Kαλησπέρα και από εμένα. Η Olympic Air, πιστή στην παράδοση και στο όνομα που φέρει, ξαναάργησε στην τελευταία πτήση Θεσσαλονίκη Αθήνα και είμαι πτώμα.. Φωτό από εμένα θα δείτε από Τρίτη. Μέχρι τότε , θα κανω μόνο μερικά σχόλια.
1. Η φετεινή διοργάνωση διδάχτηκε από τα περσινά λάθη της και παρουσίουσε μία σοβαρή και οργανωμένη εικόνα. Μπράβο σε όσους μόχθησαν γιαυτήν. (Και παρακαλώ θυμηθείτε τα περσυνά αρνητικά σχόλια μου)
2. Εαν εξαιρέσουμε τις φιγούρες, ο αρθμός των μοντέλων μου φάνηκε μικρότερος από πέρσι. Η ποιότητά κατασκευής τους ανεβασμένη, σε βαθμό που λυπήθηκα τους κριτές που κλήθηκαν να επιλέξουν τα καλύτερα από αυτά. Αναφέρομαι κυρίωςστις κατηγορίες φιγούρας, αεροσκάφη ΜΑΣΤΕΡ, ΔΙΟΡʼΜΑΤΑ οπου δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις.
3. Οι φιγούρες πάρα πολύ καλές. Για τα άρματα αναφέρθηκαν ήδη άλλοι και συμφωνώ μαζί τους. Τα διοράματα δουλεμένα καλά. Το καμένο άρμα ωραία ιδέα και τρομερή εκτέλεση (αν θυμάμαι καλά πήρε ένα από τα 3 βραβεία της IPMS δια χειρός του αντιπροσώπου του εκπροσώπου της

- αυτό θα το εξηγήσω την Τρίτη). Στα αεροσκάφη η master class πέταγε. Εξι αυτοκίνητα κατέβηκαν όλα και όλα αλλά όλα αψεγάδιαστα. Τα πλοία ??? Χμμμ...
4. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε να καταλογιστεί στους διοργανωτές είναι οτι το μέρος του πάγκου που ήταν τοποθετημένα τα λίγα πλοία ηταν πιό σκοτεινό από τα άλλα και δεν τα βλέπαμε καλά. Οσο για την κριτική επίτροπή, φέτος έδωσε και χρυσά και αργυρά και χάλκινα. Πέρα από την πλάκα που κάναμε για τα μέλη της επειδή συμμετείχαν και ως διαγωνιζόμενοι (κάποιοι όμως μιλούσαν με κακεντρέχεια) θα πώ 2 πράγματα
α) Εαν ήταν η IPMS αθήνας , όπου κατέβηκαν 492 συμμετοχές, θα περίμενα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής να συμμετέχουν ως εκτός διαγωνισμού. Στον Πήγασο όμως πόσα μέλη κατέβασαν μοντέλα

:

: Εαν βγαίναν off άλλοι 5 από την στιγμή που εκ προκηρύξεως δεν υπάρχει η κατηγορία εκτός συναγωνισμού, πιστεύω οτι θα ήταν αρνητικό για την έκθεση.
β) O jogiav ήταν μελος της κριτικής επιτροπής. Εαν δεν βραβευόταν το draken του, θα μιλάγαμε για κατάφωρη αδικία ναι ή όχι

:

: Στα αυτοκίνητα που ήταν όλα ισοδύναμα , γκρίνιαξε κανείς

:

:
Δεν λυπήθηκα για τα χρήματα που ξόδεψα για να δώ την συγκεριμένη έκθεση. Κριμα μου δεν ήρθαν oi Nino & Stavros. Χάρηκα που ξαναείδα τους θεσσαλονικιούς φίλους μου, τον Φέρρι που έχασε πολλά κιλά κια έγινε άλλος άνθρωπος , τόσο που οι μισοί δεν τον αναγνώρισαν, την φορβερή τέτράδα από τα Ιωάννινα πού μας περιμένουν στην πόλη τους.
Παρουσία έδωσε και το Κιλκίς, η Χαλκίδα, η Ιος και βέβαια οι 6 Αθηναίοι που μας είχαν στα ώπα -ώπα. (4 modelclub 2 starclub με εξαιρετικές το ξαναλέω φιγούρες

).
5. Για την ιστορία από το mc βραβείαέλαβαν οι (συγνώμμη εαν ξεχάσω κανένα) οι απόντες nino και stavros, jogiav, greg filos, georgeR, siva, hummel moss, ni_kos, john john, zetaman (ζήση συγχαρητήρια και για την euromilitaire), πέτρος, philio, αλβίνος , ο major....