Αποστολέας Θέμα: Torgau Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΛΤΑ  (Αναγνώστηκε 12917 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Απ: Torgau Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΛΤΑ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 15, 2009, 06:17:17 μμ »
O Dim 57 ξαναχτυπά. Με πολλούς τρόπους :twisted: :twisted: :twisted:

Με υπέροχο διόραμα, φροντισμένο ΣΧΕΔΟΝ σε κάθε λεπτομέρειά του. Και συνεχίζοντας την δική του παράδοση ....χρησιμοποιώντας λάθος οχήματα.

Μα βρε φίλε Stuart M3 με χρώματα και σήματα Τυνησίας στον Έλβα το 45? :shock: :shock: :shock: Αυτά είχαν αποσυρθεί ακόμα και από τον Ειρηνικό τότε, για χάρη της σειράς των Μ5

Έχουμε βέβαια ανταλλάξει τις σχετικές απόψεις μας στο παρελθόν, αλλά η "ανορθογραφία" παραμένει και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον), αδικεί τον κόπο σου και τη δουλειά σου, τη στιγμή μάλιστα που και τα δύο αξίζουν πολλά μπράβο.

Κάτι επίσης δεν μου πάει καλά με τη θυρίδα του αρχηγού στο ρώσικο Stuart

ΔΚ

ΥΓ Οι Ρώσοι μπορεί να είχαν γλυτώσει μερικά (αν και δύσκολο), οπότε αυτό ίσως και να "παίζει"

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 15, 2009, 06:25:01 μμ »
δυσμενης μεταθεση ειναι απο τα ζεστα στα κρυα
αφου το γραφω οτι αυτοσυγχωρουμαι συνονοματε με εκανες και γελασα αλλα........
αυτη τη φορα εχεις δικιο μεγαλο  ::salut::

Θεοφιλε  ::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 15, 2009, 06:30:26 μμ »
παντως συνονοματε αν απο ολο αυτο το κειμενο που εγραψα οι παρατηρησεις σου ηταν αυτες τοτε ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 15, 2009, 06:50:08 μμ »
Για τα υπόλοιπα τι παρατήρηση να κάνω?

Αφού είναι σωστά αυτά που γράφεις και καλοφτιαγμένα αυτά που φτιάχνεις (πάλι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::).

Αχ βρε Δημήτρη .... Αν έβαζες δυο Σερμανάκια (ένα Μ4Α3 αμερικάνικο και ένα Μ4Α2 ρώσικο) όλα θα ήταν τέλεια και δεν θα άλλαζες και τίποτα ούτε από το στήσιμο ούτε και από την (πολύ ωραία, ανθρωπιστική αλλά και τελικά πικρή) ιδέα σου.

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 15, 2009, 07:53:08 μμ »
τιποτα δεν θα αλλαζε μονο δυο κτηρια επι πλεον γιατι η βαση επρεπε να διπλασιαστει για να χωρεσουν δυο σερμαν και τεραστιο διοραμα
για να δειξεις ενα χαιρετισμο στο κεντρο

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 15, 2009, 08:06:26 μμ »
Μπραβο Μητσο πολυ καλα δουλεμενο.
Και εμενα δεν μου καθονται καλα στο ματι τα Μ3 αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτες !
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος kozadogg

• Scale 1/48
  • *
  • Κώστας Κοζαδίνος
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 15, 2009, 08:42:12 μμ »
Μεχρι στιγμής απλά θαυμαζα τα ποσταρισματα σου.
Τωρα θεωρω υποχρέωση μου να γραψω για ενα και μοναδικό λόγο.
Να υποκλιθώ στο μεγαλείο της καλλιτεχνικής σου ιδιοφυιας
 ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 15, 2009, 08:55:25 μμ »
Μητσο δεν ειναι θεμα ορεξης αλλα αναγκης τα m3 σωστα ειναι αν εξαιρεσεις τα σηματα του αμ/κου απλα ηθελα δυο μικρα σε μεγεθος
για τους λογους που προανεφερα

Κωστα(? kozadogg )ευχαριστω ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 15, 2009, 08:56:55 μμ »
Πότε το ξεπέταξες βρε θηρίο  ;;;  Καταπληκτικό αποτέλεσμα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   Εμένα πάντως, πιο πολύ με τράβηξε το τελικό αποτέλεσμα των κτιρίων  ::icon_thumright::

Εγώ λέω σιγά σιγά να αποσύρομαι από το club ..... ένα κιτ έχω αρχίσει και το παιδεύω και με παιδεύει 3 μήνες τώρα !!!  :lol: :lol:

