Αποστολέας Θέμα: Renault UE Chenilette...........1/35  (Αναγνώστηκε 3426 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Renault UE Chenilette...........1/35
« στις: Ιουνίου 14, 2009, 10:38:55 πμ »
   Αγαπητοί συφορουμίτες καλημέρα σας.

Καιρό τώρα παλεύω ένα άρμα στην..........1/35,προσπαθώντας να ξεφύγω γιά λίγο από την παραδοσιακή (γιά μένα) 1/72.
   Βέβαια γεγονός είναι πως δεν απομακρύνθηκα ιδιαίτερα καθώς το 35άρι Cheniette είναι μικρότερο από ένα 72άρι Panzer  :roll:
   Αν καί το έχω ξεκινήσει προ καιρού,οι ιδιαίτερα αργοί μοντελιστικοί ρυθμοί μου με αποτρέπουν να ανεβάσω άλλο ένα μοντέλο που η συνέχειά του θα αργήσει..........

Μιά πρώτη εικόνα του κιτ μπορείτε να δείτε εδώ..........
http://www.internetmodeler.com/2002/august/first-looks/Mirage_Renault.htm
   καί παρ' όλο που υπάρχουν κάποια λευκά πλαίσια φωτογραφιών,αν πατήσετε πάνω τους μπορείτε να τα ανοίξετε.

Η ερώτησή μου είναι η εξής.........

Το κιτ προτείνει μιά τρίχρωμη Γερμανική παραλλαγή του 1944 με τα χρώματα humbrol 117  98  καί  83 που μπορείτε να την δείτε στο παραπάνω link.

Οι ειδικοί,συμφωνείτε με τα παραπάνω χρώματα............ :roll: :roll:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...................

Συνεχίζετε..........   

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Renault UE Chenilette...........1/35
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 14, 2009, 11:08:11 πμ »
Απέχω πολύ από του να είμαι ειδικός σε οτιδήποτε, οι αναφορές μου όμως για την τρίχρωμη του 1944 δίνουν για Humbrol 94, 105 και 160, dunkelgelb, olivgrun και rottbraun αντίστοιχα με βασικό το 94 και πάνω του βαμένα τα 105 και 160.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 14, 2009, 12:36:24 μμ »
Νίκο
με την ερωτηση σου επαναφερεις εαν κλασικό ερώτημα.
πόσο πιστά είναι τα χρώματα των εταιρειών όταν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένες παραλλαγές και "κωδικούς" ?
και υπάρχουν απόλυτα "πιστά" χρώματα ανεξαρτήτως εταιρείας ?

άποψη μου, ιδίως για μοντέλα αρμάτων που έχουν πολλές φθορές και υπάρχουν πολλές αλοιώσεις των αποχρώσεων,
είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες μιας συγκεκριμένης εταιρείας.

στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος σου έδωσε την πρόταση της Humbrol
ενώ εαν πάρεις πχ. τα χρώματα της Lifecolor στη συλλογή Νο1 για τα Γερμανικά άρματα θα έχεις τη δική της εκδοχή.
σε Tamiya πάλι τη δική της.

και ολες οι παραπάνω ενώ αναφέρονται υποτίθεται στην ίδια παραλλαγή έχουν διαφορές μεταξύ τους.

δεν ξερω εαν βοήθησα.

καλή τύχη και καλή επιτυχία

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 14, 2009, 12:51:15 μμ »
Νίκο
με την ερωτηση σου επαναφερεις εαν κλασικό ερώτημα.
πόσο πιστά είναι τα χρώματα των εταιρειών όταν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένες παραλλαγές και "κωδικούς" ?
και υπάρχουν απόλυτα "πιστά" χρώματα ανεξαρτήτως εταιρείας ?

άποψη μου, ιδίως για μοντέλα αρμάτων που έχουν πολλές φθορές και υπάρχουν πολλές αλοιώσεις των αποχρώσεων,
είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες μιας συγκεκριμένης εταιρείας.

στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος σου έδωσε την πρόταση της Humbrol
ενώ εαν πάρεις πχ. τα χρώματα της Lifecolor στη συλλογή Νο1 για τα Γερμανικά άρματα θα έχεις τη δική της εκδοχή.
σε Tamiya πάλι τη δική της.

και ολες οι παραπάνω ενώ αναφέρονται υποτίθεται στην ίδια παραλλαγή έχουν διαφορές μεταξύ τους.

δεν ξερω εαν βοήθησα.

καλή τύχη και καλή επιτυχία

Σ.Σ.

Τώρα αν σου πω πως με βοήθησες,θα σου λέω ψέματα...... :?

Γεγονός είναι πως η πρόταση της εταιρείας μου δείχνει λίγο.........κάπως,γι αυτό καί προβληματίζομαι.

Επειδή όμως δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δω ένα πραγματικό  Chenilette (ούτε κανείς άλλος σ' αυτό το φόρουμ υποθέτω) είμαι σε αμφιβολία γιά το πως πρέπει να κινηθώ.

Σε λίγη ώρα θα την πέσουμε γιά φαγητό,θα πιούμε καί δυό τρείς μπύρες με τους συννεργάτες μου Νίκο καί Χρήστο  ::kerasma::, θα κάνουμε τριμερές meeting   ::gathering::   καί θα βγάλουμε την τελική απόφαση περί της χρώσεως του άρματος  ::painting::.

Θα ενημερωθείτε αρμοδίως........ ::pc024::

Καί σ' όποιον αρέσουμε.......... ::077devil::

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 14, 2009, 01:07:37 μμ »
Καλα αμα πλακωθειτε στις μπυρες  τελειο θα βγει  :mrgreen:
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 14, 2009, 01:44:59 μμ »
Καλα αμα πλακωθειτε στις μπυρες  τελειο θα βγει  :mrgreen:

Ναί αγαπητέ μου. Εμείς εδώ έτσι το 'χουμε.  :D

Όλοι μαζί κι όποιος αντέξει........ :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 14, 2009, 02:47:30 μμ »
Καλά, προβλέπω μέχρι να βγάλετε απόφαση θα έχετε καναλώσει κανένα κιβώτιο μπύρες..... τελικά όπως φαίνεται "παντού υπάρχει ένας ΜΥΘΟΣ"...  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 14, 2009, 02:56:31 μμ »
Νίκο φίλε μου στο βιβλίο "French Beute-panzers" διαβάζω οτι σε πολλά "UE" λόγω 2ης γραμμής (μετόπισθεν) αλλά και έλλειψης χρωμμάτων, οι γερμανοί άφηναν το γαλλικό κίτρινο χρώμμα και αρκούνταν σε λωρίδες απο καφέ ή πράσινο  :roll: :roll: :roll: :roll:  Να κοιτάξω λίγο το χρωμματολόγιο της Steel Masters για τα γαλλικά άρματα / οχήματα και θα σου πώ  ::salut:: ::icon_thumright::
......ααααααα στην υγειά σας - μας   ::kerasma:: ::kerasma:: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 14, 2009, 05:26:24 μμ »
Το 44 πότε;
Γιατί υπάρχουν αναφορές και για παλιά τσεχοσλοβάκικα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στα γαλλικά άρματα προς το τέλος του 44...
ʼσε βέβαια που η ποιότητα των γερμανικών χρωμάτων δεν ήταν αυτή των αρχών του πολέμου...

Παράθεση
αλλά και έλλειψης χρωμμάτων, οι γερμανοί άφηναν το γαλλικό κίτρινο χρώμμα και αρκούνταν σε λωρίδες απο καφέ ή πράσινο
Και αυτό αληθεύει - όπως και το ότι χρησιμοποίησαν χρώματα που είχαν κατάσχει μετά την κατάληψη του Βισί...

Με λίγα λόγια: ότι και να χρησιμοποιήσεις θα βγει σωστό...

