Παιδια λεω να παω για αερογραφο.Αυτο που θελω ειναι κατι που να ειναι σχετικα ευκολο στην χρηση για εναν αρχαριο σαν εμενα και να μπορει να εχει καποιες δυνατοτητες.Δεν εχω τρελες απαιτησεις, αλλα να μπορω να τον κρατησω οταν αποκτησω και μια σχετικη εμπειρια μετεπειτα.Οχι το τελευταιο μοντελο αλλα ουτε και το πρωτο.Τα περισσοτερα μοντελα μου ειναι στην 1/72.
Μαζι με τον αερογραφο θελω και κομπρεσερ αφου για αερα σε μπουκαλι λεφτα δεν αξιζει να δωσεις κατ εμε.
Πηρα τιμες απο γνωστα καταστηματα στην Αθηνα και βγαινει περιπου στα 250Ε σετακι καλης ποιοτητας(badger λογικα) και αντιστοιχα 120-130Ε απο αλλο καταστημα.Μαλιστα το το τελευταιο σετ με τα 120Ε ηταν ο αερογραφος που εχει παρει το παιδι σε αυτο το θρεαντ
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10614.0.html με ενα μικρο κομπρεσερακι 1/8 στα 80Ε.Εγγυηση μου ειπε δεν υπαρχει για το κομπρεσερ.
Εγω απο την αλλη βρισκω στο ebay αυτο:

[ebay]220418876933[/ebay] που μου ερχεται στα 160Ε στην πορτα μου.
Γενικα δεν ψηνομαι να δωσω πολλα λεφτα,αν μπορω να κανω την δουλεια μου και με 100Ε ειμαι ευχαριστημενος...εκει τα 150 ειναι οριο.Προτεινετε μου τι και πως.Οπως καταλαβατε και βαση τις τιμες να παρω απο Ελλαδα δυσκολο μου φαινεται,το σετακι των 120Ε το κοβω να το βρισκω στο ebay κανα 90αρι.Ειδα ομως στο thread οτι ο αερογραφος δεν ειναι και τοσο καλος..
Δεν εχω προβλημα με μεταχειρισμενα επισης αρκει να δουλευουν σωστα.