κάνει λάθος πέρασε ποτέ από το μυαλό σου; Ή πρέπει όλοι να πάρουμε PHD in tank knowledge για να μπορούμε να γράψουμε στο forum; Δηλαδή αν δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ F4F-3 και F4F-3A και ποστάρεις κάτι λάθος, είσαι για γέλια; Για πες μου που διαφέρουν ο Pratt & Whitney Twin Wasp R-1830-76 και ο Pratt & Whitney Twin Wasp R-1830-90. Το ότι ίσως δεν ξέρεις σημαίνει πως είσαι για γέλια; Το ότι έχεις γνώση κάποιων πραγμάτων αυτόματα τοποθετεί στην τάξη των γελοίων όλους τους υπολοίπους; Αφού λοιπόν θεωρείς πως έτσι είναι τα πράγματα, πες μου τι κάνει το παρακάτω:

Public Interface iDynamicForm

Sub DynamicFormMethodHook()

End Interface

Public Overridable Function CreateDynamicFormObject(ByVal strAssemblyName As String, _
                                                        ByVal strClassName As String) As iDynamicForm

Dim objReturn As iDynamicForm
        Dim hdlSample As ObjectHandle

Try
            hdlSample = Activator.CreateInstance(strAssemblyName, _
                                                 strAssemblyName & "." & strClassName)
            objReturn = CType(hdlSample.Unwrap, iDynamicForm)
            Return objReturn
        Catch ex As Exception
            Throw ex
        End Try

End Function

Και αν δεν ξέρεις... ξέρεις...

Τέλος πάντων, και άλλοι είδαν αρνητικά σημεία στην έκθεση και σίγουρα υπήρχαν, τίποτα δεν είναι τέλειο (πίστεψέ το), αλλά τα ανέφεραν με διάθεση βοηθείας για τη μελλοντική βελτίωση της έκθεσης και όχι ασκώντας ανούσια κριτική και κάνοντας χρήση ειρωνίας και σκληρών εκφράσεων. Και έτσι πρέπει. Εσύ επέλεξες το δρόμο της μετωπικής επίθεσης και αυτό μου σπάει τα νεύρα. Κάτσε λοιπόν στο υπέρτατο ύψος της γνώσης, είναι καλύτερα έτσι, γιατί εκεί ψηλά μάλλον δε με ακούς που γελάω. Με σένα. Ασε μας εμάς εδώ κάτω να κάνουμε λάθη και να προσπαθούμε να διορθωθούμε.

Και αν νομίζεις πως μπορείς να μιλήσεις με έναν κοινό θνητό που από άρματα το μόνο που γνωρίζει είναι που είναι το εμπρός και που το πίσω (και αυτό όχι πάντα) άνοιξε ένα topic και τα λέμε εκεί. Εδώ μιλάμε για εκθέσεις, πεζά πράγματα, αλλά μας αρέσουν.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #215 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:43:34 μμ »
Στ' αρματικά είχαμε.....

Χρυσά στην κατηγορία Master:

Χρυσά στην κατηγορία Standard:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #216 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:45:38 μμ »
Καλύτερο "Ελληνικό θέμα" και βραβείο (  :?: ) απο την IPMS η κορβέτα:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #217 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:47:09 μμ »
Ακόμα ενα βραβείο ("παιδιά" δεν ξέρω τα μετάλλια της IPMS) απο την IPMS:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #218 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:49:05 μμ »
Spoiler (hover to show)
Πραγματικά το ένα είναι καλύτερο από το άλλο,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: σίγουρα το έργο των κριτών πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο.  :?

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #219 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:55:23 μμ »
Αυτο που εγω βλεπω ειναι οτι εχασα που δε καταφερα να ειμαι εκει. Τα λοιπα τουλαχιστον για μενα...περισσευουν...

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #220 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 03:03:42 μμ »
Spoiler (hover to show)
Εδώ που τα λέμε καλό θα ήταν να διαχωρίσουμε λίγο τις κατηγορίες του χρόνου  :roll:

π.χ ʼρματα και λοιπά στρατιωτικά οχήματα ας πούμε .....  :roll:

Παναγιώτη, αν δε κάνω λάθος το "μπαρουτιασμένο" Μ1 πήρε χρυσό στα διοράματα (Πήγασου) και της IPMS. Η κορβέτα πρέπει να πήρε και το χρυσό (Πήγασου) στα ναυτικά θέματα   :wink: 
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #221 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 03:10:57 μμ »
Μπορεί να είναι μία καλή τακτική να μην απαντάς σε έναν επαγγελματία γκρινιάρη, αλλά μάλλον έχω διάθεση να ασχοληθώ λίγο μαζύ σου. Ολόκληρη έκθεση, αυτό βρήκες να πεις, τίποτα δε σου άρεσε; Γκρίνια για τη γκρίνια; Αντε λοιπόν να γκρινιάξουμε να δούμε ποιος τα καταφέρνει καλύτερα.

εάν τελικά ένα μοντέλο με κάποι "ατέλεια" οπως αυτή που επεσήμανες, διακριθεί στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ, τότε όντως υπάρχει σοβαρό "πρόβλημα" στη διαδικασία κριτικής , η οποία βαρύνει τους διοργανωτές.
Για πες μου, η περίπτωση ο οδηγός να είναι τούβλο και να κάρφωσε μία πρώτη με αποτέλεσμα να αναπήδησε η ερπύστρια πάνω στα return rollers είναι απίθανη;

Τωρα το ποιος ειναι για γελια να μας πει και ο καθε ενας που διαβαζει, και βγαζει τα οποια συμπερασματα του

Υ.Γ ' φιλικη' συμβουλη. Για γελια.... ειναι κατι απαντησεις για Maus, Pak 40, Tiger I κλπ.....οποτε προσεχε γιατι εκτειθεσαι  ::salut::
Ελα τώρα! Δε μου λες κε καθηγητά, σου φαίνεται σωστό το να κρίνεις εκ του ασφαλούς; Αν νομιζεις πως έχει ιδέα τι χρειάζεται για να στηθεί μία έκθεση και τι προσπάθεια απαιτεί η κριτική των μοντέλων, για κάνε την κίνηση να οργανώσεις κάτι ή να λαβεις μέρος σε κάτι. Σαφώς και έχεις δικαίωμα να λες τη γνώμη σου αλλά δεν έχεις δικαίωμα να ασκείς εκ του ασφαλούς σκληρή κριτική και να γελοιοποιείς του άλλους. Και να μην ανησυχείς καθόλου, συμπεράσματα βγάζω, δε νομίζω όμως πως θες να τα ακούσεις...

Και πάμε στο επόμενο, πιστεύεις πως υπάρχουν απαντήσεις που είναι για γέλια; Η περίπτωση κάποιος να κάνει λάθος πέρασε ποτέ από το μυαλό σου; Ή πρέπει όλοι να πάρουμε PHD in tank knowledge για να μπορούμε να γράψουμε στο forum; Δηλαδή αν δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ F4F-3 και F4F-3A και ποστάρεις κάτι λάθος, είσαι για γέλια; Για πες μου που διαφέρουν ο Pratt & Whitney Twin Wasp R-1830-76 και ο Pratt & Whitney Twin Wasp R-1830-90. Το ότι ίσως δεν ξέρεις σημαίνει πως είσαι για γέλια; Το ότι έχεις γνώση κάποιων πραγμάτων αυτόματα τοποθετεί στην τάξη των γελοίων όλους τους υπολοίπους; Αφού λοιπόν θεωρείς πως έτσι είναι τα πράγματα, πες μου τι κάνει το παρακάτω:

Public Interface iDynamicForm

Sub DynamicFormMethodHook()

End Interface

Public Overridable Function CreateDynamicFormObject(ByVal strAssemblyName As String, _
                                                        ByVal strClassName As String) As iDynamicForm

Dim objReturn As iDynamicForm
        Dim hdlSample As ObjectHandle

Try
            hdlSample = Activator.CreateInstance(strAssemblyName, _
                                                 strAssemblyName & "." & strClassName)
            objReturn = CType(hdlSample.Unwrap, iDynamicForm)
            Return objReturn
        Catch ex As Exception
            Throw ex
        End Try

End Function

Και αν δεν ξέρεις... ξέρεις...