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 14, 2009, 05:35:45 μμ »
       Περιμένοντας λοιπόν τις εις βάθος έρευνες του αγαπητού Πανίκου,ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει ατόφια την Γαλλική..........φινέτσα του κουβά,προχωρώ στην δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών του (του άρματος,όχι του Πανίκου  :mrgreen: )

Βραβείο κερδίζει όποιος βρεί ποιό είναι το εμπρός μέρος του άρματος καί ποιό το πίσω...... :mrgreen:
   Ο κουβάς που βλέπετε στο πίσω μέρος του......κουβά,δεν έχει κολληθεί........
   Αν καί η λεπτομέρειά του κιτ είναι ικανοποιητική γιά το μέγεθός του,φαίνεται να έχει αρκετές ελλείψεις σε σχέση τουλάχιστον με τις εικόνες του κουτιού.

Συνεχίζεται........... 

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 14, 2009, 06:38:32 μμ »
Βραβείο κερδίζει όποιος βρεί ποιό είναι το εμπρός μέρος του άρματος καί ποιό το πίσω...... :mrgreen:
Ο κουβάς που βλέπετε στο πίσω μέρος του......κουβά,δεν έχει κολληθεί........

:shock: :shock: :shock: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 14, 2009, 06:40:12 μμ »
Βλέπω τελικά ότι οι μπύρες του μεσημεριού απέδωσαν :!:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 14, 2009, 06:55:10 μμ »
Η συναρμολόγιση έγινε πριν ή μετά τις μπύρες;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 14, 2009, 06:57:04 μμ »
Η συναρμολόγιση έγινε πριν ή μετά τις μπύρες;

Ποιά συναρμολόγηση ?............. :roll: ::Alcooli5:: ::karekla_gelio::

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:05:23 πμ »
Καταρχάς μην καταναλώνετε μπύρες και μετά μοντελάρετε απο τη στιγμή που μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα!! ::icon_thumright:: :twisted: :twisted:Για να σοβαρευτούμε λίγο αν αποφασίσεις να την κάνεις το 1944 να σε πληροφορήσω πως οι περισσότερες τανκέτες υπάγονταν στην ταξιαρχία Becke και έδρασαν στην περιοχή της Νορμανδίας!Για περισσότερες πληροφορίες ψάξε στο axis history forum και θα βρείς αρκετό υλικό ή στο beautepanzer.ru.Ελπίζω να σε βοήθησα! ::077devil::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 16, 2009, 11:45:09 μμ »
Καλή συνέχεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 17, 2009, 12:55:19 πμ »
Φίλε μου Νίκο καλημέρα  :wink: :wink: :wink: μετά απο "μελέτη" διάφορων βιβλίων για το UE 630 (f) κατέληξα στο εξής......λοιπόν απο τα 5000 συνολικά UE που παράχθηκαν αιχμαλωτίστηκαν τα περίπου 3000.  Ολα αυτά είτε διατήρησαν το αρχικό τους χρώμμα  ::arrowred::  Vert claire militaire  (Humbrol 159) είτε βάφτηκαν στο γνωστό Panzer Grey  :wink: :wink: :wink:  Προσοχή τα UE του γαλλικού στρατού ΔΕΝ ήταν με παραλλαγή σαν τα Lorraine ή τ' άλλα άρματα (Hotchkiss + Renault κτλ) μιας και δεν ανήκαν στο ιππικό (η Γαλλία τ' άρματα της τα είχε στο ιππικό) αλλά στο πεζικό.  Έτσι πολλές μονάδες της Wehrmacht αλλά και της Luftwaffe διατήρησαν το αρχικό γαλλικό χρώμμα ή το άλλαξαν σε panzer grey, απλά προσθέτοντας γερμανικές πινακίδες και σταυρούς --- ενώ το 70% αυτών διατήρησαν ακόμα και τα γαλλικά σήματα + πινακίδες  :shock: :shock: :shock:
 Μετά το '43 ΟΣΑ επέζησαν (μιας και ήδη ήταν ξεπερασμένα) βάφτηκαν σε Dark Yellow......Τώρα εξαιρέσεις αποτελούν οσα UE μετεξελλίχθηκαν απο την Becker.  Έτσι πολλά UE εξοπλίστηκαν με πολυβόλα MG-34  ή τσέχικα MG ZB 30 ή απλά απέκτησαν υπερκατασκευές για παρατήρηση πυροβολικού. Αυτά και ΜΟΝΟ αυτά ήταν βαμμένα με Dark Yellow και κάποιες φορές είχαν "φιδάκια" απο το κλασσικό Vert Claire Militaire (απο τα πολλά αποθέματα που εξόπλιζε η κυβέρνηση του Vichy). ΜΟΝΟ η 21η Panzer div. είχε 22 UEs με κανονική τρίχρωμη γερμανική παραλλαγή  :!: :!: :!:
 Μεγάλη εξαίρεση αποτελούν τα 2 UEs της 227ης μεραρχίας πεζικού (Γαλλία 1943) που ήταν βαμμένα ολόμαυρα διατηρώντας τα γαλλικά διακριτικά, τα οποία ήταν για κηδείες ανώτερων αξιωματικών......

