Αποστολέας Θέμα: IPMS Ελλάδος - Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Σχόλια  (Αναγνώστηκε 61875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Απ: IPMS Ελλάδος - Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Σχόλια
« Απάντηση #225 στις: Ιανουαρίου 31, 2009, 02:25:22 μμ »
reqruiting

Ποια είναι αυτά τα 1, 2, 3 ή όσα τέλος πάντων πράγματα σας "ενοχλούν" σε ένα σύλλογο όπως η IPMS και εάν διορθώνονταν , δεν θα είχατε πρόβλημα να γίνετε μέλος ? Παρακαλώ περιγραφικά και όχι με ονόματα  :lol: (στο στυλ "δεν μου αρέσει ο τάδε επειδή .... δεν τον πάω  :wink:).

::salut::
Σ.Σ.

Εμένα το μόνο που με "ενοχλεί" προκειμένου να γίνω μέλος είναι το κόστος της συνδρομής.

Αντικειμενικά, οι λόγοι για να γραφτώ (σαν επαρχιώτης) στην IPMS είναι η δωρεάν συμμετοχή στις εκθέσεις και το περιοδικό.
Με το τρέχων ποσό της συνδρομής και με δεδομένο ότι δύσκολα θα κατεβάσω σε έκθεση πάνω από 2 μοντέλα τότε χάνεται το πρώτο πλεονέκτημα.

Ένα κόστος της τάξης των 20EUR θα ήταν το ιδανικό (κατά την γνώμη μου) για τα εκτός Αττικής μέλη.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #226 στις: Ιανουαρίου 31, 2009, 05:46:19 μμ »
Εγω θελω να ξανα κυκλοφορισει το περιοδικο(ασχετα απο τη μορφη που θα εχει),Να γινει η σελιδα λιγο ανθρωπινη(με ενημερωσεις απο ολα τα καταστηματα και ενημερωση για οτι καινουριο κυκλοφορει) και Οργανωση διαφορων εκδηλωσεων πχ σεμιναρια Τοτε θα πω οτι τα 35Ε η γιατι οχι και τα 50Ε πιανουν τοπο.Τωρα θα μου πειτε γιατι? εσυ εχεις κανει τιποτα σαν μελος εκτος απο τα 35Ε? ΟΧΙ δεν εχω κανει τιποτα γιατι δεν βλεπω και μια γενικοτερη κινητοποιηση,υπαρχει γενικοτερα μια κατασταση χαλαροτητας.Δεν εχω κανει τιποτα αλλα δεν εχω θεσει κιολας υποψηφιοτητα για προεδρος.Κακα τα ψεματα και πρεπει να το παραδεχτουμε ολοι,το μοναδικο πραγμα που εχει μεινει στην IPMS και που αξιζει κανεις να δωσει τα 35Ε ειναι η εκθεση.Χρειαζεται ενας εκ νεου"προσυλητισμος " στην IPMS και αυτος πρεπει να αρχισει πρωτα απο τους εκλεγμενους αντιπροσωπους της.Χωρις να θελω να θιξω κανενα :D
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #227 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 01:37:41 μμ »
Ποια ημέρα της εβδομάδας, θα εξυπηρετούσε να είναι ανοικτά τα γραφεία της IPMS Ελλάδος και ποιες ώρες?
Εξυπηρετεί και καθημερινή (πχ. Τετάρτη απόγευμα 18.00-21.00) ή μόνο σαββατοκύριακο ?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #228 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 02:32:43 μμ »
Πιστευω εξυπηρετει καλυτερα το ΣΚ,γιατι πολυς κοσμος δεν εργαζεται ,της καθημερινες εγω πχ εχω κυλιομενη ωραριο εργασιας

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #229 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 03:22:01 μμ »
Περιοδικό.
Οσοι έχουν δει τα περιοδικά των άλλων IPMS ανά τον κόσμο, γνωρίζουν ότι η ποιότητα και η εμφάνιση του περιοδικού "NEA της IPMS Ελλάδος" είναι ίσως κορυφαία όλων, ενώ η "εξωτικότητα" των θεμάτων του - για τους ξένους πάντα - και η εξειδίκευση στα Ελληνικά θέματα - για τους εντός Ελλάδας - αυξάνουν ακόμη την αξία του. Τα τελευταία χρόνια το περιοδικό κυκλοφορεί σε CD. Ερώτημα:

Εάν υποθετικά ξεπεραστεί το πρόβλημα της έλειψης ύλης για το περιοδικό - διότι υπενθυμίζω την ύλη (άρθρα κλπ.) τη φτιάχνουν κάποιοι σπαταλώντας τον ελεύθερο χρόνο τους - σε ποια μορφή σας αρέσει να το έχετε?
Έντυπο ή σε CD ? Σημειώστε ότι η το κόστος έκδοσης είναι της τάξης του 5 : 1 (περίπου 2500 ευρώ η έκδοση ενός τεύχους σε χαρτί και 500 ευρώ σε CD  :shock:)
απόψεις?
Σ.Σ.

Συνεχίζοντας την παραπάνω πρόταση μου, να δώσω κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το πώς εννοούσα την "διανομή" του περιοδικού της ΙPMS.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να γίνει από την ίδια την IPMS η δημιουργία 500 (π.χ.) cd. Εκείνο που θα πρότεινα, είναι τα σχετικά αρχεία, είτε σε μορφή cd (.iso) είτε ξεχωριστά το καθένα (π.χ. σε .pdf) να ανεβαίνουν στην σελίδα της IPMS και να μπορεί να τα κατεβάσει ο καθένας στον υπολογιστή του (και ανάλογα με τις προτιμήσεις του, να αφήσει το αρχέιο στον υπολογιστή του, να το κάψει σε cd ή να το τυπώσει).
Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε ένας θα κατεβάζει μόνος του το περιοδικού και θα φτιάχνει το "δικό" του cd, χωρίς να επιβαρύνεται η IPMS.
Όσο για το θέμα των email, που αναφέρθηκε πιο πάνω, να διευκρινήσω ότι δεν εννοούσα να στέλνεται με το email όλο το σχετικό αρχείο, αλλά μόνο το link, από όπου να μπορεί να το κατεβάσει. Με αυτό τον τρόπο, αφενός το email της ειδοποίησης θα είναι μικρό, καια αφετέρου θα μπορεί κάποιος π.χ. να πάρει την εδιοποίηση σπίτι του, αλλά να κατεβάσει το αρχείο π.χ. στην δουλειά του, που έχει πιο γρήγορη σύνδεση.
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #230 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 03:27:23 μμ »
Ίσος με αυτόν τον τρόπο να υπαρξουν και περισσότερες εκδόσεις
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #231 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 04:50:41 μμ »
Ένα πράγμα που με έχει ενοχλήσει προσωπικά με την IPMS Σταύρο είναι η προχειρότητα με την οποία κρατούνται τα «παραστατικά» των εγγεγραμμένων μελών και των ταμειακός εντάξει μελών. (βεβαίως υπάρχει ένα ελαφρυντικό στο ότι οι περισσότερες συνδρομές ανανεώνονται κατά την διάρκεια της έκθεσης όπου ο φόρτος εργασίας είναι πολύ αυξημένος) Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει και με άλλα μέλη αλλά κρίνω από ένα δικό μου παράδειγμα...και εξηγώ:

Είμαι μέλος στην IMPS από το 2005... Όπως ξέρουμε η συνδρομή κρατάει για ένα (1) χρόνο... (μάλιστα τελευταία έγινε, και πολύ σωστά κατά την γνώμη μου, να μετράει ο χρόνος από την ημέρα εγγραφής και όχι από 1/1 έως 31/12 της κάθε χρονιάς)... Από το 2005 λοιπόν μέχρι και το 2008 έχω λάβει στα χέρια μου, μέσω επιστολής, ένα (1) τυπωμένο τεύχος του περιοδικού και  ένα (1) CD με pdf τεύχος + αρκετές επιστολές κυρίως για της συνελεύσεις!!! Και ερωτώ... εγώ που από το 2005 μέχρι το 2006 ήμουν ταμειακός εντάξει γιατί έλαβα μόνο αυτά τα 2 τεύχη??? (εκτός αν δεν κυκλοφόρησαν άλλα)... εγώ που από το 2006 μέχρι το 2008 ΔΕΝ ήμουν ταμειακός εντάξει μέλος ΓΙΑΤΙ έπαιρνα επιστολές??? Από την έκθεση του 2008 αποφάσισα να στηρίζω μόνιμα την IMPS (ως φορέα προώθησης του μοντελισμού μέσω της έκθεσης) και ενεργοποίησα την συνδρομή μου, πράγμα που θα συνεχίσω να κάνω χωρίς απαραιτήτως να περιμένω να φτιάξουν τα πράγματα από την μια μέρα στην άλλη, όμως με τα παραπάνω που παρέθεσα νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να υποστηρίζω ότι στα «παραστατικά» (και τα λέω έτσι γιατί δεν βρίσκω τον σχετικό όρο) της IMPS  επικρατεί ένα ψιλομπάχαλο!

Δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς η αιτία αυτού του προβλήματος αλλά θεωρώ ότι η τακτικότερη ενημέρωση της λίστας των μελών θα εκμηδενίσει τέτοιου τύπου προβλήματα.

Και για να μην φανώ εντελώς γκρινιάρης  :mrgreen: να πω ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα το «άνοιγμα» που επιχειρείς Σταύρο γιατί έτσι θα ακουστούν πολλές και καλές ιδέες (όχι απαραίτητα και μόνο μέσω MC)

Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ και καλή δύναμη.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #232 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 05:40:10 μμ »
Καλο θα ηταν να ειναι ανοιχτα τις μερες που χαλαρωνει ο περισσοτερος κοσμος: παρασκευη,σαββατο,κυριακη
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #233 στις: Φεβρουαρίου 01, 2009, 07:13:03 μμ »
Kαποιοι φιλοι κανανε την προταση για την εκθεση ,,,να γινει λιγοτερες μερες πχ 4 μερες,(το τελφορντ ειναι 2) ,ετσι και πιο λιγα εξοδα για την IPMS ,για την ενοικιαση του χωρου ,αλλα και για τα παιδια απο επαρχια που θα τους φανουνε πολλα τα εξοδα για ξενοδοχεια κτλ κτλ  ,αλλα και για εμας τους  εργαζομενους,που θα πρεπει να παρουμε αδεια ,απο την εργασια μας,
Επισης για την υλη του περιοδικου ,οι συντακτες ειναι τα ιδια μελη ,αν εχεται καποιες φωτο δικες σας ,γραφτε ενα αρθρο ,ειτε ειναι η ιστορια πχ καποιου αρματος ,η γιατι οχι ενα κατασκευαστικο αρθρο,πχ τα LAV ,η τα BUFFALO,η καποια τεχνικη (πχ παρκετινη ,καθαρισμα αερογραφου)
ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ , Η IPMS ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ,,,,,

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #234 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:53:19 μμ »
Πολλά από όσα τέθηκαν σαν ερωτήματα από το Σταύρο, μετακινούνται σε νέα θέματα και ψηφοφορίες. Επειδή ήταν αδύνατο να μετακινηθούν όλες οι σωστές απαντήσεις(σωστά οι περισσότεροι σε ένα μήνυμα σχολίαζαν όσα μέχρι εκείνη την ώρα είχαν ειπωθεί και προταθεί), παρακαλήσθε να ψηφίσετε και να σχολιάσετε εκ νέου στα αντίστοιχα θέματα, έστω και αν μεταφέρετε παλαιότερα post με παράθεση.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #235 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:23:28 μμ »
Η IPMS είναι διατιθεμένη να κάνει εκθέσεις (όχι διαγωνισμούς) με άλλους μοντελιστικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα σε ημερομηνίες αργιών ούτως ώστε να συνδιαστεί και με εκδρομή?
Παράδειγμα, σε μιά έκθεση της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων με χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε και εσάς και γιατί όχι να κάνουμε και κανένα σεμινάριο τεχνικών, κατασκευών κλπ.

Θα εκτιμούσα μία απάντηση...  :?
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #236 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:30:08 μμ »
Γιώργο, είναι σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα, και θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων της IPMS, με όλους τους υπάρχοντες συλλόγους ανά την Ελλάδα. Υπόσχομαι ότι θα τεθεί σαν θέμα συζήτησης σε επερχόμενη συνέλευση του ΔΣ, αλλά δε νομίζω ότι είμαστε σε θέση να απαντήσουμε άμεσα με ένα ναι ή ένα όχι.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #237 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:36:10 μμ »
Εδώ γράφουμε ότι σχόλια και προτάσεις έχουμε σχετικά με την IPMS Eλλάδος!

Είναι σχετικό με την IPMS Ελλάδας  :wink:

Γιώργο, είναι σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα, και θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων της IPMS, με όλους τους υπάρχοντες συλλόγους ανά την Ελλάδα. Υπόσχομαι ότι θα τεθεί σαν θέμα συζήτησης σε επερχόμενη συνέλευση του ΔΣ, αλλά δε νομίζω ότι είμαστε σε θέση να απαντήσουμε άμεσα με ένα ναι ή ένα όχι.

Πολύ καλά, θέστε το σε κάποια συνέλευση του ΔΣ σας και εγώ (ως φρεσκο-ξαναεκλεγμένος) θα το θέσω στο δικό μας  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #238 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:39:49 μμ »

Πολύ καλά, θέστε το σε κάποια συνέλευση του ΔΣ σας και εγώ (ως φρεσκο-ξαναεκλεγμένος) θα το θέσω στο δικό μας  :wink:

Οκ Γιώργο. Φυσικά αυτό ισχύει και για άλλους συλλόγους.

Παράθεση

Δεν απάντησε ο mmaker Γιώργο. Επειδή το θέμα υφίσταται πολύ καιρό και έχει γίνει μόνιμο(sticky), η πρώτη δημοσίευση φαίνεται σε κάθε σελίδα... :wink:

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #239 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:54:53 μμ »

Οκ Γιώργο. Φυσικά αυτό ισχύει και για άλλους συλλόγους.

Παράθεση

Δεν απάντησε ο mmaker Γιώργο. Επειδή το θέμα υφίσταται πολύ καιρό και έχει γίνει μόνιμο(sticky), η πρώτη δημοσίευση φαίνεται σε κάθε σελίδα... :wink:

:oops: γράψε λάθος  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::   ::sorry::

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #240 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 03:30:23 μμ »
το θέμα της διοργάνωσης έκθεση - όχι διαγωνισμού - εκτός Αθήνας είναι καλό ως ιδέα αλλά τη μοναδική φορά που δοκιμάστηκε
(1999 εαν θυμάμαι στη Θεσ/νικη) δεν είχε την αποδοχή που περιμέναμε,
οπότε εκτιμώ ότι αντιμετωπίζεται πλέον με σκεπτικισμό για μελλοντική επανάληψη.
πάντως η ιδέα είναι καλή και θα τη συζητήσουμε  ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #241 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 03:48:44 μμ »
το θέμα της διοργάνωσης έκθεση - όχι διαγωνισμού - εκτός Αθήνας είναι καλό ως ιδέα αλλά τη μοναδική φορά που δοκιμάστηκε
(1999 εαν θυμάμαι στη Θεσ/νικη) δεν είχε την αποδοχή που περιμέναμε

Σταύρο
Το 1999 δεν έγινε καμιά έκθεση
Πολύ παλαιότερα είχε γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί Παράρτημα IPMS Θεσσαλονίκης - και είχε γίνει μια έκθεση σε χώρο του Δήμου Πανοράματος

Υ.Γ.  όταν είδε ο Δήμαρχος γερμανικά άρματα, κόντεψε να μας πετάξει όλους στο δρόμο  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #242 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:26:23 μμ »
Πέτρο, η έκθεση που λέω έγινε  ::icon_thumright::

Spoiler (hover to show)
το γεγονος οτι δεν τη γνωρίζεις ίσως αποδεικνύει αυτό που λέω, την ...χλιαρή αποδοχή της οποίας έτυχε απο το κοινό εκεί  :cry:
Λεπτομέρειες σε πμ ή σε άλλο θέμα διοτι καλο θα ειναι να μην χαλασουμε το παρόν  ::offtopic:: ::thanx::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #243 στις: Ιουλίου 23, 2010, 10:35:09 πμ »
Βλέποντας ότι κατα καιρούς ασχολούμαστε με διάφορα θέματα σχετικά με την IPMS Ελλάδος και τα Ελληνικά μοντελιστικά δρώμενα,
θέλω να σας θυμήσω ότι πέρυσι είχαμε κάνει μια "έρευνα" μεσω ερωτηματολογίου που μοιράστηκε στους συμμετέχοντες της έκθεσης
και τα ενδιαφέροντα πιστεύω αποτελέσματά της δημοσίεύτηκαν εδώ:
http://ipms-hellas.gr/05_Activities/05_Activities_Comp2009_questionnaire.pdf
Νομίζω αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #244 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 08:32:25 μμ »
Γεια σε ολους,
ειναι μηπως ευκολο να δεχτητε πληρωμη μεσο τις ιστοσελιδας για την εισφορα ανανεωσης μελους και την αγορα περασμενων τευχων?
Ειτε μεσω καρτας ειτε Paypal, ωστε να γινεται πιο ευκολα η πληρωμη?
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #245 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 12:52:21 μμ »
Γεια σε ολους,
ειναι μηπως ευκολο να δεχτητε πληρωμη μεσο τις ιστοσελιδας για την εισφορα ανανεωσης μελους και την αγορα περασμενων τευχων?
Ειτε μεσω καρτας ειτε Paypal, ωστε να γινεται πιο ευκολα η πληρωμη?

Κώστα, πολύ καλή η ιδέα-πρόταση.
Το έχουμε ψάξει και προς το παρόν υπάρχουν δυσκολίες για την εφαρμογή του.
Στην Ελλάδα, το θέμα καλύπτεται με κατάθεση της συνδρομής στο λογαριασμό της IPMS Ελλάδος.
Για μέλη που μένουν στο εξωτερικό γίνονται απ΄ευθείας συνεννοήσεις για τον τρόπο που εξυπηρετεί τον καθένα.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #246 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 11:38:08 πμ »
Με το νέο έτος, άρχισε η προετοιμασία της επόμενης έκθεσης.
Συνεπώς ότι ιδέες, προτάσεις, σχόλια κλπ. έχετε, μπορείτε να τα καταθέτετε εδώ.
Εννοείται ότι και η αντίστοιχη συζήτηση που έγινε στο θέμα της έκθεσης
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,18171.msg428026.html#msg428026
θα ληφθεί υπ΄ όψιν.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #247 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 12:57:40 μμ »
όπως ήδη είχαμε πει.....περισσότερο φως. :)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #248 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 01:39:57 μμ »
όπως ήδη είχαμε πει.....περισσότερο φως. :)

Πόσο άλλο φως?? Φέτος πιστεύω πως ήμασταν μια χαρά!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #249 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 01:47:48 μμ »
Πόσο άλλο φως?? Φέτος πιστεύω πως ήμασταν μια χαρά!
Νομίζεις.  :wink: