Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009  (Αναγνώστηκε 44783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:07:21 πμ »
Φίλοι μου σε 5' θα "ανέβουν" οι πρώτες φώτο (που έβγαλα) απο την έκθεση (μεγάλα αρχεία  ::mastigoma:: )......Το video είναι 1 ώρας και χρειάζεται ενα μικρό μοντάζ (κάποιες "νεκρές" στιγμές)....δεσμεύομαι να "ανέβει" στο forum οσο γίνεται πιο σύντομα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:08:46 πμ »

Σου δώθηκε η ευκαιρία σε αυτή την έκθεση που έγινε στην πόλη σου και να βοηθήσεις και να δείξεις δουλείες σου.. Δεν είδαμε τίποτε από αυτο..

Φτάνουν επιτέλους αυτές οι συμπεριφορές.. Εμείς οι νεότεροι χορτάσαμε από αυτές όλα αυτά τα χρόνια και δεν θέλουμε άλλες, το χόμπυ μας κάνουμε και την πλακα μας .. Να πάτε αλλού.

πράξεις, έργα, κατασκευές, και όχι μόνο λόγια κύριοι!!!!!!!...την παιδική αρρώστια (γιατι περί παιδικής αρρώστιας πρόκειται) με το να διαβάζω και να κάνω τον καμπόσο με το ποσα γρασαδοράκια είχε ο πύργος του Μ 48 έχει περάσει προ πολλού!!! ....απο λόγια χορτάσαμε!!!!....όποιος θέλει να αποδείξει κάτι, είτε αυτό λέγεται εγωισμός είτε λέγεται μοντελιστική αγνή αμοιλα, κατεβάζει μοντελάκι!!!!....τέλος !!!....βαρέθηκα τις βατραχομυομαχίες της Θεσσαλονίκης !!!!.....
Τα δε λόγια του κου Μανατόπουλου, θα συμφωνήσω με τον Ζήση,  ήταν το Α και το Ω για τον μοντελισμό!!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:10:22 πμ »
Επειδή δε γνωρίζω, το σύστημα βράβευσης στον ΠΗΓΑΣΟ, είναι:
ένα χρυσό-ασημένιο-χάλκινο σε κάθε κατηγορία ή
μπορεί να υπάρχουν περισσότερα απο ένα χρυσά-ασημένια-χάλκινα μετάλλια, με βάση κάποια αντικειμενικά κριτήρια ?
Σ.Σ.

Μπορούν να υπάρχουν περισσότερα χρυσά,ασημένια, χάλκινα,έπαινος σε κάθε κατηγορία.

Τα αντικειμενικά κριτήρια είναι αυτά που εφαρμόζονται σε όλες τις εκθέσεις του κόσμου. Κατασκευή (κολλήσεις,κτλ) , βάψιμο, φθορές κτλ, πρωτοτυπία θέματος, γενική εικόνα και παρουσίαση..

Τί σχέση όμως έχει αυτό που ρωτάς Σταύρο?

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:11:00 πμ »
Επειδή δε γνωρίζω, το σύστημα βράβευσης στον ΠΗΓΑΣΟ, είναι:
ένα χρυσό-ασημένιο-χάλκινο σε κάθε κατηγορία ή
μπορεί να υπάρχουν περισσότερα απο ένα χρυσά-ασημένια-χάλκινα μετάλλια, με βάση κάποια αντικειμενικά κριτήρια ?
Σ.Σ.

απονέμονται περισσότερα από ένα χρυσά-ασημένια-χάλκινα μετάλλια σε κάθε κατηγορία

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:17:38 πμ »
Παναγιωτη ανοιξε καινουργιο topic φιλε για τις φωτο και αν γινεται οι διαχειριστες να προσθεσουν σε αυτο και τις φωτο απο τα αλλα παιδια ωστε να ειναι ενα ωραιο φωτογραφικο τοπικ χωρις σκοπημοτητες

Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:18:56 πμ »

Τώρα όσον αφορά στην βράβευση και γενικότερα στις διακρίσεις,επιτρέψτε μου να κάνω αρχικά μια αναφορά στο λόγο του πρώην προέδρου του ΠΗΓΑΣΟΥ κ.Σωκράτη Μανιατώπουλου στο κλείσιμο της απονομής, που καλά θα κάνουνουμε όλοι μας να δώσουμε βαρύτητα.Τα είπε όλα.Αγαπάμε το χόμπυ μας και καταβάλουμε προσπάθειες να το στηρίξουμε.

ο Σωκράτης πρόσθεσε και κάτι άλλο και στη συνέχεια μου ζήτησε να το μεταφέρω αυτολεξεί στο φόρουμ

συμμετέχω χρόνια, συμμετέχω φέτος και θα συμμετέχω και του χρόνου και κάθε χρόνο σε αυτή την εκδήλωση
για όσους κατάλαβαν...  

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:19:41 πμ »
..

Μπορούν να υπάρχουν περισσότερα χρυσά,ασημένια, χάλκινα,έπαινος σε κάθε κατηγορία.

Τα αντικειμενικά κριτήρια είναι αυτά που εφαρμόζονται σε όλες τις εκθέσεις του κόσμου. Κατασκευή (κολλήσεις,κτλ) , βάψιμο, φθορές κτλ, πρωτοτυπία θέματος, γενική εικόνα και παρουσίαση..

Τί σχέση όμως έχει αυτό που ρωτάς Σταύρο?

Για να καταλάβω πως έχει γίνει η κριτική και η βράβευση  ::icon_thumright::
Ευχαριστώ  ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:20:02 πμ »
Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε ένα γεγονός όσον αφορά σε επίσκεψη μου στη euromilitaire το 2007.
Παρεβρέθηκα κατά τύχη σε διάλογο μεταξύ διαγωνιζομένου και κριτή,συγκεκριμένα του κατόχου best of show του 2006  Douglas Lee,αυτό με τους πολωνούς που κάνουν επίθεση σε ένα Γερμανικό pz.
To 2007 λοιπόν κατέβασε ένα pzIV DΑΚ με κάτι Γερμανούς να βάζουν στοιχήματα σε χελωνοδρομείες - καλό ε;
Που θέλω να καταλήξω χωρίς να σας κουράσω.Δε πήρε λοιπον best αλλά ούτε χρυσό αν θυμάμαι καλά,αλλά ασημένιο.Όταν λοιπόν ρώτησε στον κριτή ΤΙ ΔΕ του έρεσε του είπε ότι το διόραμά σου είναι σα να έγινε από 2 διαφορετικούς μοντελιστές.Το άρμα λερωμένο και φθαρμένο,ενώ οι φιγούρες πεντακάθαρες χωρίς ίχνος σκόνης στα άρβυλα.(Ε,δεν ήταν ακόμη της μοδός ο MIG,τις δημιουργούσε ακόμη τις σκονούλες.)
Το θέμα όμως στην όλη υπόθεση είναι το πως άκουγε ο Lee τον κριτή,χωρίς να αντιδράσει ή να αρχίσει τον Ελληνική πατροπαράδωτη τσαμπουκαλεμένη συμπριφορά του στυλ
Τι λες τώρε ρε φίλε ,μα έχει 16.784 κομματάκια, 286.876, αποχρώσεις φωτοέτσι,φωτοαλλιώς την ʼρτα και τα Ιωάννινα επάνω φοράει,έχω πάρει χρυσά και best και θα μου πεις τώρα.....
Πολιτισμένα πράγματα.Τελικά η νοοτροπία μας φταίει.Πάρτε για παράδειγμα από την οδηγική μας συμπεριφορά(ένα τέταρτο μέχρι να ξεπαρκάρω από την έκθεση στην Αγγελάκη sorry γιατί κανείς δε παραχωρεί 2 δεύτερα προτεραιότητα να βγει ο άλλος με όπισθεν),μέχρι και το που πετάμε σκουπίδια.Ο κάδος 2 μέτρα απόσταση να είναι από μας,κάτω θα το πετάξουμε το πλαστικό του καφέ η την χαρτοπετσέτα.Δε λέω βέβαια Προς Θεού,ότι το κάνουν όλοι,αλλά.....μέχρι και πλαστικό μπουκαλάκι νερού και κουτί από γλυκά έχω φάει στην Εθνική από μ@λ@κ@ φορτιγατζή.
Στο θέμα μας...μοντελισμό κάνουμε,δε τρώμε το φαί του άλλου ούτε έχουμε να χωρίσουμε τίποτε.Αντίθετα αυτό μας ενώνει και πρέπει να αφήσουμε κατά μέρους ίντριγκες και πάθη.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:24:13 πμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:28:40 πμ »
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μακρινούς φίλους που τίμησαν την έκθεση της πόλης μας, ελπίζω να είχαν ένα καλό ταξίδι επιστροφής και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!  ::eusa_clap::
Γιάννης Γιαβάσης

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:36:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:44:22 πμ »
Μπραβο βρε καρντασια ωραια μοντελα συγχαρητηρια και για την εκθεση  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το video είναι 1 ώρας και χρειάζεται ενα μικρό μοντάζ (κάποιες "νεκρές" στιγμές)....δεσμεύομαι να "ανέβει" στο forum οσο γίνεται πιο σύντομα  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Παναγιωτη αναμενω με ενδιαφερον το σεμιναριο του Θαναση  :D  ::salut:: ::salut::
Θα ανεβει εδω η στις τεχνικες ??

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:51:02 πμ »
Το video είναι 1 ώρας και χρειάζεται ενα μικρό μοντάζ (κάποιες "νεκρές" στιγμές)....

... έπινε τη φραπεδιά του ο κ. Καθηγητής  ::glossa::

Θανάση, ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές και υποδείξεις  ::icon_thumright::

Πάνω απ' όλα ευχαριστούμε που μοιράστηκες με όλους μας τεχνικές που, με κόπο (όπως ξέρω), έχεις μάθει και έχεις δουλέψει πολλές ώρες μόνος σου  ::salut:: 
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:52:17 πμ »
Ολα τελεια αλλα τα επετειακα Α-7 ειναι το κατι αλλο...παιζουν πιο κοντινες φωτο?

::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:54:52 πμ »
Παραβρέθηκα κι εγώ στην έκθεση και οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. Οργανωτικά ήταν σαφώς πολύ καλύτερη από πέρσι και ήταν μια από τις καλύτερες εκθέσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ιστορία του ΠΗΓΑΣΟΥ. Αριθμό συμμετεχόντων και αριθμό μοντέλων δεν γνωρίζω, ίσως ήταν πάνω κάτω ίδιος με πέρσι. Εκείνο όμως που φαινόταν με την πρώτη ματιά ήταν η πολύ υψηλή ποιότητα δουλειάς του συνόλου σχεδόν των εκθεμάτων. Αυτά που βραβεύθηκαν άξιζαν ΟΛΑ να βραβευθούν.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές και σε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της έκθεσης και να ευχηθώ του χρόνου να γίνει ακόμα πιο καλή.

Φωτογραφίες από τα μοντέλα δεν θα βάλω,δεν έβγαλα άλλωστε γιατί δεν τα πάω καλά με τις φωτογραφίσεις (θα τις πάρω έτοιμες  :wink: ) θα βάλω όμως μερικές φωτογραφίες από παράπλευρες δραστηριότητες που υπήρξαν....  ::eetsmakelijk::

Ναι τον ταϊσαμε, όσο περισσότερο και καλύτερα μπορούσαμε (οφείλω όμως να ομολογήσω πως η φήμη που τον συνοδεύει ότι τρώει πολύ αποτελεί απλά έναν μύθο  :mrgreen: ). Η έκφραση του προσώπου του πιστεύω ότι τα λέει όλα....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χάρηκα ιδιαίτερα που για μια ακόμα φορά μου δόθηκε η ευκαιρία να "συμφάγω" και να πιω με φίλους μου από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Καβάλα, την Κομοτηνή, από τα Γιάννενα, και λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να γνωριστώ και με άλλους που πιθανότατα μιλάμε μέσα στο mc. Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα και μίλησα έστω και για λίγα μόνο δευτερόλεπτα με τον Κώστα Ροδόπουλο από την Ίο.