Τέλος πάντων, και άλλοι είδαν αρνητικά σημεία στην έκθεση και σίγουρα υπήρχαν, τίποτα δεν είναι τέλειο (πίστεψέ το), αλλά τα ανέφεραν με διάθεση βοηθείας για τη μελλοντική βελτίωση της έκθεσης και όχι ασκώντας ανούσια κριτική και κάνοντας χρήση ειρωνίας και σκληρών εκφράσεων. Και έτσι πρέπει. Εσύ επέλεξες το δρόμο της μετωπικής επίθεσης και αυτό μου σπάει τα νεύρα. Κάτσε λοιπόν στο υπέρτατο ύψος της γνώσης, είναι καλύτερα έτσι, γιατί εκεί ψηλά μάλλον δε με ακούς που γελάω. Με σένα. Ασε μας εμάς εδώ κάτω να κάνουμε λάθη και να προσπαθούμε να διορθωθούμε.

Και αν νομίζεις πως μπορείς να μιλήσεις με έναν κοινό θνητό που από άρματα το μόνο που γνωρίζει είναι που είναι το εμπρός και που το πίσω (και αυτό όχι πάντα) άνοιξε ένα topic και τα λέμε εκεί. Εδώ μιλάμε για εκθέσεις, πεζά πράγματα, αλλά μας αρέσουν.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αν μου επιτρεπεις Γιωργο......να αγιασει το στομα σου.....

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #222 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 03:25:26 μμ »
Spoiler (hover to show)
Εδώ που τα λέμε καλό θα ήταν να διαχωρίσουμε λίγο τις κατηγορίες του χρόνου  :roll:
π.χ ʼρματα και λοιπά στρατιωτικά οχήματα ας πούμε .....  :roll:
Παναγιώτη, αν δε κάνω λάθος το "μπαρουτιασμένο" Μ1 πήρε χρυσό στα διοράματα (Πήγασου) και της IPMS. Η κορβέτα πρέπει να πήρε και το χρυσό (Πήγασου) στα ναυτικά θέματα   :wink:  

Οι κατηγορίες είναι οι ακόλουθες και όχι ΑΡΜΑΤΑ  :mrgreen:

3α. Στρατιωτικά οχήματα master class
3β. Στρατιωτικά οχήματα standard class

το τρίκυκλο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό όχημα, άρα είναι μέσα στην κατηγορία

Το "μπαρουτιασμένο" Μ1 πήρε χρυσό στην κατηγορία Στρατιωτικά Διοράματα και Βραβείο IPMS.

Η κορβέτα πήρε ασημένιο στην κατηγορία Ναυτικά Θέματα, βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Ελληνικό Θέμα και Βραβείο IPMS

Υ.Γ. πλήρη κατάλογο αποτελεσμάτων θα έχουμε έτοιμο το βραδάκι

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #223 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 03:36:34 μμ »
Νίκο έχεις δίκιο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::   sorry αλλά οταν τα φωτογράφιζα μου τα "έφερναν" και προσπαθούσαμε να κάνουμε οσο πιο γρήγορα γινόταν.....γιαυτό sorry και την ποιότητα  :oops: :oops: :oops: :oops: και δεν "τύπωνα" τί πήρε τί  :roll: :roll:  γιαυτό όσοι θυμάστε βοηθήστε  ::icon_thumright::
...και άλλες "αρματικές":

οφείλω ενα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στον Νίκο (Ni_Ko) μιας και το καταπληκτικό του Scud απέσπασε βραβείο αλλά ήταν αδύνατο να φωτογραφηθεί (λόγω δικού μου λάθους -- μικρό photo-booth). Νίκο φίλε μου ΟΠΟΤΕ θέλεις μπορείς να το φέρεις στην "υπόγα" για μια καλύτερη φωτογράφηση  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #224 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 03:52:00 μμ »
ορισμένα που θυμάμαι  :roll: :roll: :roll:

κατα παράλληλες στήλες

Α σειρά, Νο 3 Master Class, Silver ,  Νo 4 Standard Class, χάλκινο

Ολα τα παρακάτω Standard Class

Β σειρά, Νο 2, Επαινος