Ξεκινησαμε λοιπον.
Για μια φορα παω την κατασκευη ακολουθωντας τις οδηγιες και αυτο για δυο λογους
Πρωτον για να δω αν παμε οπως λεει η Ακα θα γινει καμια στραβη;
Δευτερον ,νεο κιτ πολλα κομματια ασε μην κανουμε καμια φλομπα.
κοκπιτ λοιπον και χωρις πολλα πολλα εχουμε αυτα.

Η διαταξη των οργανων και η υφη-οψη των διακοπτων ειναι αριστα!
Εκει που εχω χωρο για γκρινια ειναι στις ενδειξεις των οργανων οι οποιες...........δεν υπαρχουν

Δεν ειναι θεμα αχαριστιας-αχορταγιας,απλα επρεπε να τις δωσει,αφου και η χασε αλλα και η μονογκραμ τις εδιναν.
Εστω χαλκομανια (βρε λες και να μου ξεφυγαν;θα το τσεκαρω)
εφαρμογες εδω πολυ καλες,ποσοτητα λεπτομερειας καλη αλλα θα μπορουσε περισσοτερα.
Για αλλη μια φορα ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΠΙΤ
οποτε για 100% παλι σε ρητινη θα πεσουμε.....................ή σκρατσια.
Εγω παντως σε αυτο το μοντελο θα το αφησω ως εχει.
Το επομενο βλεπουμε.
Τα καθισματα αν και δεν τα εφτιαξα ακομα (συνηθως τα κανω στο τελος) μονο ζωνες φαινεται να θελουν.
Φτερα και ΣΠ.
Οι κυριες φωλεες δινονται απο 5 κομματια η καθεμια,το δε σκελος απο 3+1 ο μοχλος κινησης ο οποιος πιανει σωστα και κραταει το σκελος στη σωστη θεση.

οποιος θελει να βαλει πυλωνες πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να θυμηθει να ανοιξει τις υποδοχες ΠΡΙΝ μπουν τα πανω τμηματα των φτερων.
Να πω εδω οτι ειναι προτιμοτερο ετσι οπως τα δινει η Ακαντεμυ με κλεισμενες τις "τρυπιτσες" καθως αν ακποιος θελει να φτιαξει ενα αεροδυναμικα καθαρο Φαντομι (παναπει αδειο) δεν χρειαζεται να στοκαρει τις τρυπαρες ή τα χαντακια που δινει ο ανταγωνισμος.(ΟΛΑ τα υπολοιπα κιτ της αγορας δηλαδη)
Η ριναια φωλεα αποτελειται απο 5 κομματια παλι.
Σε ολες τις φωλεες θα μπορουσε (και επρεπε ) να δωθει λιγη περισσοτερη λεπτομερεια (σωληνωσεις λχ)
Τουλαχιστον η εφαρμογη ειναι υποδειγματικη και τα τοιχωματα εχουν αρκετη λεπτομερεια σε μορφη πριτσινιων και δοκιδων.
Πριν παω για τους αεραγωγους ειπα να κανω ενα dryfit
Ιδου τα αποτελεσματα

Πρεπει να ειναι κανεις με δυο αριστερα χερια για να κανει στραβη εδω.
Παρολο που δινει πολλα κομματια για να μονταριστει ο,τι μονταρεται με 3 τμηματα στην χασεγκαβα,δεν υπαρχει τροπος να γινει σκαλι ή κενο ΠΟΥΘΕΝΑ.
Απαραιτητη προϋποθεση ομως να ακολουθας πιστα τις οδηγιες
Να πω και του λογου το αληθες:
Στην μπανιερα του κοκπιτ λενε οι οδηγιες να κοπουν στις πλατες απο ενα τριγωνικο κομματι (το δινει μαλιστα ηδη εντονα χαραγμενο)
Ο "πονηρος" ο Φαντομακιας ειπε
-Ελα μωρε σιγα ,αστα τι πειραζουν;
Ελα ομως που δεν εκλεινε το συγκροτημα κοκπιτ-φωλεα-κατω τμημα ατρακτου με την υπολοιπη ατρακτο

Στην δοκιμη του πατου με την ατρακτο ολα κουμπωναν τελεια,τωρα τι ειχε γινει;
Λες να............................;
Κοβω τα τμηματα που ελεγε η Ακα και.....................................ναι σωστα μαντεψατε ,κουμπωσε γαντι.

Πονηριες λοιπον δεν χρειαζονται εδω.
Ειμαι περιεργος να δω τους αεραγωγους πως θα κουμπωσουν.
Κι εσεις προφανως ,οποτε θα επανελθω συντομα