Πάρτε κι άλλες φωτογραφίες και δείτε πόσο "χάλια" περάσαμε.

Εύχομαι και του χρόνου να έρθουν όλα καλά και να ξαναβρεθούμε και να διασκεδάσουμε τόσο πολύ.

Ο.... άλλος...
  ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:56:16 πμ »

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:02:37 πμ »
Φίλοι sorry που αργώ αλλά είπαμε αρχεία πρπ 4mbs έκαστη  :oops: :oops: :oops: :oops:  Υπάρχει φωτογραφημένο το 99,9% των εκθεμάτων  ::salut:: ::salut:: ::salut::  Λίγη υπομονή ζητώ  :oops: :oops: :oops:  Sorry σ' οσους δεν "αργούν" οι φώτο λόγω "όγκου"  :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:04:19 πμ »
Καλες οι φωτο δεν λεω,αλλα μηπως για να ανεβουν ολες θα φτασει το topic 50 σελιδες? :roll:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:06:16 πμ »
Τελικά οι μοντελιστικές εκθέσεις γίνονται στη χώρα μας για 2 λόγους.

1ον. Για να γνωρίζεις υπέροχους  φίλους-συναδέλφους και τους κόπους τους (εγώ φέτος στον Πήγασο γνώρισα το φανταστικό team των Ιωαννίνων, τον φίλο SnakeEye από την Κομοτηνή, κάμποσους Θεσσαλονικιούς επιπλέον αυτών που ήδη ήξερα  κλπ κλπ...
2ον  Για να μη γνωρίζεις «γελοίους τύπους»...απλά να τους διαβάζεις....

Και του χρόνου λοιπόν ακόμα μιά πιό καλή έκθεση.

Ευχαριστώ όλους όσους κόπιασαν για να διασκεδάσω ένα διήμερο στον όμορφη και φιλόξενη πόλη σας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:22:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #195 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:25:14 πμ »
Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου, στην οργάνωση της έκθεσης και στα παιδιά που έτρεξαν και κοπίασαν για να γίνει αυτό, ήταν σαφώς ανώτερη από πέρυσι και ελπίζω να συνέχιση έτσι.
Χάρηκα που γνώρισα φίλους από άλλα μερί(τα παιδιά απο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ όλα τα λεφτά) άλλα και είδα παλιούς φίλους.
Τελος θα ήθελα να πω 3 αρνητικά:1. Πλέον είναι γνωμη μου οτι πρέπει να μπει κατηγορία Εκτός Συναγωνισμού  και Sci Fi.
kai 2. Πιστεύω οτι τα μοντέλα των κριτών πρέπει να είναι εκτός συναγωνισμού, δύστυχος κατά την απονομή ακούστηκαν σχόλια για αυτό το θέμα.
3. κατα την απονομη τ καλο θα ηταν να υπαρχει και προσφώνηση της δουλειάς για την οποία βραβεύετε κάποιος.
Και πάλη συγχαρητήρια για την μεγάλη αλλαγή απο πέρυσι
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #196 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:29:06 πμ »
Την θερμή μου καλησπέρα από τα ...κρύα Γιάννενα  8)
Η αποστολή έφτασε σώα και αβλαβής στην βάση της (μέλη και μοντέλα :mrgreen:)
Επειδή η ώρα είναι περασμένη δεν θα μακρυγορήσω (θα το κάνω αύριο με την ησυχία μου  :mrgreen:)
Απλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από τον Πήγασο,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στην έκθεση  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::(είτε σε οργανωτικό είτε σε επίπεδο συμμετοχών με έκθεμα) και τέλος, χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα επιτέλους από κοντά (face to face) πολλά παιδιά από το forum που τα γνώριζα ώς ένα απλό nickname...  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Τα υπόλοιπα αύριο...  ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #197 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:33:58 πμ »

• Scale 1/35
  • *