Αυτή ακριβώς είναι και εμένα η απορία μου Μύρωνα. Το αεροπλάνο όντως μπορεί να εξαφανιστεί όταν κινείται αλλά τα φώτα συνήθως μένουν ως γραμμές. Ίσως τον βοήθησε το γεγονός ότι και σταματημένο το Antonov δεν φαίνεται να έχει φώτα αναμμένα πέρα από αυτά στο ρινιαίο σκέλος, πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει.
Η άλλη απορία μου είναι αν όντως το σχεδίασε κάτι τέτοιο, ή απλά του έκατσε. Έχω την εντύπωση ότι προσπάθησε να βγάλει το αεροπλάνο όσο ήταν σταματημένο, αλλά αυτό ξεκίνησε και το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενε. Γιατί για να υπολόγισε ότι από τα 30 δευτερόλεπτα το αεροπλάνο θα καθόταν στη φωτό τα 10-15, και στα υπόλοιπα θα εξαφανιζόταν, μάλλον θέλει μαντικές ικανότητες...

Το έχω προσπαθήσει και εγώ σε φανάρια με αυτοκίνητα, αλλά εκεί βλέπεις το φανάρι και μπορείς να υπολογίσεις τους χρόνους (εκτός αν χαζεύουν οι οδηγοί και αρχίσουν τα κορναρίσματα...

). Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση τι θα μπορούσε να υπολογίσει?
@Dalamar: Με διπλή έκθεση θα μπορούσε όπως είπα να το κάνει και χωρίς χαρτάκι, συνδυάζοντας δύο φωτό σε μια (οι μηχανές έχουν αυτή τη δυνατότητα). Το ερώτημα είναι αν μπορεί να το κάνει χωρίς κάποιο τέτοιο τρικ.