::icon_antegeia::   τα λέμε στο club ... μαγειρικής !!!  ::glossa::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 15, 2009, 09:11:32 μμ »
Νικολα το scud ειναι πιο δυσκολο απο τα πιτσουνια αυτα να εισαι σιγουρος
δευτερο μου εφαγε χρονο και το ξεαραχνιασμα με το εργαλειο :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος panossake

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 15, 2009, 10:15:18 μμ »
 Ο Δημητρης οπως παντα..  ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 15, 2009, 10:25:20 μμ »
Δημήτρη
θα επαναλάβω κάτι που σου έχω πει σε πμ
χαραμίζεις το ταλέντο σου :( :( :(
τι νόημα έχει να κάνεις τα ίδια και τα ίδια :roll: :roll: :roll:
υποτίθεται ότι σε κάθε καινούργια δουλειά μας βελτιωνόμαστε

τώρα η ιδέα της ...αυτοσυγχωρήσεως για ένα διόραμα που είναι what if, μάλλον είναι κακό παράδειγμα για τους μελλοντικούς μοντελιστές

στο κατασκευαστικό, θα περιοριστώ στα παρακάτω:
θα μπορούσες να "γυαλοχαρτάρεις" το γύψο, που φαίνεται εκτός κλίμακας
το δένδρο δεξιά, στη θέση σου θα το αφαιρούσα
το βάψιμο στα άρματα είναι αν μη τι άλλο βιαστικό  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 15, 2009, 11:28:54 μμ »
 ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βρε Πετρο μηπως κρινεις πολύ αυστηρα .Πόσοι απο μας φτιάχνουμε τετοια διοραματα.(εγω προσωπικα ειμαι
ανίδεος) Για μένα ειναι φανταστική δουλειά,περα απο τις τεχνικές και ιστορικές ανακρίβειες.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 15, 2009, 11:29:13 μμ »
Πετρο μου επειδη μαλλον εσυ επαναλαμβανεσαι σε στερεοτυπα οπως τα δυσκολα τα καταφερνεις κλπ
Επειδη σε κανενα ποστ μου δεν ειδες την ουσια αλλα μονο παρατηρησεις εκανες θα το πω της πλακας
πχ στους παγους σε πειραξε απο ολο αυτο η ερπυστρια και αλλα πολλα που τωρα βαριεμαι
απο την αλλη παρουσιαζεις το ευκολα και γρηγορα και τα ερειπια που μια παρατηρηση δεν εχω κανει
λες να μην ειχα?
θα το πω μια φορα ακομη δεν εχω σκοπο να αλλαξω οτιδηποτε με ευχαριστει και τον τροπο που εγω το βλεπω
δεν θελω να ειμαι προτυπο για κανενα νεαρο μοντελιστη αλλωστε συχαινομαι τα προτυπα και τα fashion victims των
δεν θελω να περιφερω οτιδηποτε φτιαξω σε modelling magazineς-forumς ως επιταφιο εχοντας αρκετη αυτοεκτιμηση
αν ποσταρω το κανω μονο για να "μιλαμε" οι ασχετοι μεταξυ μας και οπως βλεπεις το κανω πολυ λιτα αποφευγοντας
το εβαλα μια ροδα δοξαστε με
επισης καμμια απο τις τεχνικες παρατηρησεις σου δεν γινεται δεκτη γιατι ειναι λαθος

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 15, 2009, 11:38:15 μμ »
Πανο και Γιωργο σας ευχαριστω αλλα φοβαμαι οτι το μοντελιστικο σας γουστο δεν ειναι καλο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 15, 2009, 11:43:14 μμ »
 Παιδιά......   ::pop:: ειρήνη ημήν  ::pop:: ::pop::

::trinken_002:: ::trinken_002::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 15, 2009, 11:57:30 μμ »
Μητσάρα ο καθένας εχει προσωπική αποψη και μπορει να την εκφράσει  ελευθερα.
Νομίζω αυτό ειναι αποδεκτό απο ολους.
Την δικιά μου την εξεφρασα επειδη την πιστευω, και ας θεωρηθώ κακόγουστος.