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 17, 2009, 08:06:24 πμ »
Ένα που υπάρχει στο Ενβαλίντ στο Παρίσι είναι βαμμένο πράσινο (με όλο το ρίσκο που κουβαλάνε τα εκθέματα των μουσείων)

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 17, 2009, 12:35:47 μμ »
    Δύο μέρες έκανε ανασκαφές στα υπόγεια ο Πανίκος γιά να μπορέσει να δώσει μιά κατατοπιστική απάντηση.Παρά τον κίνδυνο να καταπλακωθεί από τις χιλιάδες των άφτιαχτων κιτ τελικά τα κατάφερε.
    Φαίνεται να πλησιάζουμε στην λύση του θέματος κι αυτό είναι ευχάριστο.

Το ερώτημα πλέον είναι...........

Τα 22 τρίχρωμα  UEs της 21ης έφεραν τις ρουκέτες του εν λόγω μοντέλου ?  Αν ναί προχωράμε ως έχουμε. ::icon_thumright::   Αν όχι........ :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 17, 2009, 01:03:49 μμ »
   ....Αν όχι........ :roll: :roll:
Αν όχι το φτιάχνεις όπως γουστάρεις εσύ και πάλι καλό θα είναι και θα γουστάρουμε κι εμείς.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Και άμα μπορεί κανείς ας αποδείξει ότι δεν υπήρχε το συγκεκριμένο όπως το "οραματίστηκες" εσύ  :wink: :mrgreen:

Καλή συνέχεια Νικ.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 17, 2009, 01:21:50 μμ »
   ....Αν όχι........ :roll: :roll:
Αν όχι το φτιάχνεις όπως γουστάρεις εσύ και πάλι καλό θα είναι και θα γουστάρουμε κι εμείς.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Και άμα μπορεί κανείς ας αποδείξει ότι δεν υπήρχε το συγκεκριμένο όπως το "οραματίστηκες" εσύ  :wink: :mrgreen:

Καλή συνέχεια Νικ.  ::icon_thumright::

Σωστότατη απάντηση,κέρδισες με την αξία σου την συμμετοχή σου στην επόμενη γύρα με μπύρες. ::icon_thumright::

Παρ' όλα αυτά θα περιμένω λίγο τις τελικές απαντήσεις καί αν δεν τις έχω λάβει μέχρι να είμαι έτοιμος να βάψω,τότε θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.........πιστά. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 17, 2009, 01:28:32 μμ »
Τι λες ρε συ Νίκο, μην το κάνετε τόσο επιστήμη, εδώ ένα F-16 πάμε να βάψουμε που το έχουμε σε χίλιες φωτογραφίες και το βλέπουμε και liive άμα λάχει και πάλι δεν μπορούμε να πετύχουμε τις τονικότητες όπως θέλουμε. Αλλά ακόμη και αν τις πετύχουμε, λίγες πτήσεις αρκούν για να τις αλλάξουν και πάλι....

Οπότε τι ψάχνεις; Βουρ στον πατσά, εεεε στη μπογιά ήθελα να πω...

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 19, 2009, 10:59:34 πμ »
Νικόλα φίλε μου sorry για την αργοπορεία αλλά βλέπεις ---- "μικρή ανωτέρα βία"  aka Δομινίκη και οτι συνεπάγεται  :D :D :D ---  λοιπόν ενδιαφέρεσαι για εκείνα που ήταν τύπου "Stuka zu fuss"......απ' αυτά εξ' αρχής να σου πώ οτι κανένα δεν είχε παραλλαγή  :!: :!: :!:  και κανένα δεν ανήκε στην 21η Pz Dv.   Ολα αυτά με τους εκτοξευτές (πίσω στην καρότσα ή πλάι) έδρασαν κυρίως με την 302 Sp. Abt. (μονάδα ειδικών αρμάτων) ή με τις 2 ανεξάρτητες ίλες 573 / 574 (  ::dontknow:: ::dontknow:: ) στην Νορμανδία, κυρίως κατα την απόβαση των συμμάχων.  Η 302 Sp. Abt. διέθετε κυρίως τον πρώτο τύπο (με εκτοξευτήρες πίσω) και αρκετούς Goliath. Τώρα το 90% όλων αυτών των μετασκευών ήταν βαμμένα με το γνωστό Dark Yellow ενώ το υπόλοιπο 10% (τα περισσότερα εκ' των οποίων με εκτοξευτήρες στο πλαι) ήταν βαμμένα με Panzer Grey.  Γιατί όμως αυτό  :?: :?:  Σαν αρχική μετασκευή, έμπνευση του Κου Rommel παρακαλώ  8) 8) , ήταν αυτά με τους πλαινούς -- μετασκευή που γινόταν στην Becker.....οπότε διατήρησαν το αρχικό panzer grey του 1940-41.....όταν διαπίστωναν σιγά σιγά οτι με τους εκτοξευτές στο πλαι, δεν είχαν καλή σκόπευση άλλαξαν το σύστημα και τους προσάρμοσαν πλέον πίσω στην καρότσα κολλώντας ταυτόχρονα μια ακίδα ακόπευσης μπροστά απο τον οδηγό......αυτό όμως πλέον το '43 οπότε και τ' άρματα βαφόντουσαν πλέον με Dark Yellow.
 Ελπίζω να βοήθησα λίγο Νίκο  :wink: :wink: καλή συνέχεια λοιπόν φίλε ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 19, 2009, 11:43:12 πμ »
       ʼρα πάμε γιά panzer gray  :?

Γιά να πω καί την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει αυτή η ιδέα του γκρίζου,αλλά τί να κάνω που πρέπει να είμαι ''περίπου'' σωστός γιά να μην μας την πούνε οι .......ξερόλες. :wink:
       Θα βάλω πάντως τις εκπαιδευτικές ρουκέτες που είναι κίτρινες γιά να σπάει το πολύ γκρίζο. ::icon_thumright::

Όλα αυτά βέβαια θα συμβούν,αααααααααααααν κατά το προσεχές σαββατοκύριακο τοποθετηθούν σωστά οι ερπύστριες. Αν όχι,ο Rommel  θα δεί μιά νέα μετασκευή του άρματος σε...........αεριωθούμενο. ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 19, 2009, 11:57:10 πμ »
Ωχχχχχχχχ το κιτ της Mirage είναι  :?: :?: :?: :?: ερπύστριες  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: Νίκο καλή αντοχή φίλε μου  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: αααααα και να σκέφτεσαι "Χαλλλλλαρά.....χαλλλλαρά και ξανά χαλλλλαρά"  :wink: :wink: :wink: :wink:  Πέρα της πλάκας.....ΜΗΝ δοκιμάσεις να τις κόψεις με το κοπτάκι απο τα πλαίσια  ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: Ακούμπα το πλαίσιο σε μια επιφάνεια και με ενα x-acto με καινούργια λάμα προσπάθησε να τις κόψεις με λίγη πίεση και σταθερά....θρυμματίζονται σαν "πουτ@νες"  :wink: :wink: :wink: :wink:

Tags: