Αποστολέας Θέμα: Αεροπορική φωτογραφία!  (Αναγνώστηκε 303669 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Απ: Αεροπορική φωτογραφία!
« Απάντηση #325 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 06:16:48 μμ »
Ωραία... 1400 ώρες / 31 χρόνια =46 ώρες / χρόνο

46 /12 μήνες = 4 τον μήνα

4 ώρες κάθε μήνα για 31 χρόνια συνέχεια... τί να πω... τότε ο Γιάγκος πόσες πρέπει να έχει

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άριστος επαγγελματία αλλά πρέπει παράλληλα να έχει χόμπι το ...ψάρεμα ή το κυνήγι ...sorry  :oops:

Επειδή οι ώρες δεν γράφονται εύκολα ας δούμε καιτ ους πραγματικούς επαγγελματίες... φυσικά στα μισά χρόνια...

http://www.f-16.net/index.php?module=f16pilots&func=view_pilots

ΕΛΕΟΣ...

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #326 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 06:23:23 μμ »
που θέλεις να καταλήξεις;
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

• Scale 1/35
  • *
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #327 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 06:44:50 μμ »
Αναρωτιέμαι τι πρόβλημα υπάρχει με το πόσες ώρες πτήσης έχει ο Tokunaga...

Ο άνθρωπος είναι πολλές κατηγορίες πάνω από εμάς που έχουμε γεμίσει 20+ σελίδες για το θέμα. Χαλάλι του κάθε λίμπρα καυσίμου που καταναλώνει η κάθε αεροπορία για να τον πετάξει και αυτόν και τον καθένα που έχει αντίστοιχες ικανότητες.  Στο κάτω κάτω διαφήμιση τους κάνει...

Χαρήτε λοιπόν τη δουλειά του και αν ποτέ σας δωθεί η ευκαιρία και η τιμή να βρεθήτε σαν backseater σε ένα μαχητικό(το εύχομαι σε όλους μας) τότε απλώς προσπαθήστε να εμπνευστήτε από τις φωτογραφίες του. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνετε...

ΥΓ: Το βίντεο με τον ΘΒ το θυμήθηκα με τους υπολογισμούς που έκανες...

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #328 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:12:25 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα με τα κάτοθι... ::icon_thumright::

Ο άνθρωπος είναι πολλές κατηγορίες πάνω από εμάς που έχουμε γεμίσει 20+ σελίδες για το θέμα. Χαλάλι του κάθε λίμπρα καυσίμου που καταναλώνει η κάθε αεροπορία για να τον πετάξει και αυτόν και τον καθένα που έχει αντίστοιχες ικανότητες.  Στο κάτω κάτω διαφήμιση τους κάνει...

Χαρήτε λοιπόν τη δουλειά του και αν ποτέ σας δωθεί η ευκαιρία και η τιμή να βρεθήτε σαν backseater σε ένα μαχητικό(το εύχομαι σε όλους μας) τότε απλώς προσπαθήστε να εμπνευστήτε από τις φωτογραφίες του. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνετε...

ΥΓ: Το βίντεο με τον ΘΒ το θημίθηκα με τους υπολογισμούς που έκανες...

Παράθεση
Αναρωτιέμαι τι πρόβλημα υπάρχει με το πόσες ώρες πτήσης έχει ο Tokunaga...

::arrowred::
Παράθεση
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άριστος επαγγελματίας αλλά πρέπει παράλληλα να έχει χόμπι το ...ψάρεμα ή το κυνήγι ...sorry 

Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #329 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 01:18:48 μμ »
Ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο CL-415  πάνω από μια φωτιά στο χωριό Βαρνάβα, βορειοανατολικά της Αθήνας, Ελλάδα στις 22 Αυγούστου, 2009. (REUTERS / Yiorgos Karahalis)

Ποστάρω αυτήν την φώτο, για να αποδείξω, ότι μερικές φορές, άμα σου κάτσει....σού'κατσε........ ::glossa:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #330 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 01:25:15 μμ »
Αφιέρωμα του Mega στην "Απογείωση" :

http://www.in.gr/video/Default.aspx?videoID=93234

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #331 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 06:21:08 μμ »
Αφιέρωμα του Mega στην "Απογείωση" :

http://www.in.gr/video/Default.aspx?videoID=93234

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μπραβο στα παιδια του "ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ", πιστευω οτι εκφραζουν αρκετους απο εμας..... ::icon_thumright::

Υ.Γ. Εντυπωση μου εκανε το μεγεθος του αφιερωματος στον Συλλογο απο το MEGA...(13 λεπτα)...!!!! :shock:

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #332 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:03:48 πμ »
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Χαιρόμαστε που σας άρεσε.

Εδώ να πω όμως ότι δυστυχώς στην αντιστοιχία προσώπων - ονομάτων τα έκαναν θάλασσα. Δεν επέτυχαν ούτε ένα!  :( :roll:

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #333 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 04:09:38 μμ »
Paidia agorasa enan Sigma 170-500 1:5-6.3APO DG gia Cannon 400D soma, tipota idees plirofories? Ton exei kanenas?
Varis poli alla mallon ayto einai thema sinitheias, otidipote symvoules eyharisto ::salut::.
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Fantasma337

• ACIG Team Member
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://acig.org
« Απάντηση #334 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 04:20:41 πμ »
Μιας και τις βλέπουμε εδώ και μερικές μέρες, θα μου επιτρέψετε να τις σχολιάσω ως απλά τέλειες:

Eagle

Double Ugly

::flag-greece::  ::salut:: ::eusa_clap:: ::proskino:: 
ACIG Team Member
http://hafcphotos.cs.net/

ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #335 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 06:24:18 πμ »
Μιας και τις βλέπουμε εδώ και μερικές μέρες, θα μου επιτρέψετε να τις σχολιάσω ως απλά τέλειες:

(Image removed from quote.)
Eagle

(Image removed from quote.)
Double Ugly

::flag-greece::  ::salut:: ::eusa_clap:: ::proskino:: 

δεν τις βαζουμε και σε μεγαλη αναλυση να τισ χαιρομαστε?

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #336 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 02:14:16 μμ »
Πιστευω οτι η εν λογω φωτο που βρηκα στο ΝΕΤ, ταιριαζει απολυτα σε αυτο το τοπικ.... ::icon_thumright::

Ο ανθρωπος καθοταν στο μπαλκονι του ενοικιαζομενου, κι εβγαλε μια πολυ ωραια φωτο με το Σινουκ πανω απο την Γκαλντερα της Σαντορινης...!!!  ::eusa_clap::

Σου δινεται η αισθηση οτι πεταει μαζι του...!!! :shock:

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
Jim Koepnick
« Απάντηση #337 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 03:15:04 μμ »
Ο Jim Koepnick είναι ίσως ο τοπ επαγγελματίας αεροπορικός φωτογράφος στην άλλη άκρη του ατλαντικού. Δείτε, θαυμάστε και εμπνευστείτε!!!

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #338 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 01:31:40 μμ »
Spoiler (hover to show)

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #339 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 02:55:18 μμ »
Ένα link που έτυχε να βρω στο airliners.gr. Είναι τόσο περίεργη αυτή η φωτό που δεν μπορώ να καταλάβω πως την έβγαλε ο καλλιτέχνης. Αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι photoshop-ιά, ή δεν χρησιμοποιήσε τη δυνατότητα της μηχανής για 2 διαφορετικές φωτό σε μία (αλλιώς δεν θα έπρεπε να εγκριθεί), τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάνει για να βγει με τη μια το παρακάτω:

http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6701368&nseq=0
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #340 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 03:36:39 μμ »
τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάνει για να βγει με τη μια το παρακάτω:

http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6701368&nseq=0

Τιποτα ιδιαιτερο απλα μεγαλη εκθεση 30 δευτερα και βγαινει σαν "φαντασμα".  ::icon_thumright::
Το λεει και στο exif της φωτο .......

EXIF.ExposureTime     30/1

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #341 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 06:50:49 μμ »
Αυτό είναι φυσικά το πρώτο που μπορείς να σκεφτείς. Έχω βγάλει και εγώ αρκετά φαντάσματα (αποτυχημένα είναι η αλήθεια), κανένα όμως χωρίς ίχνος κίνησης και το ίδιο συμβαίνει και στις περισσότερες φωτό του είδους που έχω δει. Εδώ φαίνεται σαν το αεροπλάνο να ήταν για κάποια δευτερόλεπτα στο πλάνο και μετά απλά να εξαφανίστηκε. Τα αεροπλάνα συνήθως έχουν διάφορα φώτα όταν τροχοδρομούν τα οποία αφήνουν γραμμές. Εδώ τίποτε από όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #342 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 11:46:19 πμ »
Αυτό είναι φυσικά το πρώτο που μπορείς να σκεφτείς. Έχω βγάλει και εγώ αρκετά φαντάσματα (αποτυχημένα είναι η αλήθεια), κανένα όμως χωρίς ίχνος κίνησης και το ίδιο συμβαίνει και στις περισσότερες φωτό του είδους που έχω δει. Εδώ φαίνεται σαν το αεροπλάνο να ήταν για κάποια δευτερόλεπτα στο πλάνο και μετά απλά να εξαφανίστηκε. Τα αεροπλάνα συνήθως έχουν διάφορα φώτα όταν τροχοδρομούν τα οποία αφήνουν γραμμές. Εδώ τίποτε από όλα αυτά δεν συμβαίνει.

Μπορεί να πέτυχε το σημείο, όπου τα αεροσκάφη σταματάνε για λίγο, για αυτό και το αεροπλάνο φαίνεται ακίνητο.

Βέβαια, θα έπρεπε να φαινόντουσαν οι γραμμές από τα φώτα, είτε πηγαίνοντας προς το σημείο που σταμάτησε, είτε όταν ξαναξεκίνησε  :?: :?:
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Dalamar

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Mogadishu
« Απάντηση #343 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 12:03:58 μμ »
Έκανε διπλή έκθεση ως εξής: με ανοικτό κλείστρο χρησιμοποίησε ένα χαρτονάκι με το οποίο κάλυψε το φακό μέχρι να έλθει το αεροπλάνο στη θέση του. Φυσικά είχε τρίποδα....

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #344 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 12:28:22 μμ »
Αυτή ακριβώς είναι και εμένα η απορία μου Μύρωνα. Το αεροπλάνο όντως μπορεί να εξαφανιστεί όταν κινείται αλλά τα φώτα συνήθως μένουν ως γραμμές. Ίσως τον βοήθησε το γεγονός ότι και σταματημένο το Antonov δεν φαίνεται να έχει φώτα αναμμένα πέρα από αυτά στο ρινιαίο σκέλος, πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει.
Η άλλη απορία μου είναι αν όντως το σχεδίασε κάτι τέτοιο, ή απλά του έκατσε. Έχω την εντύπωση ότι προσπάθησε να βγάλει το αεροπλάνο όσο ήταν σταματημένο, αλλά αυτό ξεκίνησε και το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενε. Γιατί για να υπολόγισε ότι από τα 30 δευτερόλεπτα το αεροπλάνο θα καθόταν στη φωτό τα 10-15, και στα υπόλοιπα θα εξαφανιζόταν, μάλλον θέλει μαντικές ικανότητες... :D Το έχω προσπαθήσει και εγώ σε φανάρια με αυτοκίνητα, αλλά εκεί βλέπεις το φανάρι και μπορείς να υπολογίσεις τους χρόνους (εκτός αν χαζεύουν οι οδηγοί και αρχίσουν τα κορναρίσματα... :D). Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση τι θα μπορούσε να υπολογίσει?

@Dalamar: Με διπλή έκθεση θα μπορούσε όπως είπα να το κάνει και χωρίς χαρτάκι, συνδυάζοντας δύο φωτό σε μια (οι μηχανές έχουν αυτή τη δυνατότητα). Το ερώτημα είναι αν μπορεί να το κάνει χωρίς κάποιο τέτοιο τρικ.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #345 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 01:18:29 μμ »
Αυτή ακριβώς είναι και εμένα η απορία μου Μύρωνα. Το αεροπλάνο όντως μπορεί να εξαφανιστεί όταν κινείται αλλά τα φώτα συνήθως μένουν ως γραμμές. Ίσως τον βοήθησε το γεγονός ότι και σταματημένο το Antonov δεν φαίνεται να έχει φώτα αναμμένα πέρα από αυτά στο ρινιαίο σκέλος, πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει.
Η άλλη απορία μου είναι αν όντως το σχεδίασε κάτι τέτοιο, ή απλά του έκατσε. Έχω την εντύπωση ότι προσπάθησε να βγάλει το αεροπλάνο όσο ήταν σταματημένο, αλλά αυτό ξεκίνησε και το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενε. Γιατί για να υπολόγισε ότι από τα 30 δευτερόλεπτα το αεροπλάνο θα καθόταν στη φωτό τα 10-15, και στα υπόλοιπα θα εξαφανιζόταν, μάλλον θέλει μαντικές ικανότητες... :D Το έχω προσπαθήσει και εγώ σε φανάρια με αυτοκίνητα, αλλά εκεί βλέπεις το φανάρι και μπορείς να υπολογίσεις τους χρόνους (εκτός αν χαζεύουν οι οδηγοί και αρχίσουν τα κορναρίσματα... :D). Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση τι θα μπορούσε να υπολογίσει?

......

Θεωρητικά, μπορεί να είναι τόσο συχνά στο αεροδρόμιο (παρατηρώντας την κίνηση των αεροσκαφών και τον χρόνο που σταματάνε στο συγκεκριμένο σημείο) ώστε να μπορεί να το υπολογίσει.

Με μία (υγιή, ενδεχομένως) δόση καχυποψίας, πιθανότερο είναι να χρησιμοποίησε την τεχνική της διπλής έκθεσης, με την οποία θα πετύχαινε το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερο κόπο.

(βέβαια, όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω γνώσεις φωτογραφίας  :mrgreen: )
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντινος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαλάτσι/Αθήνα
« Απάντηση #346 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 04:05:47 μμ »
Το να εχει καμια τζαμαρια απεναντι και να κανει καμια αντακλαση παιζει ως ενδεχομενο?

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #347 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 04:25:56 μμ »
Κλασσικό παράδειγμα "photo on photo" ή ελληνιστί "διπλή έκθεση"  :wink: :wink: :wink:  Σχετικά πολύ εύκολο με τις παλιές SLR....βγάζεις μια φώτο, γυρίζεις ξανά στην ίδια στάση και "ρίχνεις" την δεύτερη που θέλεις......ΟΜΩΣ αυτό γίνεται συνήθως με φώτο ημέρας, σε φωτο νυχτός  :roll: :roll: :roll: Το να "φτιάξεις" "παγωμένα φαντάσματα" το βλέπω λίγο δύσκολο.....Πάντως πολύ πιθανό να είναι και photoshop-ια.....με διάφανο 2ο layer

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #348 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 04:26:12 μμ »
Το να εχει καμια τζαμαρια απεναντι και να κανει καμια αντακλαση παιζει ως ενδεχομενο?

Θα πρέπει να ήταν τεράστια η τζαμαρία και μονοκόμματη.
Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο (το οποίο βλέπω και ως πιο λογικό), να χρησιμοποίησε flash, έτσι ώστε να "πάγωσε" το κινούμενο αεροπλάνο και στη συνέχεια απλά να άφησε ανοιχτό το κλείστρο μέχρι να φύγει από το καρέ το αεροπλάνο. Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι δεν έχουν φανεί ίχνη από τα φώτα του κινούμενου αεροπλάνου στην φωτογραφία, υπό την μορφή γραμμών.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #349 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 07:07:59 μμ »
Παναγιώτη, το ενδεχόμενο της διπλής έκθεσης παίζει μόνο στην περίπτωση που αναφέρθηκε το αεροπλάνο να σταμάτησε για κάποιο χρόνο, οπότε βγάζεις μια όταν είναι σταματημένο και μια αφού φύγει, διαφορά μερικών λεπτών όπου τίποτε δεν αλλάζει στα σταθμευμένα αεροπλάνα του φόντου. Αλλιώς σίγουρα δεν παίζει το "παγωμένο φάντασμα".

Πολύ σωστά Alex. Θα έπρεπε να είναι μια τζαμαρία σκέτη στη μέση του πουθενά. Στις αντανακλάσεις των τζαμαριών του αεροδρομίου το λογικό που θα έπρεπε να φαίνεται είναι το εσωτερικό του κτιρίου (καθίσματα, άνθρωποι, κλπ.) και όχι άλλο/α αεροπλάνο/α.
Το συγκεκριμένο αεροπλάνο είναι αρκετά μεγάλο για να το φωτίσεις ομοιόμορφα με ένα φλας. Εξ'  άλλου αν χρησιμοποιούσε φλας, αυτό θα έπρεπε να φαινόταν άσπρο (όπως και την ημέρα) και όχι κιτρινωπό, όπως δηλαδή φαίνεται υπό το φως των φώτων του αεροδρομίου.

Εν πάσει περιπτώση, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση για πειραματισμό. Το σκηνικό που μου ήρθε βλέποντάς τη είναι ένα φωτισμένο shelter για σταθερό φόντο με το φάντασμα ενός F-16 μέσα (τραβηγμένη στη διάρκεια της αναχώρησης). Δεν μένει παρά να το δοκιμάσω στην πράξη στην επόμενη νυχτερινή επίσκεψη...

Γιώργος Ψαρράς

Tags: