Ευχαριστω παιδια!

Περικλη ευχαριστω!Δεν βαζω τελειως τα δυνατα μου,θελω να δω πως βγαινει ΟΟΒ και το δευτερο που εχω θα βγει οπως πρεπει.
Γενικα οι γνωμες σε διαφορα φορα ειναι πολλες,οσες και .......................
Ολοι ομως χανουν την ουσια και κολλανε σε λεπτομερειες (που αν ηταν χασεγκαβαδοταμυγο δεν θα κολλαγανε ειμαι σιγουρος)
Δεν ειναι δυνατον να μου καθοντε καποιοι και να λενε οτι ακομα το χασε ειναι ενταξει.
Οχι κυριοι το χασε ΗΤΑΝ ενταξει πριν 20-15-10 χρονια.Πλεον δεν μπορει να μας πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελλες.
Εχει λαθη το Ακαντεμυ αλλα διορθωσιμα ΟΛΑ και ευκολα
Και ακομα και αυτα τα λαθη δεν επισκιαζουν τον ογκο και την ποιοτητα λεπτομερειας που παρεχεται.Σε τιμη πολυ ΟΚ!
Για το 32ρι το Ταμυγια ακομα κανουν γαργαρες

::offtopic::Τα καθισματα ,για να επανελθω δεν τα εχω μονταρει ακομα αλλα δεν βλεπω κατι μεμπτο,εκτος οτι δεν εχουν ζωνες.
Και επειδη δεν μου κανουν για 7ρια στο ματι,απο τα πλαισια κιολας (κατι με τα μαξιλαρια δεν μου παει) παιζει να ναι και 5ρια.Θα το δουμε αυτο παρακατω.
Παντως σε γενικη εικονα εχω την αισθηση οτι μου μοιαζουν με τα Brassin της Eduard τα early Phantoms .
Οταν τα μονταρω θα τα συγκρινω (ναι φυσικα ,και βεβαια τα εχω τα Brassin,ειναι δυνατον;

)
Ορεστη αν εννοεις μη σημλεςς οτι στο εξωτερικο τοιχωμα αφηνει το πλευρο του αεραγωγου τοτε ναι εχεις δικιο.
Το σκαλακι φαινεται,αλλα...........................παλι αλλα,πλεον και αφου μονταρα ειδα οτι μαζευεται ευκολαή με ΦΠ ή με λιγο Μιλιπουτ.
Ειπαμε αυτο το φτιαχνω ΟΟΒ και τακα τακα για να δω τι θα θελει μαζεμα στα επομενα

Παντως οι εφαρμογες ειναι ονειρο...............................................