----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φίλε μου vasgalanis, πολύ προσωπικά το πήρες.
Μάλλον παρεξήγησες το ύφος μου. Για αρχή, δες πως "κλείνω" το επίμαχο post
Τώρα, αν θες την πάσα αλήθεια, το παλικάρι ρωτάει χιλιο-απαντημένα θέματα του forum, όπως διαπιστώνει και ο Jimmy.k, που ουσιαστικά επαναλαμβάνει τα λόγια μου.
Και γω για να λύσω απορίες μπήκα "εδώ", . Δεν νομίζω όμως να σας έπριξα, ούτε να ξεσήκωσα "πανάρχαια" θέματα δίνοντας απαντήσεις του στυλ "η αυθεντία σας απαντά".
Και σαφώς ΔΕΝ νομίζω ότι του κόβω τα φτερά παρακινώντας τον να αρχίσει διαβάζοντας...
Όσο για το δικό μου διάβασμα, το έχω κάνει. Και λαμβάνοντας υπ' όψιν σε ποιον απευθύνομαι, φρόντισα να του δώσω λέξεις κλειδιά και παραδείγματα που δεν σύνδεσα μεταξύ τους με το σύμβολο της ισοδυναμίας <==>. Γνωρίζω ότι η Maerklin έχει κάποιες πατέντες, αλλά και ότι το DCC είναι της NMRA (National Model Railroad Assoc.).
Εσύ του έδωσες κάποια βοήθεια ή απάντηση;
Μάλλον, λοιπόν, άλλος είναι επιθετικός και θα το εκτιμούσα αν ανακαλούσες το ίδιο επίσημα όπως με κατηγόρησες.
Εδώ μέσα δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Φιλικά,
Vassilios
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ vassilios(παραθέτω το pm σου διότι νομίζω οτι εχω το δικαίωμα απο την στιγμή που μου εστάλει.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτή είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ απάντησή μου
1ον Ο πιτσιρίκος θέλει να μάθει.Όποιος θέλει και έχει χρόνο για να του απαντήσει μπορεί να το κάνει όποτε θέλει.

2ον Κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί οταν δεν απαντάει σε κάποιες - ισως- ¨ακαιρες" ερωτήσεις.

3ον MARKLIN και DCC δεν πάνε μαζί.

4ον ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ . ΑΝ ΕΓΙΝΑ , ΖΗΤΩ Δ Η Μ Ο Σ Ι Α ΣΥΓΝΩΜΗ.

5ον Το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ."Γηράσκω,αεί διδασκόμενος"

6ον Ο JIMMY.K έγραψε σωστά.

ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ pm.

Aν σε κατηγόρησα , πράγμα για το οποίο δεν είχα Κ Α Μ Μ Ι Α πρόθεση

,σου ζητώ και πάλι ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη

Mε διάθεση φιλική
vasgalanis
Επειδη είμαστε OFF TOPIC, ας δηλώσουμε ανακωχή, ΟΚ ?