pitbullman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 16, 2009, 02:59:47 πμ »
dim57 καταρχας συνχαρητηρια για το πολλυ ομορφο διοραμα σου αλλα προπαντων σε ευχαριστω πολλυ για το χρονο που σπαταλας για να δειξεις την ομορφη δουλεια σου σε ολους εμας και να βοηθησεις οποιον χρειαζεται τη βοηθεια σου αλλα και να μοιραστεις την αποψη σου και τη γνωμη σου με τετοιο τροπο που πραγματικα μου εχει κανει εντυπωση και τι ενοω με αυτο οτι παρολο που λες αυτα που πιστευεις τα λες με καθαρη προθεση βοηθειας και βελτιωσεις εκει που πιστευεις οτι μειονεκτει κατι ή καποιος αλλα συναμα χωρις να απογοητευσεις το ιδιο το ατομο που το εχει κατασκευασει η να το μειωσεις ισα ισα το κανεις να θελει να το προσπαθησει γιατι impossible is nothing και παντα σεβομενος το πρωσοπικο γουστο σε αυτον που αναφερεσαι.προσωπικα δε σε γνωριζω αλλα εισαι ενα απο τα ατομα που μεσα απο αυτο το χωρο θα ηθελα να γνωρισω ισως στο αποτερω μελλον γιατι εχεις αποδειξη τουλαχιστον σε μενα οτι εισαι μοντελιστης με @@ και οχι @@ μοντελιστης και πανω απολα το κανεις γιατι γουσταρεις.τωρα οσο αναφορα τα αρματα εγω που δεν εχω ιστορικη γνωση και στη παρουσα φαση δεν με ενδιαφερη να καταπιω τονους βιβλια για να φτιαξω ενα διοραμα ποσως που με απασχολει και τα λεωνιδας να εβαζες ποιο πολλυ θα μου αρεσε  :lol: :lol: :lol: και φιλε κλεινοντας οι λαλακες μια ζωη και 2 και 3 ζωες λαλακες θα παραμεινουν και θα προτιμουσα προσωπικα αντι να δειχνουν με τη πρωτη ευκαιρια ποσο λαλακες ειναι να μας εδειχναν και καμμια δουλεια τους να βοηθησουν και μας τους νεους μοντελιστες.συγνωμη για το συγκεκριμενο σχολιο που κανω στη παρουσιαση σου αλλα πραγματικα αυτα ενιωθα να πω..και παλι μπραβο που μοιραζεσε μαζι μας τον κοπο σου το χρονο σου τα λεφτα σου  με αγνωστους ,περιεργους και πολλες φορες κομπλεξικους αλλα και μερικους αγνωστους φιλους. ::salut::  ::salut::  ::salut:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 16, 2009, 03:21:36 πμ »
Παληκαρια,ξεφευγετε με χαρακτηρισμους -εστω κι αοριστους-  :roll:

Οι αμεσα εμπλεκομενοι ειπαν τη γνωμη τους ,βγαλαμε τα συμπεασματα μας και παρακαλω ας θεωρηθει εδω το θεμα ως ληξαν.

Δημητρη πολυ ομορφο το διοραμα σου ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 16, 2009, 06:31:49 πμ »
Πετρο μου επειδη μαλλον εσυ επαναλαμβανεσαι σε στερεοτυπα οπως τα δυσκολα τα καταφερνεις κλπ
Επειδη σε κανενα ποστ μου δεν ειδες την ουσια αλλα μονο παρατηρησεις εκανες θα το πω της πλακας
πχ στους παγους σε πειραξε απο ολο αυτο η ερπυστρια και αλλα πολλα που τωρα βαριεμαι
απο την αλλη παρουσιαζεις το ευκολα και γρηγορα και τα ερειπια που μια παρατηρηση δεν εχω κανει
λες να μην ειχα?
θα το πω μια φορα ακομη δεν εχω σκοπο να αλλαξω οτιδηποτε με ευχαριστει και τον τροπο που εγω το βλεπω
δεν θελω να ειμαι προτυπο για κανενα νεαρο μοντελιστη αλλωστε συχαινομαι τα προτυπα και τα fashion victims των
δεν θελω να περιφερω οτιδηποτε φτιαξω σε modelling magazineς-forumς ως επιταφιο εχοντας αρκετη αυτοεκτιμηση
αν ποσταρω το κανω μονο για να "μιλαμε" οι ασχετοι μεταξυ μας και οπως βλεπεις το κανω πολυ λιτα αποφευγοντας
το εβαλα μια ροδα δοξαστε με
επισης καμμια απο τις τεχνικες παρατηρησεις σου δεν γινεται δεκτη γιατι ειναι λαθος

παραβλέπεις ότι μίλησα για το ταλέντο σου
παραβλέπεις ότι σε παλαιότερα διοράματα σου ( πάγοι, θάλασσα) ανέφερα ότι καταφέρνεις τα δύσκολα

προφανώς έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση για το μοντελισμό σε σχέση με την ιστορική ακρίβεια, σωστή κατασκευή, επιμονή σε λεπτομέρεια κλπ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 16, 2009, 06:58:37 πμ »
Αριστούργημα Δημήτρη αυτό έχω να πώ και να μην δίνεις έμφαση σε διάφορα σχόλια.Και πάλι μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 16, 2009, 11:10:33 πμ »
το θεμα εχει ληξει καλο θα ηταν να μπορουσαμε να βελτιωθουμε κατα πολυ ωστε να αρεσουμε σε ολους
καλο θα ηταν η κριτικη να ειναι καλοπιστη και να στηριζεται σε αυτο που βλεπω και οχι σε φορμες
ουτε στους χρονους κατασκευης,αλλοι το εχουν και το χαιρονται αλλοι οχι και το φοβουνται
κανεις λοιπον δεν θα γινει τελειος ας γινουμε λοιπον καλυτεροι
ζηταω προσωπικα συγνωμη για την ενταση απο ολους ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 16, 2009, 11:54:24 πμ »
...πάντως ανοίγοντας το post και βλέποντας την Α/Μ φωτογραφία εύκολα ξεγελιέσαι...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
...μετά, βεβαίως - βεβαίως,  χαζεύεις και με τις έγχρωμες   ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 16, 2009, 11:55:09 πμ »
Αγαπητέ Δημήτρη εμένα πάντως, σε γενικές γραμμές μου αρέσει και ας με χαρακτηρίσεις κακόγουστο. Το όλο στήσιμο και η σκηνοθεσία σου είναι ωραία. Η δουλειά που έχεις κάνει στα κτίρια, το βάψιμο και το weathering (παρ'ότι χρησιμοποιείς μια διαφορετική προσέγγιση απ'ότι εγώ) και αυτή μου αρέσει. Από κει και πέρα εφόσον δεν θες να μπεις στο (άτιμο, πολύπλοκο και ομολογουμένως ψυχοφθόρο) παιχνίδι της ιστορικής αλήθειας και αναπαράστασης γιατί έτσι το ευχαριστιέσαι εσύ (και καλά κάνεις) πάσο. Το μόνο κακό είναι ότι κάνεις πανκ τόσο τον συνονόματό σου και οπαδό της ιστορικής ακρίβειας :mrgreen: όσο και τον Πέτρο  :lol: που διακατέχεται από ένα άγχος η δουλειά του καθενός να αποτελεί σχολείο για όλους και να πληροί κάποια στάνταρντς που δυστυχώς είναι υποκειμενικά από την στιγμή που όλοι μας μοντελίζουμε ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Και δεν χρειάζεται να ζητάς εσύ καθόλου συγγνώμη, κάποιοι άλλοι κύριοι με τους απαράδεκτους - έστω και αόριστους - χαρακτηρισμούς τους θα έπρεπε να ντρέπονται. Να δω πότε κάποιοι θα καταλάβουν ότι εδώ μέσα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ότι λέγεται είναι στα πλαίσια του constructive comment.  :roll:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 16, 2009, 05:25:50 μμ »
Φιλιππε και Νικολα ευχαριστω αλλα εχω αρχισει και αμφιβαλω πλεον και για τον εαυτο μου
παντα κοιταζα σε ενα μοντελο μεσα απο το τελικο αποτελεσμα ποση προσπαθεια μερακι κοπο και ψυχουλα εχει βαλει καποιος
και ισως λειτουργω ετσι και ως κρινομενος
η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη παντα αλλα με το μετρο που αρμοζει σε καθε περισταση και να μην ειναι επαγγελματικη πανκ :mrgreen:
πως δηλαδη θα εμπνευσω τον νεο μοντελιστη οταν πρωτα με εχεις ρεζιλεψει?
ας πιασουμε την ιστορικη ακριβεια δεν ειπα οτι δεν την θελω αλλα και οταν γινει η παραχωρηση να μη γινεται και η συντελεια του κοσμου
στη συγκεκριμενη περιπτωση φταιω για τα σηματα του αμερικανικου που με εξυπηρετουσαν σκηνοθετικα ως πιο φιγουρατα
καθως δεν υπηρχε αλλη λυση εκτος των Μ3
και ασφαλως  δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανενα και ολα ειναι στα πλαισια αυτου του...cc  :wink:

Tags: