""τη μικρή ανταπόκριση στη συμμετοχή για τα κοινά βραβεία των Group Builds ""
Αυτο ουτε κι εγω το καταλαβα Σταυρο και εχω ηδη αναφερει κατι σχετικο στην "διοικηση" του mc.
Δεν νομιζω ομως οτι εχει να κανει με αδιαφορια
Χωρις να γνωριζω τα εκ των εσω ,πιστευω οτι ειναι ενα θεμα το οποιο απλα δεν προταθηκε στο σωστο χρονο, και γι'αυτο δεν υλοποιηθηκε.Ελπιζω του χρονου να ειμαστε λιγο πιο οργανωμενοι!
Οσον αφορα τα "ταμπελακια".
Περαν αυτου που αναφερθηκε παραπανω,
με τους περισσοτερους που συζητηθηκε εκ του συνεγγυς το θεμα,το βρηκαν ανουσιο,ισως λιγο αυτο που λεμε "καπως".Διοτι ενα μονο club να εχει ταμπελακια,με τοσους συλλογους και λοιπα φορουμ να τριγυριζουν...ε κι εμενα εδω που τα λεμε δεν μου καθοταν σωστο σαν ιδεα.Αν γινοταν απο ολους,φυσικα και θα το εκαναν ολοι.
Στην πραξη ομως που το ειδα,η αληθεια ειναι οτι αναθεωρησα.Και αναθεωρησα οχι γιατι ειδα αυτους που το φορουσαν,αλλα για εκεινους που
δεν το φορουσαν.....και ημουν συνεχεια με την ερωτηση "ρε σεις,αυτος ποιος ειναι?"
Του χρονου νομιζω οτι πρεπει να ξανασυζητηθει το θεμα

Αυτο που ειπες ομως,περι μικρου φυλλαδιου στην εκθεση,ειναι αυτο που-μεσα σε ολο εκεινο το κατεβατό

- ηθελα να προτεινω να γινεται.
Σε λιγο μεγαλυτερο scale ομως.
Εναν επισημο,μεγαλο πινακα και οποιος συλλογος ενδιαφερεται να μπαινει με τα στοιχεια επικοινωνιας του.